ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (13/6). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

507. ΙΣΠΑΝΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

Με στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα της, η Ισπανία ρίχνεται στη μάχη τουEURO, όμως έχει να αντιμετωπίσει αρκετά εσωτερικά θέματα. Μετά την ήττα από τη Γεωργία στο τελευταίο φιλικό και την κακή εμφάνιση, ήρθε το σκάνδαλο με τον Ντε Χέα να ταράξει τα νερά στο εσωτερικό των «φούριας ρόχας», αλλά ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στηρίζεται ανοικτά από τεχνική ηγεσία και συμπαίκτες. Αντίπαλος στο πρώτο ματς της διοργάνωσης, θα είναι η Τσεχία, η οποία έπαιξε πολύ ωραία μπάλα στα προκριματικά, αλλά η άμυνά της ήταν προβληματική σε όλα τα ματς, καθώς ήταν η χειρότερη από τις 24 ομάδες που βρίσκονται στη Γαλλία. Ο τρόπος παιχνιδιού των τυπικά φιλοξενούμενων είναι τέτοιος που ευνοεί σε παιχνίδι για γκολ, με το αμφίσκορο να αποτελεί επιλογή στο 2,20 τηςBet365και να ευνοείται από τα κενά που εμφάνισαν στα πρόσφατα φιλικά οι Ισπανοί. Τον φορμαρισμένο και δαιμόνιο Νολίτο στηρίζουν οι YoungGuns, οι οποίοι επέλεξαν τον άσο της Θέλτα να σκοράρει πρώτος (7,50/Stoiximan) και οποιαδήποτε στιγμή (3,45/Stoiximan), με τον Ντελ Μπόσκε να βασίζει πολλά στο ταλέντο του για τη σωστή επιθετική λειτουργία των Ιβήρων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

508. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Mε στόχο να εμφανιστεί καλύτερη σε σχέση με την τελευταία της παρουσία σε τελικά EURO ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας. Απουσιάζει η ποιότητα από το σύνολο του Μάρτιν Ο’ Νιλ, θα αντιπαρατάξει πάθος και δύναμη κόντρα στις θεωρητικά καλύτερες ομάδες του ομίλου. Ανελλιπώς το παρών σε τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δίνει η εθνική ομάδα της Σουηδίας, θέλει φέτος όμως το κάτι παραπάνω στην -ίσως- τελευταία παράσταση του τεράστιου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Στο 1,72 άνοιξε το διπλό Draw No Bet το οποίο πρόλαβε να τιμήσει ο Kyr_Lim, πριν αυτό σημειώσει σημαντική πτώση. Αξίζει πάντως και το 2,45 του απλού διπλού για τους τυπικά φιλοξενούμενους Σουηδούς, η παρουσία και μόνο του Ζλάταν είναι αρκετή για να γείρει την πλάστιγγα υπέρ των Σκανδιναβών. Αξιόλογο επίσης και το 2,37 για ισοπαλία χωρίς σκορ στα πρώτα 45’, λογικό οι δύο ομάδες πρωτίστως να φυλάξουν τα νώτα τους. Στις αγορές των σκόρερ αναμενόμενα βρίσκουμε φαβορί το anytime του Ίμπρα (2,40/Stoiximan), αξία όμως υπάρχει στο 4,00 του Mπεργκ που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι το δεύτερο βασικό φορ των Σουηδών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

509. ΒΕΛΓΙΟ – ΙΤΑΛΙΑ

Κατευθείαν στα βαθιά μπαίνουν Βέλγιο και Ιταλία, ιδιαίτερα απαιτητικός ο όμιλος στον οποίο βρίσκονται, γι αυτό και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών προκειμένου να βρεθούν στα νοκ-άουτ. Φιλόδοξο το Βέλγιο, εξαιρετικά ταλαντούχα η φουρνιά που θα εμφανιστεί στη Γαλλία, αναμένεται πάντως να αντιμετωπίσει προβλήματα λόγω της ασύνδετής του άμυνας, ενώ και ο Βίλμοτς δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Με χαμηλά τον πήχη πηγαίνει στοEUROη Ιταλία, φτωχό το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Κόντε, θα στηρίξει πολλά στην αμυντική σταθερότητα που του δίνει η -γνώριμη από την παρουσία του στη Γιουβέντους- τετράδα των Μπουφόν-Κιελίνι- Μπονούτσι-Μπαρτσάλι. Πολύ αμφίρροπο το ματς κατά τη γνώμη μας, θεωρούμε ότι κύριο μέλημα των δυο προπονητών θα είναι η αποφυγή της ήττας, ώστε να μην βρεθούν σε μειονεκτική θέση από την πρώτη κιόλας αγωνιστική, κάτι που μας στρέφει προς την ισοπαλία που βρίσκουμε στο 3,10 τουStoiximan. Παράλληλα δεν πιστεύουμε ότι το ματς θα ανοίξει ιδιαίτερα, γι αυτό και κρατάμε ως πιθανότερα σκορ το 0-0 (6,75/Stoiximan) και το 1-1 (6,00/Bet365), τα οποία αν πονταριστούν κατάλληλα δίνουν μέση απόδοση 3,45(αξιοποιώντας την προσφορά των δυο εταιριών για επιστροφή πονταρίσματος στα τελικά σκορ σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0). Επιπλέον, βλέποντας τις πιθανές ενδεκάδες των δυο αντιπάλων, προβλέπουμε ότι θα υπάρχει πολυκοσμία στον χώρο του κέντρου, κάτι που θα φέρει αρκετά μαρκαρίσματα και κατά πάσα πιθανότητα και αρκετές κάρτες, ικανοποιητικό δείχνει το ασιατικόover4 για τις κάρτες στο 1,85 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

570. ΜΕΞΙΚΟ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Ονειρικά εξελίσσεται το επετειακό Κόπα Αμέρικα για τη Βενεζουέλα, που πήρε το σκαλπ της Ουρουγουάης και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά. Το Μεξικό έκανε το αυτονόητο κόντρα στη Τζαμάικα (2-0) και αν δεν ηττηθεί απέναντι στη Βενεζουέλα θα πάρει την 1η θέση, που ισοδυναμεί με καλύτερη διασταύρωση στα προημιτελικά (Χιλή ή Παναμάς). Το ασιατικό διπλό +1 στο 1,85 ( Bet365) υποτιμάει τις δυνατότητες που έδειξε πως διαθέτει η Βενεζουέλα, τη μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στη διοργάνωση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

571. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Μία από τις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις στη διοργάνωση του Κόπα Αμέρικα απομυθοποιήθηκε φέτος. Ο λόγος για την Ουρουγουάη που αποχαιρετάει πρόωρα το θεσμό. Κλείνει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, Τζαμάικα, που επίσης δεν έχει βαθμό, ενώ δεν έχει σκοράρει κιόλας κάποιο γκολ. Μπορεί να πάρει μια νίκη γοήτρου η «Σελέστε», με τον ασιατικό άσο -1 να προσφέρεται στο 1,875 ( Bet365). Πιο ασφαλής επιλογή ο συνδυασμός 1 &over1,5 στο 1,75 ( Stoiximan) αφού αμφότερες θα χαρούν το τελευταίο παιχνίδι τους στη διοργάνωση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ