ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (8/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

2826. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΟΥΣΑΝ

No Bet.

2825. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. - ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Ουσιαστικά αδιάφορη η Γιεγιού που όμως δεν δείχνει να έχει παρατήσει το πρωτάθλημα και ακόμα παίζει για τον κόσμο της και για να δημιουργήσει θέαμα. Η Γιέονμπουκ αν η Ποχάνγκ δεν κερδίσει θα έχει κατακτήσει ήδη τον τίτλο. Αλλά το συγκεκριμένο ματς γίνεται μετά από αυτό. Πάντως έχουν πάντως λογική οι αποδόσεις αουτσάιντερ των γηπεδούχων.

2828. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ - ΟΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ

Οι Μάρινερς (1-0-3) έρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες από ανώτερες ομάδες και δείχνουν χαμηλό ταβάνι. Με το Σίδνεϊ βρισκόταν μέχρι το 82’ στο 1-1, όμως η κλάση των αντιπάλων οδήγησε το τελικό σκορ στο 1-3 στα τελευταία λεπτά. Το Φοίνιξ (2-0-2) μετά από δύο σερί νίκες έχασε με 3-0 από τη Μέλμπουρν Βίκτορι, η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής και περιμέναμε την εύκολη νίκη της Βίκτορι. 4/4 over 2,5 έχουν και οι δύο ομάδες, να φέρουν το ίδιο σύνολο γκολ και σήμερα δίνει 1,65, όμως αν συνδυαστεί με το GG ανεβαίνει στο 1,87 του Stoiximan, το συγκεκριμένο στοίχημα έχουν επιλέξει οι Young Guns .

2832. ΠΟΧΑΝΓΚ - ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Η Ποχάνγκ αν έχει κερδίσει προηγουμένως η Γιέονμπουκ δεν θα έχει κάποιες ελπίδες για τον τίτλο, όμως αν στραβοπάτησε θα θέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει. Η Σέονγκναμ θέλει μόνο τη νίκη για να έχει ακόμα ελπίδες για την τρίτη θέση, που και πάλι θα παραμείνει δύσκολος στόχος. Αμφότερες επιζητούν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στους στόχους τους, βέβαια η Ποχάνγκ δεν θα έχει στόχο αν έχει κερδίσει προηγουμένως η Γιέονμπουκ. Άρα θέλουμε η πρωτοπόρος να χάσει και το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι στο Χ στο 70’.

2841. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Βρήκε ρυθμό η Μπιλμπάο που βρίσκεται στην καλύτερη της φάση από την αρχή της σεζόν, με το 5-1 επί της Παρτιζάν συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (5-1-0). Η Εσπανιόλ είναι από τις ομάδες που κοντράρουμε δίχως δισταγμό, έρχεται από ανέλπιστη ισοπαλία με τη Γρανάδα όπου ισοφάρισε με 10 παίκτες στο τελευταία λεπτό των καθυστερήσεων. Κάκιστες οι επιδόσεις των Καταλανών που συνήθως στις ήττες τους δέχονται αρκετά γκολ, ομοίως και η Μπιλμπάο όταν κερδίζει πετυχαίνει 2+ γκολ. Μονόδρομος δείχνει η επιλογή του 1 &over2,5 στο 2,20 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2842. ΕΛΤΣΕ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Τρεις ήττες στα πιο πρόσφατα πέντε (1-1-3) έχει πια η Έλτσε, που φαίνεται πως ξεφουσκώνει μετά από την πολύ καλή φόρμα που έπιασε το Σεπτέμβριο, η Οσασούνα ηττήθηκε στο γήπεδό της από τη Χιρόνα, υποχωρώντας από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και στα τελευταία τέσσερα για το πρωτάθλημα μετράει 1-1-2. Στα κάτω τους βρίσκονται οι δυο ομάδες, δεν θα μπλέξουμε στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

2107. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ - ΡΑΝΧΑΪΜ

Νοκ άουτ ματς για τα μπαράζ ανόδου στην πρώτη κατηγορία, παράταση και –αν χρειαστούν- πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας, ο νικητής του ζευγαριού παίρνει την πρόκριση για τον τελικό της διαδικασίας. Δεν έκλεισε καλά το πρωτάθλημα η Κρίστιανσουντ, καθώς ηττήθηκε τέσσερις φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (1-0-4), δείχνοντας να έχει ξεμείνει από δυνάμεις στο φινάλε της χρονιάς. Αντίθετη η πορεία της Ρανχάιμ, μετρούσε τέσσερις σερί νίκες προτού ηττηθεί από τη Σάντνες την τελευταία αγωνιστική και φαίνεται να είναι έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση των μπαράζ. Μπορεί η Κρίστιανσουντ να έχει το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο η Ρανχάιμ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, θεωρούμε ότι υπάρχει αξία στις αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων.

2853. ΤΟΡΙΝΟ - ΙΝΤΕΡ

Αρκετά ενδιαφέρον για πρωινό ματς, η Τορίνο μετράει πλέον 5 ματς χωρίς νίκη έχοντας υποχωρήσει στην 11η θέση (0-2-3) συνεχίζοντας πάντως να προσφέρει γκολ και θέαμα (4/5 GG και over). Η Ίντερ από την άλλη μένει πιστή στο τσούκου-τσούκου μπολ με 10/11 under, 7 νίκες εκ των οποίων οι 6 είναι με το ελάχιστο δυνατό σκορ (1-0). Δύσκολα το ματς θα ξεφύγει από την ισοπαλία του 3,20.

2854. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Από εμφατική νίκη 3-6 στην έδρα της Ντε Γκράαφστσαπ προέρχεται η Αϊντχόφεν (3-1-0 εντός, 2/2 over 2,5) η οποία για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ τη Τρίτη επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Βόλφσμπουργκ. Από 2 σερί νίκες προέρχεται η Ουτρέχτη (1-1-3 εκτός, 3/5 over 2,5) η οποία πρόσφατα επικράτησε 4-2 εντός έδρας της Τβέντε. Πολύ χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε ίσως στα πολλά γκολ υπάρχει αξία.

2855. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΚΡΙΛΙΑ

Από εκτός έδρας νίκη 1-2 στην έδρα της Ανζί προέρχεται η Ρούμπιν Καζάν (2-0-4 εντός) η οποία εντός έδρα μετράει 2-0-4, over 2,5 οι 5 τελευταίοι αγώνες της ανεξαρτήτως έδρας. Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Κρίλια (2-2-3 εκτός) η οποία προέρχεται από 3 σερί ήττες αγνοώντας παράλληλα τη νίκη για 6 αγωνιστικές (0-2-4), πιο πρόσφατη αυτή στο σπίτι της από την Κράσνονταρ με σκορ 0-4. Ευκαιρία για ακόμα ένα τρίποντο παρουσιάζεται για τους γηπεδούχους, άσος.

2880. ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Τρεις σερί ήττες μετράει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων η Σιβασπόρ, με αποτέλεσμα να παραμένει η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς τρίποντο (0-6-4 συνολικά). Η Γκαζιαντέπ πραγματοποιεί σταθερή πορεία για την ώρα (4-2-4 συνολικά) και μακριά από το σπίτι της είναι ικανή για ζημιές (1-2-2 εκτός). Εκτός πραγματικότητας τα 1,75 στον άσο για μια ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην βγάζουν μάτια με τις εμφανίσεις τους αλλά δεν είναι και αμελητέα ποσότητα.

2878. ΟΥΝΙΒ. ΚΡΑΪΟΒΑ - ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ

Εναλλάσσει νίκη και ήττα εδώ και τέσσερα ματς η Κραϊόβα (2-0-2), διατηρείται έτσι στο μέσο της βαθμολογίας, ενώ μπροστά στο κοινό της δεν χάνει στα πιο πρόσφατα τρία (2-1-0, 3-2-3 συνολικά). Η Τάργκου Μούρες φαίνεται να πήρε μπρος, καθώς συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τον εκτός έδρας απολογισμό της να ανέρχεται σε 3-2-3. Σε καλό φεγγάρι δείχνουν αμφότερες, τα σφιχτά τα σετ αποδόσεων που κυκλοφορούν μας βρίσκουν σύμφωνους.

2985. ΝΤΙΝΤΚΟΤ ΤΑΟΥΝ - ΕΞΕΤΕΡ

No Bet.

2896. ΒΙΜΠΟΡΓΚ - ΟΝΤΕΝΣΕ

Από το 2004 έχει να κερδίσει η Βίμποργκ την Οντένσε εντός έδρας. Κακός οιωνός πριν το ματς, παρότι η γηπεδούχος έχει βάλει οκτώ γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της και έξι στις προηγούμενες δώδεκα αγωνιστικές! Μεγάλη σημασία για τη Βίμποργκ έπαιξε η επιστροφή του Ντεμπλέ μετά από τιμωρίες και τραυματισμούς, αφού ο κορυφαίος στράικερ που διαθέτει έπιασε ρυθμό και ξύπνησε επιθετικά η ομάδα του. Το πρόβλημα είναι ότι πάλι είναι τιμωρημένος σε αυτό το ματς! Η Οντένσε έχει μία τραγική άμυνα, τη χειρότερη του πρωταθλήματος, τελευταία φορά που κράτησε μηδέν παθητικό ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου, πάλι κόντρα στη Βίμποργκ. Επιθετικά είναι, όμως, εξαιρετική με τους Ζοχορέ, Φέστερσεν, Φαλκ σε τρομερή κατάσταση. Αν εκτός έδρας ήταν καλύτερη θα αγοράζαμε κάτι στην κόντρα της Οντένσε, τώρα βολευόμαστε με το over 2,5 στο 2,00 της Bet365.

2888. ΛΕΙΨΙΑ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Τέσσερις σερί νίκες έχει συμπληρώσει στο πρωτάθλημα η Λειψία, τρεις ήττες χωρίς να σκοράρει έχει πλέον η Καϊζερσλάουτερν , λογικό να έχει πιεστεί η απόδοση του άσου.

2889. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Θετικό κρίνεται το 2-2 που απέσπασε η Μπραουνσβάιγκ στην έδρα της Φράιμπουργκ, ειδικά από τη στιγμή που στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο βρέθηκε με δυο γκολ στην πλάτη. Η Μόναχο 1860 πέτυχε την πρώτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα, με το 1-0 επί της Ντούισμπουργκ, με την ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας να βρίσκεται στα ύψη, αφού στο αμέσως προηγούμενο ματς είχε πάρει σπουδαίο διπλό-πρόκριση στην έδρα της Μάιντς για το κύπελλο. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είναι ανεβασμένοι, αλλά δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής στις εξόδους τους (0-3-4 εκτός), οι γηπεδούχοι μπορεί να μην εντυπωσιάζουν αλλά έχουν δυο σερί εντός έδρας νίκες (3-1-3 συνολικά εντός) και μας φαίνονται σωστό φαβορί στο 2,02 του Stoiximan .

2890. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

No Bet.

2897. ΣΙΟΝ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Η έλλειψη κινήτρου είναι φανερή στη Σιόν. Στην Ευρώπη είναι αήττητη, στο πρωτάθλημα δεν κερδίζει τη Λουγκάνο. Ακόμα και η πρόσφατη νίκη με τη Γκρασχόπερς ήρθε με τύχη και την αντίπαλο να τελειώνει με εννέα παίκτες. Είναι προφανές ότι οι παίκτες του Ντιντιέ Τολό επιλέγουν διοργανώσεις και σίγουρα θα είναι κουρασμένοι από το ματς της Πέμπτης. Τεράστια η απώλεια του αρχισκόρερ Κονατέ, που μπορεί να μην βάζει γκολ τελευταία, αλλά η ικανότητά του από μόνη της προκαλεί άγχος στους αμυντικούς. Πολλές κι οι απουσίες λόγω τραυματισμών εξαιτίας του δύσκολου προγράμματος, ενώ αντίθετα τεράστια είναι η επιστροφή του Λεσκάνο (πρώτος σκόρερ) στη Λουκέρνη μετά τη μεγάλη τιμωρία οκτώ αγωνιστικών. Το δίδυμο με τον Σνιούλι μπορεί να ξαναγίνει «φονικό» για τις άμυνες, αρκεί να μπει γρήγορα ξανά στο κλίμα των επίσημων αγώνων. Η ομάδα δεν είναι σε σούπερ κατάσταση, αλλά εκτός έδρας έχει την καλύτερη άμυνα και τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή βαθμών μετά τη Βασιλεία! Μόνο η σχετικά κακή παράδοση στο «Τουρμπιγιόν» προβληματίζει, αλλά το ασιατικό διπλό +0,25 στην Bet365 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

2898. ΤΟΥΝ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Ο Τζεφ Σαϊμπένε κόντρα στην παλιά του ομάδα. Ο νέος τεχνικός της Τουν μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, μία εκ των οποίων εκτός έδρας με τη Γκρασχόπερς την προηγούμενη αγωνιστική. Ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά τη Σεν Γκάλεν και τους παίκτες της, το συνθετικό χορτάρι του γηπέδου της Τουν είναι πάντα όπλο και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Η Σεν Γκάλεν έσπασε το αρνητικό ρεκόρ των τεσσάρων ματς χωρίς νίκη, αλλά πάλι σκόραρε με δυσκολία. Το γκολ είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, εκτός έδρας χειροτερεύει το πρόβλημά της και ευτυχώς που έχει αρκετά συμπαγή άμυνα. Με δώδεκα γκολ ενεργητικό στη σεζόν έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, μόνο το 7% των σουτ που πραγματοποιεί φέρνει γκολ. Η Σεν Γκάλεν ίσως καταφέρει να σκοράρει στο Τουν αλλά δύσκολα θα κερδίσει κιόλας, ο άσσος στο 2,02 του Stoiximan είναι ένα λογικό σημείο.

2910. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Η σπουδαία νίκη της Τετάρτης κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκτόξευσε στα ύψη τον ενθουσιασμό στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Άπαντες όμως στο Φάληρο έχουν το μυαλό τους στη διατήρηση του απόλυτου για το ελληνικό πρωτάθλημα και κόντρα στον Ηρακλής θα ψάξουν το 10/10. Νίκη-ανάσα πήρε ο «Γηραιός» την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο και θα πάει χωρίς μεγάλο άγχος στον Πειραιά για να διεκδικήσει ότι καλύτερο. Μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως φαντάζει πολύ δύσκολο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του πρωταθλητή. Αξίζει το ρίσκο ο συνδυασμός άσου καιGGστο 3,50 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2914. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, ο Πανελευσινιακός δείχνει να ξέρει ότι δεν θα γλυτώσει από πολύ νωρίς στη χρονιά και παίζει… ωραίο ποδόσφαιρο σε αρκετά παιχνίδια, επίσης το… ξέρει αυτό η αγορά και η κίνηση της στα παιχνίδια του (ειδικά στο live) συχνά είναι περίεργη! Δεν θα μπλέξουμε πριν την έναρξη, οι τιμές είναι πολύ χαμηλά για το διπλό.

2913. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ο Αχαρναϊκός (2-3-1) κέρδισε με 2-0 τον Αγροτικό και δείχνει ανεβασμένος συνεχώς. Η Καλλιθέα (3-1-2) κέρδισε εύκολα με 2-0 τα Χανιά και δείχνει να έχει βρει ρυθμό στο παιχνίδι της. Τεράστιες οι αποδόσεις για την Καλλιθέα, που μπορεί εκτός έδρας να μην είναι τόσο δυνατή όσο εντός, αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

2912. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αλλαγή προπονητή στον Απόλλων μετά το 0-0 με τον Παναιγιάλειο και την κάκιστη εμφάνιση. Ο Βοσνιάδης έφυγε, ο Τεννές ήρθε. Δεν παράγει καθόλου εύκολα φάσεις και περνάει βαθιά κρίση, που καλείται να ξεπεράσει ο νέος τεχνικός. Ο Εργοτέλης κέρδισε με 3-1 τον Πανελευσινιακό… φαινόταν το πόσο θα είναι το σκορ, ενώ το 2-1 έγινε σχετικά αργά. Περίεργο παιχνίδι, θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

2911. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932 - ΛΑΜΙΑ 1964

Ο Αγροτικός Αστέρας (2-1-3) έχασε με 0-2 στον Αχαρναϊκό και έδειξε ότι μακριά από την έδρα τους παραδοσιακά δεν έχει την ίδια δυναμική. Δεν έπαιξε άσχημα, αλλά δεν άντεξε την πίεση σε κάποια σημεία. Η Λαμία (0-1-2) έμεινε στο 0-0 με τον Κισσαμικό εντός έδρας και δεν θεωρείται καλό αποτέλεσμα. Είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές φάσεις. Το under αγαπάν ιδιαίτερα αμφότερες (4/6 ο Αγροτικός και 5/6 η Λαμία), το ξέρουν αυτό οι μπουκ και το έχουν στο 1,55, περιμένουμε να ανοίξει η ασιατική αγορά για να πάρουμε το under 2,25.

2919. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Με κάθε τρόπο και με κάθε αντίπαλό σκοράρει η Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, με εξαίρεση τη «σούπα» στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, σημειώνει τουλάχιστον δύο γκολ από τις 22 Σεπτεμβρίου και για εννέα συνολικά παιχνίδια. Αναμενόμενη η αλλαγή στον πάγκο της Βίλα μετά το τραγικό ξεκίνημα της (0-1-9 στην Πρέμιερ από το εναρκτήριο ματς και έπειτα), ο Γάλλος Ρεμί Γκάρντ αναμένεται να έχει δύσκολο έργο, τουλάχιστον η έλευσή του θα δώσει μία μικρή ψυχολογική ώθηση. Αναμενόμενα πολύ χαμηλά οι τιμές του διπλού, θα προτιμήσουμε το συνδυασμό του με το over 2,5 σε απόδοση 2,12 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2923. ΚΑΜΠΟΥΡ - ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Χωρίς νίκη παραμένει στο πρωτάθλημα η Καμπούρ (0-6-65) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε εύκολα στην έδρα της Χέρενφεν 2-0. Από νίκη προέρχεται η Γκρόνινγκεν (0-1-4 εκτός) η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Τσβόλε, για το Γιουρόπα Λιγκ οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν εντός έδρα ήττα 0-1 από την Λίμπερετς. Αν οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους δεν ήταν στην κυριολεξία «ανύπαρκτοι» τότε θα τους στηρίζαμε.

2924. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΑΓΙΑΞ

Το μεγαλύτερο ντέρμπι μίσους αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι (5-0-0 εντός) προέρχονται από μη αναμενόμενη ήττα 1-0 στην έδρα της Ντεν Χάαγκ με αποτέλεσμα να διακοπεί το νικηφόρο σερί 6 αγώνων. Ο Άγιαξ (5-1-0 εκτός) προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες, πιο πρόσφατη αυτή με 6-0 επί της Ρόντα, για το θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ ο «Αίαντας» αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Φενέρ μέσα στο Άμστερνταμ. Παιχνίδι μόνο για μάτι, και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τρομερή φόρμα.

2920. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Επέστρεψε στις ήττες η Σταντάρ Λιέγης (3-1-3 εντός) η οποία μετά από 2 σερί νίκες γνώρισε εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Σεντ Τρούιντεν, over 2,5 τα 3 από τα 4 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Επέστρεψε στις νίκες η Άντερλεχτ (3-2-1 εκτός) η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Μπέβερεν, για το Γιουρόπα Λιγκ οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-1 στο Λονδίνο από την Τότεναμ. Δεν πείθουν φέτος οι γηπεδούχοι, η Άντερλεχτ δικαίως έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

2925. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ - ΟΣ

Ένα μόλις κλικ προς τα αριστερά, η Ντεν Μπος (4-3-4, 2-2-2 εντός) δείχνει σε καλύτερο μομέντουμ από την Ος (2-2-7, 1-1-3 εκτός), που έρχεται από εντός έδρας εξάρα στην πλάτη κόντρα στην Μπρέντα.

2935. ΡΟΜΑ -ΛΑΤΣΙΟ

Derby della Capitale ανάμεσα στις πάντα μισητές Ρόμα και Λάτσιο που προσφέρουν θεαματικά ματς ανεξαρτήτου της αγωνιστικής κατάστασης των δύο αντιπάλων ή του βαθμολογικού κινήτρου. Όπως και κάθε ματς που αγωνίζεται η Ρόμα ο ρυθμός αναμένεται να είναι καταιγιστικός, άλλωστε τα 11/12 GG και over σε όλες τις διοργανώσεις μιλάνε από μόνα τους για την ομάδα του Γκαρσιά. Πόσο μάλλον από την στιγμή που η Λάτσιο προέρχεται από δύο βαριές ήττες με 2-1 στο Μπέργκαμο και 1-3 εντός από τη Μίλαν. Ξεκάθαρη επιλογή ο συνδυασμός GG και over ακόμη και χωρίς Πιάνιτς, Ντε Ρόσι. Επιλογή που ήδη έχει τιμήσει και ο Dsuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2934. ΠΑΛΕΡΜΟ - ΚΙΕΒΟ

Πάρα πολύ σημαντικό ματς για τους γηπεδούχους που προέρχονται από 1 βαθμό σε τρία ματς και δεν θέλουν να διανοηθούν ότι θα χάσουν έδαφος κόντρα σε μία ομάδα που συμπλήρωσε 6 ματς χωρίς νίκη αλλά έχει και εκτός έδρας απολογισμό 1-2-2 σκοράροντας ήδη 7 τέρματα! Δεν πιάνεται από πουθενά καθώς η Κιέβο έχει το γκολ.

2936. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΚΑΡΠΙ

Το τοπικό ντέρμπι της Εμίλια-Ρομάνα αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Σασσουόλο να επανέλθει στις νίκες μετά την ισοπαλία κόντρα στο Ούντινε. Άλλωστε στο σπίτι της είναι πολύ δυνατή φέτος, παραμένοντας αήττητη και σκοράροντας σε κάθε εντός έδρας ματς. Επέστρεψε για να σώσει την Κάρπι ο Καστόρι, αλλά η όποια βελτίωση υπάρξει στους νεοφώτιστους, δύσκολα θα υπάρξει από το ματς κόντρα στους «νεροβέρντι», καθώς τα αμυντικά κενά είναι αδύνατο να διορθωθούν άμεσα. Με τοover1,5 γκολ της Σασσουόλο στο 1,88 τηςBet365 πήγε ο DSuker, το οποίο ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός πως η ουραγός της βαθμολογίας δέχεται τουλάχιστον δύο τέρματα σε κάθε της έξοδο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2933. ΕΜΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

H Γιουβέντους αγκωμαχά φέτος να πάρει αποτελέσματα και αυτό το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι παίκτες της που πανηγυρίζουν έξαλλα με αποτελέσματα που υπό άλλες συνθήκες θα θεωρούνταν ρουτίνας, όπως το 2-1 επί της Τορίνο με γκολ του Κουαδράδο στο 94 ή το 1-1 στην Γκλάντμπαχ που την φέρνει με το ενάμιση πόδι στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα οι πρωταθλητές είναι το φαβορί αλλά έχοντας δει ικανό δείγμα τους σε τέτοια πονηρά ματς το 1,75 δεν παίζεται pregame. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2937. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ - ΤΖΕΝΟΑ

Βαριά και αναμενόμενη ήττα με 4-1 στην Φιορεντίνα για την Φροζινόνε που έχει πιάσει το νόημα της μεγάλης κατηγορίας δίνοντας ξεκάθαρο βάρος στα εντός έδρας ματς όπου πλέον μετράει 3 σερί νίκες κόντρα σε Έμπολι, Σαμπντόρια και Κάρπι έχοντας επιμέρους τέρματα 6-1. Η Τζένοα συνεχίζει τις αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις φέρνοντας 4-4 με την Τορίνο αλλά μένοντας στο 0-0 με την πιο επιθετική Νάπολι. Σίγουρα το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο και η αξία είναι στην κόντρα του φαβορί με το 1Χ να πληρώνει 1,70 στον Stoiximan.

2948. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Το συγκεκριμένο ματς είναι γειτονικό ντέρμπι της Πράγας, χωρίς μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Σλάβια (2-3-1 εντός) παραμένει σχετικά ψηλά και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις, 1-0 την Τέπλιτσε στο τελευταίο, και στοχεύει ακόμα ψηλότερα. Επιτέλους νίκη για τη Μποέμιανς (0-2-4 εκτός), κέρδισε με 2-1 τη Ζιχλάβα με μέτρια εμφάνιση και δείχνει να έχει ακόμα ζωή. Πρόκειται για αδύναμη ομάδα και περιμένουμε να χάσει χωρίς μεγάλη δυσκολία από τη Σλάβια, ο άσος στο 1,60 δεν έχει αξία, μόνο στο live μπορεί να μας απασχολήσει.

2947. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Το ντέρμπι της αγωνιστική αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κράσνονταρ (2-3-1 εντός) και την ΤΣΣΚΑ (5-1-0 εκτός), δύο ομάδες οι οποίες προέρχονται από Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν, πάσο.

2991. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΤΣΕΣΧΑΜ ΓΙΟΥΝ.

Πρώτος γύρος κυπέλλου Αγγλίας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός. Δεν σκίζουν ακριβώς φέτος στην έδρα τους οι Ρόβερς (1-1-5 στη Λιγκ 2), ένας ακόμα λόγος να το προσπεράσουμε.

2990. ΜΠΑΚΛΙ ΤΑΟΥΝ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Προσπαθεί να βρει ρυθμό η Νιούπορτ του Σέρινταν (2-1-0 σερί), εικάζουμε ότι δεν θα αδιαφορήσει.

2992. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Τηλεοπτικό, με το διπλό να κάνει μεγάλη βουτιά (από 1,90 σε 1,60), 3-2-0 το σερί της Μπράντφορντ, που δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της, το ίδιο όμως τρέχει και η Όλντερσοτ. Τέτοιες αποδόσεις για διπλό σε διοργανώσεις όπως το αγγλικό κύπελλο προφανώς μας αφήνουν αδιάφορους.

2987. ΓΚΕΪΝΣΜΠΟΡΟ ΤΡΙΝΙΤΥ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

No Bet.

2989. ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ ΓΙΟΥΝ. - ΓΕΟΒΙΛ

Ψυλλιασμένο προφανώς σετ, από εννέα σερί νίκες έρχεται η Μέιντστοουν.

2986. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Φαβορί το διπλό, χωρίς καμία στοιχηματική αξία.

2993. ΧΑΛΙΦΑΞ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Ότι και το παραπάνω.

2988. ΓΟΥΑΪΤΧΟΚ - ΛΙΝΚΟΛΝ

Το διπλό παίρνει τη μερίδα του λέοντος στα πονταρίσματα.

2752. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟΥ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ

Απογοητεύουν αμφότερες, βρισκόμενες στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Από ήττα προέρχεται η Λίβερπουλ, τρίτη συνεχόμενη, 4-0 εκτός κόντρα στη Ντανούμπιο. Επιτέλους νίκη για τη Ρεντίστας μετά από δύο μήνες, 3-2 κόντρα στη Ρίβερ. No Bet.

2946. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ - ΦΕΝΙΞ

Νέα ήττα για τη Χουβεντούδ, αυτή τη φορά με 4-1 κόντρα στη Ντεφενσόρ εκτός έδρας. Μέτρια πράγματα φέτος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δε θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα. Σε αντίθετη κατάσταση η Φίνιξ, η οποία όμως στραβοπάτησε την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Πλάσα Κολόνια. Θα δώσουμε προβάδισμα στο διπλό.

2108. ΧΟΝΤ – ΓΙΕΡΒ

Νοκ άουτ ματς για τα μπαράζ ανόδου στην πρώτη κατηγορία, παράταση και –αν χρειαστούν- πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας, ο νικητής του ζευγαριού παίρνει την πρόκριση για τον τελικό της διαδικασίας. Παλικαρίσιο διπλό με ανατροπή στην έδρα της –αδιάφορης βαθμολογικά– Μπραν πέτυχε η Χοντ, αποτέλεσμα που της έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Παρουσιάστηκε αρκετά ασταθής κατά τη διάρκεια της χρονιάς για αυτό και δεν μπόρεσε να δώσει μάχη για την απευθείας άνοδο. Η Γιέρβ βρέθηκε στην πρώτη εξάδα χάρη σε ένα γκολ στο 96ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Φόλο και παρόλο που είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία θα έχει την ευκαιρία της για το βήμα παραπάνω. Βασίστηκε κατά κύριο λόγο στην ισχυρή έδρα της αλλά με τον καιρό βελτιώθηκε και στις εξόδους της, αφού στις πιο πρόσφατες τέσσερις από αυτές κέρδισε τρεις φορές. Ακριβώς στη μέση τα σετ, αμφίρροπη αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες περιμένουμε να δούμε.

2939. ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ - AE ΛΕΜΕΣΟΥ

Δεν τα πάει άσχημα η Δόξα (2/3/4), σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στα 7/9 των αγώνων της και μετράει πέντε συνεχόμενα over 2,5 και goal goal. Η ΑΕΛ είναι σε κακή κατάσταση, έχει να πανηγυρίσει τρίποντο εδώ και πέντε αγωνιστικές, ενώ ιδιαίτερα προβλήματα δείχνει επιθετικά με πέντε μόλις γκολ ενεργητικό. Το σετ των αποδόσεων σωστά μοιρασμένων, οι δυο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, ωστόσο περισσότερη ανάγκη για βαθμολογικό κέρδος έχει η ΑΕΛ που έμεινε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Αν υποχρεωτικά έπρεπε να παίξουμε κάτι θα πηγαίναμε δεξιά και στο DNB @1,90 Bet365.

2950. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΑΛΚΕ

Αν δεν υπήρχε η απουσία του Ρόις θα μιλούσαμε για μια αρκετά άνετη νίκη της Ντόρτμουντ καθώς η Σάλκε βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Από τη στιγμή όμως που ο Γερμανός σταρ θα απουσιάσει το 1,30 του άσου δεν υπάρχει κάτι το οποίο μας οδηγεί στην λύση των γκολ και το συνδυασμό του over 2,5 με το goal-goal στην απόδοση 1,83 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2953. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Έμεινε στο 1-1 με τη Σλασκ η Λεχ παρότι ήταν καλή για ακόμα ένα ματς και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Στο Γιουρόπα Λιγκ έχασε στην Πολωνία με 0-2 από τη Φιορεντίνα, δεν ήταν αρκετά καλή στο συγκεκριμένο ματς και δεν εξαργύρωσε όσο έπρεπε το διπλό στη Φλωρεντία. Η Λέτζνα (2-3-2 εκτός) κέρδισε την Κρακόβια με 1-0, έπαιξε καλά και ξέφυγε από τη μετριότητα, όμως πιστεύουμε ότι στο Λεχ δεν θα τα καταφέρει, πολύ χαμηλά ο άσος για τα γούστα μας.

2952. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ

Η Γκόρνικ Ζάμπρζε (1-3-2 εντός) έφερε 1-1 με την Πογκόν εκτός έδρας με μέτρια εμφάνιση και παρέμεινε στην τελευταία θέση. Η Κορόνα (4-3-0 εκτός) μετά από τέσσερα παιχνίδια δίχως ήττα και δύο συνεχόμενες νίκες με πολύ καλές και μεστές εμφανίσεις παρουσιάστηκε μετριότατη με τη Νιετσιέντζα και έχασε με 0-1. Το Χ2 στο 1,85+ μπαίνει σοβαρά στις σκέψεις μας για κάποιο ποντάρισμα.

515. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Αν εξαιρέσουμε τα δύο ματς με τη ΜΠΑΤΕ αλλά και αυτό με την άσημη Βιγιανοβένσε για το κύπελλο η Μπαρτσελόνα έχει δεχτεί γκολ στα 9 τελευταία της ματς σε όλες τις διοργανώσεις, Στο πρόσφατο 0-2 με τη Χετάφε κράτησε μετά από καιρό ανέπαφη την εστία της και έμεινε στην κορυφή της κατάταξης αφού οι Νέιμαρ και Σουάρεζ συνεχίζουν να βρίσκουν δίχτυα ανελλιπώς. Ικανή να σκοράρει η Βιγιαρεάλ, το έχουν κάνει πολύ χειρότερες ομάδες από αυτήν το προηγούμενο διάστημα, ευνοεί και η παράδοση (GG&over2,5 έληξαν τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους) για να επιβεβαιωθεί ο συνδυασμόςGG&over2,5 που πληρώνει 2,12 στον Stoiximan .

541. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Με 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Φενέρ με τον Άγιαξ στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, με την υπόθεση πρόκριση στα νοκ-άουτ παιχνίδια να παραμένει ανοιχτή. Στο πρωτάθλημα η Φενέρ έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς ήττα (2-2-0), αλλά έχει αποτύχει να κερδίσει τα πιο πρόσφατα δυο μπροστά στο κοινό της, με τη γκρίνια στο πρόσωπο του Περέιρα να είναι συνεχής. Η Κονιασπόρ έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές στο φετινό πρωτάθλημα (4-4-2 συνολικά) και μακριά από το σπίτι της τα πηγαίνει εξαιρετικά για την ώρα (2-2-1 εκτός). Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Φενέρ, αμυντικό τείχος θα στήσει μπροστά από το τέρμα της η Κονιασπόρ και όσο αντέξει.

514. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Δεν έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα η Βασιλεία, έχει ανοίξει την ψαλίδα από τους διώκτες της και κάνει ό,τι θέλει. Δεν πείθει τελευταία, αλλά δεν είναι εύκολο να βρει και κίνητρο όταν ουσιαστικά παίζει μόνη της. Ο Ουρς Φίσερ πάντως έχει άριστη παράδοση ως τεχνικός με τη Γκρασχόπερς, σε είκοσι ματς εναντίον της έχει χάσει μόνο πέντε. Εντός έδρας η Βασιλεία δεν έχει πετάξει ούτε βαθμό, έστω κι αν μερικές φορές δεν ήταν απόλυτα πειστική. Η Γκρασχόπερς έρχεται από άσχημα αποτελέσματα, δείχνει σα να έχει βαλτώσει λίγο. Έχει δύο σερί ήττες για πρώτη φορά φέτος, ενώ έχει σοβαρές απουσίες με τους Μπάσιτς και Λούτι να είναι τιμωρημένοι. Ειδικά ο πρώτος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα ως αμυντικός χαφ και παρτενέρ του Κάρλστρομ. Δεν είναι απίθανο να σκοράρει η φιλοξενούμενη σε μία άμυνα όπως της Βασιλείας που έχει κενά, αλλά είναι πολύ δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα. Για τη Βασιλεία, βέβαια, απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ Γιάνκο λόγω τιμωρίας, αλλά υπάρχουν πολλές λύσεις μπροστά. Η συνδυαστική επιλογή του over 2,5 και GG στο 1,75 του Stoiximan δεν είναι κελεπούρι, αλλά παίζεται άνετα.

513. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Μόνο μία φορά η Έσμπιεργκ κέρδισε στην έδρα της Μίντιλαντ κι αυτό ήταν πριν από 14 χρόνια. Η Μίντιλαντ ιδρύθηκε πριν από 16! Μπορεί να σπάσει αυτή η παράδοση; Η πρωταθλήτρια έρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στη δεύτερη θέση σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα. Το πρόβλημά της είναι οι απουσίες, είναι πολλές και δύσκολο να καλυφθούν. Νέα απώλεια είναι η τιμωρία του Σβιατσένκο, σημαντικού παίκτη στην άμυνα της ομάδας, αλλά αναμένεται να γυρίσουν μερικοί που έλειψαν στα προηγούμενα ματς. Η Έσμπιεργκ με την αλλαγή τεχνικού βελτίωσε τα αποτελέσματά της, αλλά όχι και την εικόνα της. Ανέβασε ψυχολογία με τη νίκη επί της Νόρντζελαντ, θα προσπαθήσει να ρίξει ένα ακόμα χαστούκι στην αντίπαλό της. Το 1,80 για τον άσσο της γηπεδούχου δεν μας κάνει, αλλά αν επιβεβαιωθούν οι επιστροφές παικτών ίσως αξίζει ένα ποντάρισμα λίγο πριν την έναρξη.

2994. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ ΓΙΟΥΝ.

No Βet.

544. ΠΑΟΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Οι ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Κράσνονταρ πλήγωσαν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει πάση θυσία τη νίκη με καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανθρακικό, προκειμένου να επιστρέψει η ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας. Απογοητεύει μέχρι στιγμής η ομάδα της Κομοτηνής και με πολύ δύσκολο πρόγραμμα να ακολουθεί, κάθε παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού από πολύ νωρίς στη σεζόν. Περιμένουμε το ξέσπασμα του «Δικεφάλου» κόντρα στους αδύναμους Θρακιώτες, με το συνδυασμό άσου και over2,5 να πληρώνει 1,70 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

543. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

Πτωτική είναι η πορεία του Λεβαδειακού το τελευταίο διάστημα, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, αποτυγχάνοντας να σκοράρει στα τρία τελευταία. Η Βέροια είναι άκρως αποτελεσματική εκτός έδρας, όπου έχει συγκομίσει του 10/11 βαθμούς της και με τη γνωστή αμυντικογενή συνταγή θα προσπαθήσει να φύγει αλώβητη και από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Δε διαφέρουν τόσο πολύ οι ομάδες για να προσφέρεται στο 1,90 τηςBet365 το Χ2. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

545. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη ΒΑΚ Πέλετς ευτύχησε να σκοράρει η Γκρόντιγκ, παίρνοντας ένα τρίποντο που μπορεί να αποβεί καθοριστικό στη μάχη της παραμονής. Η Ραπίντ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Πλζεν και έκανε το 4/4 στον όμιλό της στο Γιουρόπα, εξασφαλίζοντας από τώρα την παρουσία της στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από τρεις σερί ήττες, χάρη στο 2-1 επί της Στουρμ, με την εμφάνιση της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα να είναι ικανοποιητική. Δυνατή η Γκρόντιγκ εντός (4-2-1, 5/7 over 2,5, 5/7 GG), θα βάλει δύσκολα στη Ραπίντ (3-1-2 εκτός, 4/6 GG & over 2,5) γι αυτό και το φαβορί-διπλό απορρίπτεται, περιμένουμε πάντως το σκορ να πάει ψηλά, με τις δυο ομάδες να επιδεικνύουν επιθετικές αρετές ως τώρα στη χρονιά, ικανοποιητικό το GG & over 2,5 στο 1,95 της Bet365.

546. ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ - ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Τελικός κυπέλλου Ιρλανδίας ανάμεσα στις “by a mile” καλύτερες ομάδες της χώρας τη φετινή χρονιά, η πρωταθλήτρια Ντάνταλκ έχει ποιοτικό προβάδισμα, πέραν τούτου ουδέν.

549. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΕΛΤΙΚ

Από δυο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες έρχεται η Ρος Κάουντι, στην έδρα της πάντως τα πηγαίνει αρκετά καλά για την ώρα (4-0-2 εντός), η Σέλτικ ηττήθηκε την Πέμπτη για δεύτερη φορά από τη Μόλντε, με την υπόθεση πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ να δυσκολεύει κατά πολύ, ενώ εντός των συνόρων έχει πετύχει τέσσερις σερί νίκες, ξεφεύγοντας 6 βαθμούς από τους διώκτες της. Δεν θα έχουν εύκολο έργο οι φιλοξενούμενοι απέναντι σε μια ψυχωμένη Ρος Κάουντι, ενώ και η έξτρα κόπωση από το μεσοβδόμαδο αναμένεται να παίξει το ρόλο της.

552. ΦΙΤΕΣΕ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Από εκτός έδρας νίκη 0-3 επί της Εξέλσιορ προέρχεται η Φίτεσε η οποία εντός έδρας έχει απολογισμό 4-0-1 (16-4 γκολ) και 5/5 over 2,5. Τις δύο σερί ήττες συμπλήρωσε η Άλκμααρ η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 1-2-2 (7-9 γκολ). Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις όμως pregame, στο live ίσως μας δοθεί η ευκαιρία να τους επιλέξουμε σε υψηλότερες τιμές.

554. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Ισχυρότατο πλήγμα στην ψυχολογία της Άρσεναλ, τα πέντε γκολ που δέχτηκε στο Μόναχο από την Μπάγερν, εντούτοις στο πρωτάθλημα φέτος παρουσιάζεται κάτι παραπάνω από σοβαρή, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αήττητη από την πρεμιέρα η Τότεναμ σε δέκα συνεχόμενα ματς (5-5-0), ανταγωνιστικό κάθε αγωνιστική το συγκρότημα του Μαουρίσιο Ποκετινό, μοναδικό ψεγάδι για τους «πετεινούς» η άσχημη προϊστορία τους όταν επισκέπτονται τη γειτονική Άρσεναλ. Γύρω από το 1,70 οι τιμές του άσου στο μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, φυσικά καμία αξία παρά την υπέρ του συντριπτική προϊστορία, έχει το ύψος η φετινή Τότεναμ για πάρει έστω το βαθμό. Στο 2,05 το ασιατικό διπλό +0,75 των «πετεινών», με τον Betolνα προτιμά για το πινακάκι του το +1 χάντικαπ των φιλοξενούμενων (1,75/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

555. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Αρχίζει και φτιάχνει για τα καλά το κλίμα στη Λίβερπουλ. Λίγο ο ενθουσιασμός που έφερε ο Κλοπ, λίγο οι νίκες που ξεκίνησαν να έρχονται και η αισιοδοξία επανέρχεται για τα καλά σιγά-σιγά στο Άνφιλντ. Παρόλα αυτά, τα αμυντικά προβλήματα δε λύθηκαν στο έπακρο και αποτελούν το σημείο στο οποίο θα πρέπει να δουλέψει πολύ ο Γερμανός τεχνικός. Η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να μην πείθει κανέναν με τις πρόσφατες εμφανίσεις της, όμως κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η ατυχία ήταν αυτή που της στέρησε το τρίποντο. Μπορούν να σκοράρουν στο Μερσεϊσάιντ οι φιλοξενούμενοι και να δυσκολέψουν τη Λίβερπουλ, όπως συνηθίζουν τον τελευταίο καιρό. Επιλογή το αμφίσκορο στο 1,90 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

556. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΝΙΣ

Πάνω που είχε αρχίσει να υπάρχει γκρίνια από τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Μαρσέιγ κατάφερε να πετύχει τρεις σερί νίκες μέσα σε δέκα μέρες, με το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας να αλλάζει άρδην. Πέρασε με διπλά από τα γήπεδα των Λιλ (με 2-1) και Ναντ (με 1-0), ενώ την Πέμπτη κέρδισε και τη Μπράγκα για το Γιουρόπα Λιγκ. Εξακολουθεί πάντως να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αφού αδυνατεί να αξιοποιήσει επαρκώς την έδρα της, όπου έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και τρία ματς και μετράει συνολικά 2-2-2 μπροστά στο κοινό της (3/6 over 2,5, 4/6 GG).

Σε κάμψη δείχνει να βρίσκεται η Νις, στην τελευταία τετράδα αγώνων της κέρδισε μόνο στην Καέν με το τυχερό 2-1 για το Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα τρία (0-1-2). Δεν αποχωρίζεται το επιθετικό της στυλ απέναντι σε κανένα αντίπαλο, έχει πετύχει 26 γκολ στις πρώτες 12 αγωνιστικές (2,17 γκολ ανά αγώνα), ενώ στα παιχνίδια της σημειώνονται κατά μέσο όρο 3,58 τέρματα. Μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 3-2-1, έχοντας δει την εστία της να παραβιάζεται σε όλα αλλά και με την ίδια να σκοράρει σε καθένα από αυτά και μάλιστα στα 4/6 πέτυχε από τρία γκολ και πάνω (5/6 over 2,5, 6/6 GG).

Αμφίρροπη προμηνύεται η αναμέτρηση, μπορεί η Μαρσέιγ να δείχνει σε ανοδική πορεία, ωστόσο θα αναγκαστεί να παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, κυρίως μεσοαμυντικά, καθώς θα απουσιάσουν ο καλύτερος της στόπερ Ν’ Κουλού (11 συμ.), ο κομβικός αμυντικός χαφ Λασάνα Ντιαρά (10 συμ.), ενώ από τη γραμμή κρούσης θα λείψουν ο επιτελικός Καμπελά (10 συμ.) και ο εξτρέμ Αλεσαντρινί (10 συμ./4 γκολ). Η Νις παίζει παντού επιθετικά, η Μαρσέιγ αναμένεται να ψάξει τη νίκη στο «Βελοντρόμ, η επιλογή που θα κρατήσουμε είναι το over 2,5 στο 1,75 του Stoiximan ( Young Guns ), με τον B66 να εμπιστεύεται την ομάδα του Πυέλ και να επιλέγει το Χ2 στο 2,20 του Stoiximan, αλλά και το 2 & GG στο 9,00 της Bet365, το οποίο έχουν επαληθεύσει οι φιλοξενούμενοι στις 3/6 εξόδους τους.

559. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΟΥΕΣΚΑ

Αξιόπιστη η Ταραγόνα εντός (3-1-1), η Ουέσκα είναι από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες της κατηγορίας (3-6-2 συνολικά, 3-3-0 στα τελευταία έξι), στις λεπτομέρειες θα κριθεί ο νικητής, αν τελικά υπάρξει.

560. ΧΙΡΟΝΑ – ΛΟΥΓΚΟ

Έπειτα από τρεις κολλητές ισοπαλίες, η Χιρόνα απέσπασε σπουδαίο διπλό στην έδρα της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Οσασούνα, με αποτέλεσμα να έχει συμπληρώσει οχτώ ματς πρωταθλήματος με μόλις μια ήττα (2-5-1). Η Λούγκο για την ώρα βασίζεται κατά κύριο λόγο στην έδρα της, καθώς μετράει 0-3-2 στις εξόδους της, χωρίς μάλιστα να βρει δίχτυα στις πιο πρόσφατες τρεις από αυτές. Αγκάθι για τους γηπεδούχους τα εντός έδρας ματς (0-4-1 εντός), πρέπει οπωσδήποτε να αρχίζουν να παίρνουν βαθμούς μπροστά στο κοινό τους αν θέλουν να αναρριχηθούν βαθμολογικά, σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα έπρεπε άσος να κινείται στα επίπεδα του 1,70, από τη στιγμή που έχουν επανειλημμένως επιδείξει δυσκολία στη διάσπαση καλά οργανωμένων αμυνών.

558. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΟΒΙΕΔΟ

Σε κάμψη η Νουμάνθια, αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (0-2-2), αλλά τουλάχιστον διατηρεί το αήττητο της έδρας της (2-3-0 εντός). Η Οβιέδο κόλλησε στο 0-0 στο ματς με τη Μπιλμπάο Β’, σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, αλλά έχει κλέψει για την ώρα τις εντυπώσεις με το επιθετικό της στυλ παιχνιδιού (με 18 γκολ υπέρ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας). Αρκετά δυσκοίλια τον τελευταίο καιρό η Νουμάνθια, θα το πάει προσεκτικά απέναντι σε μια Οβιέδο που και πάλι θα επιδιώξει να δώσει γρήγορο ρυθμό στο ματς, μπορεί να πάει παντού το παιχνίδι, προχωράμε στο επόμενο.

557. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Έπειτα από τρεις σερί ήττες, η Αλμπαθέτε απέσπασε δυο κολλητά θετικά αποτελέσματα (2-0 τη Λούγκο εντός, 1-1 εκτός από Αλαβές) και θέλει να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται την έδρα της (3-1-1 εντός). Η Κόρδοβα πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς έχει πετύχει έξι νίκες στην τελευταία οχτάδα αγώνων (6-1-1) και δείχνει να βρίσκεται στο πικ της φόρμας της. Μπορεί η Αλμπαθέτε να φαίνεται ότι ανεβαίνει, ωστόσο η δυναμική που έχουν αναπτύξει οι φιλοξενούμενοι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, οι τιμές τους αδικούν εμφανώς, με το Χ2 στο 1,75 της Bet365 να μην περνάει απαρατήρητο.

576. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Η τελευταία και η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας Μπάνικ (1-1-10), κόντρα στην πρωτοπόρο, πρωταθλήτρια και καλύτερη ομάδα της χώρας Πλζεν (8-2-2), όπως καταλαβαίνετε όσο θέλει κερδίζει η φιλοξενούμενη, το -1,5 κρίνεται δίκαιο.

574. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Μπενφίκα χάρη στο 2-1 επί της Γαλατασαράι την Τετάρτη, αλλά στο πρωτάθλημα απέχει ήδη οχτώ πόντους από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ (έχει πάντως ένα παιχνίδι λιγότερο). Η Μποαβίστα έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη και χωρίς να βρει δίχτυα (0-2-2) και δεν δείχνει ικανή για τη ζημιά στο «Ντα Λουζ».

572. ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Διόρθωσε την εντός έδρας ήττα από την Πάκος με διπλό στην έδρα της Μποαβίστα η Μαρίτιμο, θα επιδιώξει τώρα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και μπροστά στο κοινό της (2-1-1 εντός). Η Ρίο Άβε είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς (4-1-0) και από το ξεκίνημα της χρονιάς έχει ηττηθεί μόνο από τη Σπόρτινγκ (5-3-1 συνολικά). Αδικούν τους φιλοξενούμενους τα σετ που κυκλοφορούν, επιπλέον η ευκολία με την οποία σκοράρουν μακριά από το σπίτι τους (1-3-0 εκτός, 4/4 over 2,5, 3/4 GG), μας στρέφει προς το GG στο 1,90 του Stoiximan, από κοντά και το over 2,25 στο 1,975 της Bet365.

573. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Μορεϊρένσε (0-4-5 συνολικά), πρέπει να αισθάνεται και τυχερή που δεν έχασε στο ντέρμπι της ουράς απέναντι στην Ακαδέμικα, αφού κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η Πάκος, έπειτα από δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, δεν τα κατάφερε στην υποδοχή της Γκιμαράες, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 με το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση να επιτυγχάνεται επίσης στις καθυστερήσεις. Μοιρασμένο στη μέση του σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

571. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Σε κακό φεγγάρι οι δυο ομάδες, η Σαλαμίνα (4/1/4) ηττήθηκε στα δυο τελευταία με κατεβασμένα τα χέρια ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει όπως μας είχε συνηθίσει. Η Ένωση (2/2/5) δεν βρίσκει τρόπο να κερδίσει εδώ και πέντε αγωνιστικές (0/1/4) και χρειάζεται ηλεκτροσόκ για να συνέλθει από τις απανωτές αποτυχίες. Δύσκολο να προβλέψουμε πως θα αντιδράσουν οι ομάδες μετά και τα τελευταία τους αποτελέσματα ωστόσο η Νέα Σαλαμίνα έχει σαφώς καλύτερο σύνολο και δίκαια είναι φαβορί. Ο άσσος στο @1,97 ( Stoiximan) αξίζει το ρίσκο του για μικρό ποντάρισμα.

577. ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ - ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Σπουδαία ισοπαλία για την Κομέρσιο την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-1 κόντρα στην Λεόν Χουάνουκο, όμως κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο. Από τεράστια νίκη έρχεται η επίδοξη πρωταθλήτρια Χουανκάγιο, 5-3 την άμεση αντίπαλό της για τον τίτλο Κριστάλ. Το ηθικό είναι στα ύψη για τους φιλοξενούμενους. Οι αποδόσεις είναι εκτός πραγματικότητας, θα πάμε με το Χ2.

578. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Με την αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στην Άουγκσμπουργκ και τη Βέρντερ Βρέμης ολοκληρώνεται η 12 αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι αγνοούν στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα αγνοούν τη νίκη 6 συνεχόμενες αγωνιστικές (0-4-2) και εντός έδρας έχει απολογισμό 1-1-4 (6-10 γκολ), όαση αποτελούν τα αποτελέσματα τους για το Γιουρόπα Λιγκ για το οποίο την Πέμπτη επικράτησαν 4-1 εντός έδρας της Άλκμααρ. Μόλις μια νίκη μετράει στα τελευταία 7 παιχνίδια της για τη Μπουντεσλίγκα η Βέρντερ η οποία πρόσφατα γνώρισε αναμενόμενη εντός έδρας ήττα 1-3 από τη Ντόρτμουντ, 2-1-2 (8-6 γκολ) ο απολογισμός της μακριά από το «Βέσερσταντιον», στα 3 από τα 5 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Αρκετά αλλοπρόσαλλες οι δύο ομάδες οι οποίες δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους, η μοιρασιά δείχνει το πιθανότερο σημείο, επιλογή η οποία βρίσκεται στην απόδοση 3,40 στην Bet365.

579. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Από ακόμα δυο ισοπαλίες έρχεται η Περούτζια, είναι η ομάδα που έχει φέρει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα περισσότερες φορές από κάθε άλλη της κατηγορίας (2-6-3 συνολικά), ενώ εξακολουθεί να διαθέτει την καλύτερη άμυνα , αλλά και τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (6 γκολ υπέρ - 6 γκολ κατά). Η Λαντσιάνο αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα τρία παιχνίδια της (0-1-2) και μακριά από το σπίτι της μετράει 5 ήττες σε 6 εξόδους (0-1-5 εκτός), ενώ την Τρίτη της ανακοινώθηκε η επιβολή τιμωρίας για οικονομικές παρατυπίες που εκκρεμούσε από το 2012, με αποτέλεσμα να της αφαιρεθεί ένας βαθμός από το τρέχον πρωτάθλημα. Τέσσερα σερί εντός έδρας 0-0 έχει η Περούτζια (1-4-0 εντός), γι αυτό και το 1,85 του άσου κρίνεται ανεπαρκές, προφανώς δεν περιμένουμε φεστιβάλ γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το NG & under 2,5 στο 1,91 του Stoiximan είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί.

584. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΖΕΝΙΤ

Από ντροπιαστική εκτός έδρας ήττα με σκορ 6-2 στην έδρα της Κουμπάν προέρχεται η Λοκομοτίβ Μόσχας (3-2-1 εντός), για το Γιουρόπα Λιγκ οι μοσχοβίτες απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Μπεσίκτας με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση και με ψυχολογία η Ζενίτ (3-3-0 εκτός) μετά και το διπλό στη Γαλλία επί της Λυών (0-2) στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δίκαια φαβορί οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι χρειάζονται βαθμούς έτσι ώστε να παραμείνουν κοντά στην ΤΣΣΚΑ η οποία ενδεχομένως χάσει βαθμούς μέσα στη Κράσνονταρ.

600. ΝΑΠΟΛΙ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Δεκατέσσερα ματς χωρίς ήττα αισίως η Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις, μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα εδώ και αρκετό καιρό στην Ιταλία έχοντας επιμέρους ρεκόρ 10-4-0. Στο 4-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της στην Serie A, σε κάθε ένα από αυτά τα ματς έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα, ένα νούμερο που ούτε να διανοηθεί δεν μπορεί εκτός Φρίουλι η Ουντινέζε (2-1-2) με μοναδική φορά που έχει σκοράρει πάνω από ένα γκολ να είναι στο 1-2 στην έδρα της Μπολόνια με γκολ στο 85ο λεπτό. Σίγουρα παίζεται το -0,75 ασιατικό χάντικαπ των γηπεδούχων στο 1,85, από κοντά και ο συνδυασμός άσου και over στο 1,73.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

587. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΓΚΕΝΚ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Κλαμπ Μπριζ (6-0-0 εντός) η οποία στο πλαίσιο του πρωταθλήματος προέρχεται από 2 σερί νίκες, για το Γιουρόπα Λιγκ επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Λέγκια Βαρσοβίας. Τις τρεις σερί ήττες έφτασε η Γκενκ (1-2-4) η οποία δεν βρίσκεται στα καλυτέρα της, πρόσφατα έχασε εντός έδρας 0-2 και από τη Λόκερεν με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, άσος.

612. ΜΠΡΝΟ - ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Δεν έπαιξε άσχημα στο Πρίμπραμ η Μπρνο (1-3-2 εκτός), έφερε 1-1 και ίσως δικαιούταν κάτι παραπάνω, πριν από αυτό είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη και είχε κερδίσει με 1-0 την Πλζεν. Συνολικά δείχνει να έχει ανοδική πορεία στα τελευταία παιχνίδια και θέλει να συνεχίσει έτσι. Η Λίμπερετς (1-4-1 εκτός) παραμένει τέσσερα αήττητη (2-2-0), στο τελευταίο κέρδισε με 2-1 τη Μπάνικ, όχι όμως τόσο εύκολα όσο περιμέναμε. Την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ κέρδισε με 0-1 με γκολ στο 81’ στη Γκρόνινγκεν και είναι σε τροχιά πρόκρισης. Δείχνει ότι είναι καλύτερη ομάδα, αλλά σίγουρα δεν θα έχει τη φρεσκάδα της γηπεδούχου, το 2,20 του διπλού δεν έχει αξία.

590. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Μία νίκη τη βάζει σε τροχιά τίτλου. Η Μπρόντμπι μπορεί να μη βγάζει μάτια, αλλά εδώ και καιρό παίζει ουσιαστικά, προσεκτικά και μυαλωμένα. Βέβαια, μία ήττα θα τη στείλει εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή και αυτό δεν αρέσει καθόλου. Έκανε κακό ξεκίνημα, ο Τόμας Φρανκ βρέθηκε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, αλλά στα τελευταία έντεκα παιχνίδια μετράει 2,18 βαθμούς ανά ματς! Δεν έχει νέες απουσίες αφού μόλις δύο αναπληρωματικοί απουσιάζουν, παίζει εξαιρετικά σαν ομάδα και αμυντικά ο Άγκερ έχει γίνει ηγέτης. Η Κοπεγχάγη έπιασε κορυφή και τα πρόσωπα που απέκτησε το καλοκαίρι δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί στο στιλ παιχνιδιού. Ο Στάλε Σολμπάκεν δεν έχει μεγάλες απουσίες, περιμένει μάλιστα να επιστρέψει ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Νικολάι Γιόργκενσεν από τραυματισμό. Ο αγώνας αυτός είναι περισσότερο για κάποιο στοίχημα στη διάρκειά του αφού πρέπει να δούμε το ρυθμό που θα έχει. Είναι φορμαρισμένες οι ομάδες, οπότε μπορεί να δούμε εύκολα το GG, αλλά μπορεί να μπουν προσεκτικά και το under 2,5 που εύκολα βγήκε πριν από ενάμιση μήνα στο ίδιο γήπεδο θα κάνει πάλι την εμφάνισή του.

611. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Εκτός έδρας νίκη με 3-1 για τη Λέγκια επί της Λέχια και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση. Την Πέμπτη έχασε με 1-0 στο Βέλγιο από την Μπριζ και έμεινε εκτός συνέχειας του Γιουρόπα Λιγκ. Η Πογκόν (3-3-1 εκτός) έμεινε εντός έδρας στο 1-1 με τη Γκόρνικ Ζάμπρζε, αποτέλεσμα που φανερώνει ότι τη βολεύουν καλύτερα τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της. Πιστεύουμε ότι θα αντιδράσει η Λέγκια, έχει την ποιότητα να το κάνει, όμως ο άσος δεν έχει αξία και δεν μας έχει δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα η γηπεδούχος για να την εμπιστευτούμε σε κάποιο χάντικαπ.

610. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ -ΤΡΟΜΣΟ

Τελευταία αγωνιστική στην 1 κατηγορία της Νορβηγίας. Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Σωσμένη εδώ και καιρό η Χάουγκεσουντ (3-5-6 εντός), η έλλειψη στόχων έχει φέρει χαλαρότητα, η οποία αποτυπώνεται και στις τέσσερις σερί ήττες που έχει συμπληρώσει στο πρωτάθλημα. Η Τρόμσο (1-2-11 εκτός) κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της μόλις την προηγούμενη αγωνιστική, χάρη στο 3-1 επί της Μπόντο Γκλιμτ, εκμεταλλευόμενη κυρίως την ανυπαρξία των ανταγωνιστών της στη μάχη της ουράς, καθώς η ίδια κατόρθωσε να πετύχει μόλις δυο νίκες στα τελευταία δεκατρία παιχνίδια της (2-4-7). Χωρίς άγχος θα αγωνιστούν οι δυο ομάδες, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν περισσότερο τη νίκη, προκειμένου να γλυκάνουν λίγο τον κόσμο τους από τη συνολικά μέτρια χρονιά που έκαναν, ενώ οι φιλοξενούμενοι πιθανότατα θα παρουσιαστούν άδειοι έπειτα από την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Δείχνει ικανοποιητικός ο άσος στο 2,15 στον Stoiximan .

608. ΣΤΑΡΤ – ΜΟΛΝΤΕ

Στη 14η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί σε μπαράζ βρίσκεται η Σταρτ(4-3-7 εντός), με το στόχο της εν’ όψει της τελευταίας αγωνιστικής να είναι να διατηρηθεί εκεί, αφού δεν μπορεί να διεκδικήσει την απευθείας σωτηρία. Για να τα καταφέρει θα πρέπει είτε να κερδίσει, είτε να φέρει Χ και παράλληλα να μην νικήσει η Μιοντάλεν, ενώ σε περίπτωση που ηττηθεί θα υποβιβαστεί απευθείας αν κερδίσει η Μιοντάλεν, ή αν η Μιοντάλεν πάρει ισοπαλία και η ίδια χάσει με τρία ή περισσότερα γκολ διαφορά. Βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, αγνοώντας το τρίποντο εδώ και 14 παιχνίδια (0-3-11), ενώ στα πιο πρόσφατα έξι μπροστά στο κοινό της μετράει 0-2-4.

Η Μόλντε(6-3-5 εκτός) έχει κάποιες ελάχιστες ελπίδες για να προλάβει την, υπό προϋποθέσεις, προνομιούχο τέταρτη θέση και συγκεκριμένα θέλει νίκη δική της και παράλληλα ήττα της Οντ και μη νίκη της Βίκινγκ. Έχει χτίσει σερί πέντε συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις, με την ψυχολογία της να βρίσκεται στα ύψη έπειτα από την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Σόλσκιερ.

Πρακτικά μόνο η νίκη εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δυο ομάδων, (η ισοπαλία δεν προσφέρει κάτι σε καμία από τις δυο), υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να μην τη χρειάζονται καν, αναλόγως της εξέλιξης των παιχνιδιών των ανταγωνιστών τους. Η εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα των δυο αντιπάλων κάνει το 1,85 του διπλού στον Stoiximan να φαντάζει πολύ ελκυστικό, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Μόλντε έδωσε ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη, ενώ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να καταστεί αδιάφορη κατά τη διάρκεια του ματς, αν τα νέα από τα παιχνίδια της Οντ και τη Βίκινγκ δεν είναι ευχάριστα για εκείνη.

603. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Χωρίς στόχους στο πρωτάθλημα εδώ και καιρό η Άαλεσουντ (7-3-4 εντός, 8/14over2,5, 9/14GG), θα τερματίσει στη μέση της βαθμολογίας, ενώ δείχνει να κλείνει ορεξάτη τη χρονιά με απολογισμό 3-1-1 στα πιο πρόσφατα πέντε (4/5over2,5, 5/5GG). Η Ρόζενμποργκ (9-2-3 εκτός, 10/14over2,5, 8/14GG) κατέκτησε εύκολα το πρωτάθλημα (+10 από τη δεύτερη θέση), αλλά η σεζόν για εκείνη δεν έχει φτάσει ακόμα στο τέλος της, αφού συμμετέχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έχει να παίξει και στον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τη Σάρπσμποργκ στις 22 Νοεμβρίου. Ελεύθερο ματς περιμένουμε εδώ, το στυλ των δυο ομάδων δείχνει να ευνοεί τα πολλά γκολ, ενώ έχει λογική να ψάξει κανείς και την κόντρα του φαβορί, με τη Ρόζενμποργκ να έρχεται από ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη (υποδέχθηκε τη Λάτσιο) και τους γηπεδούχους να δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

604. ΒΙΚΙΝΓΚ - ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Στο κυνήγι της τετράδας η Βίκινγκ(9-2-3 εντός, 8/14over2,5, 10/14GG), για να τα καταφέρει θέλει μόνο νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Οντ, ενώ σε περίπτωση που η Οντ πάρει ισοπαλία, θα χρειαστεί νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά και πάνω. Κλείνει τη χρονιά με μέτριο απολογισμό (2-1-3, τα τρία τελευταίαGG&over2,5), εξέλιξη λογική από τη στιγμή που το ρόστερ της αποδυναμώθηκε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και οι λύσεις ήταν περιορισμένες προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις της.

Η Μιοντάλεν (0-6-8 εκτός, 8/14 over 2,5, 10/14 GG) παλεύει για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, δεν μπορεί να σωθεί απευθείας, αλλά έχει τουλάχιστον τη δυνατότητα να πάει στα μπαράζ. Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να κερδίσει και παράλληλα η Σταρτ να μην νικήσει τη Μόλντε, ή να πάρει Χ από τη Βίκινγκ και η Σταρτ να χάσει στο δικό της παιχνίδι με τρία γκολ διαφορά και πάνω. Έχει περιέλθει σε δυσχερή θέση λόγω του τραγικού δεύτερου γύρου που πραγματοποιεί, καθώς μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα 21 παιχνίδια πρωταθλήματος (1-6-14) ενώ δεν έχει κερδίσει στα πιο πρόσφατα εννέα (0-2-7).

Αμφότερες θα ψάξουν για τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, το κίνητρο της σωτηρίας βαραίνει πάντα περισσότερο σε σχέση με το αντίστοιχο μιας ευρωπαϊκής εξόδου, γι αυτό και τα σετ που κυκλοφορούν είναι πιο μαζεμένα από ότι επιτάσσει η αγωνιστική αξία και η φόρμα των δυο ομάδων (1,83-3,80-4,00 κατά μέσο όρο).Τα 1,80+ για νίκη της Βίκινγκ δείχνουν ελκυστικά εκ πρώτης όψεως, ωστόσο το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μπορεί καταστούν αδιάφοροι κατά τη διάρκεια του ματς (σε περίπτωση που η Οντ κερδίζει), κάνει την επιλογή του άσου να φαντάζει επίφοβη. Σε κάθε περίπτωση, τα πολλά γκολ (GG & over 2,5 στο 1,93 στον Stoiximan ) αποτελούν καλή επιλογή, δεδομένου ότι οι δυο ομάδες θα παίξουν μόνο για τη νίκη, ενώ οι γηπεδούχοι θα έχουν στην άκρη του μυαλού τους να καλύψουν και τη διαφορά τερμάτων που τους χωρίζει από την Οντ, όσο το δικό της παιχνίδι βρίσκεται στην ισοπαλία.

605. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Επιτυχημένη η χρονιά για τη Μπόντο Γκλιμτ (7-1-6, 10/14over2,5, 9/14GG), αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα. Σκέφτεται εδώ και καιρό τις διακοπές της, κάτι που φαίνεται και από τα τελευταία της αποτελέσματα, καθώς αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (0-2-3). Η Στάμπαεκ (7-3-4) πέτυχε το στόχο της, που ήταν η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ και θα τερματίσει είτε στη δεύτερη είτε στην τρίτη θέση της κατάταξης (αμφότερες δίνουν εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης). Χωρίς σκοπιμότητες περιμένουμε να αγωνιστούν οι δυο ομάδες, θεωρούμε ότι το σκορ θα πάει ψηλά, πιθανό δείχνει το GG & over 2,5 στο 1,72 της Bet365.

606. ΟΝΤ - ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Οντ (6-6-2 εντός) και θέλει να διατηρηθεί εκεί ώστε να έχει ελπίδες για να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ(αν η Ρόζενμποργκ κατακτήσει το κύπελλο σε βάρος της Σάρπσμποργκ, τότε η τέταρτη θέση θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο). Αν κερδίσει παραμένει τέταρτη ανεξαρτήτως των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, αν φέρει ισοπαλία μπορεί να απειληθεί μόνο αν η Βίκινγκ κερδίσει με διαφορά τεσσάρων γκολ και πάνω, ενώ αν χάσει θα μείνει εκτός τετράδας αν νικήσει έστω μια εκ των Βίκινγκ και Μόλντε. Δείχνει σκασμένη στο κλείσιμο της χρονιάς, καθώς έχει κατορθώσει να κερδίσει μόνο 2/5 από τα τελευταία παιχνίδια της (2-2-1, 4/5over2,5, 5/5GG).

Η Λίλεστρομ (3-6-5 εκτός) είναι αδιάφορη βαθμολογικά(θα τερματίσει στην 8η θέση), δείχνει πάντως ορεξάτη το τελευταίο διάστημα, αφού στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της μετράει έξι νίκες (6-2-1).Πολύ χαμηλό δείχνει το 1,60 του άσου, προφανώς προσφέρεται στα επίπεδα αυτά λόγω του μονόπλευρου κινήτρου από τη μεριά των γηπεδούχων, ωστόσο δεν βρίσκουμε κανένα λόγο για να το επιλέξουμεpregame, ειδικά από τη στιγμή που η Οντ γνωρίζει ότι και με Χ, κατά πάσα πιθανότητα, μπορεί να πετύχει το στόχο της.

607. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 - ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Για τη Σάρπσμποργκ (5-3-6 εντός) το πρωτάθλημα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα εδώ και καιρό (1-1-3 στα πιο πρόσφατα πέντε), αφού όλη της η προσοχή είναι στραμμένη στον επερχόμενο τελικό κυπέλλου με τη Ρόζενμποργκ (θα διεξαχθεί στις 22 Νοεμβρίου). Η Σάντεφιορντ (0-2-12 εκτός) θα αγωνίζεται του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία, αν και πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, έδειξε ότι δεν είχε την ποιότητα για να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της, κάτι που φαίνεται από τις οχτώ ήττες που μετράει στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της (1-0-8, 7/9GG&over2,5). Ματς-αγγαρεία στην ουσία για τις δυο ομάδες, δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε.

609. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ - ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Η Στρόμσγκοντσετ (10-3-1 εντός) εξασφάλισε την παρουσία της στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας (θα τερματίσει είτε δεύτερη είτε τρίτη) και επομένως ένα εισιτήριο για το ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ, χάρη στην πολύ καλή πορεία της το τελευταίο δίμηνο, όταν και έμεινε αήττητη για δέκα σερί παιχνίδια (8-2-0). Η Βαλερένγκα (7-4-3 εκτός) αν και τα έδωσε όλα προκειμένου να κυνηγήσει την τετράδα (3-3-0 στα πιο πρόσφατα έξι) θα πρέπει τελικά να αρκεστεί σε μια θέση μεταξύ της 5ης και της 7ης. Ματς- γιορτή για τους γηπεδούχους, έχουν την ευκαιρία να κλείσουν μια επιτυχημένη σεζόν με θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό τους, θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα που θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι περισσότερο σαν αγγαρεία, πιθανότατα θα επαληθευτεί ο άσος, αλλά οι τιμές είναι αποτρεπτικές για ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

614. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Σε μπελάδες μπήκε η Ατλέτικο όσον αφορά την πρωτιά του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την απαράδεκτη εμφάνιση στο Καζακστάν και τη λευκή ισοπαλία με την Αστάνα. Σταθερή η πορεία της στο πρωτάθλημα παρότι δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής αφού παίζει όσο χρειάζεται για να έρθουν τα τρίποντα. Η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν αναμένεται να παίξει ανοιχτά στο «Βιθέντε Καλντερόν» με τον 1 &under3,5 να παίζεται στο 1,80 του Stoiximan .

620. ΠΟΥΜΑΣ - ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Πρωτοπόρος η Πούμας, με 6-0-1 ρεκόρ εντός και 17-3 τέρματα, έρχεται από διπλό στην Τιχουάνα, με νίκη κλειδώνει την πρωτιά. Παλεύει για τη Λιγκίγια η Κερέταρο (2-2-3 εκτός), είναι στο -2 και θα ξέρει το αποτέλεσμα των περισσότερων ομάδων που κυνηγάει. Την Κυριακή θα το επανεξετάσουμε, που θα γνωρίζουμε και τί έχει γίνει στα υπόλοιπα ματς, αν και έχοντας την Πουέμπλα εντός στην τελευταία αγωνιστική η φιλοξενούμενη πιθανότατα θα βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της οκτάδας, με την Πουέμπλα πάντως να παίζει αργότερα εντός με τη απογοητευμένη και βαθμολογικά αδιάφορη Τιχουάνα θα είναι ρίσκο, αν φτάσει στο σημείο να κυνηγάει μόνο αυτή, να παίξει για το Χ…

621. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Έχασε με 1-2 στο ντέρμπι από την Πλζεν η Σπάρτα (6-0-0 εντός), δίκαιη ήττα αφού έδειξε κατώτερη ως ομάδα, απέναντι στην πρωταθλήτρια. Την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ έμεινε στο 1-1 με τη Σάλκε, έδειξε να βολεύεται με το Χ. Η Τέπλιτσε έχασε σχετικά εύκολα με 0-1 από τη Σλάβια και δεν συνέχισε τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις. Ο άσος όπως είναι φυσιολογικό είναι αρκετά χαμηλά, πιστεύουμε θα επιβεβαιωθεί και μάλιστα χωρίς να δεχτεί τέρμα η γηπεδούχος (2,10), όπως έχει κάνει στα πέντε από τα έξι φετινά της ματς στην Πράγα. Τη συγκεκριμένη επιλογή έχουν ποντάρει οι Young Guns.

622. ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΑΛΜΕΡΙΑ

Ασταθέστατη η Αλκορκόν το τελευταίο διάστημα, στα πιο πρόσφατα πέντε μετράει 2-0-3, αν και στο τελευταίο ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της (3-1-1 εντός) ισοπέδωσε τη Γιαγκοστέρα με 6-1. Η Αλμερία έχει υποχωρήσει πια στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-3-5) ενώ μακριά από το σπίτι της έχει για την ώρα απολογισμό 0-1-4. Από το κακό στο χειρότερο οι φιλοξενούμενοι, το γεγονός αυτό πάντως από μόνο του δεν μας αρκεί για να πάμε στο άσο του 1,75 για μια Αλκορκόν που δεν μπορεί να ξέρει κανείς σε τι μέρα θα βρεθεί.

624. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Σε ανοδική πορεία η Μπούρσα, μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, αφήνοντας πίσω της τη μέτρια εκκίνηση που πραγματοποίησε στην αρχή του πρωταθλήματος. Η Μπεσίκτας έμεινε στο 1-1 την Πέμπτη με τη Λοκομοτίβ, αποτυγχάνοντας να καθαρίσει με την υπόθεση πρόκριση στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ. Εντός των συνόρων οδηγεί την κούρσα, έχοντα καταφέρει να μείνει αήττητη για οχτώ ματς (6-2-0), με πιο πρόσφατο από αυτά το εντός έδρας 3-3 με την Κασίμπασα. Αν και οι φιλοξενούμενοι διακρίνονται για τη σταθερότητά τους φέτος, πετυχαίνουν τη Μπούρσα στο καλύτερο φετινό φεγγάρι της, ενώ και η κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς θα λειτουργήσει επιβαρυντικά. No Bet.

623. ΠΟΡΤΟ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Κλείδωσε ουσιαστικά την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Πόρτο, χάρη στο διπλό που πήρε στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι, ενώ στο πρωτάθλημα το πιο πρόσφατο παιχνίδι της με την Ουνιάο αναβλήθηκε. Η Σετούμπαλ τρέχει σερί πέντε παιχνιδιών χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα (2-3-0), ενώ έχει χάσει μόλις μια φορά από την έναρξη της χρονιάς (3-5-1 συνολικά). Δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών η Πόρτο, όσο καλά και αν είναι τα ως τώρα δείγματα γραφής των φιλοξενούμενων, δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα στο «Ντραγκάο».

626. ΣΤΕΑΟΥΑ - ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Στεάουα σε πρωτάθλημα και κύπελλο (0-3-1), με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στο -6 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στην έδρα της, εξακολουθεί να είναι αήττητη, ωστόσο οι πολλές ισοπαλίες της έχουν στοιχίσει πολύτιμους βαθμούς (3-5-0 εντός). Η Μποτοσάνι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, έχει κερδίσει μόλις δυο φορές ως τώρα στο πρωτάθλημα (2-7-7 συνολικά) και καμία όταν αγωνίστηκε μακριά από το σπίτι της (0-3-5 εκτός). Ιδανική ευκαιρία για τη Στεάουα προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες, δεν αξίζει πάντως σε καμία περίπτωση ο άσος του 1,50.

625. ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΚΟΥΚΟ - ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ

Κόλλησε στο 0-0 η Άουριτς την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Καχαμάρκα εντός έδρας, δείχνοντας ότι έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Αναζητούν βαθμούς οι φιλοξενούμενοι για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Το πάλεψε η Αγιακούτσο στην έδρα της Βαγιέχο, τελικά όμως έφυγε με άδεια χέρια αφού ηττήθηκε με 1-0. Βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού αναζητούν οι γηπεδούχοι. Το κίνητρο της Αγιακούτσο είναι μεγαλύτερο, με αυτό θα πάμε και εμείς, άσος.

633. ΓΑΝΔΗ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Σε τρομερή φόρμα η Γάνδη (4-2-0 εντός) η οποία προέρχεται από συνεχόμενα αποτελέσματα, αποκορύφωμα η εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Βαλένθια στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν Σαρλερουά (2-2-3 εκτός) πάρει ακόμα και τον βαθμό.

636. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις των φιλοξενούμενων, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα από την πρωτοπόρο Κορίνθιανς με 3-0 εντός έδρας, μένοντας έτσι εκτός μάχης του τίτλου. Σε αναζήτηση βαθμών για την αποφυγή του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι, βρισκόμενοι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Θα εκμεταλλευτούμε την απογοήτευση της Ατλέτικο Μινέιρο και το κίνητρο της Φιγκεϊρένσε, επιλέγοντας τον ασιατικό άσο +0,25.

634. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Την τελευταία της προσπάθεια κάνει η Κρουζέιρο μήπως προλάβει τις θέσεις που οδηγούν στο Λιμπερταδόρες, κάτι όμως που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, καθώς η ομάδα από το Μπέλο Οριζόντε απέχει οχτώ βαθμούς από αυτές, με μόλις πέντε αγωνιστικές να μένουν. Τον ίδιο στόχο έχει η Σάο Πάολο, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 βαθμούς. Προέρχεται από τη νίκη 3-0 κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε. No Bet.

637. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΓΚΟΪΑΣ

Από τέσσερεις σερί ήττες έρχεται η Φλαμένγκο, η οποία δείχνει ότι θα αρκεστεί σε μία θέση στο μέσο της βαθμολογίας. Σε δύσκολη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -1 από τη σωτηρία. Προέρχονται από τη σπουδαία νίκη με 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Ιντερνασιονάλ. Χ2.

635. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Η Παλμέιρας αναζητά βαθμούς για την έξοδο στο Λιμπερταδόρες, βρισκόμενη στο -5 από τις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για αυτό. Προέρχεται από την ήττα 2-1 κόντρα στη Σάντος εκτός. Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα η Βάσκο, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν το υποβιβασμό. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Φλουμινένσε, χάνοντας με 1-0. Θα στηρίξουμε την καλύτερη ομάδα, ασιατικός άσος -0,75.

644. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Τελευταία αγωνιστική στην αργεντίνικη Πριμέρα. Η Ρίβερ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο κύπελλο Λιμπερταδόρες και είναι πρακτικά αδιάφορη. Η Νιούελς (3-4-7 εκτός) δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα σε αυτήν την τελευταία αγωνιστική, εκτός από το να προσπαθήσει να επιλέξει αντίπαλο. Τoover2 στο 1,80 μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο.

2754. ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΠΕΝΙΑΡΟΛ

Τεράστιο ντέρμπι, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας. Σε πολύ καλή κατάσταση αμφότερες, από νίκη έρχεται η Πενιαρόλ (4-1 εντός κόντρα στη Βίγια Τερέσα), από ισοπαλία η Νασιονάλ (2-2 εκτός κόντρα στη Ράσινγκ). Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε σε ένα τέτοιο ματς.

659. ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ - ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Ματς εξάποντο για την είσοδο στην πρώτη οχτάδα, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη βαθμολογία έχοντας 25 βαθμούς, απέχοντας μόλις δύο πόντους από την πρώτη οχτάδα. Από σπουδαία ισοπαλία έρχεται η Ενβιγκάδο, 1-1 κόντρα στη Σάντα Φε εκτός. Από νίκη έρχεται η Πατριότας, 2-0 εκτός κόντρα στη Τζαγκουάρες. Η Ενβιγκάδο είναι καλύτερη ομάδα, θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο.

639. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανοίχτηκε και το πλήρωσε ακριβά μεσοβδόμαδα με τη Μαν. Σιτι η Σεβιλλη και έτσι θα παλέψει πλέον για την 3η θέση του ομίλου ώστε να συνεχίσει στην αγαπημένη της διοργάνωση προκειμένου να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα το αήττητο της έσπασε (2-2-0) στο «Μαδριγάλ» από τη Βιγιαρεάλ. Νίκη που δεν άξιζε σε καμία περίπτωση σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα πήρε η Ρεάλ απέναντι στην Παρί για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που μετράει είναι πως με τον Μπενίτεθ έχει αναγάγει σε επιστήμη το να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα και όταν δεν είναι στη μέρα της. Δύσκολη η έξοδος της στην Ανδαλουσία, μην ξεχνάμε πως η Σεβίλλη κέρδισε εκεί τη Μπαρτσελόνα. Περιμένουμε πολλά γκολ αλλά οι τιμέςpregameδεν είναι καθόλου συμφέρουσες ούτε ακόμα στο συνδυαστικόGG&over2,5

640. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Πάρα πολύ δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Φιορεντίνα στην έδρα της Σαμπντόρια που μετράει φετινό εντός έδρας απολογισμό 4-2-0 έχοντας σκοράρει 15 τέρματα! Η Φιορεντίνα μπορεί να προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε Ιταλία και Europa League αλλά φέτος την έχει πατήσει σε παρόμοιες έδρες χάνοντας με 3-1 στο Τορίνο και 2-1 στη Νάπολι. Μεγάλο ΝΟ ΒΕΤ καθώς το ματς μπορεί να πάει οπουδήποτε, διέξοδος το GG του 1,70 που έχει επιβεβαιωθεί στα 3/5 φετινά εκτός των Βιόλα και 6/7 ανεξαρτήτου έδρας της Σαμπντόρια.

649. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΟΝΑΚΟ

Πάνω που έφτασε κοντά σε μια σημαντική νίκη, τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης, η Μπορντό είδε το ματς στην Ελβετία με τη Σιόν να στραβώνει στο 90’, όταν και δέχθηκε την ισοφάριση σε 1-1, αποτέλεσμα που περιορίζει κατά πολύ τις ελπίδες της για πρόκριση στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί κάκιστες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, παρόλο μάλιστα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τρεις ομάδες της ουράς στα πιο πρόσφατα τρία, κατόρθωσε να συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς (0-0 με Μονπελιέ εντός, 1-0 την Τρουά εντός, 0-2 από Γκαζελέκ εκτός), πιάνοντας μάλιστα πάτο στο τελευταίο με τη Γκαζελέκ, όπου και πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων.

Η Μονακό έφυγε με το 1-1 από το Αζερμπαϊτζάν, με την ισοπαλία απέναντι στην Καραμπάγκ να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ευρωπαϊκής της συνέχειας. Στο πρωτάθλημα έρχεται από δυο σερί νίκες με 1-0, κρατώντας λευκό παθητικό μετά από 5 ματς, χωρίς πάντως οι εμφανίσεις της να είναι οι καλύτερες δυνατές . Πολύ αποτελεσματική ως τώρα στις εξόδους της, μετράει 4-2-0, γεγονός που αποδεικνύει ότι αποδίδει καλύτερα όταν βρίσκει χώρους και δεν χρειάζεται να διασπάσει άμυνες που την περιμένουν στο μισό γήπεδό.

Μπορεί τα νούμερα της Μπορντό εντός έδρας να είναι συμπαθητικά (3-2-1 εντός), αλλά αν εξαιρεθεί το ματς με τη Λυών, τα υπόλοιπα εμπόδια δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλά, με την ομάδα του Σανιόλ να έρχεται από συνεχόμενες κακές εμφανίσεις θεωρούμε ότι το σετ θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο, υπάρχει εμφανής αξία στις αποδόσεις των φιλοξενούμενων, με το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,875 της Bet365 να έχει προτιμηθεί από Betol, B66 και Young Guns .

648. ΛΥΩΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Μεγάλο ντέρμπι μίσους, που βρίσκει τις δυο ομάδες να έρχονται από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με αντίθετα πάντως αποτελέσματα. Η Λυών ηττήθηκε στην έδρα της από τη Ζενίτ και δεν έχει πια παρά ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τουλάχιστον εντός των συνόρων έχει τέσσερα ματς χωρίς ήττα (3-1-0) και έχει σκαρφαλώσει δεύτερη. Η Σεντ Ετιέν κέρδισε για δεύτερη φορά της Ντνίπρο και έχει πλέον αυξημένες πιθανότητες να προχωρήσει στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα, ενώ στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί σταθερή πορεία (7-1-4 συνολικά), με τον Γκαλίτε να κάνει ποιοτική διαχείριση του ρόστερ του στις δυο διοργανώσεις. Δεν υπάρχουν φαβορί σε ένα ντέρμπι σαν και αυτό, με περισσότερη ηρεμία πάνε στο παιχνίδι οι «Στεφανουά», σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που εμφανίζουν συχνά εκνευρισμό εξαιτίας των μέτριων φετινών τους επιδόσεων, υπερβολικός μας φαίνεται ο φαβοριτισμός της έδρας, με την αξία να βρίσκεται στο ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,975 της Bet365, που αποτελεί επιλογή του Betol .

647. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΣΑΝΤΟΣ

Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Η Τζόινβιλ αναζητά βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού, βρισκόμενη στο -5 από τη σωτηρία. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Πόντε Πρέτα. Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας η Σάντος, θέλοντας να παραμείνει έστω σε αυτή, παίρνοντας το εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Προέρχεται από τη νίκη 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Παλμέιρας. Η Σάντος δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά εκτός έδρας, έχοντας ρεκόρ 1-6-9. Επιλογή αποτελεί το 1Χ.

631. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Με αρκετά καλή εμφάνιση κέρδισε με 0-1 στην Ουάσινγκτον η Νέα Υόρκη και τώρα θέλει να κρατήσει το προβάδισμά της και να προκριθεί στους τελικούς. Ήταν αρκετά ανώτερη στο πρώτο ματς, δεν άφησε την αντίπαλο της αν την απειλήσει καθόλου και πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη. Πλέον ο άσος είναι πολύ χαμηλός και θα τον αποφύγουμε.

652. ΑΡΟΥΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες έχει πλέον η Αρούκα στο πρωτάθλημα, με το συνολικό της απολογισμό από την έναρξη της χρονιάς να ανέρχεται σε 2-6-1. Η Σπόρτινγκ γνώρισε τη συντριβή την Πέμπτη στην έδρα της Σκεντέρμπεου με 0-3 στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δίνει μεγαλύτερη σημασία στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου και παραμένει αήττητη (7-2-0), ενώ προέρχεται και από τρεις κολλητές νίκες. Δεν αμφισβητείται η ποιοτική ανωτερότητα της Σπόρτινγκ, έχει σαφώς τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά η απόδοση του διπλού παραείναι χαμηλή απέναντι σε ένα ιδιαιτέρως δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο.

662 ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ

Αδιάφορο ματς, καθώς αμφότερες έχουν μείνει εκτός πλέι-οφ. Από τη βαριά ήττα με 3-0 προέρχεται η Κορτουλούα κόντρα στην Όνσε Κάλντας, ενώ από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Κουκούτα έρχεται η Άγιλας. Πάσο.

683. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Μέσα από τα χέρια της πάει να χάσει τον τίτλο η Ολίμπια, χάνοντας με 2-1 στην έδρα της από την Καπιατά. Ένα βήμα πριν τη σωτηρία η Ρούμπιο Νου, η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες, με τελευταία αυτή κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, διπλό.

669. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ - ΣΠΟΡΤ ΛΟΡΕΤΟ

Άσος.

641. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Τελευταία αγωνιστική στην αργεντίνικη Πριμέρα. Η Ατλέτικο Ραφαέλα είναι αδιάφορη σε αυτή την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε αντίθετη κατάσταση η Σαν Λορέντζο που πραγματικά παίζει όλη της τη χρονιά σε 90’. Η Σαν Λορέντζο με νίκη καθαρίζει, το οποίο φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο στα μάτια μας, αφού η γηπεδούχος είναι αδιάφορη και χαμηλής δυναμικότητας, το διπλό δίνει 1,85 και δείχνει οριακά δίκαιο. Αν φέρει ισοπαλία και η Σεντράλ κερδίσει ή/και η Ρασίνγκ κερδίσει τότε θα έχουμε είτε διπλή είτε τριπλή ισοβαθμία και θα ακολουθήσουν μπαράζ (ναι, ακόμα και μεταξύ τριών ομάδων, έτσι συμβαίνει στη μαγική Αργεντινή)για να ξεκαθαρίσει η δεύτερη θέση. Ακόμα και ότι η Σεντράλ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Λιμπερταδόρες μέσω κυπέλλου, δεν σημαίνει τίποτα, αφού η δεύτερη θέση από το πρωτάθλημα δίνει καλύτερο εισιτήριο (απευθείας στους ομίλους και όχι στα προκριματικά) και άρα θα παίξει και εκείνη μπαράζ, καθώς ίσως κερδίσει το καλύτερο εισίτηριο. Αυτά συμβαίνουν στην τρέλα του πρωταθλήματος της Αργεντινής.

645. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Παιχνίδι που ήταν και ο τελικός του κυπέλλου μεσοβδόμαδα, εκεί όπου η Μπόκα κέρδισε και έκανε το νταμπλ με 2-0. Η Μπόκα είναι φυσικά αδιάφορη και παίζει μόνο και μόνο από ανάγκη, σε αντίθεση με τη Σεντράλ που θέλει τη νίκη για να έχει ελπίδες για το καλύτερο εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες, αφού αυτό που έχει ήδη στα χέρια της από το κύπελλο οδηγεί στα προκριματικά και όχι απευθείας στους ομίλους, όπως αυτό της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος. Κάτι όμως που δεν εξαρτάτε αποκλειστικά από εκείνη. Παιχνίδι μόνο γιαliveποντάρισμα.

646. ΤΙΓΚΡΕ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Λίγες οι πιθανότητες της Τίγκρε για να φύγει από το Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα για τη Λιγκίγια του Λιμπερταδόρες, θέλει δική της νίκη και ήττα της Μπάνφιλντ και της Εστουδιάντες, σε αντίθεση με τη Ρασίνγκ που λογικά θα είναι στη Λιγκίγια του Λιμπερταδόρες. Έχει λίγες ελπίδες για να πάει σε μπαράζ για τη δεύτερη θέση με τις Σαν Λορέντζο και τη Σεντράλ, ακόμα έχει και ελάχιστες πιθανότητες για τη δεύτερη θέση χωρίς ισοβαθμία, αν εκείνη κερδίσει και Σαν Λορέντζο και Σεντράλ χάσουν. Ίσως το συγκεκριμένο παιχνίδι βγάλει πολύ μεγάλοlate, αλλά αυτό θα το ξέρουμε μόνο κατά τη διάρκεια τουlive.

670. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Γκρέμιο, έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Λιμπερταδόρες. Προέρχεται από τη νίκη 2-0 κόντρα στη Φλαμένγκο εντός έδρας. Βαριά ήττα με 3-0 εκτός έδρας για τη Σπορτ Ρεσίφε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Σάο Πάολο. Από τις πιο δυνατές ομάδες εντός έδρας είναι η Σπορτ Ρεσίφε, έχοντας ρεκόρ 11-4-1. Άσος.

630. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΜΟΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ

Λίγο καλύτερο το Μόντρεαλ στο πρώτο ματς και κέρδισε με 2-1 το Κολόμπους και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση. Γενικότερα πιστεύουμε ότι το Μόντρεαλ είναι καλύτερη ομάδα και σε μεγαλύτερη φόρμα, γι’ αυτό της δίνουμε τον πρώτο λόγο και για το σημερινό επαναληπτικό. Το Χ2 στο 1,80+ έχει αξία.

682. ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Περιμένει απλά να βγει η χρονιά η Τιχουάνα (3-0-5 εκτός με 7/8 GG και over 2,5), 0-1-6 μετράει στα επτά τελευταία, κάνει ήδη σχέδια για την επόμενη, συνεχίζει με υπηρεσιακό μέχρι να τελειώσει η Απερτούρα και να αναλάβει ο Ερέρα. Η Πουέμπλα είναι δυνατή εντός (6-0-2), βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση και με νίκη αγκαλιάζει τη Λιγκίγια, διαφορετικά θα πρέπει να πάει στην αυλαία να πάρει αποτέλεσμα στην Κερέταρο. Άσος στο 2,00+.

665. ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ήδη υποβιβαστεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την είσοδό τους στα πλέι-οφ. Σε κακή φόρμα οι φιλοξενούμενοι (0-3-3 στα έξι τελευταία), δείχνοντας ότι δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν μία θέση στα πλέι-οφ. Θα πάμε με το κίνητρο δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα στο ασιατικό διπλό 0:0.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝΤΑΝΙ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό η Σαντανί, μην μπορώντας να κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική την ήδη υποβιβασμένη Σαν Λορέντζο (3-2 εκτός έδρας). Τέσσερεις σερί ήττες η Νασιονάλ, η οποία απομακρύνεται από τις θέσεις που οδηγούν στο Σουνταμερικάνα. Οι γηπεδούχοι θα ανοιχτούν για να ψάξουν τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να ξέρουν καλά πώς να παίζουν στην κόντρα. Θα πάμε με το ασιατικό διπλό +0,25.

632. ΝΤΑΛΑΣ - ΣΙΑΤΛ

Το Ντάλας έχασε στη δυνατή έδρα του Σιάτλ, έχασε με ανατροπή, ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Το Σιάτλ έχει προβάδισμα, αλλά δεν είναι καλύτερη ομάδα ώστε να την εμπιστευτούμε.

642 ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Τελευταία αγωνιστική στην αργεντίνικη Πριμέρα. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στη σεζόν της από την τελευταία αγωνιστική η Ιντεπεντιέτε, αφού θα βρίσκεται στη Λιγκίγια για το Λιμπερταδόρες 100%. Η Βελέζ έχει κάποιες ελάχιστες πιθανότητες να μπει στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα, πρέπει να κερδίσει η ίδια και να χάσουν οι Σαρμιέντο και Κολόν, ενώ η Γοδόι με τη Ντεφένσα να φέρουν ισοπαλία και η Βελέζ να καλύψει τη διαφορά τερμάτων. Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι υπερβολικά πολύ δύσκολο. Παιχνίδι που λογικά δεν θα βγει τίποτα, οι λίγες μας ελπίδες είναι στοlive.

666. ΤΣΙΚΟ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ.

Ματς αδιάφορο βαθμολογικά, καθώς οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Τον άσο επέλεξε ο Kyr_Lim, στηρίζοντας τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν να κλείσουν τη χρονιά μπροστά στο κοινό τους με νίκη.

629. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Στο τοπικό ντέρμπι είχαν αμφότερες οι ομάδες φάσεις, με το Πόρτλαντ να είναι καλύτερο, αλλά να βρίσκει μπροστά του έναν αρκετά καλό κίπερ. Βλέπουμε ακόμα ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, το under παίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ