ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (25/10). Πηγή Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

2566. ΣΕΝΤΑΪ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη για να περάσουν στην τρίτη θέση της συνολικής βαθμολογίας και είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης.

2567. ΓΕΟΝΑΜ - ΟΥΛΣΑΝ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αδιάφορες ομάδες που δεν έχουν απολύτως κανένα στόχο στη συνέχεια των πλέι-οφ. Η Γέοναμ είναι σε τραγική κατάσταση, κάπως καλύτερα η Ουλσάν που δείχνει ελάχιστα πιο ορεξάτη, δεν θα ασχοληθούμε.

2569. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Χωρίς νίκη ακόμα η Μέλμπουρν Σίτι, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με 1-1 στο Σίδνεϊ έχασε δίκαια με 2-3 στο ντέρμπι της Μελβούρνης από τη Βίκτορι. Κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να κάνει ισοφαρίσει σε 2-2 από το 2-0, όμως στο 90’ αποκαταστάθηκε η δικαιοσύνη και δέχθηκε το γκολ της ήττας. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκαν από το Περθ στα ημιτελικά του κυπέλλου. Οι Μάρινερς απογοήτευσαν στην ήττα με 1-2 στο Μπρίσμπεϊν. Είχαν αρχίσει με καλή εντός έδρας νίκη με 3-2 επί του Περθ, αλλά μακριά από το σπίτι τους έδειξαν λίγοι. Χαμηλά ο άσος (1,75) για μία ομάδα που δεν έχει ακόμα νίκη, όσο κακοί και αν φαίνονται εκτός έδρας οι Μάρινερς.

2583. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Ουσιαστικά δεν έχει στόχο η Γκουανγκζού, μιας και δεν μπορεί να κινδυνεύσει και αν ανέβει μία ή δύο θέσεις δεν θα αλλάξει τίποτα. Κέρδισε με 0-1 τη Μπουσάν στο προηγούμενο παιχνίδι και έδειξε ότι πλέον παίζει χωρίς άγχος. Για την Ιντσεόν το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, πλέον την ενδιαφέρει μόνο ο τελικός κυπέλλου που έχει μπροστά της. Και σε αυτό το ματς αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές, κάτι που μας οδηγεί να σκεφτούμε τον άσο, αλλά θα μείνουμε στη σκέψη.

2582. ΣΕΟΥΛ - ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Η Σεούλ (8-6-3 εντός) έπαιξε πολύ καλά και έκανε την εκτός έδρας ανατροπή επί της Σέονγκναμ με 1-2 και απέχει τρεις βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Η Γιέονμπουκ (8-3-5 εκτός) ουσιαστικά δεν έχει διασφαλίσει το πρωτάθλημα, όμως γνωρίζει ότι πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει από κάποια εκ των Σουγόν, Ποχάνγκ και Σεούλ. Παρουσιάστηκε κακή με την Ποχάνγκ και έχασε με 0-1. Αντίθετο το μομέντουμ για τις δύο ομάδες, ο άσος του 2,25 δείχνει ενδιαφέρον.

2574. ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. - ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ.

Προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κίνας, με όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται την ίδια ώρα. Πέντε ομάδες παλεύουν για να αποφύγουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία, με τη Γκουϊτζού Ρενέ να έχει το πιο δύσκολο έργο. Τρεις ομάδες στην κορυφή μονομαχούν για τη δεύτερη και τρίτη θέση που οδηγούν στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, δύσκολα να χάσει το πρωτάθλημα η Εβεργκράντε. Τα μεταξύ τους παιχνίδια μετράν σε πιθανή ισοβαθμία. Αδιάφορη η Γιανγκσού (5-5-4 εντός) που πλέον ενδιαφέρεται μόνο για τον τελικό κυπέλλου. Στα τελευταία πέντε ματς της δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, 0-2-3. Η Χανγκτσόου (3-3-8 εκτός) είναι τέσσερα ματς δίχως νίκη, 0-2-2, και γι’ αυτό δεν έχει σωθεί ακόμα, απέχει τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μονόπλευρο κίνητρο, βέβαια η φιλοξενούμενη μπορεί να βολεύεται και με την ισοπαλία, εξαρτάτε από τα υπόλοιπα παιχνίδι. Ματς μόνο για live.

2578. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΞΙΝ - ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ

Αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, υποβιβασμένη η γηπεδούχος, χωρίς κίνητρο η Χενάν που παλεύει τα παιχνίδια της. Της δίνουμε τον πρώτο λόγο, όπως και οι μπουκ, αλλά δεν θα παίξουμε κάτι. Πάμε στο επόμενο.

2579. ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ - ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ

Αδιάφορη η Σιγιαζουάνγκ (6-7-1 εντός), αλλά δεν δείχνει να έχει παρατήσει το πρωτάθλημα και πλέον παίζει χωρίς άγχος. Στο προηγούμενο παιχνίδι έφερε 2-2 μέσα στην έδρα της ΣΙΠΓ, καθόλου εύκολο αποτέλεσμα. Η Γκουϊτζού Ρενέ (2-4-8 εκτός) έκανε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της και έτσι όπως παίζει πολύ δύσκολα να καταφέρει να σωθεί (βρίσκεται σε μειονεκτική θέση). Αν δεν κερδίζει η φιλοξενούμενη η επιλογή του late goal θα είναι μονόδρομος για τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

2575. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ. - ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ

Νίκη για να κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο θέλει η Εβεργκράντε (6-8-0 εντός), νίκη για να μπει στην τριάδα (αν την ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα) κυνηγάει η Σαντόνγκ (8-3-3 εκτός). Φαβορί του 1,45-1,50 η γηπεδούχος, με τις τιμές της να μην έχουν απολύτως καμία αξία. Ευελπιστούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι ισόπαλο στο 70’ και να κερδίζουν Σανγκάη ΣΙΠΓ και Γκουοάν, ώστε να έχουμε ένα καλό late goal.

2576. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ -ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ

Μόλις τρεις πόντους χωρίζουν την Κουανγκτσόου Ρ&Φ (4-4-6 εντός) από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει άμεσα βαθμό ή βαθμούς για να σωθεί πριν την τελευταία αγωνιστική. Ήττα στο Πεκίνο με 0-2 από τη Γκουοάν στο προηγούμενο, λογική ήττα αφού η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Η Τσονγκίνγκ (5-3-6 εκτός) έχει σωθεί και μαθηματικά και πλέον παίζει δίχως άγχος, κέρδισε εύκολα την υποβιβασμένη Σενξίν με 2-0. Αστείο το 1,33 του άσου, θα περιμένουμε το live, καθώς αν ευνοήσουν τα αποτελέσματα μπορεί να έχουμε μεγάλο bet στο late goal στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

2581. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ -ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Η Τσανγκτσούν (6-3-5 εντός) είναι αδιάφορη και δείχνει να μην έχει όρεξη για αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές. Έχασε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας από τη Σενχούα. Η Σανγκάη ΣΙΠΓ (7-6-1 εκτός) έχει ακόμα κάποιες –πολύ λίγες- πιθανότητες για τον τίτλο και θα προσπαθήσει να τις κυνηγήσει από νωρίς, ώστε να περιμένει κάποιο στραβοπάτημα της Εβεργκράντε. Επίσης με νίκη διασφαλίζει την είσοδο της στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς. Πιστεύουμε ότι θα κερδίσει σχετικά εύκολα και ίσως στην αρχή του παιχνιδιού να σκεφτούμε κάποιο ποντάρισμα υπέρ της, αν δεν κερδίζει μέχρι το 70’ το ποντάρισμα στο late goal δείχνει μονόδρομος.

2577. ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ

Η Λιαόνινγκ (5-4-5 εντός) είναι τρία ματς δίχως νίκη και γι’ αυτό έχει μόνο τρεις βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Φάνηκε ικανοποιημένη με τον βαθμό στο προηγούμενο παιχνίδι, ίσως το ίδιο κάνει και τώρα, ανάλογα πάντα και με τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς. Η Σανγκάη Σενχούα (3-3-8 εκτός) είναι αδιάφορη αλλά δείχνει να παλεύει τα παιχνίδια της. Περιμένουμε το live για να προχωρήσουμε σε κάποιο ποντάρισμα.

2580. ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ - ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ

Η Τιαντζίν Τέντα (3-6-5 εντός) απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνει άμεσα βαθμούς. Πλέον στηρίζεται περισσότερο στην αδυναμία της Ρενέ να πάρει βαθμό και γι’ αυτό δεν βρίσκεται η ίδια στη ζώνη. Η Γκουοάν παλεύει για τη δεύτερη θέση και κυρίως για να κρατηθεί στην τρίτη που είναι τώρα. Έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Το διπλό στο 1,85 είναι δίκαιο, όμως θα περιμένουμε το live, καθώς μπορεί να έχουμε μεγάλο late goal στο τέλος.

2585. ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ - ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ.

Δεύτερη ήττα για το Περθ, αυτή τη φορά εντός έδρας με 1-2 από την Ουέλινγκτον. Την Τετάρτη κέρδισε τη Μέλμπουρν Σίτυ και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου, πρόκριση που μπορεί να αποδειχθεί και ψυχολογική ένεση, καθώς η αρχή του πρωταθλήματος δεν είναι καθόλου θετική. Η Αδελαίδα έπαιξε άσχημα για ακόμα ένα παιχνίδι, αλλά πάλι κατάφερε να μην ηττηθεί, 1-1 με τους Γουόντερερς του Σίδνεϊ. Πίστωση χρόνου ζητάει ο κόουτς Αμόρ, μέχρι πότε είναι το ζήτημα. Το DNB στο 1,90 για το Περθ δείχνει να έχει αξία, μετά την ψυχολογική τόνωση του κυπέλλου, μέχρι πότε η τύχη θα χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στην Αδελαίδα;

2590. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-2) συμπλήρωσε η Ντιναμό Μόσχας (2-2-1 εντός) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι απέσπασε την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Άμκαρ. Επέστρεψε στης ήττες η Σπαρτάκ Μόσχας (4-0-1 εκτός) η οποία έχασε δίκαια εντός έδρας 1-2 από τη Λοκομοτίβ. Οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά μακριά από το σπίτι τους και μπορούν να εκμεταλλευτούν την κακή αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων, Χ2.

2593. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Μόλις μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές έχουν οι δύο ομάδες (1-2-4) που επίσης δυσκολεύονται αρκετά να βρουν δίχτυα. Παρά το βαρύ κλίμα γύρω από τον Μόγιες έχουμε διάθεση να στηρίξουμε την καλύτερη, έστω στα χαρτιά, ομάδα του ζευγαριού που είναι η Σοσιεδάδ, στο 2,025 παίζεται το ασιατικό διπλό 0:0 στηνBet365 αλλά πιο σοφή επιλογή δείχνει ο συνδυασμός NG&under3,5στο 1,75 του Stoiximan με τους Βάσκους να το έχουν επαληθεύσει 6/8 φορές φέτος και τη Λεβάντε να σκοράρει επίσης με το σταγονόμετρο (6 γκολ, 2η χειρότερη επίδοση). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2598. Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Σε ανοδική πορεία η Μπασακσεχίρ, μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδι πρωταθλήματος (4-0-2), η Κονιασπόρ συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αφού με τρεις σερί νίκες και συνολικό απολογισμό 4-3-1 έχει σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ παραμένει αήττητη μακριά από το σπίτι της (2-2-0 εκτός). Κακό σταύρωμα, αμφότερες είναι φορμαρισμένες και θα ήταν υποψήφιες για ποντάρισμα υπέρ τους, αν δεν έπαιζαν μεταξύ τους.

2605. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Τελευταία αγωνιστική στη Βεϊκαουσλίγκα, με τις μάχες για τον τίτλο και την παραμονή να παραμένουν ανοικτές.Ματς αδιάφορο βαθμολογικά, μετά την ήττα από τη Σεϊναγιόεν η Ίντερ Τούρκου (4-6-6 εκτός) απώλεσε και τις τελευταίες ελπίδες της για ευρωπαϊκή έξοδο. 4-9-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Χέλσινγκφορς, κάνει καλό φίνις με 3-2-1 στα έξι τελευταία, 1-3 την Ίλβες στο πιο πρόσφατο. Περιμένουμε τους γηπεδούχους πιο ορεξάτους για ποδόσφαιρο, σωστός ο ελαφρύς φαβοριτισμός του άσου.

2601. ΛΑΧΤΙ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Τόσο κοντά και όμως τόσο μακριά από το όνειρο η Ροβανιέμι (7-4-5 εκτός), για μεγάλο διάστημα οδήγησε την κούρσα του τίτλου, όμως στην τελευταία στροφή την προσπέρασε η Σεϊναγιόεν, με αποτέλεσμα να μην κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Μόνο νίκη της κάνει κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Λάχτι (7-6-3 εντός), παράλληλα θα περιμένει το θαύμα από τη Γιάρο. Προσαρμοσμένο στο βαθμολογικό κίνητρο το σετ, ουσιαστικά στη μέση, η Λάχτι πάντως είναι καλή ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε να χαριστεί απροκάλυπτα . Από κοντά το live, ίσως δοκιμάσουμε λίγο διπλό αν η εικόνα συνηγορεί, φυσικά μπορεί να πάρει στο τέλος φωτιά αν η Σεϊναγιόεν δεν έχει καθαρίσει το δικό της παιχνίδι.

2600. ΚΟΥΟΠΙΟ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Όλα δείχνουν ότι μετά από έξι χρόνια η Ελσίνκι θα χάσει τα σκήπτρα της στο Φινλανδία. Οι υπερπρωταθλητές έκαναν άσχημη σεζόν, ειδικά εκτός (4-6-5 ρεκόρ) και παρά τις 3/3 νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές φαίνεται ότι θα πληρώσουν τον καταστροφικό προηγούμενο μήνα, όταν και μέτρησαν 0-3-4 (0-4-6 συνολικά σε επίσημα ματς, το τίμημα της Ευρώπης βλέπετε…). Οι πρωτευουσιάνοι θέλουν μόνο νίκηκόντρα στην Κουόπιο (6-6-3 εντός), ήττα της πρωτοπόρου Σεϊναγιόεν από την ουραγό Γιάρο εντός και μη νίκη της Ροβανιέμι στην αδιάφορη Λάχτι για να κλέψουν τον τίτλο, σενάριο εξαιρετικά δύσκολο. 1,66 το διπλό, χωρίς καμία στοιχηματικά αξίαpregame.

2599. ΚΟΤΚΑ – ΙΛΒ

Άμεσα συνδεδεμένο με το αποπάνω, αλλά και ελαφρώς με το Σεϊναγιόεν-Γιάρο. Στα χέρια της Κότκα (5-5-5 εντός) η αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, μετά το σημαντικό βαθμό στη Βάασα (1-1) την προηγούμενη αγωνιστική ελπίζει και για την απευθείας σωτηρία. Πέφτει από τώρα αν χάσει και κερδίσει παράλληλα η Γιάρο, ενώ σώζεται απευθείας αν κερδίσει και δεν το κάνει και η Βάασα. Δυσκοίλιοι στο γκολ η γηπεδούχοι, όμως τελευταία πήραν στο 1-0 ματς ανάλογης λογικής με αυτό κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά και αναιμική εκτός (3-3-10) Ίλβες, που έχει τη χειρότερη άμυνα στην Βεϊκαουσλίγκα και έρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Στέκεται ο άσος στο 1,80( Stoiximan).

2603. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΓΙΑΡΟ

Ματς-καταλύτης σε ουρά και κορυφή,το μόνο παιχνίδι με καθαρό φαβορί αλλά και αμφίδρομο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σε φουλ ρυθμούς κλείνει τη σεζόν η Σεϊναγιόεν, η ομάδα που ιδρύθηκε μόλις το 2007(!)κρατά τον τίτλο στα χέρια της, γεγονός που δεν προκαλεί πάντως μεγάλη έκπληξη αφού μας είχε προϊδεάσει για τις διαθέσεις της με την περσινή 2θέση, στην παρθενική της χρονιά στη Βεϊκαουσλίγκα (μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ποιοτικότατο ρόστερ).

Οι γηπεδούχοι έχουν το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία (12-1-3 με 32-8 γκολ, μακράν καλύτερη επίθεση και άμυνα), οι φιλοξενούμενοι το χειρότερο με 2-3-10 (2χειρότερη επίθεση, 3χειρότερη άμυνα εκτός), στο τελευταίο παιχνίδι τους κόντρα στη Λάχτι έσωσαν στο τέλος το βαθμό που τους διατήρησε ζωντανούς στη μάχη της παραμονής, συμπλήρωσαν όμως παράλληλα 11 ματς χωρίς νίκη (0-6-5, όλαunder2,5, μόλις τέσσερα γκολ ενεργητικό). Μόνο με μια τέτοια θα έχουν ελπίδες να γλιτώσουν τον απευθείας υποβιβασμό, ενώ παράλληλα θα πρέπει να χάσει η Κότκα εντός από την αδιάφορη Ίλβες, αντίθετα το έργο των πρωτοπόρων είναι πολύ απλούστερο, με νίκη είναι πρωταθλητές ό,τι και να συμβεί στα άλλα παιχνίδια, με ισοπαλία θέλουν να μην κερδίσει η Ροβανιέμι, με ήττα να μην κερδίσει η Ροβανιέμι και η Ελσίνκι.

Για 1,33 είναι ο άσος, έστω και αν υπάρχει κίνητρο και από τη μεριά των φιλοξενούμενων, το πιθανότερο αυτό να έχει χαθεί πολύ πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά. Σε κάθε περίπτωση η Γιάρο περιμένουμε να το παλέψει το παιχνίδι, ψάχνοντας για το μισό-μηδέν από κάποια στημένη φάση ή στραβοκλωτσιά. Θα έχει φυσικά την προσοχή μας στοlive, αφού θα ρυθμίσει σε μεγάλο βαθμό τα “θέλω” και των υπολοίπων ομάδων.

2602. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΒΑΑΣΑ

Στο +1 από τη ζώνη των μπαράζ η Βάασα, απευθείας δεν γίνεται να πέσει, με νίκη ξενοιάζει, με ισοπαλία ή ήττα θέλει μη νίκη της Κότκαγια να διατηρηθεί 10. Μεγάλο ντεμαράζ στο φινάλε της σεζόν πραγματοποιούν οι φιλοξενούμενοι, 4-2-2 από τις 10 Σεπτέμβρη, χάνοντας μόνο από Ροβανιέμι και Ελσίνκι, ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, 2-4-9 το εκτός έδρας ρεκόρ τους αλλά νίκες ήρθαν σε δύο από τις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους τους. Αδιάφορη βαθμολογικά η Μάριεχαμν (6-4-6 εντός), με εξασφαλισμένη την Ευρώπη μέσω κυπέλλου, στο τελευταίο τους εντός “δίκασαν” τη Ροβανιέμι (1-0), στο πιο πρόσφατο όμως έκαναν τουρισμό στο Ελσίνκι (4-0 από τηνHJK).

Η Κότκα παίζει εντός με την αδιάφορη –και σίγουρα στα μέτρα της – Ίλβες και λογικά θα κάνει το καθήκον της, οπότε η Βάασα πιθανότατα θα χρειαστεί διπλόγια να αποφύγει την περιπέτεια των μπαράζ. Στους βόρειους ως γνωστόν το κίνητρο δεν παίζει από μόνο του μπάλα, όμως στο συγκεκριμένο και η φόρμα συνηγορεί στο διπλό, που βρίσκουμε στο ζουμερότατο 3,90 ( Stoiximan), απόδοση που θα υποχωρήσει μέχρι τη σέντρα της αναμέτρησης. Πρώτο στα αγαπημένα μας το μεσημέρι της Κυριακής, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για κάποιοlive bet.

2594. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Κατάφερε να μείνει για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητη η Μαγιόρκα (1-2-0) χάρη στο 2-2 που απέσπασε στην έδρα της Μιραντές, θα επιδιώξει τώρα μπροστά στο κοινό της (2-1-1 εντός, 4/4 under 1,5) να κερδίσει προκειμένου να βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η Αλμερία δεν λέει να ορθοποδήσει, συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς τρίποντο (0-2-4) με αποτέλεσμα να έχει βυθιστεί στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ από το παιχνίδι αυτό θα καθίσει στον πάγκο της ο νέος της προπονητής, Ζοάν Καρίγιο. Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που δεν έχουν ικανοποιήσει, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

2607. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ

Συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από τις νίκες μετά από 8 ματς η Βερόνα, στο πιο πρόσφατο ματς έφτασε πάντως 6 λεπτά από το να το καταφέρει κόντρα στην Ουντινέζε. Με εκτός έδρας ρεκόρ 0-2-2 δύσκολα θα περιμένει χάρες από την Σαμπντόρια με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις ωστόσο την πετυχαίνει πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα και προερχόμενη από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-2). Κλίνουμε προς τον άσο αλλά το 2,00 δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του ματς.

2608. ΚΑΜΠΟΥΡ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχεται η Καμπούρ η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με αντίπαλο την Αλκμάαρ. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι οι οποίοι στην έδρα τους μετράνε 0-2-3 και 3/5 under 2,5. Σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση και η Ντεν Χάαγκ η οποία έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, πρόσφατα παραχώρησε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην αδύναμη Ντε Γκράαφσαπ, 1-0-3 με 3/4 under 2,5 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι αρκετά αμφίρροπη καθώς οι δύο ομάδες «χαροπαλεύουν», εμείς θα απέχουμε.

2611. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Τεράστιο ντέρμπι μίσους της Βόρειας Αγγλίας αυτό ανάμεσα σε «μαυρόγατες» και «καρακάξες», με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν πολύ κακό ξεκίνημα στην Πρέμιερ. Ούτε η έλευση του Άλαρνταϊς έφερε γούρι στη Σάντερλαντ (0-3-6), η οποία κατέβηκε στο εκτός έδρας ματς με τη Γουέστ Μπρομ (ήττα 1-0) για την ισοπαλία, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε αυτή, μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακά της. Παραμένει λοιπόν ακόμα στον πάτο του πρωταθλήματος μετά από εννέα αγώνες, ενώ δεν έχει ούτε μία νίκη. Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε η Νιούκαστλ (1-3-5) στην εξάρα από τη Σίτι, έριξε κι αυτή έξι γκολ στη Νόριτς και έκανε σεφτέ στις νίκες. Όλα υπέρ της στο παιχνίδι, μάλλον υπερβολικό το σκορ, είχε σε μεγάλη μέρα τον Βαϊνάλντουμ που σημείωσε καρέ τερμάτων. Μεγάλη ανάσα στη βαθμολογία αλλά και ψυχολογικά ενόψει του μεγάλου ντέρμπι. Πολύ δύσκολο σε πρόβλεψη το ματς, το μόνο που θα αναφέρουμε είναι πως η Σάντερλαντ έχει πέντε συνεχόμενες νίκες στις τελευταίες αναμετρήσεις τους μέσα-έξω.

2628. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΧΟΝΕΦΟΣ

Προτελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας. Να παραμείνει εντός των πλέι-οφ ανόδου θέλει η Κρίστιανσουντ (5-6-3 εντός), η οποία δείχνει να ξεμένει από δυνάμεις στο κλείσιμο της σεζόν, έχοντας ήδη συμπληρώσει τρεις σερί ήττες. Η Χόνεφος (3-1-10 εκτός) απέχει πέντε βαθμούς από τη σωτηρία και για να εξαντλήσει τις ελάχιστες ελπίδες της θα πρέπει να παίξει μόνο για τη νίκη. Δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε pre-game, θα έχουμε ωστόσο το νου μας στο live.

2627. ΑΣΑΝΕ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη αμφότερες, σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Ασάνε που έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της (3-4-1), επιφυλακτικές τις περιμένουμε σε κάθε περίπτωση αφού θα επιδιώξουν πρωτίστως να μην ηττηθούν.

2633. ΦΟΛΟ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Μεγάλο εξάποντο παραμονής, στο +1 από τη γραμμή η Φόλο (5-4-5 εντός), στο -2 από τη σωτηρία η Λέβανγκερ (3-2-9 εκτός), η μεταξύ τους αναμέτρηση θα κρίνει πολλά στη μάχη της ουράς. Τρεις ήττες στα πιο πρόσφατα τέσσερα μετρούν οι γηπεδούχοι (1-0-3), δυο σερί νίκες οι φιλοξενούμενοι, μας φαίνεται πολύ χαμηλός ο άσος για τα δεδομένα του αγώνα.

2631. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΜΠΡΙΝΕ

Στα πλέι-οφ ανόδου βρίσκεται η Ρανχάιμ (8-3-3 εντός), στο +1 από την 7η της βαθμολογίας, η Μπρίνε έχει μαξιλαράκι δυο βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Σε καλή κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι, τρέχουν σερί τριών νικών σκοράροντας στο διάστημα αυτό 11 φορές, η Μπρίνε έχει ηττηθεί και στις 7 τελευταίες εξόδους της, ο άσος στο 1,73 του Stoiximan δείχνει ικανοποιητικός.

2629. ΜΠΑΕΡΟΥΜ – ΓΙΕΡΒ

Για την παραμονή μάχεται η Μπάερουμ (6-2-6 εντός) , βρίσκεται στο -1 από τη σωτηρία, για την είσοδό στα πλέι-οφ ανόδου η Γιέρβ (4-5-5 εκτός), καθώς υπολείπεται ένα βαθμό από την 6η ομάδα της βαθμολογίας. Λογικά η ισοπαλία δεν θα εξυπηρετήσει τα συμφέρονται καμίας από τις δυο, γι αυτό και τα πολλά γκολ μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

2630. ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ – ΜΠΡΑΝ

Στο -5 από τη σωτηρία η Νεστ Σότρα (5-2-7 εντός), οφείλει να ψάξει το 2/2 στις εναπομείνασες αγωνιστικές για να μπορέσει να διεκδικήσει τις λίγες πιθανότητές της για παραμονή, η Μπραν (5-7-2 εκτός) εξασφάλισε και μαθηματικά την απευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία μετά από απουσία ενός χρόνου. Δεν έχει επιλογή από το να παίξει ανοιχτά η γηπεδούχος, η φιλοξενούμενη δεν έχει λόγο να παίξει συντηρητικά, περιμένουμε το σκορ να πάει ψηλά.

2632. ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία η Σόγκνταλ (10-3-1 εντός), ενώ αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια μετά τη μεσοβδόμαδη νίκη της επί της Κρίστιανσουντ. Η Σάντνες (4-6-4 εκτός) βρίσκεται εντός των θέσεων των πλέι-οφ ανόδου (+1 από την 7η θέση) και θα επιδιώξει να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από τους πρωτοπόρους. Από δυο σερί ήττες που τους έβαλαν σε περιπέτειες έρχονται οι φιλοξενούμενοι, ελπίζουν να καταφέρουν να εκμεταλλευτούν τη χαλαρότητα των γηπεδούχων.

2634. ΧΟΝΤ – ΣΤΡΟΜΕΝ

Οριακά εντός των πλέι-οφ ανόδου η Χοντ (7-3-4 εντός), έχει αποτύχει να κερδίσει τα δυο πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της. η Στρόμεν (4-4-6 εκτός) έχει μαξιλαράκι δυο πόντων από την επικίνδυνη ζώνη και βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση τον τελευταίο μήνα, έχοντας συμπληρώσει πέντε σερί ήττες. Αμφότερες θέλουν βαθμούς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η αγωνιστική κατάσταση της Στρόμεν θα έπρεπε να μας στρέψει προς τα αριστερά, αλλά η Χοντ έχει αποδειχτεί αρκετά αναξιόπιστη φέτος.

2636. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Μετά από πέντε σερί ισοπαλίες, η Μπίλεφελντ γνώρισε την ήττα με 0-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φορτούνα, με αποτέλεσμα να παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η Ζαντχάουζεν έχει πάρει τα πάνω της, μετράει τρεις σερί νίκες οι οποίες έχουν μάλιστα συνοδευτεί από καλές εμφανίσεις. Χωρίς εντός έδρας νίκη η Μπίλεφελντ (0-4-1 εντός, 5/5 under 2,5), δυο σερί διπλά και συνολικά τέσσερα σε έξι εξόδους έχει ήδη στο ενεργητικό της η Ζαντχάουζεν, δεν προκύπτει από πουθενά ο καθαρός φαβοριτισμός της γηπεδούχων, η αξία βρίσκεται στο ασιατικό διπλό +0,25 στο 2,00 της Bet365 που συμπεριέλαβε στο πινακάκι του ο Betol.

2637. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

No Bet.

2638. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Τρίτη σερί εκτός έδρας ισοπαλία για τη Σεντ Πάουλι το 3-3 στην έδρα της Ουνιόν, δέχτηκε μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Μπροστά στο κοινό της είναι δυνατή, μετρώντας 3-1-1, με την ήττα να έρχεται στο πιο πρόσφατο, όταν και υποδέχθηκε τη Ζαντχάουζεν. Η Φράιμπουργκ έρχεται από το επιβλητικό 5-2 επί της Γκρόιτερ, πετυχαίνοντας έτσι την πέμπτη της νίκη στα οχτώ τελευταία (5-3-0), ενώ αγνοεί ακόμα την ήττα στις εξόδους της (3-2-0). Αμφίρροπη προμηνύεται η συγκεκριμένη αναμέτρηση, προς τα πολλά γκολ κοιτάμε και μόνο.

2647. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Χωρίς εντός έδρας νίκη ακόμα η Σεντ Μίρεν (0-2-3 εντός, 5/5 GG, 3/5 over 2,5), η Ρέιντζερς μετράει 10/10 νίκες ως τώρα στο πρωτάθλημα και σκοράρει με ευκολία μακριά από το σπίτι της (4-0-0, 4/4 over 2,5, 3/4 GG). Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό, αν πάντως συνδυαστεί με τα πολλά τέρματα ανεβαίνει η απόδοσή του σε αξιοπρεπή επίπεδα.

2645. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Σκαμπανεβάσματα έχει στην απόδοσή της η Νόρντζελαντ. Η αστάθεια είναι μεγάλος εχθρός, με αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμα και φόβος για τη σωτηρία. Είναι τυχερή, πάντως, επειδή υπάρχει χειρότερη ομάδα (Χόμπρο) χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο αφού είναι ακόμα νωρίς. Στο συνθετικό χορτάρι του Φάρουμ είναι πάντοτε πιο δυνατή, ενώ στο πρώτο ματς της φετινής σεζόν με την Άαλμποργκ (πάλι εντός) κέρδισε με 2-1. Η φιλοξενούμενη θέλει να πάρει μία εκδίκηση και είναι πολύ φορμαρισμένη. Σκοράρει με τρομερή ευκολία (24 γκολ σε 12 ματς) και δείχνει μεγάλες ικανότητες στην επίθεση, με την ανάλογη φιλοσοφία του Κεντ Νίλσεν στον πάγκο. Οι στράικερ Μπρουνίνιο και Σπάλβις κλέβουν την παράσταση στις επιθέσεις, οι Τζον και Ρίσγκααρντ αποτελούν τους αντίστοιχους συμπαραστάτες των δύο κανονιέρηδων. Μόνο γκολ βλέπουμε στο ματς, το over 2,5 στο 1,925 της Bet365 είναι εξαιρετικό.

2654. ΣΙΟΝ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία στο Μπορντό, κανείς δε μπορεί να πει κάτι στους παίκτες. Η Σιόν είναι φανερό ότι επιλέγει διοργάνωση, παρότι ο Ντιντιέ Τολό προσπαθεί να δώσει κίνητρο εντός συνόρων στους παίκτες του. Δεν είναι καλό ότι πάει κουρασμένη σε ματς με μία τόσο δυνατή αντίπαλο, αλλά δεν έχει την παραμικρή απουσία κι υπάρχει χώρος για rotation. Η Γκρασχόπερς τελευταία έπαψε να σκοράρει σαν τρελή, όμως ήταν αναμενόμενο από κάποιο σημείο. Δεν έχει χάσει στα τελευταία πέντε ματς με αντίπαλο τη Σιόν, αλλά οι ισοπαλίες είναι συχνές στα παιχνίδια τους. Δεν θα μας κάνει εντύπωση αν έρθει άλλη μία στο 3,45 του Stoiximan.

2655. ΤΟΥΝ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Μεγάλο ματς έκανε η Τουν στο ντεμπούτο του Τζεφ Σαϊμπένε στον πάγκο της, έστω κι αν η αντίπαλος κατέρρευσε όταν έμεινε με δέκα παίκτες. Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι και θέλει να ανοίξει την ψαλίδα από την ουραγό. Τα τέσσερα τελευταία ματς με τη Λουγκάνο έληξαν με νίκη της Τουν, οπότε και η ψυχολογία είναι με το μέρος της. Όπλο θα είναι και το συνθετικό χορτάρι του γηπέδου της, αν και η Λουγκάνο ίσως το εκμεταλλευτεί. Είναι, άλλωστε, ομάδα που της αρέσει να τρέχει στην κόντρα και ο πλαστικός χλοοτάπητας ευνοεί το γρήγορο παιχνίδι. Έκανε κι αυτή τεράστιας σημασίας νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ είναι σημαντικό ότι δεν έχει απουσίες. Η λογική λέει ότι η Τουν θα κερδίσει, όμως εμείς προτιμούμε το ασιατικό over 2,75 στο 1,775 της Bet365.

2656. ΡΕΜΣ – ΜΟΝΑΚΟ

Από την πρώτη της ήττα μπροστά στο κοινό της έρχεται η Ρεμς (3-1-1 εντός), καθώς δεν κατάφερε να βρει αντίδοτο στην καλοστημένη άμυνα της Καέν. Συμπλήρωσε έτσι δυο σερί ήττες, αν ληφθεί υπόψη και το 0-1 από τη Λυών πριν από τη διακοπή, χωρίς να σκοράρει και θα επιδιώξει απέναντι στη Μονακό να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Η Μονακό επικράτησε με 1-0 την Πέμπτη επί της Καραμπάγκ, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο Γιουρόπα, ενώ παράλληλα διατήρησε ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά έπειτα από επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει τρία σερί Χ, ενώ μακριά από το γήπεδό της διατηρείται αήττητη (3-2-0 εκτός). Από τις πλέον δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος αυτή της Ρεμς, ωστόσο οι γηπεδούχοι δείχνουν να ξεφουσκώνουν και η Μονακό έβγαλε μετά από καιρό ασφάλεια στην άμυνα. Σωστά τα σετ που κυκλοφορούν, δίκαιος ο ελαφρύς φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων.

2665. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Ατρόμητο, ο οποίος με το διπλό στη Βέροια πήρε ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στην παραδοσιακά δυνατή του έδρα φιλοδοξεί να βάλει εμπόδια στο δρόμο του Ολυμπιακού προς τη διατήρηση του απολύτου των νικών. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν ασταμάτητοι σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνοντας επίδειξη δύναμης εντός των συνόρων, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα και επίθεση της κατηγορίας. Δε φαίνεται να υπάρχει ομάδα ικανή να σταματήσει τους πρωταθλητές, με τη νίκη τους να προσφέρεται στο χαμηλό 1,57. Για το λόγο αυτό αξίζει το ρίσκο στο να επικρατήσουν με ένα ή δύο γκολ διαφορά, που δίνουν συνδυαστικά 2,05 στον Stoiximan . Η συγκεκριμένη επιλογή επιβεβαιώνεται και από τους αριθμούς, αφού κανένα διπλό του Ολυμπιακού δεν ήρθε με διαφορά μεγαλύτερη των δύο τερμάτων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2668. ΟΥΝΙΒ. ΚΡΑΪΟΒΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ.

Από την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα (4-1-0) έρχεται η Κραϊόβα, έχει πάντως καταφέρει να αναρριχηθεί αρκετά στη βαθμολογία. Η Ντιναμό επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα χάρη στο εντός έδρας 2-1 επί της Κλουζ, αλλά μακριά από το γήπεδό της δυσκολεύεται να ξεκολλήσει από τις ισοπαλίες (1-6-0 εκτός). Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μην κάνουν συχνά διπλά, όμως οι εντός έδρας επιδόσεις των γηπεδούχων (2-2-3 εντός) δεν δικαιολογούν τον καθαρό φαβοριτισμό της έδρας.

2766. ΧΑΝΙΑ Α.Ο. - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τα Χανιά με το ίδιο σκορ (0-1), αυτή τη φορά από τον Κισσαμικό εντός έδρας στο τοπικό ντέρμπι. Είχαν καλύτερη εικόνα από το παιχνίδι στο Βόλο όμως η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση και ο καλός αντίπαλος κίπερ τους κράτησαν για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ. Ο Αγροτικός Αστέρας έκανε δεύτερη σερί νίκη, με 1-0 τη Ζάκυνθο στην παραδοσιακά δυνατή του έδρα. Το δίκαιο σκορ θα ήταν 3-0, καθώς πραγματικά διέλυσε την αντίπαλο του. Προβληματικά τα Χανιά, δείχνει να βρίσκει φόρμα ο Αγροτικός, θα περιμένουμε τα ασιατικά χάντικαπ και ίσως πάρουμε κάποιο στοίχημα υπέρ του.

2674. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Από νίκες προέρχονται αμφότερες στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η Άντερλεχτ (3-3-0 εντός) επικράτησε εύκολα με 0-4 εκτός έδρας της Ζούλτε Βάρεγκεμ, για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη κέρδισε στης έδρας της και την Τότεναμ 2-1. Από σημαντική νίκη 1-0 επί της πρωτοπόρου Οστάνδης προέρχεται η Κλαμπ Μπριζ (1-1-4 εκτός) σε ένα παιχνίδι στο οποίος είχε και τη βοήθεια της διαιτησίας, την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ απέσπασε τον βαθμό από την Πολωνία και τη Λέγια Βαρσοβίας με τις δύο ομάδες να μένον στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους δεν βλέπονται, ασος.

2676. ΦΙΤΕΣΕ – ΑΓΙΑΞ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στη Φίτεσε και τον Άγιαξ. Τέσσερα παιχνίδια αήττητη (3-1-0) η Φίτεσε η οποία πρόσφατα επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Τσβόλε με 1-5, σκορ όμως που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο με 4/4 νίκες, όλες συνοδευόμενες με over 2,5. Επαγγελματική νίκη με 0-2 στην έδρα της δυνατής φέτος Χέρακλες πήρε ο Άγιαξ παραμένοντας στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι παραμένουν επίσης αήττητοι έχοντας απολογισμό 4-1-0, διαθέτοντας παράλληλα τη καλύτερη άμυνα με μόλις 2 γκολ παθητικό. Για το Γιουρόπα Λιγκ ο «Αίαντας» γνώρισε την ήττα στη Τουρκία από τη Φενέρ με 1-0. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει για ακόμη ένα παιχνίδι από τον πάγκο ο τεχνικός της ομάδας Μποζ λόγω τιμωρίας, για τον Άγιαξ επιστρέφει ο βασικός γκολκίπερ Σίλεσεν. Φαβορί προσφέρονται οι γηπεδούχοι κάτι το οποίο δεν μας αφήνει επιλογή από το να στηρίξουμε τον Άγιαξ και το ελκυστικό 2,10 του ασιατικού διπλού 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) της Bet365.

2675. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Από δίκαιη ήττα 1-0 στην έδρα της Τβέντε προέρχεται η Ναϊμέγκεν η οποία στην έδρα της τα πηγαίνει εξαιρετικά έχοντας απολογισμό 3-0-1, στα 3 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Επιτέλους νίκη για την Γκρόνινγκεν η οποία επικράτησε εντός έδρας της Βίλεμ με 2-1, την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ με γκολ στο 96’ απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Λίμπερετς (1-1). Ανύπαρκτοι μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι καθώς μετράνε μόνο ήττες έχοντας απολογισμό 0-0-4 και 3/4 under 2,5. Οι εκτός έδρας επιδόσεις της Γκρόνινγκεν δεν μας αφήνουν περιθώρια επιλογής από το να στηρίξουμε τους δυνατούς εντός γηπεδούχους.

2677. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Τρίτη σερί ισοπαλία και τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι για την Κράσνονταρ (1-3-1) χωρίς νίκη η οποία πρόσφατα έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με αντίπαλο Ανζί. Για το Γιουρόπα Λιγκ οι γηπεδούχοι πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Επιτέλους νίκη για τη Ρούμπιν (1-1-4 εκτός) η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Ούφα. Οι γηπεδούχοι γυροφέρνουν τη νίκη εδώ και αρκετές αγωνιστικές, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους τα κάνουν θάλασσα, άσος.

2690. ΜΙΛΑΝ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Υπό τρομερή πίεση ο Μιχαΐλοβιτς , ο Μπερλουσκόνι έβαλε τις φωνές στον Γκαλιάνι λέγοντάς του να απολύσει χτες τον Σέρβο τεχνικό, ο πιο υπομονετικός Γκαλιάνι απλώς έδωσε περιθώριο ενός αγώνα στην ομάδα του σε ένα πάντως προδιαγεγραμμένο διαζύγιο. Η Μίλαν σέρνεται με 0-1-2 στα τρία τελευταία ματς και επιμέρους τέρματα 1-6, δέχεται γκολ σε όλα τα φετινά της ματς και με αυτά τα δεδομένα το +0,75 των φιλοξενούμενων μοιάζει κελεπούρι. Οι συντηρητικοί αρκούνται στο GG του 1,83.

2689. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Σίγουρα βελτιωμένη στο ντέρμπι της Ιταλίας κόντρα στην Ίντερ η Γιουβέντους, φοβήθηκε πάντως το ματς περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε και σπαταλώντας ένα ημίχρονο έμεινε στο 0-0. Η Αταλάντα είχε πανεύκολο έργο κόντρα στην Κάρπι μέσα στο Μπέργκαμο ωστόσο στο Τορίνο όχι απλά έχει ένα βαθμό στις 7 τελευταίες επισκέψεις της αλλά τα επιμέρους τέρματα είναι 14-5. Ώρα για μια πειστική νίκη των πρωταθλητών, στο -1,25 το ασιατικό χάντικαπ, στο 2,10 ο συνδυασμός άσου και over.

2691. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Δεύτερο σερί 1-1 για την Ουντινέζε, αυτήν τη φορά έκλεψε η ίδια τον βαθμό από τη Βερόνα στο 84, όπως είχε κάνει στην ίδια η Τζένοα πριν από 15 μέρες. Συνεχίζει το σερί των GG έχοντας φτάσει τα 5 συνεχόμενα. Η Φροζινόνε πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Σαμπντόρια, δεύτερη συνεχόμενη εντός, βγαίνοντας για πρώτη φορά εκτός ζώνης του υποβιβασμού. Εκτός έδρας πάντως δεν δείχνει να έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη μεγάλη κατηγορία έχοντας 3/3 ήττες χωρίς καν να σκοράρει με Αταλάντα, Μπολόνια και Λάτσιο και ένα απίστευτα τυχερό 1-1 στην έδρα της Γιουβέντους με γκολ στο θάνατο. Παίζεται ο άσος του 1,66, καλύτερα τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1 στο 2,10 της Bet365.

2702. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Προτελευταία αγωνιστική στην Αλσβένσκαν, η Σούντσβαλ (3-4-7 εντός) θα ξέρει το αποτέλεσμα της Φάλκενμπεργκ - ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού, τέσσερις πόντους χαμηλότερα από την ίδια – η οποία αγωνίζεται το μεσημέρι του Σαββάτου, υπάρχει πιθανότητα να είναι εξασφαλισμένη πριν την έναρξη του αγώνα. Σε άσχημη κατάσταση αγωνιστικά οι γηπεδούχοι, 1-0-5 μετράνε στα έξι τελευταία τους παιχνίδια, αντίθετα καλό φίνις πραγματοποιεί η Χέλσινγκμποργκ (4-3-7 εκτός), αήττητη στα τρία τελευταία, κέρδισε 2-1 την Έλφσμποργκ, ήταν εκπληκτική στο 1-4 επί της Χάμαρμπι την περασμένη Κυριακή, θα αγωνιστεί πάντως χωρίς τον πρώτο σκόρερ της. Μοιρασμένο σετ, αν η Σούντσβαλ είναι σωσμένη πριν τη σέντρα το διπλό θα αποκτήσει λογική, διαφορετικά θα το δούμε στο live.

2703. ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΜΑΛΜΕ

Δεύτερο κολλητό εντός έδρας ματς για τη Χάμαρμπι (8-9-11, 6-3-5 εντός), στο προηγούμενη ήταν καλή αλλά κατάφερε να χάσει με 1-4 από τη Χέλσινγκμποργκ. Για το γόητρο οι γηπεδούχοι, για την 4 θέση που ίσως δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο η Μάλμε (14-9-5, 5-5-4 εκτός), βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα του hangover από την τεράστια νίκη επί της Σαχτάρ την Τετάρτη που μας πέρασε, ενώ θα αγωνιστεί και χωρίς το καλύτερο παίχτη και πρώτο σκόρερ της Ρόζενμπεργκ (27 αγ./ 11 γκολ). Διπλό στο 2,00 που δεν παίζεται, live και μόνο live.

2132. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ - ΧΑΛΕΣΚΕΡ

Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχονται οι γηπεδούχοι, δυο συνεχόμενες νίκες και πέντε στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια τους μετρούν οι φιλοξενούμενοι (5-1-1), οι οποίοι ωστόσο μακριά από το σπίτι τους δεν είναι και τόσο αποτελεσματικοί (1-1-4 εκτός). Αδικούν οι αποδόσεις τους φιλοξενούμενους που έχουν πιάσει φόρμα, ή Χ2 ή πάσο υπάρχει εδώ.

2522. ΣΕΡΡΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Την έκπληξη του πρωταθλήματος αποτελεί μέχρι στιγμής η Σέρο, βρισκόμενη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών, με τελευταία αυτή κόντρα στη Χουβεντούδ (4-1 εντός). Τρείς σερί νίκες και για τους φιλοξενούμενους, πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στη Ντανούμπιο με 2-1 εντός. Ομάδες που σκοράρουν με σχετική άνεση αμφότερες, το over αποτελεί επιλογή.

2706. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Το επιθετικό και «αλέγκρο» στυλ της Μπόρνμουθ (2-2-5) έχει και τις ανάλογες συνέπειες, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά πίσω μπάζει, φυσιολογικά γνώρισε τον διασυρμό από την Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας με 5-1. Βέβαια ήταν ήττα εντός προγράμματος, δεν άλλαξε κάτι στους στόχους της. 1-2-1 το ρεκόρ της εντός έδρας, μόνο στην πρεμιέρα σε σκόραρε. Από ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ έρχεται η Τότεναμ, ηττήθηκε με 2-1 στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ. Στην Πρέμιερ (3-5-1) πάντως «τρέχει» αήττητο οκτώ αγώνων (3-5-0), πολλά παιχνίδια της όμως «κολλάνε» στο Χ, ένα από αυτά το τελευταίο της ματς με τη Λίβερπουλ (εντός έδρας 0-0). Επιθετικά παίζει εντός έδρας η Μπόρνμουθ, θα βρουν χώρους οι «πετεινοί», έχει λογική κάποιο ποντάρισμα σε GG ή over 2,5.

2705. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πολλά γκολ όταν οι δύο ομάδες αναμετρούνται στο «Ολντ Τράφορντ», και όλα δείχνουν πως και φέτος δεν θα αποτελέσει εξαίρεση το γεγονός αυτό. Από 10/11 over 2,5 έρχεται η Γιουνάιτεντ, η οποία ακόμα δεν έχει βρει την απαραίτητη ισορροπία στην αμυντική της γραμμή. Από κοντά και η Σίτι με τα οκτώ σερί GG & over 2,5, σταθερά δέχεται έστω ένα γκολ πίσω, μπροστά όμως είναι «πολυβόλο» έχοντας την καλύτερη επίθεση της Πρέμιερ (24 γκολ ενεργητικό). Οριακό φαβορί οι «κόκκινοι διάβολοι» στα σετ αποδόσεων, όμως άκρη δεν βγαίνει με τίποτα όσον αφορά το νικητή (αν υπάρξει), οπότε θα στραφούμε στα πολλά γκολ. Στο 1,875 το ασιατικό over 2.5 στην Bet365, η οποία μάλιστα προσφέρει τη γνωστή προσφορά με τα 25€ δωρεάν στοίχημα στο live. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2710. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Ντόρτμουντ λογικά θα κατακτήσει ακόμα ένα τρίποντο, οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν πολύ κακό ξεκίνημα και οι εμφανίσεις τους στα τελευταία τους παιχνίδια είναι το λιγότερο τραγικές, παρόλα αυτά καταφέρνουν και βρίσκουν δίχτυα. Οι γηπεδούχοι εντός σκοράρουν ανελλιπώς, το ίδιο και η Άουγκσμπουργκ μακριά από τη Βαυαρία, πολύ πιθανό να έχουμε γκολ εκατέρωθεν με τοover2,5 να κάνει επίσης την εμφάνιση του, στην απόδοση 2,10 ο συγκεκριμένος συνδυασμός στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2715. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Η Νιετσιέτζα (3-2-0 εντός έδρας) έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι στην ισοπαλία, τέταρτη συνεχόμενη, αυτή τη φορά με 0-0 με τη Βίσλα εκτός έδρας. Μέτρια εμφάνιση, δεν έκανε πολλά στον αγωνιστικό χώρο και είναι ευχαριστημένη με την ισοπαλία. Η Λέχια (1-3-2 εκτός) παραμένει αήττητη για τρίτο σερί ματς, 1-1 με τη Ζάμπρζε. Όμως δεν έπαιξε καλά και δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη. Δεν υπάρχει λόγος για να είναι καθαρό φαβορί η Λέχια, το 1Χ στο 1,75 αποτελεί σκέψη.

2713. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ - ΜΟΛΝΤΕ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης κατηγορίας της Νορβηγίας. Αδιάφορη βαθμολογικά η Άαλεσουντ (7-3-3 εντός), θα τερματίσει μεταξύ της 8ης και της 10ης θέσης της βαθμολογίας. Η Μόλντε (5-3-5 εκτός) έχει λιγοστές ελπίδες για να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά η είδηση των ημερών είναι η επιστροφή του Σόλσκιερ στην τεχνική της ηγεσία, με την αύρα του να φέρνει ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι απέναντι στη Σέλτικ για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (νίκη με 3-1). Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο οι δυο ομάδες, ο ενθουσιασμός πάντως που επικρατεί στις τάξεις των φιλοξενούμενων γέρνει την πλάστιγγα προς τα δεξιά.

2726. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Με νέο προπονητή (Κίκε Σετιέν) θα παρουσιαστεί η Λας Πάλμας στην αναμέτρηση της Κυριακής αφού ο Πάκο Ερέρα μετά την βαριά και δυσκολοχώνευτη ήττα (4-0) από τη Χετάφε αποτέλεσε παρελθόν. Η Βιγιαρεάλ έρχεται από δύο σερί ήττες, κάτι ασυνήθιστο για αυτήν ενώ τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα στην επίθεση (Μπαπτιστάο, Μπακαμπού, Αντριάν) δίνουν την ευκαιρία στον Σολδάδο να σκοράρει σε ακόμα ένα ματς, στο 3,60 προσφέρεται στην Bet365να το κάνει πρώτος για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2742. ΣΕΛΤΙΚ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Την ήττα γνώρισε η Σέλτικ από τη Μόλντε με 1-3 στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, χάνοντας έδαφος στην προσπάθειά της για πρόκριση στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα δεν χάνει στα τέσσερα τελευταία (3-1-0), με αποτέλεσμα να έχει προσπεράσει την Αμπερντίν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Νταντί Γιουνάιτεντ έχει συμπληρώσει τρεις σερί ήττες και εννέα παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-2-7) και βρίσκεται κολλημένη στην ουρά της βαθμολογίας. Δεν αναμένεται να συναντήσουν προβλήματα οι πρωταθλητές, θα προσθέσουν τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό τους.

2724. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Πάει περίφημα χωρίς κανείς να το περιμένει, αλλά τώρα έρχονται πάλι τα δύσκολα για τη Σοντέρισκε. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχει το παραμικρό άγχος, αλλά η απώλεια του σημαντικού Νικολάι Μάντσεν (μέσος) λόγω τιμωρίας και ο τραυματισμός του Κλόβε (μέσος) αποτελούν τεράστιες απώλειες για ένα τόσο δύσκολο ματς. Η Κοπεγχάγη δεν έχει χάσει ποτέ στο Χάντερσλεβ για το πρωτάθλημα (έχει μόνο δύο ήττες στο κύπελλο) και ένα σύνολο που έχει αρχίσει να ρολάρει. Ακόμα έχει πρόβλημα στο γκολ, αλλά αμυντικά είναι πολύ συμπαγής. Δεν έχει απουσίες, αλλά μετράει δέκα GG στα τελευταία 14 παιχνίδια στην έδρα της Σοντέρισκε και σπάνια περνάει εύκολα από εκεί. Το διπλό του 1,80 και το GG στο 1,83 του Stoiximan αποτελούν δύο πιθανές επιλογές, που μπορούν να συνδυαστούν και στο εξαιρετικό 3,90 που προσφέρει η ίδια εταιρεία.

2725. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Μετά την ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ θα ψάξει να ξεσπάσει κάπου. Η Βασιλεία έχει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της και δεν έχει πίεση, όμως όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται οι απουσίες. Νέος τραυματίας είναι ο Εμπόλο (επιθετικός), σίγουρα αναμένεται rotation από τον Ουρς Φίσερ για να φρεσκάρει την ενδεκάδα. Διαθέτει, πάντως, τρομερό υλικό και καμία απουσία δεν πρόκειται να φανεί. Η Γιουνγκ Μπόις παραμένει αήττητη με τον Άντι Χούτερ στον πάγκο, έρχεται από καλή εμφάνιση στο Βαντούζ αλλά αυτή τη φορά δεν είχε τύχη στην τελική προσπάθεια. Δεν έχει χάσει στα τελευταία τρία ματς με τη Βασιλεία, δε θα είναι παράξενο αν συνεχίσει αυτή την μίνι-παράδοση. Είναι, πάντως, μεγάλο ντέρμπι και ίσως βγάλει καλύτερες στοιχηματικές ευκαιρίες στο live.

2860. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Δύο συνεχόμενες ήττες για την Κόλο Κόλο, με τελευταία αυτή κόντρα στην Αρίκα με 1-0 εντός έδρας, ισοβαθμώντας πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την Κονσεπσιόν. Ήττα και για την Ουατσιπάτο , 1-0 εκτός κόντρα στην Ο΄ Χίγκινς, η οποία ήταν η τρίτη συνεχόμενη. Καλύτερη ομάδα η Κόλο Κόλο, αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες. Διπλό.

2743. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ - ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ.

Προτελευταία αγωνιστική στη Σουπερέταν, αμφότερες Άνγκελχολμς (3-4-7 εντός) και ΑΦΚ Γιουν. (4-6-4 εκτός) έρχονται από 2/2 νίκες, οι οποίες και ουσιαστικά τους εξασφάλισαν την παραμονή, οι γηπεδούχοι θέλουν ακόμα ένα πόντο για να το πράξουν και μαθηματικά. Ροπή προς την ισοπαλία (10 σε 28 ματς) έχουν δείξει οι φιλοξενούμενοι, ίσως δούμε “σβηστό” ματς.

2748. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ - ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά, και οι δύο ομάδες πραγματοποιούν αρκετά καλό φίνις, μοναδική λύση στοιχηματικά τα γκολ.

2747. ΒΑΡΝΑΜΟ - ΜΙΑΛΜΠΙ

Σώθηκε η Βάρναμο (7-2-5 εντός) με το 3-2 επί της Ούτσικτενς, τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Γιόχανσον, θα τη δούμε και του χρόνου στην Σουπερέταν. Η Μιάλμπι (3-4-7 εκτός) αντίθετα φλερτάρει με δεύτερο σερί υποβιβασμό, το 3-0 από την αδιάφορη Ασιρίσκα ουσιαστικά την οδηγεί στα μπαράζ (-5 από την 12 ΓΚΑΪΣ), πλέον κοιτάει από κάτω τις ομάδες που την κυνηγάνε (+4 από Μπρομαποϊκάρνα, Ούτσικτενς). Με πιθανό εξάποντο στην αυλαία (Μπρομαποϊκάρνα εντός) οι φιλοξενούμενοι, θα προσπαθήσουν να βρουν βαθμούς σε αυτό το ματς για να ησυχάσουν. Και οι τρεις ομάδες που βρίσκονται από κάτω τους παίζουν το Σάββατο (οι δύο μεταξύ τους), οπότε θα γνωρίζουν ακριβώς τι ζητάνε από την αναμέτρηση, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα είτε Χ είτε ήττα να είναι γι’ αυτούς το ίδιο και να πρέπει να παίξουν για όλους τους βαθμούς.

2751. ΜΠΡΝΟ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Εκτός έδρας 1-1 με τη Μποέμιανς για τη Μπρνο (3-0-2 εντός), μετά το εξευτελιστικό 0-4 από την Τέπλιτσε. Δεν εντυπωσίασε όμως κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες και ήταν θετική στη γενική εικόνα. Η Πλζεν (3-1-1 εκτός) έχασε με 3-2 από τη Ραπίντ στη Βιέννη την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 4-2 τη Ζλιν, δηλαδή με το ίδιο σκορ που είχε κερδίσει και τη Ζιχλάβα στο προηγούμενο ματς. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα που έχει βρει ρυθμό. Αναμένουμε σχετικά εύκολη επικράτηση της Πλζεν, αφού είναι αρκετά σκαλιά καλύτερη από την αντίπαλο της. Το διπλό στο 1,40 φυσικά δεν έχει καμία αξία, το -1,25 επίσης δεν μας αφήνει περιθώριο για κάποιο ποντάρισμα.

2759. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

Με τον Μπακασέτα να σκοράρει δις (11’ και 68’), ο Πανιώνιος(4-1-2) επικράτησε και της Καλλονής, συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία, καθώς φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με έντεκα γκολ. Υποδέχεται τη Βέροια(2-2-3), η οποία μπορεί να έχασε από τον Ατρόμητο με 0-1, όμως δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και ίσως άξιζε κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη παραμένει αήττητη εκτός έδρας, όπου μετράει ρεκόρ 2-1-0, δεχόμενη μόλις ένα γκολ στις εξόδους της. Ωστόσο, στη Νέα Σμύρνη δεν έχει κερδίσει ποτέ (10-4-0 υπέρ του Πανιωνίου η παράδοση) και φέτος φιλοδοξεί να αλλάξει το ρου της ιστορίας. Δε θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για τους «κυανέρυθρους» κόντρα σε μία ομάδα που ξέρει πώς να παίζει μακριά από το σπίτι της, κάτι το οποίο φαίνεται και στα αποτελέσματά της. Ακόμα κι έτσι όμως, δε γίνεται να κοντράρουμε την αύρα του Πανιωνίου, όσο και αν προκαλούν οι τιμές της κόντρας. Κρατάμε τοover2, το οποίο προσφέρεται στο 1,825 τηςBet365 και έχει επιβεβαιωθεί στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Νέα Σμύρνη.

2760. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τρία παιχνίδια δίχως νίκη συμπλήρωσαν οι δύο ομάδες, όμως η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΣ πείθει πολύ περισσότερο με τις εμφανίσεις του.. Κουρασμένος εμφανίζεται ο Αστέρας από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αδυνατώντας να παρουσιάσει το σύνολο που εντυπωσίασε πέρυσι. Εμφανή τα αμυντικά κενά των δύο ομάδων και δεδομένη η επιθετική τους ποιότητα, κάτι που αποτυπώνεται και από τους αριθμούς, καθώς αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, με τους Ηπειρώτες να μετρούν 6/7 αμφίσκορα και τους Αρκάδες 5/7, τα οποία είναι και συνεχόμενα. Προκαλεί τοGGσε απόδοση 2,20 στηνBet365, αρκετά ασφαλές φαντάζει τοover2 στο 1,975 της ίδιας εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2758. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ

Ο Πανθρακικός βρίσκεται από πολύ νωρίς με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με το μέλλον του στη Σούπερ Λιγκ, καθώς έπειτα από επτά αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποια νίκη, μένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα και επίθεση της κατηγορίας. Από την άλλη, η Ξάνθη έβγαλε εις πέρας το πολύ δύσκολο πρόγραμμα του ξεκινήματος της Σούπερ Λιγκ, έχοντας ως μεγάλο όπλο της την άμυνα, καθώς έχει δεχθεί μόλις έξι γκολ έως τώρα, με τα τρία εξ’ αυτών να είναι από τον Ολυμπιακό. Η κρισιμότητα του αγώνα και οι αριθμοί (5/7under2,5 ο Πανθρακικός και 6/7 η Ξάνθη) μας οδηγούν στοunder2, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1,85 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2761. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Το μεγάλο ντέρμπι της Βιέννης βρίσκει τις δυο ομάδες στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η Ραπίντ (4-0-2 εντός) έρχεται από τη σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Πλζεν, χάρη στην οποία έχει αγκαλιάσει την πρόκριση για τα νοκ-άουτ παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά στο πρωτάθλημα δείχνει σε κάμψη, έχοντας ηττηθεί τέσσερις φορές στα τελευταία έξι (2-0-4). Η Αούστρια (3-1-2 εκτός) μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, ωστόσο έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας (ισόβαθμη με τη Σάλτσμπουργκ), ενώ μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι φιλοξενούμενοι, καθώς παρουσιάζουν σταθερότητα στην απόδοσή τους, αντιθέτως η πορεία των γηπεδούχων είναι πτωτική, ενώ θα είναι και περισσότερο επιβαρυμένοι από το μεσοβδόμαδο για το Γιουρόπα. Υπάρχει αξία στο Χ2 στο 2,05 της Bet365.

2763. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Φέγενορντ η οποία έχει γίνει στενός κορσές του Άγιαξ με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 πόντους. Τρεις σερί νίκες και 5 συνολικά παιχνίδια αήττητοι μετράνε οι γηπεδούχοι οι οποίοι πρόσφατα πέρασαν πανηγυρικά με 2-5 από την έδρα της Χέρενφεν. Εντός έδρας η ομάδα του Ρότερνταμ μετράει 4-0-0 και 3/4 under 2,5. Έχει πάρει τα πάνω της το τελευταίο διάστημα η Αλκμάαρ (1-2-1 εκτός) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τη Καμπούρ παραμένοντας αήττητη για τρίτο σερί παιχνίδι (2-1-0), για το Γιουροπα Λιγκ την Πέμπτη γνώρισε εντός έδρας ήττα 0-1 από την γερμανική Άουγκσμπουργκ. Χαμηλός ο άσος ο οποίος λογικά θα επιβεβαιωθεί

2765. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΤΡΟΥΑ

Ήττα που ουσιαστικά την αφήνει εκτός συνέχειας από το Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε η Μπορντό στο γήπεδό της από τη Σιόν, συμπληρώνοντας έτσι τέσσερα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-2). Στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί μέτρια εκκίνηση (2-5-3 συνολικά), ενώ και στο πιο πρόσφατό μπροστά στο κοινό της (2-2-1 εντός) ήταν μέτρια απέναντι στη Μονπελιέ. Η Τρουά δεν έχει ακόμα νίκη στο Σαμπιονά (0-4-6), έχει συμπληρώσει πέντε ήττες στα πιο πρόσφατα έξι (0-1-5) και δεν δείχνει να είναι έτοιμη για να σταθεί αξιοπρεπώς στην κατηγορία. Απορρίπτεται ασυζητητί ο άσος του 1,50, ωστόσο δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για κόντρα, αφού τα ως τώρα δείγματα γραφής της Τρουά είναι απογοητευτικά.

2764. ΛΙΛ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Έφυγε με το βαθμό από την έδρα της Γκινγκάμπ η Λιλ, με τις ισοπαλίες να κυριαρχούν στα ως τώρα αποτελέσματά της (2-5-3 συνολικά, 10/10 under 2,5, 8/10 NG) αφού αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στο σκοράρισμα (μόλις 5 γκολ υπέρ). Η Μαρσέιγ ηττήθηκε με 2-3 από τη Μπράγκα την Πέμπτη στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, συμπληρώνοντας έτσι επτά ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-3-4). Στο πρωτάθλημα μετράει 0-3-2 στα πέντε τελευταία, ενώ μακριά από το γήπεδό της έχει απολογισμό 0-1-3. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μαρσέιγ, θα έχει επιπλέον βαριά πόδια από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι της, καλή σκέψη αποτελεί ο ασιατικός άσος 0:0 στο 1,80 της Bet365.

2791. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Την Τετάρτη αναμετρήθηκαν εκ νέου οι δυο ομάδες για το θεσμό του Λιγκ Καπ, με τη Μορεϊρένσε να επικρατεί με 1-0, θα επιδιώξει τώρα να πάρει το πρώτο της φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα (0-3-4 συνολικά). Η Σετούμπαλ έχει πολλές ισοπαλίες ως τώρα (2-4-1 συνολικά) και διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (14 γκολ υπέρ), πίσω μόνο από Μπενφίκα και Πόρτο. Δεν έχει πείσει τόσο ώστε να δίνεται σε αποδόσεις φαβορί η Μορεϊρένσε, η Σετούμπαλ είναι κάτι παραπάνω από ικανή για τη ζημιά, έχει αξία το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,875 της Bet365.

2790. ΑΡΟΥΚΑ – ΤΟΝΤΕΛΑ

Έστω και στην παράταση, η Αρούκα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, απέναντι στη Λεϊσόες (ομάδα δεύτερης κατηγορίας) και θέλει τώρα να επανέλθει στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα, όπου αγνοεί τη νίκη μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές (2-4-1 συνολικά). Η Τόντελα (0-0-3 εκτός, όλες οι ήττες με 0-1) άλλαξε προπονητή μετά το τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα (1-1 εντός με τη Μορεϊρένσε), αλλά ούτε με το νέο κόουτς βελτιώθηκαν τα αποτελέσματά της, αφού αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ (από τη Νασιονάλ στα πέναλτι) και έμεινε εκτός κυπέλλου από τη Ζιλ Βιθέντε (ομάδα δεύτερης κατηγορίας). Φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, ωστόσο το ματς αναμένεται να κριθεί στο γκολ, προτιμότερα τα γνωστά σκοράκια 1-0/2-0/2-1 (με κάλυψη το 1-1) από τον απλό άσο.

2794. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας. Η Φενέρ πήρε σημαντική νίκη με 1-0 επί του Άγιαξ στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία και ηρεμεί κάπως το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τον Περέιρα. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, ωστόσο δεν έχει ικανοποιήσει με τη συνολική της παρουσία. Η Γαλατά επικράτησε με 2-1 της Μπενφίκα την Τετάρτη, μένοντας ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης από τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχει πετύχει τέσσερις σερί νίκες και δείχνει να έχει αφήσει πίσω της το κακό ξεκίνημα στις αρχές της χρονιάς. Καλύτερο το πρόσφατο δείγμα της Γαλατά, ωστόσο και οι δυο ομάδες έρχονται από νίκες ψυχολογίας, ενώ η παράδοση είναι συντριπτικά με το μέρος της Φενέρ (51-25-14, τελευταίο διπλό την περίοδο 1999/2000). Δύσκολο να γίνει πρόβλεψη σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όλα παίζουν κατά τη γνώμη μας.

2792. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της η Τέρεκ Γκρόζνυ (2-3-0 εντός) η οποία πρόσφατα επικράτησε εκτός έδρας και της Κρίλια 0-2, αξίζει να σημειωθεί πως στο φετινό πρωτάθλημα έχει υποστεί μονάχα μια ήττα (4-7-1), στο παιχνίδι κόντρα στη ΤΣΣΚΑ θα επιστρέψει πολύτιμος φορ και σκόρερ Ραχίμοφ. Αήττητη στο πρωτάθλημα η ΤΣΣΚΑ (10-2-0), στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε έστω και δύσκολα την Ουράλ 3-2. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ικανοί να κάνουν τη ζημιά, το σίγουρο πάντως είναι πως έχουν το γκολ εύκολα φέτος.

2795. ΖΙΧΛΑΒΑ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Μετά από καιρό η Ζιχλάβα (1-2-2 εντός) αποδίδει σχετικά καλό ποδόσφαιρο και καταφέρνει να κερδίσει. Με 0-1 εκτός έδρας επί της Τέπλιτσε με γκολ στο 85’, παρότι ήταν καλή η ισοπαλία θεωρείται ότι ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η Λίμπερετς (1-3-1 εκτός) έπαιζε την Πέμπτη με τη Γκρόνιγκεν για το Γιουρόπα Λιγκ και κέρδισε με 1-0 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, δίκαιη νίκη. Εντυπωσιάζει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τρίτη θέση, εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική, γι’ αυτό κόλλησε στο 1-1 με την Όλομουτς την προηγούμενη αγωνιστική. Μπερδεμένο παιχνίδι, καλύτερη ομάδα η φιλοξενούμενη, αλλά η κούραση και η δυσκολία της να κερδίζει εκτός έδρας μας οδηγούν να θεωρούμε μικρό το 2,10 του διπλού.

2767. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΛΟΥΓΚΟ

Τρεις κολλητές ήττες συμπλήρωσε η Αλμπαθέτε, η Λούγκο μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-2-2) κατάφερε να επικρατήσει στο όριο της Αλαβές με 1-0 και μακριά από το γήπεδό της αποδεικνύεται σκληρό καρύδι (0-3-1 εκτός). Δεν είναι για κάτω από 2,00 ο άσος, ούτε πάντως για την κόντρα ψηνόμαστε ιδιαίτερα.

2768. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Η ελεύθερη πτώση της Βαγιαδολίδ συνεχίζεται, δεύτερη σερί ήττα και πέμπτο ματς χωρίς νίκη (0-2-3) το 1-3 στην έδρα της Γιαγκοστέρα, με αποτέλεσμα να πέσει εντός των θέσεων υποβιβασμού. Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα έφεραν αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, με τον Χουάν Άνχελ Πορτουγάλ να αναλαμβάνει στη θέση του Γκαριτάνο. Η Μιραντές έχει θετικό πρόσημο στο ξεκίνημα της σεζόν (3-4-2 συνολικά) και στην πιο πρόσφατή της έξοδο πέρασε με το εμφατικό 4-1 από την έδρα της Έλτσε (2-0-2 εκτός). Πολύ χαμηλός κρίνεται ο άσος, πιθανόν η αλλαγή προπονητή να ωφελήσει τους γηπεδούχους, αλλά βάση των ως τώρα πεπραγμένων της Βαγιαδολίδ, το πάσο κρίνεται επιβεβλημένο.

2769. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Από την πρώτη της φετινή ήττα έρχεται η Νουμάνθια (3-5-1 συνολικά), ενώ από τα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της τα πέντε έληξαν ισόπαλα. Η Ταραγόνα πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία (4-3-2 συνολικά) και δυο τελευταίες εξόδους της απέσπασε ισάριθμες ισοπαλίες από Βαγιαδολίδ και Πονφεραντίνα. Λίγο πιο κλειστό περιμέναμε το σετ, από τη στιγμή που η Νουμάνθια συχνά κολλάει στο Χ, δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε σε μια τόσο κλειστή αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

2770. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΟΒΙΕΔΟ

Δυνατή στην έδρα της η Πονφεραντίνα (3-1-0 εντός), η Οβιέδο αν και νεοφώτιστη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία (4-3-2 συνολικά, 5/9 over 2,5, 7/9 GG) και έχει μείνει αήττητη στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-1 εκτός). Πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, σωστά τα σετ που κυκλοφορούν.

2782. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Περίοδο ντεφορμαρίσματος περνάει ο Εθνικός, συμπλήρωσε 3 ματς χωρίς νίκη, ενώ δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία (15 παθητικό, χειρότερη άμυνα). Πάντως παραμένει ανταγωνιστικός στην καλή του έδρα αφού είναι αήττητος 2/2/0. Ήττα σοκ για την ΑΕΚ στο τελευταίο ματς κόντρα στην Σαλαμίνα, απομακρύνθηκε από την κορυφή 3 βαθμούς, θέλει να πετύχει άλλο ένα διπλό (4/4 νίκες εκτός έδρας). Η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση αλλά καμία κουβέντα για το @1,45 του διπλού. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2781. ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ - ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Σε ανοδική πορεία η Δόξα μετράει απολογισμό 1/3/3, προέρχεται από δυο ματς χωρίς ήττα 1/1/0. Απογοητεύει όλο και περισσότερο το Παραλίμνι, προέρχεται από 3 σερί ήττες και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό. Πολύ σημαντική αναμέτρηση για τις δυο ομάδες , το μομέντουμ μας οδηγεί στον άσο @2,20 αλλά προτιμότερη επιλογή το ασιατικό -0,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2796. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Δεν έχει προλάβει να κάνει πολλά ο Γιούργκεν Κλοπ και είναι φυσιολογικό να ζητάει χρόνο, όμως είναι εμφανής η βελτίωση των «κόκκινων» στα δύο ματς που κάθισε στον πάγκο της, ακόμα κι αν δεν κέρδισε κανένα από αυτά. Επιθετικά θα αγωνιστεί η Λίβερπουλ, ενώ και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο «Άνφιλντ» μετά την έλευση του Γερμανού, είναι ικανή από μόνη της να δώσει φτερά στους παίκτες της. Εντούτοις δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος η Σαουθάμπτον, έχει το γκολ μπροστά και αν βρει χώρους μπορεί να κάνει τη ζημιά, το απέδειξε ήδη εκτός έδρας στην «κηδεία» της Τσέλσι. Παίζεται το GG, φυσιολογικές οι τιμές του (1,75 Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2797. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ - ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Σημαντική νίκη κόντρα στην αδύναμη Λεόν πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Ρεάλ Γκαρσιλάσο, τρέχοντας ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών, πλησιάζοντας την κορυφή στους δύο βαθμούς. Πρωτοπόρος με δεκαεφτά βαθμούς η Χουανκάγιο, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο, δείχνοντας ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο. Προέρχεται από τη νίκη με 4-3 κόντρα στη Λεόν εντός έδρας. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, θα πάμε με την κόντρα και το Χ2.

2798. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΣΑΛΚΕ

Η Γκλάντμπαχ βάσει φόρμας προσφέρεται ελαφρώς φαβορί από τους μπουκ από τη στιγμή που βρίσκεται σε αγωνιστική έξαρση. Η Σάλκε είναι επίσης σε καλή αγωνιστική κατάσταση και φυσικά διαθέτει τα εχέγγυα έτσι ώστε να μην ηττηθεί στο «Μπορύσια Παρκ». Βάσει του σετ-το οποίο θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο-το ασιατικό διπλό +0,25 της Bet365 στην απόδοση 2,025 είναι αρκετά ελκυστικό και έχει αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2803. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Προτελευταία αγωνιστική στην Αλσβένσκαν, η απόλυτη έκπληξη της σεζόν Νόρκεπινγκ (10-2-2 εντός με 33-19 γκολ, 11/14 over 2,5 και GG, 8/14 οver 3,5, 3,71 γκολ μ.ο.) διατηρεί τα πρωτεία, παρά την ήττα της την περασμένη Δευτέρα στην Έλφσμποργκ (3-2, πάλεψε το ματς, άξιζε να φύγει με κάτι), στην διαφορά τερμάτων όμως πλέον (+2) αφού την έφτασε στους 60 πόντους η ΑΪΚ με το διπλό (0-1 με αυτογκόλ στο θάνατο) στη Χάλμσταντ (0-6-8 εκτός με 9-23 γκολ), αποτέλεσμα που σφράγισε τον υποβιβασμό της ομάδας του Γιόνσον. 13 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι (0-5-8), πάλεψαν γενναία τα τελευταία παιχνίδια τους, έκαναν φάσεις, τώρα όμως είναι πλέον πολύ αργά, θα πρέπει να ετοιμαστούν για τη ζωή στην Σουπερέταν. Λαμβάνοντας υπ όψιν την ενδεχόμενη απογοήτευση της Χάλμσταντ αλλά και το γεγονός ότι η Νόρκεπινγκ θέλει νίκη με πολλά γκολ ώστε να έχει τις ισοβαθμίες υπέρ της (τη Δευτέρα παίζουν ΑΪΚ-Γκέτεμποργκ, την τελευταία αγωνιστική πάει στη Μάλμε), κάποιο ποντάρισμα σε χάντικαπ των γηπεδούχων δεν μοιάζει κακή ιδέα, από τη στιγμή μάλιστα που επιστρέφει από τιμωρία ο πρώτος σκόρερ τους Κούζοβιτς (27 αγ./19 γκολ).

2804. ΧΑΚΕΝ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Χάκεν (7-4-3 εντός), χωρίς άγχος εδώ και καιρό, παίζει το γνωστό αλέγκρο ποδόσφαιρο της, κάνοντας αρκετές ζημίες, ειδικά στο σπίτι της όπου μετράει τέσσερις σερί νίκες και είναι αήττητη από της 25 Μαΐου (6-2-0). Η Έλφσμποργκ θέλει να διατηρήσει την 4 θέση, στην οποία βρίσκεται τώρα, αφού μπορεί υπό συνθήκες να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο (ανάλογα ποιος θα κατακτήσει το κύπελλο), τη Δευτέρα κέρδισε την πρωτοπόρο Νόρκεπινγκ με 3-2, μακριά από το “Μπόρας” όμως παραδοσιακά χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (6-3-5 ρεκόρ). Οι εταιρίες ανοίγουν με το διπλό οριακό φαβορί, εμείς θα περιμένουμε το live, να δούμε και τι θα έχει κάνει η Μάλμε (5, στο -1 από την Έλφσμποργκ) που αγωνίζεται νωρίτερα, σημειώνουμε πάντως τα γκολ περιμένοντας τους γηπεδούχους (έξι σερί over 2,5) να βρουν δίχτα (ειδικά με την επάνοδο στην 11άδα του καλού φορ Παουλίνιο), η Έλφσμποργκ έρχεται από επτά σερί αμφίσκορα και έχει 18/28 over 2,5 συνολικά τη φετινή σεζόν.

2806. ΣΙΡΙΟΥΣ - ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Προτελευταία αγωνιστική στη Σουπερέταν, ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά ματς, η Σίριους (10-4-0 εντός με 29-9 γκολ) έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την απευθείας άνοδο, θα τερματίσει 3 και θα παίξει μπαράζ, η Γιόνσεπινγκ (7-5-2 εκτός) πανηγυρίζει ήδη την επερχόμενη παρουσία της στην 1 κατηγορία της Σουηδίας, στο +2 από την Έστερσουντ, από την οποία ηττήθηκε με 0-1 το περασμένο Σάββατο, θα κονταροχτυπηθούν για το γόητρο της πρώτης θέσης. Κανένας λόγος να μείνουμε παραπάνω εδώ.

2839. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΡΟΜΑ

Το ματς της αγωνιστικής ανάμεσα στην φοβερή φέτος Φιορεντίνα που έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή του Καμπιονάτο με ρεκόρ 6-2-0 αλλά και 7 σερί εντός έδρας νίκες από την περυσινή περίοδο έχοντας παράλληλα καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της 6 φορές. Η Ρόμα συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο αστειότητας, το 4-4 στο Λεβερκούζεν περιγράφει πλήρως την φετινή της εικόνα διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 20 τέρματα αλλά έχοντας 6/8 over στο πρωτάθλημα και 7 σερί over σε όλες τις διοργανώσεις. Ξεκάθαρα λόγω Ρόμα έχει αξία ο συνδυασμός GG και over στο 2,10.

2838. ΛΑΤΣΙΟ - ΤΟΡΙΝΟ

Mια χαρά δείχνει να καταφέρνει τις εναλλαγές υποχρεώσεων σε Ιταλία και Ευρώπη μέχρι τώρα η Λάτσιο, έχασε με 2-1 στο Σασσουόλο με πολλή γκρίνια για την διαιτησία αλλά μετά από 4 μέρες έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικρατώντας με 3-1 της Ρόζενμποργκ. Στόχος να συνεχίσει το εξαιρετικό εντός έδρας σερί της και στο πρωτάθλημα όπου μετράει φέτος 4/4 νίκες έχοντας σκοράρει ακριβώς 2 τέρματα σε κάθε ματς και έχοντας δει να παραβιάζεται η εστία της μόνο στην πρεμιέρα από την Μπολόνια. Η Τορίνο φυσικά κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα είναι, προέρχεται από τρία συνεχόμενα GG (1-1-1) συνεχίζοντας το εκτός έδρας σερί της με 10/13 τελευταία από την περυσινή περίοδο να επιβεβαιώνουν το GG. Στο 1,85 η συγκεκριμένη επιλογή.

2807. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Ντέρμπι αποτελεί και η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σαρλερουά (2-3-0 εντός) και την ουραγό Σταντάρ Λιέγης (0-1-4). Ικανοί για όλα οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι δεν κερδίζουν για την ώρα ούτε με αίτηση, πάμε παρακάτω.

2849. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Το μεγάλο ντέρμπι της Λισσαβώνας, με κεντρικό πρόσωπο τον νυν προπονητή της Σπόρτινγκ και μέχρι πέρυσι της Μπενφίκα, Ζορζ Ζεσούς. Η Μπενφίκα ηττήθηκε με 1-2 από τη Γαλατασαράι, αποτυγχάνοντας να κάνει το 3/3 στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -5 από την κορυφή (με ένα παιχνίδι λιγότερο) και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Η Σπόρτινγκ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Γιουρόπα (5-1 τη Σκεντέρμπεου) και οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα, καθώς μοιράζεται την πρωτιά με την Πόρτο. Δεν χωρούν προγνωστικά σε ένα τέτοιο ντέρμπι, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει και η ιδιαιτερότητα με τον Ζεσούς.

2848. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Στο ντεμπούτο του Τσετσέροφ στον πάγκο η Λέγκια (2-3-1 εντός) βρήκε τη νίκη με 3-1 επί της Κρακόβια με θετική εμφάνιση. Ο φορ Νίκολιτς έκανε χατ-τρικ και συνεχίζει να δείχνει ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Την Πέμπτη έμεινε στο 1-1 με τη Μπριζ για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Λεχ Πόζναν (0-0-5 εκτός) συνεχίζει να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Στο πρώτο παιχνίδι του Ούρμπαν στον πάγκο της έμεινε στο 2-2 με τη Ρουχ, την Πέμπτη για το Γιουρόπα έκανε την έκπληξη και πήρε μεγάλο διπλό με 1-2 στην Ιταλία επί της Φιορεντίνα. Σε δεύτερο ρόλο σε όλο τον αγώνα, βρήκε τις φάσεις της και κέρδισε. Αποτέλεσμα που μπορεί να γυρίσει την ψυχολογία της. Παράξενο το ντέρμπι, αμφότερες δείχνουν κάτι στα τελευταία παιχνίδια, θα τις αφήσουμε να βγάλουν μόνες τους τα μάτια τους.

2808. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Παρότι έκανε κακό παιχνίδι, η Μπρόντμπι κέρδισε στο Βίμποργκ. Αν δει κανείς τα ματς της ομάδας όμως, μάλλον πρέπει να ανησυχεί από την εικόνα. Όχι επειδή δεν παίζει καλά μερικές φορές, αλλά επειδή δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Αμυντικά είναι δυνατή, όμως η απώλεια του Άγκερ λόγω τιμωρίας είναι τεράστια σε αυτό το ματς. Επιθετικά τα καταφέρνει, αλλά εξαρτάται πολύ από τα κέφια των παικτών της. Η Μίντιλαντ έχει πολλές απουσίες εδώ και καιρό, όμως ακόμα βρίσκεται στην κορυφή κι αντέχει τις τριπλές υποχρεώσεις εντός κι εκτός συνόρων. Μισή ομάδα λείπει, ωστόσο, σε αυτό το παιχνίδι και παρότι κάποιοι ίσως επιστρέψουν, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι. Δεν είναι ματς για να ακουμπήσει κανείς, προσπερνάμε.

2846. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης κατηγορίας της Νορβηγίας. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η Στρόμσγκοντσετ (10-2-1 εντός), θέλει να διατηρήσει την απόστασή της από την τέταρτη θέση (+4 πριν την έναρξη της αγωνιστικής) προκειμένου να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες και οχτώ ματς χωρίς ήττα (7-1-0), ενώ μπροστά στο κοινό της μετράει πέντε συνεχόμενα τρίποντα. Η Ρόζενμποργκ (9-1-3 εκτός) περιμένει τη μαθηματική επιβεβαίωση τη κατάκτησης του πρωταθλήματος (+9 από τη δεύτερη θέση) και έρχεται από τη μεσοβδόμαδη ήττα με 1-3 από τη Λάτσιο στη Ρώμη για το Γιουρόπα Λιγκ. Μονόπλευρο πρακτικά το κίνητρο, από τη στιγμή που η Ρόζενμποργκ δεν χάνει ούτε με θαύμα τον τίτλο, προσαρμοσμένα πάντως τα σετ με τους γηπεδούχους να προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί.

2844. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, τόσο η Μπόντο Γκλιμτ (7-1-5 εντός) όσο και η Λίλεστρομ (2-6-5 εκτός) θα τερματίσουν κάπου στο μέσο της βαθμολογίας, σε καλύτερη κατάσταση στο φινάλε της σεζόν δείχνουν οι γηπεδούχοι και είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης.

2845. ΟΝΤ - ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Στην τέταρτη θέση, που υπό προϋποθέσεις θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο (αν δηλαδή η Ρόζενμποργκ κατακτήσει το κύπελλο απέναντι στη Σάρπσμποργκ), βρίσκεται η Οντ (5-6-2 εντός), θέλει βαθμούς μήπως και προσεγγίσει την τριάδα (στο -4 από εκεί) αλλά και για να μην υποχωρήσει στην 5η θέση (στο +1 από τη Βίκινγκ που ακολουθεί). Η Σάντεφιορντ (0-2-11 εκτός) έπειτα από 8 ματς χωρίς τρίποντο (0-1-7) επικράτησε της Σταρτ και διατήρησε τις έστω και μαθηματικές ελπίδες της για να προλάβει τα μπαράζ υποβιβασμού (στο -6 από εκεί), καθώς η απευθείας σωτηρία είναι σχεδόν αδύνατη (βρίσκεται στο -7 πριν την έναρξη της αγωνιστικής). Μόνο για τη νίκη θα αγωνιστούν οι δυο ομάδες, μεγάλη η ποιοτική διαφορά υπέρ των γηπεδούχων, δύσκολα θα δούμε άλλο αποτέλεσμα πλην του άσου.

2851. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Τοπικό ντέρμπι της Πράγας, χωρίς μεγάλη αντιπαλότητα, αφού αμφότερες έχουν άλλες ομάδες ως μεγάλες αντιπάλους. Μεγάλη η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Σπάρτα να αναμένεται να κερδίσει με όσα γκολ θέλει. Δεν θεωρούμε πρέπον ένα ποντάρισμα στο -2,25 πριν την έναρξη του αγώνα, ειδικά όταν η Σπάρτα έπαιζε στη Γερμανία την Πέμπτη και ίσως βγάλει κούραση. Ίσως στο live μας απασχολήσει.

2843. AE ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Στη χειρότερη περίοδο βρίσκεται η ΑΕΛ με εσωτερικά προβλήματα, δεν έχει βρει ακόμα αντικαταστάτη του προπονητή, παίζει ίσως το χειρότερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας ενώ μετράει απολογισμό 2/1/4. Από νίκη ψυχολογίας προέρχεται ο Άρης, πρώτη στο πρωτάθλημα, έτσι έσπασε ένα σερί 4 ηττών και συνεχίζει να μετρά 1/1/5.Τοπικό ντέρμπι με κοινή έδρα, βλέπουμε αξία στις αποδόσεις του Χ2 @2,25 (bet365) που το πιο πιθανό να καταρρεύσουν μέχρι την έναρξη του ματς.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2852. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΕΪΜΠΑΡ

Η Εϊμπάρ δεν είναι τόσο αφελής όσο η Βαγιεκάνο για να παίξει χωρίς σκοπιμότητα μέσα στο «Καμπ Νου» με τη Μπαρτσελόνα. Στο αντίστοιχο περσινό που έληξε με 3-0 υπέρ των «μπλαουγκράνα» άντεξε μέχρι το 60’. Επιπλέον το γεγονός πως δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων της αλλά και πως η Μπαρτσελόνα αργεί να πάρει στροφές (14/17 γκολ της μετά το 45’) μας οδηγεί σε μία επιλογή που φαίνεται να έχει αξία, τουλάχιστον από στατιστικής πλευράς. Το να μην σημειωθεί γκολ πριν το 20’ στο 1,90 του Stoiximan επέλεξαν οι YoungGuns . Ρισκαδόρικη επιλογή και περισσότερο για fun bet το win from behind της Μπαρτσελόνα στο 8,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2853. ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η όγδοη αγωνιστική ολοκληρώνεται με το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει γιατρικό μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα, κόντρα στον πολύ σοβαρό Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει τη νίκη για να μη χάσει την επαφή του με την κορυφή. Άκρως επιθετική η φιλοσοφία των δύο προπονητών, με την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορτ να εμφανίζει πολλά κενά στα μετόπισθεν, ενώ εκείνη του Γιάννη Αναστασίου στέκεται σαφώς καλύτερα όσον αφορά την ανασταλτική της λειτουργία. Έχουν το εύκολο γκολ οι δύο ομάδες, με τοGGνα κρίνεται πολύ υψηλό στο 2,02 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2855. ΠΟΥΜΑΣ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχει η Πούμας (4-1-1), που διατηρεί το απόλυτο μπροστά στο κοινό της στο Απερτούρα (6-0-0, 15-0 τα τέρματα). Η Τζαγκουάρες συμπλήρωσε τέσσερις ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα πέντε (0-4-1) και εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη μακριά από το σπίτι της (0-3-4, 4/7 over 2,5, 6/7 GG), ενώ οι ποδοσφαιριστές της προχώρησαν σε απεργία στην προπόνηση της Τρίτης εξαιτίας οφειλών της διοίκησης. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, fair το 1,70 στον άσο.

2856. ΣΤΕΑΟΥΑ – ΠΑΝΤΟΥΡΙ

Γκέλα μετά από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα για τη Στεάουα, καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Πετρόλουλ, θέλει να επιστρέψει άμεσα στα τρίποντα για να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή. Η Παντούρι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς αγνοεί την ήττα στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (5-3-0), ενώ έχει χάσει μονάχα μια φορά στις μέχρι στιγμής εξόδους της (3-3-1 εκτός). Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς για τη Στεάουα, το 1,55 στον άσο δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

2857. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Ηττήθηκε μετά από τέσσερα παιχνίδια (2-2-0) η Τενερίφη, καθώς δεν κατάφερε αντισταθεί στην ανωτερότητα της Σαραγόσα. Η Οσασούνα επέστρεψε άμεσα στις νίκες χάρη στο 1-0 επί της Αλμπαθέτε και διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας, χωρίς πάντως να είναι σταθερή στις εξόδους της (2-0-2 εκτός). Πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ από τη στιγμή που η Τενερίφη έχει στο ενεργητικό της μόλις μια εντός έδρας νίκη (1-1-2 εντός), στα υπ’ όψιν το ασιατικό διπλό +0,25, ειδικά αν στη δεδομένη απουσία του εξτρέμ Σούσο (9 συμ./3 γκολ) λόγω τιμωρίας, επιβεβαιωθεί και εκείνη του αρχισκόρερ Λοσάνο (6 συμ./4 γκολ).

2880. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ - ΕΛ ΤΑΝΚΕ ΣΙΣΛΕΪ

Αν συνεχίσει με αυτές τις εμφανίσεις η Χουβεντούδ, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Ομάδα χωρίς επιθετικές αρετές, με αρκετά αμυντικά προβλήματα, προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-1 κόντρα στη Σέρο εκτός έδρας. Δεν πάνε καλύτερα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι συμπλήρωσαν δύο συνεχόμενες ήττες, τελευταία αυτή κόντρα στη νεοφώτιστη Πλάσα Κολόνια με 1-0 εντός έδρας. Τυφλός εναντίον μονόφθαλμου, δε θα μπλέξουμε.

2517. ΒΙΛΑ ΤΕΡΕΖΑ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ

Δείχνουν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην μεγάλη κατηγορία οι γηπεδούχοι, έχοντας μόλις πέντε βαθμούς στις εννιά πρώτες αγωνιστικές. Προέρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στη Σουντ Αμέρικα. Νίκη (μετά από τέσσερεις αγωνιστικές ) η οποία συνδυάστηκε από καλό ποδόσφαιρο για τη Ράσινγκ, 3-1 κόντρα στη Λίβερπουλ εντός έδρας. Πάμε με την καλύτερη ομάδα, ασιατικό διπλό -0,25.

2859. ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ - ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Σέσαρ Βαγιέχο, αποτελώντας την μεγάλη απογοήτευση του Κλαουσούρα. Προέρχεται από την ήττα, τρίτη συνεχόμενη, με 2-0 κόντρα στην Σπόρτινγκ Κριστάλ εντός έδρας. Τέσσερα ματς χωρίς γκολ παραμένουν οι φιλοξενούμενοι, έχοντας τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Σπουδαία ισοπαλία για την Κομέρσιο την προηγούμενη αγωνιστική, 1-1 εκτός κόντρα στη Μουνισιπάλ. Εντός έδρας παραδοσιακά είναι δυνατή. Άσος.

2863. ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Δίκαιη ήττα με 3-0 στην έδρα της Μαλίν γνώρισε η Σεντ Τρούιτεν η οποία εντός έδρας μετράει 2-2-1 και 3/5 over 2,5, αυτή ήταν και η συνεχόμενη ήττα για τους γηπεδούχους. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Κόρτραϊκ η οποία προέρχεται από νίκη 2-0 επί της Σαρλερουά, 1-1-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της, παράλληλα έχει μονάχα μια ήττα (3-2-1) στα τελευταία 6 παιχνίδια της. Δεν πείθουν οι γηπεδούχοι, πάσο η κόντρα.

2866. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Τέσσερεις συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε η Κοριτίμπα, τελευταία αυτή κόντρα στην Πόντε Πρέτα, 3-0 εκτός, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν ξανά σε περιπέτειες όσον αφορά στην υπόθεση ''σωτηρία''. Δεν κατάφερε να κερδίσει την αδύναμη Βάσκο εντός έδρας η Σάο Πάολο, μένοντας στο 2-2, πέφτοντας από τις θέσεις που οδηγούν στο Λιμπερταδόρες. Κακή παράδοση οι φιλοξενούμενοι στην έδρα της Κοριτίμπα, 1-1-4 τα έξι τελευταία. Πάσο.

2865. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Εδώ και καιρό πρωταθλήτρια -αν και όχι ακόμα μαθηματικά- η Κορίνθιανς, η οποία δε χάνει πουθενά. Προέρχεται από την άνετη νίκη με 4-1 στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε. Απελευθερωμένοι από το όποιο άγχος οι παίχτες, αποδίδουν πλέον ωραίο ποδόσφαιρο. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Φλαμένγκο (1-0 εντός κόντρα στην Ιντερνασιονάλ), μένοντας έτσι στο -5 από τις θέσεις του Λιμπερταδόρες. Άσος.

2864. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Τα αδύνατα δυνατά κάνει η Βάσκο για να αποφύγει τον υποβιβασμό, έχοντας ένα σερί οχτώ παιχνιδιών χωρίς ήττα, προερχόμενη από την ισοπαλία στην έδρα της Σάο Πάολο. Ήττα σοκ για τη Γκρέμιο την προηγούμενη αγωνιστική, 3-2 εντός κόντρα στην Τσαπεκοένσε. Κλειστά παίζει η Γκρέμιο στα εκτός έδρας παιχνίδια της, πρώτη επιλογή είναι το under 2,25 και δεύτερη ο ασιατικός άσος +0,25.

2867. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΑΒΑΪ

Τρία ματς χωρίς ήττα παραμένει η Τσαπεκοένσε (2-1-0), η οποία βρίσκεται πλέον στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από τη νίκη 3-2 κόντρα στη Γκρέμιο εκτός. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Αβαΐ και τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, 3-1 εντός κόντρα στην Παλμέιρας. Ξέρουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους οι γηπεοδύχοι, ο άσος σε τιμές άνω του 1,80 κρίνεται δίκαιος.

2874. ΒΙΚΙΝΓΚ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης κατηγορίας της Νορβηγίας. Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας η Βίκινγκ (8-2-3 εντός), βρίσκεται στο -1 από την τέταρτη και στο -5 από την τρίτη θέση, τις οποίες κυνηγάει για να βγει στην Ευρώπη. Η Στάμπαεκ (7-3-3 εκτός) καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της κατάταξης, έχοντας απόσταση ασφαλείας (+5) από την τέταρτη της βαθμολογίας Οντ. Λιγοστές οι ελπίδες πια της Βίκινγκ για να προλάβει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα τα παίξει όλα για όλα απέναντι στη Στάμπαεκ, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν θα είναι εύκολη λεία.

2518. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟΥ – ΠΕΝΙΑΡΟΛ

Προσγείωση στην πραγματικότητα για τη Λίβερπουλ, αφού μετά το σερί των τεσσάρων παιχνιδιών χωρίς ήττα, ήρθε η κακή εμφάνιση-ήττα από τη Ράσινγκ με 3-1 εκτός έδρας. Στο κατώφλι της πρωτοπόρου Νασιονάλ είναι η Πενιαρόλ, η οποία κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική έστω και δύσκολα με 1-0 τη Ρεντίστας, παραμένοντας έτσι στο -3 από την κορυφή. Δε θα μπλέξουμε με πλευρά, θα κρατήσουμε τα γκολ, αφού οι δύο ομάδες σκοράρουν συνεχώς.

2877. ΠΟΡΤΟ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Άνετο 2-0 επί της Μακάμπι για το Τσάμπιονς Λιγκ για την Πόρτο, στο πρωτάθλημα οδηγεί την κούρσα (μαζί με την Σπόρτινγκ) μετρώντας 5-2-0 συνολικά και 4-0-0 εντός έδρας με τέρματα 10-0. Η Μπράγκα επικράτησε με 3-2 της Μαρσέιγ την Πέμπτη για το Γιουρόπα σε ένα ματς με συναρπαστική εξέλιξη (2-0 ως το 83’, 2-2 στο 87’, 3-2 στο 88’), ενώ στο πρωτάθλημα έχει απολογισμό 4-1-2 συνολικά και 1-0-2 μακριά από το σπίτι της. Φαβορί για τη νίκη η Πόρτο προφανώς, χωρίς την παραμικρή αξία όμως οι τιμές του άσου.

2879. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Το καλοκουρδισμένο ρολόι του Σιμεόνε έχει μπει ήδη σε λειτουργία, δεν διαφωνούμε πως η Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν» είναι το φαβορί αλλά διαφωνούμε κάθετα με τις αποδόσεις, δεν υπάρχει 1,57 στον άσο και θα πάμε δίχως δεύτερη σκέψη στην κόντρα με το ασιατικό διπλό +1 (1,85) στην Bet365που βρίσκεται ήδη στο πινακάκι των YoungGuns . Μην ξεχνάμε πως και η Βαλένθια είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ ενώ στα 3/4 τελευταία στο «Βιθέντε Καλνερόν» έφυγε με τον βαθμό (0-3-1). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2881. ΚΙΕΒΟ – ΝΑΠΟΛΙ

Το ματς που κλείνει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, η φοβερή και τρομερή Νάπολι δείχνει σε δαιμονιώδη κατάσταση κερδίζοντας και την πρωτοπόρο Φιορεντίνα με 2-1 πλησιάζοντάς της στους τρεις βαθμούς ενώ 4 μέρες αργότερα πέταξε ακόμη 4 μπαλάκια μέσα στη Δανία κόντρα στη Μίντιλαντ. Συνολικά μετράει 10 ματς χωρίς ήττα έχοντας επιμέρους ρεκόρ 7-3-0 με τις 6/7 νίκες να συνδυάζονται με over αλλά και 26 γκολ ενεργητικό (3,7 ανά παιχνίδι). Η Κιέβο που έχει δεχτεί γκολ στα 6/8 φετινά της ματς δείχνει να βρίσκεται στη λάθος θέση τη λάθος στιγμή, στο 1,83 το ξερό διπλό οφείλει να μπει σε κάποιο κουπόνι.

2883. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Από το 0-0 με τη Ρεάλ έρχεται η Παρί, στο πρωτάθλημα έχει 4 σερί νίκες και δείχνει να είναι η απόλυτη κυρίαρχος εντός των συνόρων. Η Σεν Ετιέν πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ντνίπρο για το Γιουρόπα, κάνοντας έτσι το 2/2 μετά τη διακοπή (είχε προηγηθεί το 2-0 επί της Γκαζελέκ). Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχουν οι πρωταθλητές, χωρίς την παραμικρή αξία βέβαια ο άσος.

2882. ΓΚΟΪΑΣ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Τίποτα δεν πάει καλά τελευταία για τους γηπεδούχους, νέα ήττα, 3-1 εκτός κόντρα στη Σάντος, η οποία ήταν η τέταρτη συνεχόμενη. Εντός ζώνης υποβιβασμού πλέον η Γκοϊάς. Με ένα σερί εφτά αγώνων χωρίς ήττα η Κρουζέιρο, ξεμπέρδεψε με την υπόθεση σωτηρία, κοιτάζοντας πλέον τις θέσεις που οδηγούν στο Λιμπερταδόρες. Προέρχεται από τη νίκη 2-0 κόντρα στη Φλουμινένσε εντός. Ασιατικό διπλό 0:0.

2885. ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝ.

Με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησε για άλλη μία φορά από το γήπεδο η Αλιάνσα Ατλέτικο, αφού δεν κατάφερε για μία ακόμα αγωνιστική να πάρει τη νίκη (4-2 κόντρα στην Αλιάνσα Λίμα). Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη παραμένουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αναζητούν βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς η Μουνισιπάλ κόντρα στην Κομέρσιο, προηγήθηκε, έχασε πέναλτι και τελικά δέχτηκε την ισοφάριση στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, μένοντας στο 1-1. Απογοητεύουν στο Κλαουσούρα οι φιλοξενούμενοι, συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς νίκη. Πάσο.

2888. ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του MLS διεξάγετε αυτό το ΣΚ. Καλή χρονιά για της Καναδικές ομάδες αφού και οι 2 έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα play off. To Μόντρεαλ μπορεί να τερματίσει από 3ο μέχρι 6ο και θα κυνηγήσει την νίκη που θα του εξασφαλίσει την 3η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στον 1ο γύρο των play off ενώ το Τορόντο θέλει την νίκη για να έχει ελπίδες να κλέψει την 2η θέση της κανονικής περιόδου αφού σε περίπτωση ήττας μπορεί να κατρακυλήσει ακόμα και στην 6η θέση της βαθμολογίας. Η παράδοση φέτος δείχνει μόνο GG & over και αυτό το στοίχημα θα επιλέξουμε και πάλι αφού και οι 2 ομάδες αναμένεται να παίξουν για την νίκη και οι επιθέσεις πετάνε φωτιές (@1,90 στην Bet365).

2891. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Οι γηπεδούχοι έχουν αποκλειστεί ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη με πολλά γκολ και ταυτόχρονα ήττα του Νιου Ινγκλαντ μήπως και κλέψουν την 6η θέση της βαθμολογίας. Από 5 συνεχόμενες νίκες έρχεται το Ορλάντο (οι 4 με την συνοδεία over), 5/6 GG k over μετράει στα πιο πρόσφατα η Φιλαδέλφεια, επιλογή το διπλό και over σε απόδοση 4,50 στην Bet365.

2889. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι που δεν έχουν ελπίδες για τα play off και προέρχονται από 8/9 διαδοχικά gg k over, ένα βαθμό θέλουν οι φιλοξενούμενοι για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα play off (μπορεί και να μην τον χρειαστούν) που είναι σε κακή κατάσταση και δεν έχουν κερδίσει εδώ και 4 παιχνίδια. Ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μπορεί και να μας απασχολήσει στο live.

2887. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Το παιχνίδι είναι τελικός για την 2η θέση της βαθμολογίας και την ξεκούραση στον 1ο γύρο των playoff. Και οι 2 ομάδες θέλουν την νίκη αφού σε πιθανή ισοπαλία το Τορόντο που καραδοκεί αν κερδίσει θα πάρει αυτό την 2η θέση. Εξασφαλισμένη θέση έχουν, την 2η κυνηγούν άρα σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος προς το τέλος, το late είναι για max bet.

2896. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Ήττα σοκ για τη Κατόλικα την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στην Αντοφαγκάστα. Στο -2 πλέον από την κορυφή οι γηπεδούχοι. Από βαριά ήττα προέρχεται η Παλεστίνο, 6-2 κόντρα στη Σαν Λουίς, παρουσιάζοντας τεράστια αμυντικά προβλήματα. Τα πολλά γκολ είναι δεδομένα στην αναμέτρηση, ενώ επιλογή αποτελεί και ο άσος.

2895. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ

Έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε η Σπόρτινγκ Κριστάλ, όντας το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση και του Κλαουσούρα. Ή του ύψους ή του βάθους η Άουριτς, δεν αναμένεται να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Άσος.

2897. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Δύσκολα θα πάρει τον τίτλο η Ατλέτικο Μινέιρο, αφού μετά την τελευταία της ήττα από την Σπορτ Ρεσίφε με 4-1, έμεινε οχτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κορίνθιανς, έχει εξασφαλίσει όμως τη συμμετοχή της στο επόμενο Λιμπερταδόρες. Στόχος η συμμετοχή στο Λιμπερταδόρες και για την Πόντε Πρέτα απέχοντας μόλις δύο βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν σε αυτό. Προέρχεται από την άνετη νίκη με 3-0 κόντρα την Κοριτίμπα εντός. Ομάδες με επιθετικές αρετές αμφότερες, το over αποτελεί επιλογή.

2899. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ

Μεγάλη ανάγκη βαθμών έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Αναμενόμενη ήττα την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στη Σέρο Πορτένιο. Βαθμούς για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα αναζητούν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στους -10 από τις θέσεις που οδηγούν σε αυτό. Προέρχονται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Ρούμπιο Νιού εντός έδρας. Καλύτερη ομάδα η Καπιατά, κρατάμε το ασιατικό διπλό 0:0.

2898. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Σερί θετικών αποτελεσμάτων για τις δύο ομάδες, σε μία ύστατη προσπάθεια να μπουν ξανά στο κόλπο του τίτλου. Από νίκες προέρχονται αμφότερες, 2-0 κόντρα στη Σαντανί εκτός η Λιμπερτάδ, 4-2 εντός κόντρα στη Λουκιένιο η Γκουαρανί. Δύσκολο ματς, δε θα κρατήσουμε κάτι.

2890. ΣΙΚΑΓΟ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Οι Ρέντ Μπούλς έχουν εξασφαλίσει την 1η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και την ξεκούραση του ενός γύρου ενώ το Σικάγο δεν έχει ελπίδες για τα play off. Από συνεχόμενα παιχνίδια με πολλά γκολ προέρχονται και οι δύο ομάδες (7/8 gg k over η Νέα Υόρκη ~ 6/8 gg και ισάριθμα over το Σικάγο) ενώ και η παράδοση δείχνει πολλά γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Τ ο GG k over 3,5 θα είναι η επιλογή μας (@2,25 στον Stoiximan)

2912.. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Αποκλεισμένοι οι φιλοξενούμενοι πάνε στον Καναδά για να αντιμετωπίσουν το Βανκούβερ που θέλει την νίκη για να πετύχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα αφού μπορεί να τερματίσει ακόμα και 2ο για να γλυτώσει ένα γύρο από την postseason. Η κακή κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες (οι Καναδοί έχουν πολλούς βασικούς τραυματίες) μας αποτρέπει από οποιαδήποτε ενασχόληση πριν τo παιχνίδι. Στο live βλέποντας και κρίνοντας...

2916. ΣΙΑΤΛ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Το Σολτ Λεικ έχει αποκλειστεί από την συνέχεια ενώ το Σιάτλ με νίκη είναι σίγουρα στα play off και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα ψάξει το όσο δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα ώστε να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στον 1ο γύρο των play off. O άσσος στο 1,65 αποτελεί στήριγμα στον Stoiximan.

2913. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Αυτοκτόνησε το Κάνσας την Τετάρτη το βράδυ αφού η ήττα από το Κολοράντο εντός έδρας το έβαλε σε περιπέτειες. Θέλει μόνο νίκη κόντρα στους Galaxy για να συμμετάσχει στην postseason, αφού σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ή ήττας το Σάν Χοσέ καιροφυλακτεί. Το LA με νίκη εξασφαλίζει την 2η θέση της κανονικής περιόδου και το ρεπό στην 1η φάση των playoff ενώ με ήττα κινδυνεύει να πέσει στην 5η θέση της βαθμολογίας και να μην έχει πλεονέκτημα ούτε στον 1ο γύρο. Σημειωμένο στο μπλοκάκι μας live betting.

2915. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Το Κολοράντο ήταν η χειρότερη ομάδα της Λίγκας φέτος και θα τερματίσει στην τελευταία θέση της Δύσης. Το Πόρτλαντ μετά το μεγάλο διπλό που έκανε στο Λος Άντζελες την προηγούμενη αγωνιστική με νίκη κατακτά ακόμα και την 2η θέση της Δύσης και γλιτώνει τον 1ο γύρο των playoff. Ο άσσος του 1,55 (@ Stoiximan) φαντάζει πολύ δυνατός στα μάτια μας.

2914. ΝΤΑΛΑΣ - ΣΑΝ ΧOΣΕ

Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι μόνο νίκη θέλουν οι φιλοξενούμενοι για να έχουν ελπίδες για την postseason. Η Αμερική δεν είναι Ευρώπη ή Λατινική Αμερική δυστυχώς ποδοσφαιρικά όπου το κίνητρο επικρατεί οπότε δεν υπάρχει κάτι να ασχοληθούμε pregame αλλά σίγουρα το παιχνίδι θα το έχουμε στα αγαπημένα μας για το live σε περίπτωση που είναι ισόπαλο προς το τέλος του.

2918. ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΛΕΟΝ

Από δυο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες έρχεται η Πουέμπλα, στο γήπεδό της πάντως τα πηγαίνει αρκετά καλά (5-0-2, 5/7 GG & over 2,5), η Λεόν μετράει δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα με παθητικό 7 τερμάτων, ενώ έχει ηττηθεί και στις τρεις τελευταίες εξόδους της (3-0-4, 6/7 over 2,5, 4/7 GG). Έχει θέματα η άμυνα της Λεόν, ωστόσο υπάρχει επιθετική ποιότητα, η Πουέμπλα μπορεί να συμβάλλει στη διεξαγωγή ενός ανοιχτού παιχνιδιού, εξαιρετικό φαντάζει το over 2,5 στο 1,825 της Bet365.

2919. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

Επιστροφή στις νίκες για την Ολίμπια (3-1 κόντρα στη Νασιονάλ), παραμένοντας έτσι σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Σέρο Πορτένιο. Ήττα σοκ για τη Σολ την προηγούμενη αγωνιστική, 2-0 εντός έδρας κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ. Εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι αναμένεται να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, άσος.

---. ΣΙΚΛΟΝ - ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ

Ούτε τώρα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Σικλόν, γνωρίζοντας την ήττα από την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Σπορτ Μπόις με 2-1. Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παρουσιάζονται κατώτεροι του αναμενόμενου. Σημαντική ισοπαλία απέσπασε η Σούκρε στην έδρα της Μπλούμινγκ (2-2). Εκτός έδρας δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία, ενώ παράλληλα παρουσιάζει πολλά αμυντικά προβλήματα. Δε θα μπλέξουμε.

---. ΜΠΟΛΙΒΑΡ - ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Ανεβάζει στροφές η Μπολίβαρ μετά το νωθρό ξεκίνημα. Προέρχεται από τη νίκη, δεύτερη συνεχόμενη, με 6-3 κόντρα στη Νασιονάλ Ποτοσί εντός έδρας. Μέτρια πράγματα ως τώρα για την Οριέντε Πετρολέρο, η οποία περιορίζεται στο μέσο της βαθμολογίας. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εντός έδρας κόντρα στη Σικλόν. Καθόλου καλή παράδοση για τους φιλοξενούμενους στη Λα Πας, 1-0-5 τα έξι τελευταία. Άσος.

---. ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ - ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Ξεπέρασε γρήγορα την ήττα από τη Γουίλστερμαν η Δε Στρόνγκεστ, κερδίζοντας εύκολα με 2-1 τη Σαν Χοσέ εκτός έδρας. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι μετά από έντεκα αγωνιστικές. Σκόνταψε η Μπλούμινγκ στο προηγούμενο παιχνίδι, αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Σούκρε εντός έδρας (2-2). Οικονομικά προβλήματα έχουν οι γηπεδούχοι, με το κλίμα στην ομάδα να μην είναι το καλύτερο δυνατό. Θα δώσουμε προβάδισμα στο διπλό.

---. ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ - ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΙΛΣΤΕΡΜΑΝ

Τεράστια οικονομικά προβλήματα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πλέον στηρίζονται μόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό η Ρεάλ Ποτοσί, η οποία προέρχεται από την ήττα με 2-1 εντός έδρας κόντρα στη Δε Στρόνγκεστ. Στραβοπάτησε η διεκδικήτρια του τίτλου Γουίλστερμαν, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στη Σαν Χοσέ. Οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς, διπλό.

---. ΓΙΑΚΟΥΙΜΠΑ - ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ

Νέα νίκη για τη Σπορτ Μπόις, εκτός έδρας αυτή τη φορά κόντρα στη σκληροτράχηλη Σικλόν με 2-1. Βαριά ήττα για τη Γιακουίμπα την προηγούμενη αγωνιστική με 4-0 κόντρα στη Νασιονάλ Ποτοσί. Στο μέσο της βαθμολογίας θα κινηθούν φέτος οι γηπεδούχοι. Προβάδισμα στο διπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ