ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία Κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (11/10). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

2327. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ -NΙΙΓΚΑΤΑ

Η Νιιγκάτα πήρε τη νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση. Παρότι έπαιζε με δέκα στο 90’ ολοκλήρωσε την ανατροπή.Η Γκάμπα όπως ήταν λογικό έκανε αλλαγές στο πρώτο ματς και αυτό βοήθησε την αντίπαλο της ιδιαίτερα. Η ομάδα της Οσάκα έχει πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπως Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα.Ο άσος είναι οριακός (1,90) και δεν θα τον επιλέξουμε.

2328. ΚΑΣΙΜΑ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Η Κασίμα κέρδισε και στο κύπελλο τη Βίσελ Κόμπε, αυτή τη φορά με 1-2, απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα και η Κασίμα έδειξε ότι είναι αρκετά ανώτερη ομάδα. Περιμένουμε να κάνει το 2/2 και το 1,60 κρίνεται δίκαιο, όμως δεν θα μπλέξουμε, αφού και με ισοπαλία προκρίνεται.

2041. ΟΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ

Η Ουέλινγκτον Φίνιξ ήταν πέρυσι στα πλέι-οφ, όμως αποκλείστηκε από τη Μέλμπουρν Σίτυ στο πρώτο ματς με 0-2. Οι Νεοζηλανδοί έχασαν τον καλύτερο τους παίκτης, Νέιθαν Μπέρνς (πρώην ΑΕΚ), και είναι ενδιαφέρον το πώς θα αντιδράσουν. Οι Νιουκάστλ Τζετς ήταν η χειρότερη ομάδα της περσινής σεζόν και τερμάτισε δίκαια τελευταία. Πλέον ήρθε νέος προπονητής, Σκοτ Μίλερ, και αλλάξαν πάνω από δέκα παίκτες. Πρόκειται για διαφορετικές ομάδες πλέον και δεν μπορούμε να βρούμε κάπου αξία.Πάμε παρακάτω.

2032. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΟΒΙΕΔΟ

Από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες έρχεται η Βαγιαδολίδ (2-3-2 συνολικά), από δυο Χ και τρία ματς χωρίς νίκη (0-2-1) η Οβιέδο (2-3-2 συνολικά). Καμιά από τις δυο δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γι αυτό και δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

2018. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΤΣΕΖΕΝΑ

Από την πρώτη της φετινή ήττα έρχεται η Κάλιαρι (4-1-1), καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στην Πεσκάρα, χάνοντας τελικά με 0-1. Η Τσεζένα (4-1-1) νίκησε δίκαια τη Λιβόρνο με 1-0 και έπιασε κορυφή, έχοντας μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα τέσσερα (3-1-0). Το παιχνίδι είναι ντέρμπι κορυφής και θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο, με πολλές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων οι δυο αντίπαλοι, θα το προσπεράσουμε.

2014. ΕΞΕΤΕΡ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Τηλεοπτικό, 5-2-4 με 3-1-1 εντός μετράει στο πρωτάθλημα η Έξετερ, ηττήθηκε στο Λιγκ Τρόφι με 2-0 στο ντέρμπι με την Πλίμουθ, το ίδιο όμως και η Στίβενεϊτζ (2-3-6, 0-2-3 εκτός στη Λιγκ 2), συμπληρώνοντας πέντε σερί ήττες. Δεν δείχνουν να μπορούν αν σηκώσουν κεφάλι οι φιλοξενούμενοι, ο άσος έχει προβάδισμα και δικαίως ποντάρεται.

2252. ΜΟΛΔΑΒΙΑU21 - ΛΕΤΟΝΙΑU21

Στο 1-1-2 (3/4NG&under2,5) ο απολογισμός της Μολδαβίας στον όμιλο, μπροστά στο κοινό της έχει μια ισοπαλία (0-0 με Μάλτα) και μια νίκη, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της το Σεπτέμβριο, με 1-0 επί του Μαυροβουνίου. Η Λετονία είναι για την ώρα απογοητευτική, καθώς μετράει 0-1-2, έχοντας δώσει και τα τρία παιχνίδια στο γήπεδό της. Καλύτερο σύνολο δείχνουν να έχουν οι Μολδαβοί, περιμένουμε κάποια νίκη τους με χαμηλό σκορ, τα 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 δείχνουν αρκετά πιθανά.

2253. ΟΛΛΑΝΔΙΑU21 - ΣΛΟΒΑΚΙΑU21

Με 2/2 νίκες έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο η Ολλανδία (4-0 εντός την Κύπρο, 1-0 εκτός της Τουρκία), η Σλοβακία μετράει για την ώρα 1-0-1, με την ήττα να έρχεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λευκορωσία και τη νίκη στο εντός έδρας ματς με την Κύπρο. Ποιοτικότερη η ομάδα της Ολλανδίας, ωστόσο η Σλοβακία δεν είναι αμελητέα ποσότητα και τα 1,45 στον άσο δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

2019. ΣΠΕΤΣΙΑ - ΤΕΡΝΑΝΑ

Έπειτα από τρεις σερί νίκες, η Σπέτσια (3-2-1 συνολικά) έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Λαντσιάνο, δείχνοντας να αρκείται στο βαθμό. Η Τερνάνα έρχεται από την πρώτη φετινή νίκη της (1-1-4) καθώς επικράτησε με 2-0 της Νοβάρα στο ντεμπούτο του καινούργιου της προπονητή. Απαράδεκτες οι τιμές που κυκλοφορούν στον άσο, προχωράμε στο επόμενο.

2020. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Για πέμπτο παιχνίδι χωρίς τρίποντο έμεινε η Περούτζια (1-3-2, 5/6NG&under2,5), χωρίς να καταφέρει να σκοράρει για τέταρτο ματς στη σειρά. Η Εντέλα νίκησε με 1-0 τη Βερτσέλι, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από τέσσερις σερί ήττες (2-0-4, 3/6NG&under2,5). Δυσκολίες στο γκολ αντιμετωπίζει η Περούτζια, κλειστά με σκοπό να αποσπάσει το βαθμό θα παραταχθεί η Εντέλα, πολλές οι πιθανότητες να επιβεβαιωθεί τοNG &under 2,5 στο 1,97 του Stoiximan που συμπεριέλαβε στις επιλογές του ο DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2021. ΛΙΒΟΡΝΟ - ΑΒΕΛΙΝΟ

Δυο συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε η Λιβόρνο (4-0-2 συνολικά, 5/6over2,5, 4/6GG) με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ μαζεύτηκαν και αρκετά προβλήματα απουσιών, κυρίως μεσοεπιθετικά. Η Αβελίνο (1-1-4, 4/6GG&over2,5), έμεινε για τέταρτο ματς χωρίς τρίποντο (0-1-3) και μακριά από το σπίτι της έχει τρεις ήττες σε ισάριθμες εξόδους (3/3GG&over2,5). Στατιστικά γιαoverέχουν οι δυο ομάδες, ωστόσο οι απουσίες των γηπεδούχων λειτουργούν αποτρεπτικά, ούτε με σημείο θα μπλέξουμε μιας και αμφότερες δείχνουν σε κακό φεγγάρι.

2022. ΜΠΑΡΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Μπάρι (3-2-1 συνολικά, 4/6 GG & over 2,5), ενώ και στην έδρα της είναι πολύ δυνατή (2-1-0). Η Λαντσιάνο (1-3-2 συνολικά, 5/6 under 2,5, 4/6 NG) δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα (0-3-1) και δεν σκοράρει στα τελευταία τρία, ενώ μακριά από την έδρα της μετράει 0-1-2. Με ανεβασμένη ψυχολογία η Μπάρι, στα μέτρα της η Λαντσίανο, μπορεί αν επιβεβαιώσει τον άσο στο 1,85 του Stoiximan που αποτελεί και επιλογή του DSuker .

2023. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 - ΤΡΑΠΑΝΙ

Βαριά ήττα με 0-4 γνώρισε η Σαλερνιτάνα στο ματς με την Κροτόνε, με το παιχνίδια να στραβώνει για εκείνη από νωρίς. Μετράει 2-2-2 στο πρωτάθλημα, με τις δυο της νίκες να έχουν έρθει μπροστά στο κοινό της (2-0-1 εντός). Η Τράπανι εξακολουθεί να είναι αήττητη, έχει όμως πολλές ισοπαλίες (2-4-0 συνολικά) και εκτός έδρας μετράει 3/3 Χ. Σωστά μοιρασμένες οι αποδόσεις, αρκετή ισοπαλία βλέπουμε να έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2024. ΜΟΝΤΕΝΑ - ΛΑΤΙΝΑ

Σε καλό φεγγάρι δείχνει εσχάτως η Μόντενα, καθώς έρχεται από δυο ματς χωρίς ήττα ενώ και στο γήπεδό της μετράει 2-0-1, με τα δυο πιο πρόσφατα από αυτά να είναι ισάριθμες νίκες. Η Λατίνα συμπλήρωσε δυο σερί ήττες και μακριά από το γήπεδό της έχει απολογισμό 0-2-1. Η Μόντενα δείχνει σε καλύτερο μομέντουμ και είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης, σε χαμηλό τέμπο περιμένουμε να κινηθεί το παιχνίδι, γι αυτό και θα κρατήσουμε τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 να δίνουν συνδυαστική απόδοση 2,25 στη Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2025. ΚΟΜΟ - ΜΠΡΕΣΙΑ

Από βαριά ήττα με 0-4 από την Άσκολι έρχεται η Κόμο (1-2-3), η οποία πιθανότατα θα καταφέρει να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στη φυσική της έδρα (χρησιμοποιούσε το γήπεδό της Νοβάρα για τα εντός έδρας παιχνίδια της ως τώρα). Η Μπρέσια έμεινε στο 2-2 απέναντι στη Μόντενα, συμπληρώνοντας έτσι τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (1-3-2 συνολικά).Δεν βγαίνει εύκολα άκρη, δεν θα μπλέξουμε.

2201. ΦΟΛΟ - ΑΣΑΝΕ

Στο +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού η Φόλο (4-4-5 εντός), έχει οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος με μόλις μια νίκη (1-3-4), η Ασάνε (3-5-5 εκτός) έχει έναν βαθμό περισσότερο και δείχνει σε καλή κατάσταση στην τελική ευθεία της σεζόν, καθώς έχει μείνει αήττητη για έξι συνεχόμενα ματς. Βάσει βαθμολογικής συγκομιδής και πρόσφατης φόρμας, θα περιμέναμε τουλάχιστον ισορροπημένο το σετ, αλλά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι προσφέρονται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί, όλη η αξία βρίσκεται στα δεξιά, με τον Betol να επιλέγει το 2DNB στο 3,00 τηςBet365.

2202. ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ - ΣΤΡΟΜΕΝ

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής έμεινε η Νεστ Σότρα (4-2-7 εντός), χάρη στη νίκη της επί τη Χοντ με 3-2, που ήταν η πρώτη της μετά από τέσσερις κολλητές ήττες. Η Στρόμεν (4-4-5 εκτός) συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και φαίνεται να ξεμένει από στόχους, αφού απέχει επτά βαθμούς από τα πλέι-οφ ανόδου και έξι από την επικίνδυνη ζώνη. Μόνο για τη νίκη θα παίξουν οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν, από τη στιγμή που δεν έχουν εξασφαλιστεί ακόμα, αρκετά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να πάει ψηλά το σκορ.

2203. ΜΠΑΕΡΟΥΜ - ΣΑΝΤΝΕΣ

Σημάδια ζωής δείχνει η Μπάερουμ (5-2-6 εντός), πήρε τέσσερις βαθμούς στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της και πλησίασε στους δυο πόντους τη σωτηρία. Η Σάντνες (4-6-3 εκτός) έρχεται από τρεις σερί νίκες και όπως όλα δείχνουν θα τερματίσει εντός των θέσεων για τα πλέι-οφ ανόδου. Τη νίκη για διαφορετικό λόγο θα ψάξουν οι δυο ομάδες, αρκετά αμφίρροπο το παιχνίδι στα μάτια μας, μπορεί να πάει παντού.

2204. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ - ΜΠΡΙΝΕ

Στο -5 από τη σωτηρία η Λέβανγκερ (4-4-5 εντός), αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι ματς (0-1-5, 5/6over2,5), η Μπρίνε (3-3-7 εκτός) έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, με την απόστασή της από την επικίνδυνη ζώνη να έχει μειωθεί στους τρεις πόντους, και έχει συμπληρώσει έξι σερί ήττες μακριά από το γήπεδό της. Εξάποντο παραμονής το ματς, καμία από τις δυο ομάδες δεν αξίζει την εμπιστοσύνη μας, γι αυτό και δεν θα μπλέξουμεpre-game.

2307. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 - ΧΑΝΙΑ Α.Ο.

Πρεμιέρα με αρκετά μέτρια εμφάνιση και ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου, έχασε με 0-1 από τη Ζάκυνθο και έδειξε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά. Ισοπαλία με τον Απόλλων για τα Χανιά (0-0) μετά τη νίκη με 0-1 στο ντέρμπι της Κρήτης με τον Εργοτέλη. Η ομάδα των Χανίων δεν έκανε καλή εμφάνιση, έμεινε στο 0-0 και έδειξε ευχαριστημένη με τον πόντο. Ακόμα ένα δύσκολο ματς για τα Χανιά, πιστεύουμε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί την ανετοιμότητα της ομάδας του Βόλου, το Χ2 στο 1,90.

2308. ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005

Εκτός έδρας ήττα με 0-1 από την Καλλιθέα για την Αναγέννηση Καρδίτσας, ομάδα που παραδοσιακά είναι δυνατή στην έδρα της, ενώ μακριά από αυτήν παρουσιάζεται αδύναμη. Επιθετικά δεν έκαναν τίποτα στα δύο παιχνίδια, ειδικά στην Καλλιθέα, και αυτό προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους της. Πρεμιέρα για την Παναχαϊκή που τώρα απέκτησε την άδεια για να παίξει στο πρωτάθλημα. Άγνωστο η εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα της Πάτρας. Με βάση την εικόνα των γηπεδούχων τοunderδείχνει καλή σκέψη, αλλά δίνεται μόλις στο 1,50.

2309. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΑΜΙΑ 1964

Μετά το κακό ξεκίνημα με τα Χανιά ο Εργοτέλης κέρδισε με 2-1 τον Αχαρναϊκό, έμεινε νωρίς πίσω (3’), ισοφάρισε στο 88’ και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή στο 91’. Τεράστια ψυχολογική ώθηση η συγκεκριμένη ανατροπή, ο Γιάσμικο Βέλιτς προς το παρόν βρίσκει μία σχετική ασφάλεια, καθώς μέχρι το 88’ ήταν με το ένα πόδι εκτός πάγκου. Η Λαμία κέρδισε με 1-0 τον Παναιγιάλειο και έκανε την πρώτη νίκη της σεζόν, αφού είχε αρχίσει με ήττα στη Λάρισα με 0-3. Ο νέος κόουτς Βαζάκας εκμεταλλεύτηκε την κακή εικόνα της αντιπάλου στο δεύτερο μέρος και πήρε το πολύτιμο –κυρίως ψυχολογικά- τρίποντο. Περίεργο παιχνίδι, πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μοιρασμένο το σετ, αφού ο Εργοτέλης μπορεί να κέρδισε το προηγούμενο ματς όμως δεν έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία.

2310. ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Εντυπωσιάζουν τα Τρίκαλα στις πρώτες αγωνιστικές, αφού μετά το 2-2 με τον Κισσαμικό στην πρεμιέρα κέρδισαν τον Αγροτικό Αστέρα με 1-2. Η δουλειά που κάνει ο Κώστας Παναγόπουλος δείχνει να αποδίδει καρπούς και να στοχεύει ψηλά η ομάδα των Τρικάλων. Η Καλλιθέα πήρε την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, παρότι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με δέκα παίκτες κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο. Μεσοβδόμαδα έφερε 1-1 σε φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν τα Τρίκαλα απέναντι σε μία ακόμα κλειστή άμυνα, στο 2,00 ο άσος είναι δίκαιος.

2311. ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η ομάδα της Ζακύνθου και στο προηγούμενο ματς κατάφερε να κερδίσει, σε αντίθεση με το πρώτο, με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου. Εντυπωσιάζει στις πρώτες αγωνιστικές, κάτι που κανείς δεν περίμενε, φαίνεται ότι η δουλειά που γίνεται στην ομάδα αποδίδει καρπούς.OΚισσαμικός έφερε 2-2 στην πρεμιέρα με τα Τρίκαλα, δεν έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική αφού το ματς με τον Πανσερραϊκό αναβλήθηκε. Θα πάμε με την αύρα και τη θετικότατη εικόνα των γηπεδούχων, ο άσος του 1,85 είναι δίκαιος.

2312. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932

Πρεμιέρα για την ομάδα από τις Σέρρες, καθώς τώρα πήρε το πιστοποιητικό για να παίξει στην κατηγορία. Ο Αγροτικός Αστέρας έχασε από τα Τρίκαλα με 1-2 εντός έδρας και προβλημάτισε. Μόλις ένας βαθμός στα πρώτα δύο ματς, 0-0 με την Καρδίτσα στην πρεμιέρα. Δεν έχουμε καμία εικόνα για τους γηπεδούχους, προβληματίζει ο Αγροτικός στα πρώτα ματς, πάμε στο επόμενο.

2015. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Τρίτη σερί νίκη για την Πλίμουθ το μεσοβδόμαδο 2-0 στο ντέρμπι κόντρα στην Έξετερ για το Λιγκ Τρόφι, στη Λιγκ 2 οδηγεί πλέον την κούρσα μετρώντας 7-2-2 με 3-1-1 εκτός, ανεβασμένη δείχνει η Νοτς Κάουντι (4-2-5, 3-1-1 εντός) αλλά η άμυνα της είναι ευάλωτη. Αν βρει πρώτη το γκολ η Αργκάιλ δύσκολα το ματς θα έχει γυρισμό για τους γηπεδούχους.

2033. ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΟΥΕΣΚΑ

Επέστρεψε στις νίκες η Αλκορκόν (4-1-2), χάρη στο 2-0 στην έδρα της Ταραγόνα και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μπροστά στο κοινό της (2-1-0 εντός). Η Ουέσκα (1-4-2) έμεινε στο 1-1 στο γήπεδό της απέναντι στη Βαγιαδολίδ, παρόλο που άξιζε τη νίκη βάσει της εμφάνισής της. Με απουσίες στην άμυνα οι γηπεδούχοι, σκληροτράχηλοι εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι (1-2-0 εκτός), προς αποφυγή ο άσος.

2034. ΛΟΥΓΚΟ - ΚΟΡΔΟΒΑ

Τρία ματς χωρίς νίκη αλλά και χωρίς γκολ συμπλήρωσε η Λούγκο (0-2-1) που παίζει αμυντικά ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η Κόρδοβα έχει στόχο την άμεση επιστροφή της στην Πριμέρα και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (3-1-0, 3-0 τέρματα) παίζει σαν ομάδα πουδιεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο. Δεν βλέπουμε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στέκεται ως επιλογή ( YoungGuns ) τοNG&under3,5 στο 1,85 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2035. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Στα πέντε παιχνίδια (0-2-3) επέκτεινε το σερί της χωρίς τρίποντο η Μαγιόρκα (1-2-4 συνολικά, 6/7under2,5, 5/7NG), τουλάχιστον κατάφερε να βρει δίχτυα μετά από τρεις αγωνιστικές. Από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έρχεται η Γιαγκοστέρα (2-1-4) η οποία συνέτριψε με 4-1 την Έλτσε, βγαίνοντας μετά από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη. Απορρίπτεται ο άσος του 1,90, η Μαγιόρκα δεν έχει πείσει ότι μπορεί να σηκώσει τέτοιες τιμές, τα λίγα γκολ θα κρατήσουμε που ταιριάζουν και στις δυο ομάδες (3/3NG&under2,5 εντός η Μαγιόρκα, 2/3 εκτός η Γιαγκοστέρα).

2036. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Από τη δεύτερη ήττα της σεζόν έρχεται η Αλμπαθέτε (2-3-2), μπορεί να δέχθηκε το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα με τη Λεγανές στις καθυστερήσεις (2-3), ωστόσο βάσει εμφάνισης δεν άξιζε να πάρει τίποτα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Σαραγόσα κατάφερε να νικήσει έπειτα από τέσσερα ματς (2-3-2), χωρίς πάντως να πείσει ιδιαίτερα με την εικόνα της. Αήττητη εντός η Αλμπαθέτε (2-1-0), 3/3 Χ μετράει εκτός η Σαραγόσα η οποία θα έχει και σημαντικές απουσίες από το συγκεκριμένο ματς, κοιτάμε προς το άσο εδώ, αν και θα τον θέλαμε παραπάνω από τα 2,15 που κυκλοφορούν.

858. ΣΕΡΒΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Κέρδισε και τη Δανία η Πορτογαλία και με αυτή την 6η σερί νίκη της στον όμιλο εξασφάλισε την 1η θέση και την παρουσία της στοEUROτης Γαλλίας. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Σάντος έδωσε ρεπό στους Καρβάλιο, Τιάγκο και Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Σερβία θα παίξει μόνο για το γόητρο, άλλωστε ο στόχος της να «πληγώσει» την Αλβανία στο σπίτι της επετεύχθη. Πιο ελεύθερα θα αγωνιστούν αμφότερες, μπορεί να επιβεβαιωθεί τοGGστο 2,10 της Bet365το οποίο εμφανίστηκε και στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

860. ΑΡΜΕΝΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ

Τελευταία ευκαιρίαγια την Αλβανία που θέλει μόνο νίκη στην Αρμενία για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι η Δανία που θα πάρει το δεύτερο απευθείας εισιτήριο από τον 9ο όμιλο και η Αλβανία θα διεκδικήσει την πρόκριση της σε αγώνα μπαράζ. Διόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος η Αρμενία (τελευταία στον όμιλο με 0-2-5 ρεκόρ), ειδικά μπροστά στο κοινό της αφού θέλει να κλείσει με μία νίκη την προκριματική διαδικασία. Καλή σκέψη που μπορεί να μετουσιωθεί σε επιλογή το να επιτευχθεί το πρώτο γκολ της αναμέτρησης μετά το 28’ στο 2,08του Stoiximan ενώ με περισσότερο ρίσκο μπορεί να παιχτεί το Χ/2 ΗΤπου πληρώνει 5,00 στην ίδια εταιρία.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

861. ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Η Ελλάδα απογοήτευσε με την παρουσία της στη φάση των προκριματικών και όπως είναι φυσικό το μυαλό όλων βρίσκεται στην επόμενη μέρα και την προσπάθεια πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2018. Καίγεται για βαθμούς η Ουγγαρία, η οποία αναζητά καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ρουμανία, ώστε να προκριθεί απευθείας στα γήπεδα της Γαλλίας, ενώ έχει και αρκετές ελπίδες για να αναδειχθεί η καλύτερη τρίτη ομάδα όλων των ομίλων. Τεράστια τα προβλήματα στην εθνική μας ομάδα, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Οι «Μαγυάροι» έχουν μεγάλο κίνητρο στο συγκεκριμένο ματς και δε γίνεται να μην τους στηρίξουμε, με το διπλό να αποτελεί επιλογή στο 3,20 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

862. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Πολύ βελτιωμένη η Φινλανδία υπό τις οδηγίες του Κανέρβα με τον οποίο τρέχει σερί 2-1-0, με νίκες επί της Ελλάδας και των Νησιών Φερόε και ισοπαλία μέσα στη Ρουμανία. Μεθυσμένη πολιτεία η Βόρειο Ιρλανδία μετά τη επί της Ελλάδας με την οποία σφράγισε το εισιτήριο για τοEUROτης Γαλλίας όπου θα εμφανιστεί ξανά μετά από 30 ολόκληρα σε κάποια μεγάλη διοργάνωση. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μετράει για αυτούς η 1ηθέση αλλά τη θεωρούμε ικανή τουλάχιστον να μην ηττηθεί, στο 1,75 βρίσκουμε το Χ2 στην Bet365. Από ειδικά στοιχήματα παικτών ίσως αξίζει ένα ποντάρισμα στο να σκοράρει το πρώτο γκολ της Φινλανδίας ο Ποζανπάλο (5,50/Bet365) που πέτυχε και τα τρία τελευταία γκολ των Σκανδιναβών στα προκριματικά.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

870. ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τη Ρουμανία να κυνηγάει την απευθείας πρόκριση για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τα Νησιά Φερόες να παίζουν για την τιμή των όπλων. Τη νίκη θα κυνηγήσουν οι Ρουμάνοι ώστε να μην εξαρτώνται από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού της Ουγγαρίας, θα στηριχθούν για ακόμα μια φορά στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία τους και αναμένεται, εύκολα ή δύσκολα, να κάμψουν την αντίσταση των φιλότιμων γηπεδούχων. Δεν λέει τίποτα το απλό διπλό που δεν ξεπερνά το 1,25, αντί αυτού προτιμότερη επιλογή είναι το συνδυαστικό 2 & under 3,5 στο 1,80 του Stoiximan , το οποίο έχει επιβεβαιωθεί σε όλες τις νίκες των Ρουμάνων στον όμιλο αλλά και στις 5/7 ήττες των Νησιών Φερόες.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2037. ΧΙΡΟΝΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ

Ήττα μετά από τρία ματς για τη Χιρόνα (2-2-3 συνολικά), μάλλον δίκαιο το 0-1 από τη Μιραντές. Η Αλμερία (2-1-4 συνολικά) έμεινε στο 2-2 με την Τενερίφη, συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-3), με αποτέλεσμα ο Σέρζι να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της, με τον τεχνικό της Β ομάδας να είναι για την ώρα αυτός που θα την καθοδηγήσει στον επερχόμενο αγώνα. Χωρίς νίκη εντός η Χιρόνα (0-2-1, 2/3GG&over2,5), 3/3 ήττες εκτός η Αλμερία (2/3over2,5), πολύ μπερδεμένο μας φαίνεται το εν λόγω ματς, γι αυτό και θα το προσπεράσουμε.

2026. ΑΣΚΟΛΙ - ΠΕΣΚΑΡΑ

Γειτονικό ντέρμπι με σχετική αντιπαλότητα. Με το επιβλητικό 4-0 επικράτησε η Άσκολι της Κόμο, πραγματοποιώντας την καλύτερή της φετινή εμφάνιση (2-1-3 συνολικά). Πέμπτο ματς χωρίς ήττα για την Πεσκάρα (2-3-1 συνολικά), δίκαιο το 1-0 επί της Κάλιαρι, σε ένα παιχνίδι που είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για περίπου μια αγωνιστική ώρα. Σφιχτά τα σετ που κυκλοφορούν, πολύ ισορροπημένη η αναμέτρηση στα μάτια μας, με τον DSuker να επιλέγει το Χ στο 3,15 του Stoiximan .

876. ΠΟΛΩΝΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Τελικός για το δεύτερο απευθείας εισιτήριο του 4ου ομίλου όπου θα μάθουμε ποια ομάδα θα ακολουθήσει τη Γερμανία στοEUROτης Γαλλίας. Ισόβαθμες Πολωνία και Ιρλανδία με την ισοπαλία μέχρι 1-1 σκορ να βολεύει τους γηπεδούχους, πράγμα που σημαίνει πως οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν με όλες τις δυνάμεις τους τη νίκη. Λογικά θα προκύψει ενδιαφέρον (με τα γκολ) στοlive, το να σημειωθεί το πρώτο γκολ της αναμέτρησης μετά το 28’ πληρώνει 2,12 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ

Να εξιλεωθεί ψάχνει η Γερμανία μετά την ήττα στο Δουβλίνο από την Ιρλανδία που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αποβεί μοιραία αλλά σίγουρα πλήγωσε το ηθικό της και έδειξε πως δεν είναι τόσο άτρωτη. Η Γεωργία δεν είναι αντίπαλος που μπορεί να απειλήσει τα «πάντσερ» που λογικά θα θελήσουν να κλείσουν με μία πειστική νίκη μπροστά στον κόσμο τους. Τοover3,5της Γερμανίας πληρώνει 2,12 στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ - ΣΚΩΤΙΑ

Το τέλος της προκριματικής φάσης τουEURO2016 βρίσκει το Γιβραλτάρ να φιλοξενεί την αδιάφορη Σκωτία. Μοναδικό κίνητρο των γηπεδούχων είναι να σκοράρουν μπροστά στο κοινό τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι φέρουν την απογοήτευση από τον αποκλεισμό και πιθανότατα θα παραταχθούν με αλλαγές. Δέχτηκε γκολ στα 7/9 παιχνίδια της στον όμιλο η Σκωτία και το ένα εξ’ αυτών ήταν με το Γιβραλτάρ. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν απολύτως τίποτα να χάσουν, με το αμφίσκορο να προσφέρεται στο 3,25 στην Bet365 και να αποτελεί επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2290. ΔΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ

Φιλική αναμέτρηση, οι Δανοί έρχονται από την ήττα με 0-1 από την Πορτογαλία και θα περιμένουν να μάθουν το αποτέλεσμα του αγώνα της Αλβανίας με την Αρμενία για δουν την τελική τους κατάταξη στον όμιλο και το κατά πόσο θα προκριθούν απευθείας, ή θα χρειαστούν μπαράζ για να περάσουν στα τελικά του Euro. Η Γαλλία δίνει ακόμα ένα φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει και έρχεται από τρεις σερί νίκες, με την πιο πρόσφατη από αυτές να είναι το 4-0 επί της Αρμενίας. Αλλού αναμένεται να έχουν το μυαλό τους οι γηπεδούχοι, οι Γάλλοι θέλουν νίκες ώστε να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους, δεν είναι κάτι το σπουδαίο πάντως οι τιμές που κυκλοφορούν.

2222. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Προημιτελικός του κυπέλλου, ΔΕΝ μετράνε τα εκτός έδρας γκολ. Κατώτερη του αναμενόμενου η Ουατσιπάτο στον πρώτο αγώνα με την Κονσεπσιόν, ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας και πλέον η πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου κρίνεται δύσκολη αφού είναι αναγκασμένη να ψάξει μόνο τη νίκη στην έδρα της Κονσεπσιόν. Χωρίς ουσιαστικές απουσίες οι δύο ομάδες, προβάδισμα στον άσο.

2223. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Προημιτελικός του κυπέλλου, ΔΕΝ μετράνε τα εκτός έδρας γκολ. Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού η Άουνταξ, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, βρισκόμενη με το ένα πόδι στον ημιτελικό. Αναγκασμένη να ψάξει τη νίκη η Εσπανιόλα, η οποία δυσκολεύεται στα εντός έδρας παιχνίδια, αφού δεν της αρέσει ο πρώτος ρόλος στα παιχνίδια. Πάμε με την καλύτερη ομάδα, ασιατικό διπλό +0,25.

2213. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη παραμένει η Κορτουλούα, η οποία πλέον βρίσκεται εκτός πρώτης οχτάδας. Αντιμετωπίζει την Σάντα Φε, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, προερχόμενη από τη νίκη 3-0 εντός έδρας κόντρα στην Τζούνιορ. Το μυαλό τους στο κύπελλο θα έχουν οι φιλοξενούμενοι, αφού μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζουν την Όνσε Κάλντας, έχοντας στόχο να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθούν στον τελικό. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα της Σάντα Φε είναι δεδομένες, κρατάμε τον ασιατικό άσο +0,5.

---. ΤΣΙΚΟ-ΤΟΛΙΜΑ

Παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι αναζητούν βαθμούς για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι για την είσοδο στην οχτάδα. Κλειστό ματς αναμένεται, πρώτο σημείο τοunder, δεύτερο το ασιατικό διπλό -0,25, πηγαίνοντας με την καλύτερη ομάδα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ