ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (20/9). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

552. ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜΑΓΚΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών στο πρωτάθλημα η Ματσουμότο με το 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Σονάν, η Γκάμπα Οσάκα πέρασε στα ημιτελικά του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα και στο πρωτάθλημα μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Δεν αξίζει το διπλό στα επίπεδαδ του 1,65, δεν πρέπει να αμελούμε την κόπωση που θα έχουν οι φιλοξενούμενοι.

653. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ - ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ

Πρώτος vs Τελευταίος, κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον, όποιος θέλει να μπλέξει ας κοιτάξει προς τα πολλά γκολ, αλλά οι τιμές είναι διαβασμένες.

586. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΘΕΛΤΑ

Αήττητη η Θέλτα (2-1-0) που ξεκίνησε ζεστά και έχοντας σκοράρει οκτώ φορές, στο τελευταίο βέβαια έχασε δύο δικούς της βαθμούς με την ισοπαλία κόντρα στη Λας Πάλμας (3-3) που έπαιζε όπως και οι Λεβάντε, Βαγιεκάνο με 10 παίκτες από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η νίκη στην Ευρώπη με τη Γκλάντμπαχ βελτιώθηκε σε το κλίμα στη Σεβίλλη που είναι έτοιμη για το πρώτο τρίποντο εντός συνόρων. Καλύτερη η ενασχόληση με τα γκολ, στο 2,02 βρίσκουμε στον Stoiximan τον συνδυασμόGG&over2,5.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

553. ΚΑΣΙΒΑ - ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ.

Αποκλεισμός από το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα για την Κασίβα, μετράει 3-1-1 στα τελευταία της στο πρωτάθλημα (χωρίς νίκη στα δυο πιο πρόσφατα), η Μοντέντιο αγνοεί το τρίποντο εδώ και 15 ματς και έρχεται από τρεις κολλητές ήττες. Ικανοποιητικό στα μάτια μας το 1,75 του άσου.

861. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Την πρώτη της ήττα για φέτος γνώρισε η Σαραγόσα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κόρδοβα, που ήταν και το πρώτο παιχνίδι της στο οποίο δεν βρήκε δίχτυα (1-2-1 συνολικά, 3/4 GG). Η Οσασούνα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με απολογισμό 3-0-1 και στην τελευταία της έξοδο ηττήθηκε από την Αλμερία. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, προχωράμε παρακάτω.

588. ΚΙΕΒΟ - ΙΝΤΕΡ

Με την ψυχολογία στα ύψη μπαίνουν στο «Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι» οι δύο ομάδες, καθώς η Κιέβο παραμένει αήττητη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, παίζοντας και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ η Ίντερ είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το 3/3 μέχρι στιγμής και προέρχεται από τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου απέναντι στη Μίλαν. Πρόκειται για παιχνίδι όπου και οι δύο αντίπαλοι βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα και με το αμφίσκορο να προσφέρεται στο 2,00 στηνBet365, δε γίνεται να το αγνοήσουμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

708. ΡΟΝΤΑ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Εξαιρετική η εκκίνηση της Ρόντα (3-1-1), στα πιο πρόσφατα τρία παιχνίδια της μάλιστα κράτησε απαραβίαστη την εστία της, η Φέγενορντ μετράει 4-0-1, με τη μοναδική της απώλεια να έρχεται στο ντέρμπι με την PSV. Δεν μας λέει τίποτα το διπλό σε τιμές κάτω από 1,70, το προσπερνάμε.

727. Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Από ευρωπαϊκό η ΤΣΣΚΑ (ήττα με 1-0 στη Βόλφσμπουργκ), στο πρωτάθλημα μετράει 7-1-0, στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος παραχώρησε 2-2 στη Ζενίτ στο ντέρμπι κορυφής, προηγήθηκε με 2-0 αρκετά νωρίς αλλά επαναπαύθηκε και τελικά το πλήρωσε. 1-4-3 με 1-1-2 εντός οι αριθμοί της Μορντόβια, επιστρέφει μετά από δύο στη φυσική έδρα της, οι πρωτοπόροι κερδίζουν στο όριο συνήθως, πιθανό να τους δούμε για ακόμα μια φορά να επικρατούν με κάποιο από τα 0-1/0-2/1-2.

665. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Τέσσερα ματς αήττητη συμπλήρωσε η Μπράντφορντ (2-2-0), η Σέφιλντ έρχεται από δυο κολλητές ήττες ενώ προηγουμένως είχε τέσσερα σερί τρίποντα. Τοπικό ντέρμπι το παιχνίδι, σφιχτό το σετ, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

589. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Τρεις σερί νίκες με 11-0 (!) γκολ η Μπραουνσβάιγκ (3-1-2 ρεκόρ), δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, παίζει πολύ κακά την κόντρα και είναι τρομερά αποτελεσματική. Καλό ξεκίνημα και από την Σαν Πάουλι (4-1-1, 2-0-1 εκτός), δεν θα πέσει χωρίς μάχη, Σωστά μετρημένο το σετ, προχωράμε στο επόμενο.

590. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

0-2-4 το ρεκόρ της Ντούισμπουργκ, ουραγός στην Τσβάιτε Λίγκα μετά από έξι αγωνιστικές, στο Αμβούργο την προηγούμενη ήταν καλή αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 2-0 (70’, 87’ τα γκολ) κόντρα στην Σαν Πάουλι. Τίποτα το τρομερό η ΦΣΒ (2-1-3, 1-1-0 εκτός), το σετ ορθώς στη μέση, δεν θα διαλέξουμε πλευρά.

592. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Φτερά στα πόδια της Ουνιόν έδωσε η νίκη με 0-3 στη Καρλσρούη, πρώτη τη φετινή σεζόν (1-4-1, 3/3 Χ εντός), το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο για τον Σάσα Λεβαντόφσκι, που είδε την ομάδα του να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στις αντεπιθέσεις. Με φουλ ψυχολογία και η Γκρόιτερ Φιρτ (2-2-2, 0-2-1 εκτός) από τη νίκη στο ντέρμπι μίσους με τη Νυρεμβέργη (3-2), ξανά με γκολ στο τέλος (92’) πήρε βαθμούς, τη βοήθησε και ο διαιτητής. Θα δώσουμε ένα κλικ στους γηπεδούχους, η έδρα μπορεί να γύρει την πλάστιγγα προς τα αριστερά.

739. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Μετά την παρθενική της νίκη σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η Μίντιλαντ δείχνει ότι ξέρει τι ζητάει φέτος. Έχει υλικό για να αντέξει δύο διοργανώσεις παράλληλα, απλά εντός συνόρων σίγουρα θα έχει μερικές απώλειες. Λογικό, αφού το μυαλό των παικτών βρίσκεται στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα όλες οι αντίπαλοι θέλουν να κερδίσουν την πρωταθλήτρια. Η Νόρντζελαντ είναι, όμως, μία ομάδα που δεν δείχνει ικανή να κοντράρει τους «μεγάλους». Με εξαίρεση τον αρχισκόρερ Μπρουνίνιο δεν έχει κάποιο άλλο μεγάλο αστέρι και το νεανικό ρόστερ της δεν τα βγάζει πέρα στα δύσκολα. Το ματς αυτό έχει δυσκολία επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να υποτιμήσει η πρωταθλήτρια τη Νόρντζελαντ, αλλά η αλήθεια είναι ότι το 1,88 του NG είναι αξιόλογη πρόταση στον Stoiximan.

1046. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ - ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ

Στο ίδιο καζάνι βράζουν Τσονγκίνγκ Λιφάν (1-1-4 στα τελευταία έξι) και Λιαόνινγκ (2-1-3 στα έξι πιο πρόσφατα), καθώς απέχουν τρεις και δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού αμφότερες και θέλουν να κρατηθούν στην κατηγορία. Αν οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω τους δεν καταφέρουν να κερδίσουν, δεν θα μας φανεί παράξενο αν οι δύο ομάδες συμβιβαστούν με τον βαθμό.

1047. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ - ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Πρακτικά η διαφορά επτά βαθμών που έχει από την κορυφή η Γκουοάν (10-2-0 εντός) δεν καλύπτεται, αλλά εκείνη θα παλέψει και τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Δηλαδή όπως έκανε και στο ματς με τη Τσανγκτσούν και κέρδισε με 3-1. Να σιγουρέψει την έξοδο της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεται το τρίποντο. Η Γιανγκσού (4-2-7 εκτός έδρας) έμεινε στο 1-1 με την Τιαντζίν Τέντα, αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα κινδυνέψει, καθώς οι εννέα βαθμοί που απέχει από την επικίνδυνη ζώνη είναι αρκετοί. Πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος θα κερδίσει εύκολα το συγκεκριμένο παιχνίδι, το -1,25 στον άσο είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο. Επίσης η επιλογή να κερδίσει η γηπεδούχος χωρίς να δεχτεί γκολ, όπως έχει κάνει στις έξι από τις δέκα εντός έδρας νίκες της, (με διαφορά η καλύτερη εντός έδρας άμυνα και καλύτερη συνολικά) στο 2,37 έχει αξία.

1048. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ - ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ

Ουσιαστικά αδιάφορη η Σενχούα (7-3-2 εντός), απέχει έντεκα βαθμούς από τον υποβιβασμό και ακόμα τόσους από την τέταρτη θέση. Η Σαντόνγκ (7-3-3 εκτός) κυνηγάει τις δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, παρότι οι ελπίδες για τον τίτλο είναι λίγες. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στη Σαντόνγκ, αλλά δεν βρίσκουμε αξία.

1049. ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ

Αγώνας ανάμεσα σε ομάδες που δύσκολα θα κινδυνέψουν, αφού έχουν αρκετές ομάδες από κάτω τους. Η Χενάν (6-5-2 εντός) απέχει έντεκα βαθμούς, ενώ η Τσανγκτσούν (2-6-4 εκτός) έχει έξι βαθμούς περιθώριο. Πιστεύουμε ότι η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα για καμία ομάδα, δεν πιστεύουμε ότι θα ρισκάρουν ιδιαίτερα για το κάτι παραπάνω.

596. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΤΟΥΛΟΥΖ

Η Μπορντό αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Λίβερπουλ για την πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με 1-3-1, έχοντας επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει, αλλά δείχνει βελτίωση με τον καιρό, με αποκορύφωμα το 2-2 που απέσπασε από την Παρί, αν και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ και να αγωνίζεται με παίχτη λιγότερο.

Η Τουλούζ αυτοκτόνησε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, καθώς δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της 2-0 απέναντι στη Ρεμς και δέχθηκε δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Μακριά από το γήπεδό της έχει 2/2 ήττες ενώ προέκυψε και εσωτερικό πρόβλημα με τον κομβικό φορ Μπεν Γεντέρ να γκρινιάζει και πιθανότατα να μένει στον πάγκο. Χαρακτήρα ντέρμπι έχει το παιχνίδι, η ποιοτική ανωτερότητα της Μπορντό αντισταθμίζεται από την κούραση που κουβαλάει από τα συνεχή παιχνίδια, προτιμότερο είναι να μείνουμε μακριά.

809. ΑΣΙΡΙΣΚΑ - ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Ισόβαθμες οι δυο ομάδες, στο -8 από την τρίτη προνομιούχο θέση, η Ασιρίσκα μετράει 5-4-2 εντός (7/11 over 2,5 & GG), η Σιριάνσκα 4-2-5 εκτός, στη λογική ότι σε καμία δεν κάνει η ισοπαλία, ίσως να δούμε πολλά τέρματα.

599. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Από τις πρώτες νίκες της σεζόν έρχεται η Τότεναμ, δείχνει να «λύνεται» σιγά-σιγά. Αναμέτρηση για το Γιουρόπα Λιγκ είχε μεσοβδόμαδα, επικράτησε με 3-1 της Καραμπάκ, αγωνιζόμενη με πάρα πολλές αλλαγές. Έκανε σεφτέ και στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 1-0 της Σάντερλαντ εκτός έδρας, χωρίς να πιάσει την απόδοση προηγούμενων αγώνων, είχε υπέρ της και την τύχη (δύο δοκάρια η αντίπαλος). Πολύ «σκληρό καρύδι» η Κρίσταλ Πάλας, έπαιξε στα ίσια την πρωτοπόρο Σίτι εντός έδρας και ηττήθηκε -μάλλον άδικα- με ένα γκολ στις καθυστερήσεις. Εξαιρετική φέτος, μπορεί να βάλει δύσκολα στην Τότεναμ. Ίσως προκαλούν λίγο οι αποδόσεις στον άσο (2,00), όμως δεν είναι εύκολος αντίπαλος η ομάδα του Πάρντιου, καλύτερα να απέχουμε.

671. ΓΑΝΔΗ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Υπερπροσπάθεια για τη Γάνδη την Τετάρτη στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, από το 41΄ με 10 παίχτες, στο τέλος με 9, γλίτωσε πέναλτι και πήρε το βαθμό εντός κόντρα στη Λυών (1-1). Δυσκοίλια στο γκολ, 2-5-0 (2-1-0 εντός) μετράει με 7-5 τέρματα, οι νίκες της στο 1-0, έρχεται από τέσσερα σερί Χ. Προσπάθησε να παίξει μπάλα η Σταντάρ Λιέγης (2-1-4, 0-1-2 εκτός) στο ντεμπούτο του Φερέρα, αλλά την πάτησε στην κόντρα (0-1 Λόκερεν). Περιμένουμε βελτίωση από τους γηπεδούχους, σε ένα ματς που και η φανέλα θα παίξει ρόλο το διπλό δεν μπορεί να είναι τόσο ψηλά. +0,75 ασιατικό διπλό.

711. ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΑΓΙΑΞ

Στο 1-1-3 ο μέχρι στιγμής απολογισμός της Εξέλσιορ, εντός έδρας έχει μείνει αήττητη με 1-1-0 απέναντι σε Άλκμααρ και Ντε Γκράαφστσαπ. Ο Άγιαξ έμεινε στο 2-2 απέναντι στ Σέλτικ στην πρεμιέρα του στο Γιουρόπα και εντός των συνόρων γνώρισε την πρώτη του απώλεια (4-1-0 συνολικά) στην έδρα της Τβέντε, μένοντας στην ισοπαλία με 2-2. Προφανές φαβορί ο Άγιαξ, χωρίς στοιχηματική αξία το διπλό.

891. ΑΚΙΛΙΖ 29 - ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Δύο σερί ήττες για την σχεδόν ερασιτεχνική Ακίλιζ μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα (3-1-0), 2/2 ήττες εκτός η Ντεν Μπος (2-1-3 συνολικά), στις έδρες πάντως των πρωτοπόρων, παραγωγική ομάδα οι φιλοξενούμενοι και με το σετ μοιρασμένο καλοκοιτάμε το διπλό.

613. ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΒΕΡΟΝΑ

Με τέσσερις βαθμούς ξεκίνησε τη σεζόν η Αταλάντα, η οποία γνώρισε φυσιολογική ήττα με 1-0 στο Μιλάνο από την Ίντερ, επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της νεοφώτιστης Φροζινόνε και την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στη Ρέτζιο Εμίλια κόντρας τη Σασουόλο. Χωρίς νίκη ακόμα η Βερόνα, που έχει δύο ισοπαλίες στο σπίτι της (1-1 με Ρόμα και 2-2 με Τορίνο) και μία ήττα μακριά από αυτό (2-0 από την Τζένοα), ωστόσο δείχνει επιθετικές αρετές, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Πιθανό το αμφίσκορο, αλλά θα το θέλαμε σε καλύτερη απόδοση. Από κοντά και το over 2,5στο 1,975 τηςBet365.

614. ΤΟΡΙΝΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Θετικότατο το ξεκίνημα των δύο ομάδων στη φετινή σεζόν, με την Τορίνο να σκοράρει ήδη επτά φορές και τη Σαμπντόρια εννέα, διαθέτοντας την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας, ενώ και οι δύο αντίπαλοι έχουν πετύχει τουλάχιστον από δύο τέρματα σε κάθε τους παιχνίδι για τη Σέριε Α. 3/3 αμφίσκορα μετράει η «Γκρανάτα», με τους «μπλουτσερκιάτι» να έχουν 2/3. Εξαιρετική επιλογή φαντάζει τοGGστο 1,91 του Stoiximan, το οποίο βρίσκεται και στο πινακάκι του DSuker. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

615. ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Μάχη νεοφώτιστων στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα», με τις δύο ομάδες να είναι οι μοναδικές χωρίς βαθμό μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Πολλά προβλήματα στη δημιουργία φάσεων βγάζει η Μπολόνια, κάτι που ισχύει και για τη Φροζινόνε, με τους δύο αντιπάλους να έχουν σκοράρει μόλις μία φορά μέχρι στιγμής. Με τελευταία ευκαιρία μοιάζει το παιχνίδι για τον τεχνικό των γηπεδούχων, Ντέλιο Ρόσι, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά το κακό ξεκίνημα των «ροσομπλού». Τον πρώτο λόγο έχει η Μπολόνια, ωστόσο ο άσος δεν μπορεί να μας απασχολήσει σε τιμές κάτω του 2,00.

617. ΡΟΜΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Ισόβαθμες στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς είναι οι δύο ομάδες, με τη Ρόμα να εντυπωσιάζει μετά την πρεμιέρα (2-2 στη Βερόνα), αφού έκανε το 2/2 απέναντι σε Γιουβέντους και Φροζινόνε, ενώ μεσοβδόμαδα απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα (1-1) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτη απώλεια βαθμών για τη Σασουόλο το εντός έδρας 2-2 με την Αταλάντα, καθώς είχαν προηγηθεί οι νίκες απέναντι σε Νάπολι (2-1) και Μπολόνια (0-1). Δύο φορές αναμετρήθηκαν στο «Ολίμπικο» οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας. Ξεκάθαρο φαβορί η Ρόμα, αλλά στο 1,40 δεν μπορεί να μας απασχολήσει η νίκη της.

619. ΤΖΕΝΟΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Με δύο ήττες εκτός έδρας (1-0 από Παλέρμο και Φιορεντίνα) και μία νίκη εντός (2-0 τη Βερόνα) ξεκίνησε τη σεζόν η Τζένοα, η οποία αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τελευταία φορά που έκανε τόσο κακή εκκίνηση στη σεζόν η Γιουβέντους ήταν το μακρινό 1962, όταν ο προπονητής της Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν είχε ακόμα γεννηθεί! Οι δύο ήττες από Ουντινέζε και Ρόμα και η ισοπαλία με την Κιέβο την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, ωστόσο την Τρίτη έκανε σπουδαία εμφάνιση και έφυγε νικηφόρα από το Μάντσεστερ, επικρατώντας με 1-2 της Σίτυ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Θεωρούμε πως η «μεγάλη κυρία» θα πάρει το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Σέριε Α, όμως οι αποδόσεις του διπλού δε λένε την αλήθεια για τη δυσκολία της αναμέτρησης. Καλύτερη επιλογή η αναμονή για τοlive, όπου και θα βρούμε το διπλό σε μεγαλύτερες τιμές.

792. ΓΚΕΦΛΕ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Μετά από τέσσερις σερί ήττες, η Γκέφλε (5-3-3 εντός) επέστρεψε στις επιτυχίες χάρη στο 2-1 επί της Τζουργκάρντεν και θέλει μερικούς ακόμα βαθμούς για να εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή της. Η Χέλσινγκμποργκ (3-2-6 εκτός, 9/11 over 2,5 & GG) έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες ήττες και δείχνει να ξεμένει από στόχους στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος. Σωστό το προβάδισμα στην έδρα, σε ικανοποιητικά επίπεδα κινείται ο άσος.

793. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ - ΚΑΛΜΑΡ

Έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής η Ατβίνταμπεργκ χάρη στο διπλό που πήρε στην έδρα της Σούντσβαλ, με τη διαφορά της πλέον από τα μπαράζ να βρίσκεται στους έξι βαθμούς. Η Κάλμαρ έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε (0-1-4) και βρίσκεται πια πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Αίμα και άμμος το παιχνίδι, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

794. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΜΑΛΜΕ

Με τρεις ήττες στα τελευταία πέντε (1-1-3) η Τζουργκάρντεν (6-4-1 εντός, 7/11 over 2,5, 8/11 GG) έχει απομακρυνθεί οχτώ βαθμούς από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, η Μάλμε (4-4-3 εκτός, 8/11 over 2,5, 8/11 GG) βρίσκεται έναν βαθμό ψηλότερα από την προσεχή της αντίπαλο και ψάχνει νίκες για να προλάβει να βγει στην Ευρώπη, ενώ προέρχεται από μεσοβδόμαδη ήττα με 0-2 από την Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφότερες έχουν επιθετικές αρετές, καμιά τους δεν πρόκειται να παίξει για το Χ, το over 2,5 σκεφτόμαστε αλλά θα περιμένουμε πρώτα να δούμε αν θα είναι τελικά διαθέσιμος ο αρχισκόρερ των γηπεδούχων Μουσεκουί (21 συμ/12 γκολ).

618. ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Ακόμα χωρίς νίκη η Μποέμιανς (0-4-2) που παίζει δυνατά, αλλά μέτρια. Έχασε με 1-2 από την Τέπλιτσε εκτός έδρας, δεν έπαιξε άσχημα, όμως δεν κατάφερε να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ, όπως η αντίπαλος της. Η Πλζεν (3-3-0) έχει κάνει το ντεμαράζ της μετά την πρόσληψη του νέου τεχνικού, Κρέιτσι, κέρδισε με 4-0 στο τελευταίο της ματς την Πρίμπραμ και επέστρεψε στη δεύτερη θέση. Την Πέμπτη κέρδισε με 2-0 τη Μινσκ στο γήπεδο της για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το διπλό κάτω του 1,50 δεν έχει αξία.

928. ΛΑΧΤΙ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Καλά δείχνει να είναι η Λάχτι στο κλείσιμο του πρωταθλήματος (3-1-2 στα τελευταία έξι), θα κυνηγήσει μέχρι τέλους ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο γήπεδό της μετράει 6-6-2, αγνοώντας την ήττα στα πιο πρόσφατα εννέα μπροστά στο κοινό της (5-4-0). Η Χέλσινγκφορς (3-4-7 εκτός) έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και ψάχνει για βαθμούς για να μην μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία. Σωστός ο άσος στο 1,70 του Stoiximan.

929. ΚΟΤΚΑ - ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έπεσε η Κότκα εξαιτίας δυο κολλητών ηττών που έκανε την τελευταία εβδομάδα, στην έδρα της πάντως (4-4-4 εντός) ήταν αήττητη για πέντε ματς πριν το τελευταίο με τη Ροβανιέμι. Η Σεϊναγιόεν (3-5-5 εκτός) είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μένει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Προς αποφυγή το χαμηλό διπλό, ούτε στην κόντρα θα πάμε όμως αφού οι γηπεδούχοι έρχονται από δυο συνεχόμενες κακές εμφανίσεις.

930. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Ελσίνκι, έχει μείνει χωρίς νίκη για τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στο -2 από την κορυφή, έχοντας ωστόσο δυο ματς λιγότερα. Δυνατή στην έδρα της καθώς μετράει 10-4-1, με τη μοναδική της ήττα να έρχεται στο πιο πρόσφατο που έδωσε μπροστά στο κοινό της. Η Ροβανιέμι μετά από τέσσερα χωρίς νίκη, πέρασε με το επιβλητικό 4-0 από την έδρα της Κότκα και βρέθηκε από το πουθενά να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας. Μακριά από το γήπεδό της μετράει 6-4-4, έχοντας με διαφορά την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση της κατηγορίας. Ντέρμπι πρωταθλήματος είναι στην ουσία το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι αποδόσεις είναι καλά διαβασμένες και μας αποτρέπουν από το να μπλέξουμε.

931. ΒΑΑΣΑ - ΓΙΑΡΟ

Με τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (3-1-1) η Βάασα (5-4-5 εντός) ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Γιάρο (2-3-7 εκτός) έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και έξι ματς χωρίς τρίποντο (0-4-2) και βρίσκεται πια οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Εξάποντο το παιχνίδι, αμφότερες θα κοιτάξουν πρωτίστως να μη χάσουν, σωστά τα σετ που κυκλοφορούν.

932. ΚΟΥΟΠΙΟ - ΙΛΒ

Την τρίτη ήττα της στα πέντε πιο πρόσφατα ματς γνώρισε η Κουόπιο (1-1-3), στο γήπεδό της (5-6-2 εντός) έρχεται από τρεις ισοπαλίες και έξι ματς χωρίς ήττα (2-4-0), η Ίλβες μακριά από το σπίτι της αποδυναμώνεται κατά πολύ (2-3-9 εκτός). Στους γηπεδούχους δίνουμε τον πρώτο λόγο, όχι όμως και σε αποδόσεις που δεν ξεπερνούν το 1,70.

756. ΧΑΡΤΣ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Ενώ η Χαρτς ξεκίνησε φουριόζα το πρωτάθλημα με πέντε συνεχόμενες νίκες, πλέον έρχεται από δυο κολλητές εκτός έδρας ήττες, πάντως στην έδρα της διατηρεί το απόλυτο (3-0-0). Η Αμπερντίν είναι αλάνθαστη από την έναρξη της σεζόν, μετράει 7-0-0 έχοντας δεχθεί μόλις δυο τέρματα (καλύτερη άμυνα της κατηγορίας) και προ μιας εβδομάδας επικράτησε της Σέλτικ στο ντέρμπι κορυφής. Πολύ αμφίρροπο το παιχνίδι, ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα στα μάτια μας.

624. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΣΑΛΚΕ

ΗΣτουτγάρδηπραγματοποιεί για ακόμα μια χρονιά αρκετά άσχημο ξεκίνημα με την άμυνα της να αποτελεί το μεγάλο της πρόβλημα, από την άλλη ηΣάλκεφαίνεται πως συνήλθε μετά την διακοπή και διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να πάρει το τρίποντο. Βάσει εικόνας των δύο ομάδων τα γκολ αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή, φυσικά ηΣάλκεαποτελεί δικαίως το φαβορί για την νίκη. Στην απόδοση 1,80 ο συνδυασμός over 2,5 & goal-goal στον Stoiximan μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

765. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ - ΟΝΤ

Δυνατή εντός η Άαλεσουντ, έχει τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία και συνολικά 6-3-2 μπροστά στο κοινό της, η Οντ μάχεται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, ενώ μακριά από το γήπεδό της μετράει 6-3-2 έχοντας φύγει με διπλό στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της. Πολύ αμφίρροπο το ματς, λίγο πιο κλειστό περιμέναμε το σετ, ωστόσο η Οντ είναι δικαίως το φαβορί της συνάντησης.

707. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Η Ρουχ Χορζόφ (4-1-3) κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι με τη Γκόρνικ Ζάμπρζε με 1-0, δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση, αλλά αυτό δεν μετράει πολύ σε πολλά ντέρμπι. Το ίδιο πιστεύει και ο προπονητής της Ρουχ στάθηκε στο ίδιο και ειδικότερα στη θέληση που έδειξε η ομάδα του. Η Λέγκια (3-3-2) συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη έχασε με 1-0 από τη Μίντιλαντ. Οδεύει από το κακό στο χειρότερο χωρίς ένα δείχνει κάτι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βγάζουμε άκρη με το συγκεκριμένο παιχνίδι, πάμε στο επόμενο.

625. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Κάτι φαίνεται να αλλάζει φέτος στη Λα Κορούνια που δείχνει πολύ πιο συμμαζεμένη εικόνα σε όλους τους τομείς, ακόμα και στην επίθεση που πέρσι είχε τεράστιο πρόβλημα. Η Σπ. Χιχόν ηττήθηκε με χίλια ζόρια και με γκολ στις καθυστερήσεις από τη Βαλένθια, στα δύο προηγούμενα κράτησε στο μηδέν Ρεάλ και Σοσιεδάδ και τσίμπησε σε αμφότερα τον βαθμό (3/3NG&under1,5). Με το σενάριο του κλειστού ματς και των λίγων τερμάτων πηγαίνουν οι YoungGuns που επέλεξαν στον συνδυασμό NG & under3,5 στο 1,75 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

812. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΦΟΛΟ

Έξι συνεχόμενες νίκες μετράει πλέον η Κρίστιανσουντ, αφού πέρασε με 2-1 και από την έδρα της Μπάερουμ, παρότι μέχρι το 85ο λεπτό βρίσκονταν πίσω στο σκορ. Στο γήπεδό της έχει απολογισμό 5-5-2, έρχεται από τέσσερις συναπτές νίκες και θα αντιμετωπίσει τη Φόλο που μακριά από το σπίτι της μετράει 3-3-5. Λογικό φαβορί οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι.

813. ΑΣΑΝΕ – ΜΠΑΕΡΟΥΜ

Εξάποντο στην ουρά της βαθμολογίας, η Ασάνε έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία έξι (2-3-1), η Μπάερουμ έχει να κερδίσει από τα τέλη Μαΐου με το αρνητικό σερί της να φτάνει αισίως στα 12 ματς (0-3-9), θα πάμε με την ομάδα που δείχνει ικανή να παλέψει για τη σωτηρία της, στο 1,80 βρίσκουμε τον άσο στον Stoiximan .

814 ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ - ΣΑΝΤΝΕΣ

Με ήττα επέστρεψε από τη διακοπή η Νεστ Σότρα (3-2-6 εντός), δεν προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση στην πρωτοπόρο Σόγκνταλ, η Σάντνες (2-6-3 εκτός) υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ από την Ασάνε, συμπλήρωσε πλέον τέσσερις σερί ήττες και η θέση της στα πλέι-οφ ανόδου είναι επισφαλής. Υπάρχει περιθώριο για κόντρα εδώ, αφού οι φιλοξενούμενοι προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί.

728. ΖΕΝΙΤ - ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Καλά σημάδια για τη Ζενίτ (5-1-2, 2-0-2 εντός) το 2-2 στη Μόσχα κόντρα στην άμεση ανταγωνίστρια της ΤΣΣΚΑ (2-0 έχανε στο 22’, έδειξε χαρακτήρα και επέστρεψε) και το 2-3 στη Βαλένθια στην πρεμιέρα της για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, γλίτωσε από μια κρίση που έμοιαζε αναπόφευκτη, μπορεί να χτίσει πάνω σε αυτά τα δύο αποτελέσματα. 2-2-4 συνολικά και 1-1-2 εκτός μετράει η Άμκαρ, τα πάντα εξαρτώνται από τις διαθέσεις των παιχτών του Βίλας Μπόας.

742. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΧΟΜΠΡΟ

Τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς για την Κοπεγχάγη που καλύπτει το χαμένο έδαφος. Ο Στάλε Σολμπάκεν είναι πιο ήρεμος, η ομάδα δείχνει μέρος των μεγάλων ικανοτήτων της κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν πια ελάχιστες απουσίες. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια καλύπτεται πανεύκολα από τις εναλλακτικές λύσεις που έχει στον πάγκο, η Χόμπρο θα περάσει δύσκολες ώρες. Ήδη έχει προβλήματα αφού κέρδισε μεν την Άαρχους, χρησιμοποίησε δε παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής και κινδυνεύει να χάσει το σημαντικό τρίποντο στα χαρτιά. Δεν θα έχει άγχος σε ένα ματς που φαινομενικά δείχνει χαμένη, αλλά το κλίμα δεν είναι καλό κι η Χόμπρο δεν έχει υλικό για τη μεγάλη κατηγορία. Η νίκη της Κοπεγχάγης με μηδέν παθητικό στο 1,75 του Stoiximan μοιάζει με δώρο!

759. ΣΕΛΤΙΚ - ΝΤΑΝΤΙ

Θετικό κρίνεται το 2-2 που απέσπασε η Σέλτικ στην έδρα του Άγιαξ στην πρεμιέρα της στο Γιουρόπα Λιγκ, στο πρωτάθλημα γνώρισε την πρώτη της ήττα στην έδρα της Αμπερντίν και πλέον μετράει 5-1-1 (5/7 over 2,5 & GG). Η Νταντί έρχεται από διπλό στην έδρα της Πάτρικ που ήταν το δεύτερο της για φέτος (2-1-1 εκτός). Παρά το γεγονός ότι η Σέλτικ είναι πιο επιβαρυμένη από τν αντίπαλό της, δεν βλέπουμε κόντρα εδώ.

736. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ - ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Στο 1-1-2 ο απολογισμός της Γκαζιαντέπ, μπροστά στο κοινό της έχει γνωρίσει μάλιστα και τις δυο ήττες της, χωρίς η ίδια να καταφέρει να βρει δίχτυα (0-3 από Κασίμπασα, 0-4 από Μπεσίκτας). Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Καϊσερισπόρ τη Δευτέρα από την Τραμπζονσπόρ με σκορ 0-1, με το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση να έρχεται στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Μετράει πλέον 1-2-1, έχοντας μείνει αήττητη μακριά από το γήπεδό της (πήρε 1-1 από την Οσμανλισπόρ, κέρδισε με 2-1 τη Μερσίν). Ισορροπημένο το σετ, σωστό δείχνει.

1097. ΓΚΟΪΑΣ - ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Δύο σερί ήττες συμπλήρωσε η Γκοϊάς, τελευταία αυτή κόντρα στην Πόντε Πρέτα με 2-1 εντός έδρας, πλησιάζοντας επικίνδυνα στην ζώνη του υποβιβασμού. Τα πράγματα δεν πάνε καλύτερα για την Τζόινβιλ, η οποία αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα για έξι αγωνιστικές. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

1098. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΣΑΝΤΟΣ

Την πρώτη ήττα μετά από πάρα πολύ καιρό στο πρωτάθλημα γνώρισε η Κορίνθιανς, 2-1 εκτός έδρας από την Ιντερνασιονάλ, δίνοντας την ευκαιρία στους διώκτες της να την πλησιάσουν στη βαθμολογία. Εντός έδρας έχει το ασύλληπτο ρεκόρ 11-1-1. Μεγάλη νίκη για τη Σάντος την προηγούμενη αγωνιστική με 4-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο εντός έδρας. Την εκτός έδρας παρουσία τους θέλουν να βελτιώσουν οι φιλοξενούμενοι (1-5-7), έχοντας ως ελάχιστο στόχο την έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό η Σάντος στην καυτή έδρα της Κορίνθιανς, ο άσος αναμένεται να επιβεβαιωθεί.

720. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Βιγιαρεάλ πανηγύρισε η Ραπίντ στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έπεσε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, εξαιτίας δυο σερί ηττών που γνώρισε στα ισάριθμα τελευταία, με αποτέλεσμα να μετράει πλέον 5-1-2 (3-0-1 εντός). Η Αντμίρα (2-1-0 εκτός) εκπλήσσει τους πάντες, καθώς φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης με συνολικό απολογισμό 5-2-1, ενώ έχει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της. Εκτός λογικής τα σετ που κυκλοφορούν, η Αντμίρα αδικείται κατάφορα από τους μπουκ, αναλόγως του πόσο θέλει να ρισκάρει ο καθένας μπορεί να επιλέξει μεταξύ του +1,5 διπλού στο 1,95, του Χ2 στο 3,50 ή ακόμα και του 2 DNB που επέλεξε ο Betol στο 7,20.

712. ΦΙΤΕΣΕ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Η Φίτεσε μετράει 2-1-2 στο πρωτάθλημα και μπροστά στο κοινό της έχει κάνει το 2/2, η Ντε Γκράαφστσαπ έχει 5/5 ήττες και στις τέσσερις εξ αυτών δέχθηκε από τρία τέρματα, δείχνοντας ότι θα περάσει δύσκολες στιγμές στην κατηγορία. Το ματς είναι γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα, θεωρούμε ότι η ποιότητα της Φίτεσε θα μιλήσει, ο άσος βέβαια προσφέρεται σε τοκογλυφικές τιμές.

713. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μαρσέιγ με 0-3 στην πρεμιέρα της στο Γιουρόπα η Γκρόνινγκεν, ήταν κατώτερη των αντιπάλων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρωτάθλημα, διατηρεί το αήττητο της έδρας της (2-1-0) κάνοντας ισάριθμες νίκες στα δυο τελευταία. Η Άλκμααρ ηττήθηκε με 2-3 από την Παρτιζάν εκτός έδρας, πραγματοποιώντας ντεμπούτο με το αριστερό στην Ευρώπη, ενώ εντός των συνόρων μετράει 1-2-2, με τη νίκη να έρχεται στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στην έδρα της Ντε Γκράαφστσαπ. Συμφωνούμε με το φαβοριτισμό των γηπεδούχων, είναι παραδοσιακά δυνατοί εντός, ενώ δεν είχαν και ταξίδι μεσοβδόμαδα και αναμένεται να είναι πιο φρέσκοι.

600. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για τη Λίβερπουλ, η οποία βγάζει αμυντικά προβλήματα και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ η Νόριτς δείχνει να έχει το γκολ, σκόραρε στα 4/5 παιχνίδια της. Είναι και το κλίμα περίεργο στο «Άνφιλντ», δε θέλει και πολύ να γίνει η ζημιά. Μπορεί τουλάχιστον να σκοράρει η Νόριτς, επιθετικά για τη νίκη θα αγωνιστεί η Λίβερπουλ, που θα φέρει μια σχετική ηρεμία. Παίζεται το GG, 1,83 πληρώνει στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

601. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι «Άγιοι», δεν έχει βρει ακόμα την κατάλληλη χημεία ο Κούμαν, ειδικότερα από τη μέση και μπροστά. Με πολλές εναλλαγές στα αποτελέσματά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από ήττα σε νίκη και από νίκη σε ήττα, είναι όμως αρκετά πιο ποιοτική και μπορεί έστω και δύσκολα να πάρει το τρίποντο που θα την κρατήσει σε επαφή με την κορυφή, στο πλευρό της και η προϊστορία. Παίζεται το 2,10 του ασιατικού διπλού -0,25, ενώ πιο ασφαλές δείχνει το 0:0, αν ανέβει ακόμα λίγο η απόδοσή του. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

611. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΝΑΝΤ

Ντεμπούτο στο Γιουρόπα Λιγκ για τη Σεντ Ετιέν, παραχώρησε 2-2 στη Ρόζενμποργκ και μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη αφού κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Στο πρωτάθλημα έρχεται από τρεις σερί νίκες (3-1-1 συνολικά) με την καλύτερή της εμφάνιση να έρχεται στο πιο πρόσφατο που έδωσε στην έδρα της Μονπελιέ. Η Ναντ ξεκίνησε αήττητη (2-1-0), ωστόσο έκανε δυο ήττες στα πιο πρόσφατα που την προσγείωσαν στην πραγματικότητα. Δεν είναι για 1,70 η Σεντ Ετιέν, δυσκολεύεται να διασπάσει κλειστές άμυνες και μια τέτοια θα βρει μπροστά της τώρα.

612. ΜΟΝΑΚΟ - ΛΟΡΙΑΝ

Με ισοπαλία απέναντι στην Άντερλεχτ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ η Μονακό. Στο πρωτάθλημα επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Γκαζελέκ, που ήταν η πρώτη μετά την πρεμιέρα (2-2-1 συνολικά), ενώ στην έδρα της δεν έχει σκοράρει ακόμα (0-0 με Λιλ, 0-3 από Παρί). Η Λοριάν επέστρεψε φουριόζα από τη διακοπή, επικράτησε της Ανζέ με 3-1 στο γήπεδό της, νίκη που ήταν η παρθενική της για φέτος (1-2-2 συνολικά). Ανεπαρκές κρίνεται το 1,65 στον άσο, ωστόσο η εικόνα της Λοριάν στην τελευταία της έξοδο (ήττα 1-4 από Ρεμς) μας αποτρέπει από οποιαδήποτε σκέψη κόντρας.

678. ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ – ΑΡΟΥΚΑ

Από ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο ενδιαφέρθηκε να παίξει κατά κύριο λόγο άμυνα έρχεται η Ουνιάο, καταφέρνοντας τελικά να αποσπάσει 0-0 στην έδρα της Μορεϊρένσε. Μετράει πλέον 1-2-1 (1-1-0 εντός), αλλά δεν έχε σκοράρει στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Αρούκα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα κατά την υποδοχή της Πόρτο με τον απολογισμό της να είναι πλέον 2-1-1, έχοντας αποδώσει πολύ καλά και στις δυο εξόδους της (νίκη με 2-0 επί της Μορεϊρένσε, ισοπαλία 1-1 από Πάκος). Σωστά δίνεται ισορροπημένο το σετ, σε κάθε περίπτωση τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο, με τις τιμές ωστόσο να είναι υποψιασμένες.

679. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Ούτε η διακοπή φάνηκε να βοηθάει την Ακαδέμικα, γνώρισε τέταρτη συνεχόμενη ήττα (0-2 από Νασιονάλ εκτός) και είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα. Η Μποαβίστα έρχεται από δυο σερί ήττες, με την πιο πρόσφατη από την Πάκος να είναι άδικη βάση της εικόνας των δυο ομάδων, ενώ μακριά από την έδρα της είναι παραδοσιακά πιο αδύναμη σε σχέση με εντός (0-1-1 εκτός φέτος). Ελαφρύ φαβορί δίνονται οι φιλοξενούμενοι, εντελώς αντιστοιχηματικό το σετ, δεν θα μπλέξουμε.

620. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Η Σπάρτα (4-2-0) πάει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα, εκτός από το τελευταίο ματς που παρουσιάστηκε μέτρια και έμεινε στο 1-1 με τη Γιάμπλονετς. Με το ίδιο σκορ στην Τρίπολη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Όλομουτς (1-3-2) έκανε την πρώτη της νίκη με τη Ζιχλάβα και ανέβηκε η ψυχολογία της. Δεν βλέπουμε κανένα λόγο για να μπλέξουμε με τις τιμές που έχουν τα ασιατικά χάντικαπ της γηπεδούχου.

862. ΟΥΕΣΚΑ – ΕΛΤΣΕ

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ακόμα η Ουέσκα (0-3-1), έχει τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία, με την τελευταία από αυτές στην έδρα της Χιρόνα να έρχεται με μεγάλη δόση τύχης. Η Έλτσε δεν έχει ηττηθεί μετά την πρεμιέρα (2-1-1) και παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένη. Δεν θα κακίσουμε όποιον πάει στην κόντρα εδώ.

863. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Πολύ καλή η εκκίνηση της νεοφώτιστης Ταραγόνα στο πρωτάθλημα, ο απολογισμός της είναι 2-1-1, με την ήττα να έρχεται στην πιο πρόσφατη της έξοδο απέναντι στην Έλτσε. Αντίθετη η πορεία της Μαγιόρκα η οποία μετράει 1-1-2 και μακριά από το γήπεδό της έχει γνωρίσει δυο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο άσος του 2,00 στην Bet365 είναι υπό σοβαρή σκέψη.

864. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΑΛΑΒΕΣ

Στην έδρα της έχει συγκεντρώσει όλους της τους βαθμούς για την ώρα η Αλμερία (2-0-2 συνολικά, 3/4 over 2,5 & GG), η Αλαβές ενώ ξεκίνησε με ενθουσιασμό και 2/2 νίκες, στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της ηττήθηκε ισάριθμες φορές (2-0-2 συνολικά, 3/4 over 2,5, 2/4 GG). Σε παρόμοια επίπεδα κινείται ο άσος και το over 2,5, θα προτιμήσουμε το δεύτερο στο 2,10 της Bet365, μιας και οι δυο ομάδες παίζουν ανοιχτά και μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα.

865. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Παραμένει αήττητη η Νουμάνθια (2-2-0), ωστόσο η πορεία της είναι φθίνουσα αφού από τις 2/2 νίκες των πρώτων αγωνιστικών με 9 τέρματα ενεργητικό έχει καταλήξει σε 2/2 λευκές ισοπαλίες οι οποίες μάλιστα συνοδεύτηκαν από μέτριες εμφανίσεις. Η Βαγιαδολίδ μετράει για την ώρα 2-0-2, έχοντας ηττηθεί και στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια της χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Γρίφος το παιχνίδι, το προσπερνάμε.

815. ΣΤΡΟΜΕΝ – ΓΙΕΡΒ

Πέρασε από την έδρα της Λέβανγκερ η Στρόμεν, παίρνοντας τρίποντο μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Γιέρβ συνεχίζει να αξιοποιεί την έδρα της και να παραμένει σε τροχιά πλέι-οφ. Πολύ αμφίρροπο το παιχνίδι στα μάτια μας, δεν θα μπλέξουμε.

626. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η Ντόρτμουντ δείχνει ασταμάτητη όμως απέναντι της έχει μια πολύ καλή ομάδα η οποία ψάχνει θετικό αποτέλεσμα μετά από καιρό. Οι «ασπιρίνες» ταξιδεύουν με πολύ καλή ψυχολογία στην Βεστφαλία και αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη, δεν είναι για τόσο χαμηλές αποδόσεις ο άσος. Περιμένουνε προσεκτικό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες, κυρίως στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, στην απόδοση 1,83 της Bet365 να μην σημειωθεί τέρμα μέχρι το 26ο λεπτό της αναμέτρησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

627. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Με το αριστερό έχει μπει σε όλες τις διοργανώσεις η Άουγκσμπουργκ καθώς δεν μπορεί να κερδίσει ούτε με αίτηση, οι γηπεδούχοι σκοράρουν με το ζόρι, μάλιστα δεν θα έχουν στη διάθεση τους και τον πολύτιμο φορΜπομπαντίγια. Το Αννόβερο από την άλλη πρόκειται να προσεγγίσει το παιχνίδι προσεκτικά καθώς δεν χωράει 4η σερί ήττα. Καλή περίπτωση αποτελεί το under 2,5 στην απόδοση 1,80 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

797. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Χέλσινγκμποργκ απέσπασε η Γκέτεμποργκ και παρέμεινε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +2 από τους διώκτες της. Έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες και στο γήπεδό της μετράει 8-2-1, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ μπροστά στο κοινό της στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Χάμαρμπι έρχεται από εντός έδρας ήττα από την Έρεμπρο και δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με την παραμονή της, ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει μόλις 1-6-5. Λίγο πάνω από 1,50 ο άσος, δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω.

800. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Με τρία συνεχόμενα τρίποντα, η Νόρκεπινγκ διατηρείται στο -2 από την πρωτοπόρο Γκέτεμποργκ και μένει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Μπροστά στο κοινό της μετράει 7-2-2 (8/11 over 2,5, 8/11 GG) και θα υποδεχθεί τη Σούντσβαλ που ψάχνει ακόμα βαθμούς για να μην μπλέξει σε περιπέτειες και η οποία στις δυο τελευταίες εξόδους της νίκησε ισάριθμες φορές (5-1-5 συνολικά εκτός, 7/11 over 2,5, 7/11 GG). Απορρίπτεται ο άσος μιας και κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, θα κρατήσουμε το over 2,5 & GG στο 2,12 του Stoiximan, με τις δυο ομάδες να έχουν έφεση στο σκοράρισμα.

672. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Σφιχτή ομάδα η Σαρλερουά (1-4-2, 1-2-0 εντός), έρχεται από πέντε σερί under 2,5 στα οποία σκόραρε μόλις μια φορά, έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Δεν θαμπώνει και από την πλευρά της η Άντερλεχτ, έρχεται από δύσκολο ευρωπαϊκό (1-1 με Μονακό εντός), δύσκολα βλέπουμε το σκορ να φεύγει ψηλά, στο 1,90+ του under 2,5, με τις δύο ομάδες να έχουν και κάποιες σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά.

594. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ - ΟΥΝΙΒ. ΚΡΑΪΟΒΑ

Θετικό κρίνεται για την Πετρόλουλ το 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Τάργκου Μούρες, εξακολουθεί πάντως να είναι ουραγός της βαθμολογίας με τον απολογισμό της στο 1-5-4, ενώ μπροστά στο κοινό της μετράει 1-2-1. Η Κραϊόβα έχει δυο νίκες στα ισάριθμα τελευταία και δεν χάνει μακριά από το σπίτι της στα τρία πιο πρόσφατα (1-2-1 εκτός). Αμφίρροπο παιχνίδι, γυροφέρνει στην ισοπαλία.

623. ΚΑΡΠΙ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Παρότι ξεκίνησε απογοητευτικά τη σεζόν με την εκτός έδρας ήττα από τη Σαμπντόρια (5-2), έδειξε να βελτιώνεται στη συνέχεια. Ηττήθηκε με 1-2 από την Ίντερ στη δεύτερη αγωνιστική και στη συνέχεια πήρε τον πρώτο της βαθμό, μένοντας όρθια στο Παλέρμο, όταν και έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, μιας και ισοφαρίστηκε στο τέλος. Η Φιορεντίνα κέρδισε με τις Μίλαν και Τζένονα με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα εντός έδρας, όμως στη μοναδική της έξοδο ηττήθηκε με 3-1 από την Τορίνο. Την Πέμπτη υποδέχτηκε τη Βασιλεία για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όμως παρότι προηγούταν με 1-0, έχασε με 1-2, με την αποβολή του Ροντρίγκεζ να είναι καθοριστική, καθώς άφησε τους «βιόλα» με παίκτη λιγότερο. Δε θα έχει εύκολο έργο η Φιορεντίνα, η οποία δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, ενώ η Κάρπι εμφανίζεται αρκετά βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα. Προς αποφυγή το διπλό του 1,90.

746. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Σπουδαίο ντέρμπι, η Άαλμποργκ όμως είναι ή του ύψους ή του βάθους. Μαζί με την Οντένσε είναι η πιο ασταθής ομάδα της κατηγορίας, κυρίως επειδή ο προπονητής της με την αμυντική φιλοσοφία δεν δείχνει να ταιριάζει ιδιαίτερα σε αυτήν. Η Μπρόντμπι αντίθετα όχι μόνο έχει αρχίσει να σταθεροποιεί την απόδοσή της, αλλά σκαρφαλώνει και στη βαθμολογία. Σκοράρει αρκετά εύκολα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο Τόμας Φρανκ επιτέλους έκανε πιο συμπαγή την αμυντική λειτουργία. Δεν θα έχει, πάντως, εύκολο έργο σε μία δύσκολη έδρα, το ασιατικό διπλό 0 στο 1,95 της Bet365 είναι επιλογή με ρίσκο.

766. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Η Μπόντο Γκλιμτ δεν πρόκειται να κινδυνέψει (+13 από τον υποβιβασμό), δεν έχει βλέψεις για παραπάνω, οπότε οδεύει προς ένα αδιάφορο κλείσιμο στη σεζόν. Ηττήθηκε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στην έδρα της Οντ, ωστόσο η πορεία της το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετική (8-0-2 στα πιο πρόσφατα δέκα, 8/10 GG & over 2,5), ενώ μπροστά στο κοινό της έχει τέσσερις σερί νίκες (6-0-5 συνολικά εντός, 8/11 over 2,5, 7/11 GG). Η Σάντεφιορντ δείχνει να ρίχνει λευκή πετσέτα, με την απόστασή της από την παραμονή στους επτά βαθμούς, φαίνεται ανήμπορη να τα καταφέρει, καθώς έρχεται από τρεις σερί ήττες και μακριά από το γήπεδό της αγνοεί ακόμα το τρίποντο (0-2-9 εκτός, 8/11 over 2,5, 8/11 GG). Τόσο ο άσος όσο και το over κινούνται σε χαμηλά επίπεδα, που δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

767. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Από βαριά εκτός έδρας ήττα στην έδρα της Στρόμσγκοντσετ με 0-5 έρχεται η Χάουγκεσουντ, στην έδρα της μετράει 3-4-4 με τα τέσσερα τελευταία από αυτά να είναι GG & over 2,5, η Σάρπσμποργκ αγνοεί το τρίποντο στις τελευταίες έξι εξόδους της (2-5-4 συνολικά εκτός). Μπερδεμένο μας φαίνεται, δεν αποκλείουμε να δούμε μια συμβιβαστική ισοπαλία που θα διατηρήσει αμφότερες σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η Σάρπσμποργκ έχει και ημιτελικό κυπέλλου μεσοβδόμαδα, με την προσοχή της να στρέφεται και προς τα εκεί.

768. ΜΟΛΝΤΕ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Το ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων που συνεχίζουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, με τη Μόλντε να παίρνει σπουδαίο διπλό με 3-1 στην έδρα της Φενέρ και τη Ρόζενμποργκ να αποσπά ισοπαλία με 2-2 από τη Σεντ Ετιέν. Στο πρωτάθλημα η Μόλντε (4-4-3 εντός) είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε αλλά δεν έχει κάποιο χειροπιαστό στόχο, η Ρόζενμποργκ (8-1-2 εκτός) έχει μαξιλαράκι 11 βαθμών από τη δεύτερη θέση και μετράει αντίστροφα για την ανάδειξη της σε πρωταθλήτρια. Το 2,70 των φιλοξενούμενων βγάζει μάτι, αλλά λίγο το γεγονός ότι πρόκειται για ντέρμπι, λίγο το ότι μεσοβδόμαδα η Ρόζενμποργκ έχει ημιτελικό κυπέλλου, είναι παράγοντες που μας κρατούν μακριά από το παιχνίδι.

816. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΜΠΡΙΝΕ

Στην έδρα της βασίζεται κατά κύριο λόγο η Φρέντρικσταντ (3-7-1 εντός, 9/11 GG) προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία, η Μπρίνε επέστρεψε με νίκη από τη διακοπή, αλλά μακριά από το γήπεδό της μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες (3-3-5 εκτός, 8/11 over 2,5, 8/11 GG). Ένα κλικ θα δώσουμε στους γηπεδούχους, κοιτάμε και προς τα πολλά γκολ που συνηθίζουν αμφότερες.

817. ΧΟΝΕΦΟΣ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Από ακόμα μια ήττα έρχεται η Χόνεφος (2-5-4 εντός, 7/11 over 2,5, 8/11 GG), με τη απόστασή της από τη σωτηρία να βρίσκεται πλέον στους 7 βαθμούς θα χρειαστεί απαραιτήτως νίκες στα προσεχή παιχνίδια της. Η Λέβανγκερ μετράει τρεις σερί ήττες, με αποτέλεσμα να πέσει εκ νέου εντός της επικίνδυνης ζώνης και μακριά από το γήπεδό της έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μόνο από την επόμενη αντίπαλό της (2-2-7 εκτός, 9/11 over 2,5, 8/11 GG). Ψηλά περιμένουμε να πάει το σκορ, οι κακές ανασταλτικές τους επιδόσεις και η ανάγκη τους για νίκη και μόνο είναι παράγοντες που μας στρέφουν προς τα εκεί.

622. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ

No bet.

719. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Μετά από τέσσερα αήττητα αποτελέσματα η Γιαγκελόνια (3-2-3) έχασε με 1-3 από τη Σλασκ. Κακή εμφάνιση, ο προπονητής της στάθηκε στη διακοπή και βρήκε δικαιολογίες. Κάκιστη η Λεχ Πόζναν (1-1-6) οδηγείται από ήττα σε ήττα και από κακή εμφάνιση σε χείριστη. Προβληματικές και οι δύο ομάδες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθούμε στοιχηματικά.

629. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Μάχη μεταξύ ευρωπαίων το Βιγιαρεάλ-Μπιλμπάο που έφεραν αντίθετα αποτελέσματα την Πέμπτη (ήττα με 2-1 από Ραπίντ και νίκη με 3-1 επί της Άουγκσμπουργκ αντίστοιχα). Η Βιγιαρεάλ έχει συντριπτικά υπέρ της την πρόσφατη παράδοση με 8/10 νίκες τα τελευταία 11 χρόνια (8-2-0), ο Βαλβέρδε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για εκτεταμένοrotationοπότε σίγουρα πρέπει να περιμένουμε τις αρχικές ενδεκάδες. Πιο ασφαλής επιλογή δείχνει τοGGστο 2,00 της Bet365αφού μπορούν να σκοράρουν αμφότερες, το «κίτρινο υποβρύχιο» άλλωστε μετράει 3/3GG. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1470. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη παραμένει η Γκαρσιλάσο, η οποία στο Κλαουσούρα δεν εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της. Προέρχεται από την ήττα με 2-0 εκτός έδρας κόντρα στη Μελγκάρ. Επιτέλους νίκη για την Αλιάνσα Λίμα, 3-0 εντός κόντρα στη Σπορτ Χουανκάγιο. Πύρρειος νίκη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθώς κατά τη διάρκεια του ματς, τραυματίστηκαν δύο από τους καλύτερους παίχτες της ομάδας. Δύσκολο παιχνίδι σε κάθε περίπτωση και για τις δύο ομάδες, το αφήνουμε στην άκρη.

729. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΚΡΙΛΙΑ

Από μεγάλο διπλό στη Λισσαβόνα (1-3 Σπόρτινγκ) στην πρεμιέρα της για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έρχεται η Λοκομοτίβ Μόσχας (5-2-1 ρεκόρ, 1-2-0 εντός), υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη ως τώρα του ρωσικού πρωταθλήματος Κρίλια (4-1-3, 2-1-1) που μετράει τρεις σερί νίκες και στην τελευταία της έξοδο επικράτησε με 1-3 της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Χαμηλός ρωσικός άσος, από αυτούς που συνηθίζουμε να αποφεύγουμε pregame.

597. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Έξω πάει καλά η Τολούκα (5-0-3, 2-0-2 εντός), τρελή ανατροπή στη Πατσούκα (3-4 από 3-1) την προηγούμενη αγωνιστική, η αντίπαλος της είχε πέντε δοκάρια! Επιβλητική η Τζαγκουάρες στο 6-2 κόντρα στη Λεόν, όπως πάντα όμως πρόκειται για ομάδα έδρας (4/4 νίκες εντός, 0-1-3 εκτός). Τα γκολ δεν μπορούν να προσπεραστούν χωρίς ποντάρισμα, 3/4 over 2,5 & GG αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, τέσσερα και επτά σερί over 2,5 & GG μετράνε στα τελευταία τους.

738. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Ενώ στο πρωτάθλημα η Φενέρ έχει ξεκινήσει καλά (3-1-0) και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο Γιουρόπα υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Μόλντε με 1-3 και μπήκε από το ξεκίνημα του ομίλου σε περιπέτειες, αναφορικά με την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Η Μπουρσασπόρ παρουσιάστηκε βελτιωμένη μετά τη διακοπή και επικράτησε με 3-2 της Γκεντσλέρ, παίρνοντας έτσι τους πρώτους τη βαθμούς για φέτος (1-0-3 ο απολογισμός της). Κάτω από 1,60 η νίκη της Φενέρ, θεωρούμε ότι υπάρχουν καλύτεροι άσοι σε αυτά τα επίπεδα στο κουπόνι.

866. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Από σπουδαία διπλό στην έδρα της Σαραγόσα έρχεται η Κόρδοβα, βάζοντας έτσι στοπ στο μίνι αρνητικό σερί των δυο ηττών που είχαν φέρει γκρίνια στις τάξεις της. Η Πονφεραντίνα μετράει 2-0-2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και δείχνει πως αποδυναμώνεται μακριά από το γήπεδό της (2/2 ήττες χωρίς να βρει δίχτυα). Έχει το μομέντουμ η Κόρδοβα και μπορεί να φτάσει στη νίκη, στο 2,10 βρίσκουμε τον άσο στον Stoiximan.

769. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Η Μιοντάλεν (4-3-5 εντός, 9/12 over 2,5, 10/12 GG) απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Τρόμσο και διατηρήθηκε, έστω και οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, η Βαλερένγκα (5-3-3 εκτός) συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες και βλέπει το τρένο της Ευρώπης να απομακρύνεται. Καμιά τους δεν δείχνει σε καλή κατάσταση, δεν θα μπλέξουμε.

598. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ.

Παραμένει με μόλις ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα η Μποτοσάνι (1-4-5 συνολικά), η Ντιναμό έρχεται από την πρώτη της ήττα για φέτος και εκτός έδρας μετράει για την ώρα 4/4 ισοπαλίες. Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο οι γηπεδούχοι που δίνονται ελαφρύ φαβορί, απόλυτα ισορροπημένο θα έπρεπε να είναι κατά τη γνώμη μας.

923. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - OΛΙΜΠΟ

Ούτε κόντρα στη Ντεφένσα δε μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα η Άρσεναλ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 εκτός έδρας. Σε δύσκολη θέση στη βαθμολογία του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι. Τρία ματς αήττητη η Ολίμπο (1-2-0), προερχόμενη από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σαρμιέντο. Το under έχει τον πρώτο λόγο, όμως οι τιμές είναι απαγορευτικές.

673. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Βαριά ήττα στο “Σαν Πάολο” (5-0 Νάπολι) για την Κλαμπ Μπριζ (3/3 νίκες εντός με 12-2 γκολ) την Πέμπτη, η ασθενής αμυντικά όμως Μπέβερεν (3-1-3, 1-0-2 εκτός) προσφέρεται για μια νίκη εξιλέωσης.

680. ΠΟΡΤΟ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας βρίσκει τις δυο ομάδες να έρχονται από θετικά αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Πόρτο πήρε 2-2 στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου και η Μπενφίκα επικράτησε με 2-0 της Αστάνα. Στο πρωτάθλημα, η Πόρτο είναι αήττητη (3-1-0) και οδηγεί την κούρσα, η Μπενφίκα βρίσκεται έναν πόντο πιο χαμηλά με απολογισμό 3-0-1, με την ήττα να έρχεται στη μοναδική της έξοδο. Πιο έτοιμη δείχνει να είναι η Πόρτο, πιο ξεκούραστη η Μπενφίκα καθώς δεν είχε μεσοβδόμαδα ταξίδι και είχε μια επιπλέον μέρα προετοιμασίας, παιχνίδι για τηλεθέαση και όχι για στοίχημα.

632. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις η νεοφώτιστη Λας Πάλμας σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, με χίλια ζόρια έχασε από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, άξιζε τη νίκη με τη Λεβάντε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ στο πιο πρόσφατο πήρε με παλικαρίσιο τρόπο τον βαθμό από τη Θέλτα στο Βίγκο αφού ισοφάρισε παρότι έχανε με 3-1 και έπαιζε συν τις άλλοις με 10 παίκτες. Η Βαγιεκάνο έχει αστεία άμυνα ως γνωστόν και μπορεί να δεχτεί γκολ ανά πάσα στιγμή, τοover 2,5στο 1,825 στην Bet365έχει λογική. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

639. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ

Άφησε βαθμούς (1-1) στην Ιταλία με τη Ρώμη η Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Κόντρα στη Λεβάντε αναμένεται να κάνει περίπατο ίσως και συντήρηση δυνάμεων αφού ακολουθεί ματς την Τετάρτη με τη Θέλτα στο Βίγκο. Η Λεβάντε δύσκολα θα απειλήσει την εστία των "μπλαουγκράνα", η νίκη με μηδέν παθητικό πληρώνει λίγο (1,60), με περισσότερο ρίσκο υπάρχει το 1 & under 3,5 στο 2,65 του Stoiximan.

1471. ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ - ΜΟΥΙΣΙΠΑΛ

Την πρώτη ήττα στο Κλαουσούρα γνώρισε η Σπορτ Χουανκάγιο, 3-0 εκτός έδρας από την Αλιάνσα Λίμα. Άσχημα εξελίσσονται τα πράγματα για τη Μουνισιπάλ στο Κλαουσούρα, καθώς μετά από τέσσερεις αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη (0-2-2). Δύσκολο έργο θα έχουν οι φιλοξενούμενοι στην έδρα της Χουανκάγιο, προβάδισμα στον άσο.

616. ΝΑΠΟΛΙ - ΛΑΤΣΙΟ

Εξαιρετική η επιθετική γραμμή της Νάπολι μέχρι στιγμής, καθώς σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές σε κάθε της παιχνίδι, ωστόσο η άμυνα της παραπαίει και για το λόγο αυτό πραγματοποιεί το χειρότερο της ξεκίνημα εδώ και 15 χρόνια, έχοντας 4/4over2,5 σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες εντός εστίας είναι η Λάτσιο, που μετράει 2/3over2,5 στο πρωτάθλημα. Πολύ καλή επιλογή δείχνει το απλόover2,5 στο 1,73 του Stoiximan, ωστόσο αξίζει το ρίσκο στο συνδυασμό του με τοGG, με την απόδοση να ανεβαίνει στο 2,05 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

608. ΜΑΡΣΕΪΓ - ΛΥΩΝ

Εύκολο βράδυ είχε η Μαρσέιγ στην έδρα της Γκρόνινγκεν, πέρασε με 3-0 για την πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα, με τον Μίτσελ να χρησιμοποιεί μικτή ενδεκάδα. Στο πρωτάθλημα ο απολογισμός της είναι 2-0-3, ενώ μετά την αλλαγή προπονητή έχει 2/2 νίκες μπροστά στο κοινό της, με βατούς βέβαια αντιπάλους (6-0 την Τρουά, 4-1 τη Μπαστιά).

Μάλλον κακό θεωρείται το 1-1 που απέσπασε η Λυών στην έδρα της Γάνδης για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού αγωνιζόταν για παραπάνω από ένα ημίχρονο με παίχτη λιγότερο, ενώ έχασε και χρυσή ευκαιρία να φύγει με τους τρεις βαθμούς με το Λακαζέτ να σπαταλάει πέναλτι λίγο πριν το φινάλε. Στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί μέτρια εκκίνηση (2-2-1) και παρόλο που μετράει 2/2 διπλά (1-0 σε Γκινγκάμπ, 4-0 σε Καέν) η συγκομιδή της είναι περισσότερη από όση πραγματικά άξιζε. Δεν βγαίνει άκρη στο συγκεκριμένο ματς, ένα κλικ θα δώσουμε στη Μαρσέιγ που φαίνεται να έχει καλύτερο μομέντουμ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχει το παιχνίδι λόγω της επιστροφής του Βαλμπυενά ως αντίπαλος στη Μασσαλία.

924. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΚΡΟΥΣ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ

Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπάνφιλντ, νέα νίκη, 1-0 εκτός έδρας κόντρα στη Λανούς. Αήττητοι για εφτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα παραμένουν οι γηπεδούχοι. Η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας η Κρουσέρο, δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Προέρχεται από την ήττα με 2-0 κόντρα στην Αλντοσίβι, μη μπορώντας να εκμεταλλευτεί ότι η αντίπαλός της έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίχτη λιγότερο. Άσος χωρίς αξία.

1099. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 εκτός έδρας από τη Σάντος η Ατλέτικο Μινέιρο, έτσι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της πρωτοπόρου Κορίνθιανς. Το αήττητο σερί της Φλαμένγκο έλαβε άδοξο τέλος στην απρόσμενη ήττα με 2-0 εντός έδρας από την Κοριτίμπα. Καθόλου καλά δεν τα πάει η ''Φλα'' στο Μπέλο Οριζόντε, 4-2-0 υπέρ της Ατλέτικο Μινέιρο τα έξι τελευταία. Άσος.

1100. ΑΒΑΪ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Δύο σερί νίκες για την Αβαΐ, τελευταία αυτή κόντρα στη Φιγκεϊρένσε με 1-0 εκτός έδρας, βγαίνοντας πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού. 5-3-5 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων. Δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Σαπεκοένσε η Σαο Παόλο, μένοντας τελικά στο 0-0 εντός έδρας. Καλύτερη ομάδα η Σαο Πάολο, μπορούν να φύγουν με αποτέλεσμα από την έδρα της Αβαΐ, ασιατικό διπλό 0:0.

1101. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών τρέχει η Βάσκο (2-1-0), προερχόμενη από την ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Κρουζέιρο. Οχτώ βαθμούς από τη σωτηρία απέχουν πλέον οι γηπεδούχοι. Δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της η Σπορτ Ρεσίφε, παραμένοντας χωρίς ήττα για δύο αγωνιστικές (1-1-0). Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Τζόινβιλ. Ματς με λίγα γκολ αναμένουμε, προβάδισμα στο under.

1145. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Έπαιξε για να πάρει την ισοπαλία κόντρα στην Αλιάνσα Πετρολέρα η Όνσε Κάλντας, κάτι που τελικά κατάφερε μένοντας στο 0-0. Στόχος των γηπεδούχων η είσοδος στην πρώτη οχτάδα. Έπαιξε με πολλές αλλαγές η Τολίμα στο προηγούμενο ματς κόντρα στη Νασιονάλ, λόγω του Σουνταμερικάνα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 εντός έδρας. Μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα αποκλείοντας την Τζούνιορ. Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί και σε αυτό το ματς η Τολίμα, καθιστώντας την Όνσε Κάλντας το φαβορί για τη νίκη. Τον άσο στο 2,02 του Stoiximan επέλεξαν οι Young Guns.

925. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Το ντεφορμάρισμα συνεχίζεται για την Ουνιόν, η οποία αγνοεί τη νίκη για πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Κολόν εκτός έδρας. Από ισοπαλία προέρχεται και η Τέμπερλι, 0-0 εντός κόντρα στην Κίλμες. Εφτά ματς χωρίς ήττα παραμένουν οι φιλοξενούμενοι στο πρωτάθλημα, έχοντας όμως πολλές ισοπαλίες (2-5-0). Κρατάμε το Χ2.

851. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Δεν εντυπωσιάζει το Πόρτλαντ (7-6-1 εντός) αλλά εντός έδρας έχει δέκα ματς χωρίς ήττα (6-4-0) και βρίσκεται –οριακά- εντός πλέι-οφ. Στο 0-0 έμεινε στο τελευταίο ματς με το Κάνσας, θα μπορούσε να κερδίσει καθώς έπαιξε καλά. Η Νέα Υόρκη (4-4-6 εκτός) παλεύει για να βρεθεί στις πρώτες δύο θέσεις της Ανατολής και το καταφέρνει προς το παρόν. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε από την πρωτοπόρο της Ανατολής, Νιου Ίγκλαντ, με 1-2 πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, πιστεύουμε ότι θα δεν υπάρξει νικητής.

1149. ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ.

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις χειρότερες ομάδας του Κλαουσούρα. Προέρχονται αμφότερες από ήττα, 4-3 από την Εκιδάδ εκτός έδρας η Τζαγκουάρες, 4-1 εκτός από τη Μεντεγίν η Κουκούτα. Δεν θα μπλέξουμε.

1186. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝΤΑΝΙ

Νέα άνετη νίκη γα τη Σέρο Πορτένιο, 3-1 εντός τη Σαντανί, δείχνοντας ότι είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Κλαουσούρα. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη για τη Σαντανί (0-2-2), προερχόμενη από τη βαριά ήττα με 4-0 εντός έδρας κόντρα στην ολύμπια. Άσος χωρίς αξία.

1187. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Ούτε τώρα νίκη για τους γηπεδούχους (ήττα 1-0 κόντρα στην Γκουαρανί), οι οποίοι παραμένουν σε πολύ δύσκολη θέση σε ότι αφορά την ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς η Νασιονάλ στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Καπιατά, λόγω του Κόπα Σουνταμερικάνα, αυτό δεν την εμπόδισε όμως να πάρει τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το δύσκολο ματς κόντρα στη Λίγκα ντε Κίτο για το Σουνταμερικάνα και αναμένεται να βγάλουν κούραση. Ευκαιρία της Ρούμπιο Νου να μαζέψει βαθμούς, κρατάμε τον ασιατικό άσο +0,25.

1188. ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Εκμεταλλεύτηκε η Χενεράλ Ντίαζ το γεγονός ότι η αντίπαλός της αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 εντός έδρας κόντρα στη Λουκένιο. Από νίκη προέρχεται και η Λιμπερτάδ, 2-0 εκτός κόντρα στη Σαν Λορέντζο. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το τρίποντο, διπλό.

926. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΛΑΝΟΥΣ

Μια διαφορετική Ρίβερ βλέπουμε μετά την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες. Ασύνδετη, χωρίς πλάνο στο παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να έχει μείνει αρκετά πίσω στη μάχη του τίτλου. Προέρχεται από τη ντροπιαστική σε κάθε περίπτωση ήττα από τη μισητή αντίπαλο της, Μπόκα με 1-0 εντός έδρας. Με αλλαγές αγωνίστηκε η Λανούς στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Μπάνφιλντ, λόγω Σουνταμερικάνα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 εντός έδρας. Δεν είναι για αυτές τις τιμές ο άσος, το αφήνουμε στην άκρη.

1102. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Με την ψυχολογία στα ύψη η Κοριτίμπα μετά από την τεράστια νίκη με 2-0 εκτός έδρας κόντρα στη Φλαμένγκο. Στο +2 πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι. Ντεφορμέ η Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία αγνοεί τη νίκη για τέσσερεις αγωνιστικές (0-2-2). Προέρχεται από την ήττα με 2-1 εντός έδρας κόντρα στη Γκρέμιο. ελαφρύ προβάδισμα στον ασιατικό άσο -0,25.

1103. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Το ντεφορμάρισμα συνεχίζεται για τους γηπεδούχους, η οποία αν συνεχίσει έτσι θα πλησιάσει τη ζώνη το υποβιβασμού. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Σαο Πάολο εκτός έδρας. Πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη η Κρουζέιρο, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στη Βάσκο εντός έδρας. Στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πλέουν σε επικίνδυνα νερά. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, το under έχει τον πρώτο λόγο.

602. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Αλλαγή ηγεσίας στην Γουαδαλαχάρα (2-1-5, 2-0-1 εντός), που βρίσκεται στη προτελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας για τον υποβιβασμό, ο Ματίας Αλμέιδα πήρε τη θέση του Ντε λα Τόρε, ίσως τη δούμε να σφίγγει λίγο περισσότερο. Τυπικά πιο ξεκούραστη από την Κερέταρο (2-2-4, 1-2-1 εκτός), που είχε ματς για το Concachampions τα ξημερώματα της Παρασκευής, αμφότερες όμως στα μεσοβδόμαδα παιχνίδια τους παρατάχθηκαν με ρεζέρβες. Ανάγκη και ρεπορτάζ σπρώχνουν προς τα αριστερά, με το 2,10 του άσου πάντως να μην είναι και κανένα κελεπούρι…

1146. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ

Σε δύσκολη κατάσταση στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δύσκολα θα καταφέρουν να παραμείνουν στη κατηγορία. Σε ανάγκη βαθμών και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θέλουν να μπουν στην προνομιούχο πρώτη οχτάδα. Άσος χωρίς αξία.

852. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. - ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Η Φιλαδέλφεια (5-3-7 εντός) παλεύει ακόμα για τα πλέι-οφ αλλά έχει λίγες ελπίδες, ειδικά αν δεν κερδίζει στα εντός έδρας ματς που της έχουν μείνει, όπως με το Κολόμπους (1-2) στο προηγούμενο ματς. Το Χιούστον (2-5-7 εκτός) προσπαθεί για τον ίδιο στόχο με τη Φιλαδέλφεια, αλλά έχει τα ίδια προβλήματα. Έχασε με 1-3 από το Σολτ Λέικ εντός έδρας και οι ελπίδες της μειώθηκαν. Όποια χάσει σταματάει να έχει ουσιαστικές ελπίδες για τα πλέι-οφ, δεν θα μπλέξουμε.

1147. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές κόντρα στην Άγιλας η Τζούνιορ, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει τη νίκη με 2-0 εκτός έδρας. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το Σουνταμερικάνα, χάνοντας το προβάδισμα του υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα. Την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί η Πετρολέρα, η οποία προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Όνσε Κάλντας. Ασιατικό διπλό +0,5.

1189. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Άλλη μία ήττα για τη Σαν Λορέντζο (2-0 εντός από τη Λιμπερτάδ), η οποία μετά τα καλά αποτελέσματα που είχε στην αρχή ξεφούσκωσε. Μεγάλη ανάγκη βαθμών για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι τελευταίοι στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Βρίσκει τα πατήματά της η Γκουαρανί, προερχόμενη από δύο σερί νίκες, τελευταία αυτή με 1-0.

927. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Η μεγάλη νίκη στο Μπομπονέρα κόντρα στη Μπόκα δεν είχε συνέχεια για την Σαν Λορέντζο, η οποία ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Ουρακάν, με τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπόκα να πηγαίνει ξανά στους δύο βαθμούς. Ήττα και για τη Ράσινγκ την προηγούμενη αγωνιστική (3-0 εκτός κόντρα στην Ιντεπεντιέντε), συνοδευόμενη με άσχημη εμφάνιση. Δύσκολο ματς, προβάδισμα στον άσο.

1148. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά την ανυπαρξία της εκτός έδρας η Κορτουλούα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Ουνιαουτόνομα. 3-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Νασιονάλ, 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Τολίμα. Ισορροπημένο παιχνίδι αναμένεται, δεν θα μπλέξουμε.

---. ΆΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Χωρίς νίκη ο Άρης μέχρι στιγμής, χρειάστηκε να αλλάξει προπονητή από τη τρίτη μόλις αγωνιστική. Εξαιρετικό ξεκίνημα από την ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα καθώς μετρά δυο νίκες και μια ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ. Το διπλό άνοιξε στο @2,45 που ήταν εκτός πραγματικότητας ενώ ο DSuker πρόλαβε τοDNBστο @1,80 στονStoiximan.

---. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ – ΠΑΦΟΣ

Ισοδύναμες οι ομάδες, δεν τις χωρίζουν πολλά. Το Παραλίμνι δέχτηκε τη πρώτη του ήττα και θέλει να καλύψει άμεσα τους βαθμούς ενώ η Πάφος ταξιδεύει με ψυχολογία μετά τη πρώτη της νίκη. Περιμέναμε πιο μοιρασμένο το σετ αποδόσεων. Πάσο.

---. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Από νίκη ψυχολογίας έρχεται η Σαλαμίνα, συνεχίζει να προβληματίζει αμυντικά καθώς τα εννιά γκολ παθητικό σε τρία ματς μιλά από μόνο του. Από επαγγελματική νίκη προέρχεται ο Απόλλωνας με 1-0 επί της συμπολίτισσας του και θέλει να πάρει εκδίκηση στην τεσσάρα που δέχτηκε πέρσι στο Αμμόχωστος. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι αλλά το @1,50 δεν μας λέει κάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ