ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (14/3).Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

2797. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Την ισοπαλία με 1-1 πήρε η Ντιναμό στην έδρα της Ουράλ κατά την επανέναρξη του πρωταθλήματος από τη χειμερινή διακοπή, μετράει πια μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα 12 παιχνίδια της (1-6-5) και βρίσκεται στο +2 από τα μπαράζ υποβιβασμού. Η Τέρεκ επέστρεψε με νίκη, 2-1 τη Λοκομοτίβ, το δικαιότερο αποτέλεσμα πάντως θα ήταν η ισοπαλία, μακριά από το σπίτι της πάνω από τα μισά παιχνίδια της έμειναν στο Χ (2-6-2 εκτός). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, ψάχνεται ακόμα η Ντιναμό, η Τέρεκ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αλλά εκτός έδρας παίζει αρκετά συντηρητικά, καλύτερα να μην μπλέξουμε.

----. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ – ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ

Τρίποντο που της ανεβάζει την ψυχολογία πήρε μεσοβδόμαδα η Κονκόρντια (3-0 τη Ντιναμό για το Λιγκ Καπ), στο πρωτάθλημα πάντως βρίσκεται σε δεινή θέση, στο -3 από τα μπαράζ και στο -4 από τη σωτηρία, δεν έχει νίκη από τα τέλη Οκτωβρίου (0-5-7 έκτοτε). Πιο άνετη η Κραϊόβα, διατηρεί απόσταση έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, φαίνεται δύσκολο να μπλέξει σε περιπέτειες. Λογικά τα σετ με φαβορί τους φιλοξενούμενους, δεν βλέπουμε κάποια ευκαιρία για ποντάρισμα εδώ.

----. ΑΕΚ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Να εκμεταλλευτεί τυχόν βαθμολογικές απώλειες του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλει η ΑΕΚ, ώστε να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά κατά έναν πόντο στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ. Αντίπαλος ο καταδικασμένος Πανθρακικός που μπορεί να κέρδισε στην Κομοτηνή τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει τις δυνατότητες να κοιτάξει στα μάτια την Ένωση. Θα κερδίσει η ΑΕΚ, πιθανόν να σκοράρει και πάνω από δύο φόρες. Στο 1,80 το ομαδικό over 2,5 των γηπεδούχων ( Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2800. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Ολοένα και βυθίζεται η Σιβασπόρ, έχασε το κρίσιμο εξάποντο από τη Μερσίν και είδε τη διαφορά της από τη γραμμή να ανοίγει στους πέντε βαθμούς. Έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι μετά τη διακοπή (1-1-5), ενώ είναι και η ομάδα με τα λιγότερα τρίποντα στην κατηγορία (3-9-12 ο συνολικός απολογισμός της, μόλις 2-7-2 στο γήπεδο της). Η Κασίμπασα βρίσκεται σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά, παρά τα μέτρια αποτελέσματά της εντός του 2016 (2-1-4 στα τελευταία επτά) και μπορεί να ηττήθηκε στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της, αλλά η συνολικότερη παρουσία της μακριά από το σπίτι της είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική (4-4-3 εκτός). Καίγονται για τη νίκη οι γηπεδούχοι, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να τους εμπιστευτούμε, καλύτερη ομάδα διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι αν και δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση, τριπλή στα μάτια μας το παιχνίδι, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

2799. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Νιετσιέτζα και όπως όλα δείχνουν θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να πλασαριστεί στην πρώτη οχτάδα. Η Βίσλα δεν έχει κερδίσει ακόμα μετά τη διακοπή (0-3-2), συμπληρώνοντας έτσι 11 αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-4-7), συνεχίζει για τρίτο παιχνίδι με υπηρεσιακό στον πάγκο. Αν ήταν πιο αξιόπιστη η Νιετσιέτζα θα μπορούσαμε να κάνουμε κουβέντα για τον άσο, τώρα απλώς θα απέχουμε.

2803. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΧΟΜΠΡΟ

Τοπικό ντέρμπι. Φαίνεται να μπαίνει τέλος στις ελπίδες της Μίντιλαντ για ένα δεύτερο συνεχόμενο τίτλο, αγνοεί τη νίκη μετά τη διακοπή (0-1-2) και η απόστασή της από την κορυφή άνοιξε στους 10 βαθμούς (πριν την έναρξη της αγωνιστικής), θα παλέψει για να εξασφαλίσει τουλάχιστον ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Χόμπρο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον υποβιβασμό, 0-2-5 ο απολογισμός της στα τελευταία επτά, με αποτέλεσμα να υπολείπεται 11 βαθμών από την 9η θέση, μόνο με θαύμα θα αποφύγει το μοιραίο. Σε κακή κατάσταση αμφότερες, η Μίντιλαντ είναι ανώτερη ομάδα και λογικά θα επιστρέψει στις νίκες, αλλά με τον άσο στο 1,30 δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να ασχοληθούμε.

2806. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Αδυνατεί να χτίσει κάποιο θετικό σερί που θα την απομακρύνει οριστικά από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας η Ανταλιασπόρ, μετράει 2-1-4 μετά τις γιορτές, τουλάχιστον στην έδρα της κέρδισε και τα δυο τελευταία παιχνίδια της (5-5-2 εντός). Η Μπούρσα έρχεται από δυο σερί νίκες, που την έφεραν στο πάνω μισό της βαθμολογίας και δείχνει διατεθειμένη να εξαντλήσει τις -ελάχιστες είναι η αλήθεια- ελπίδες της για κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Υπερβολικά θεωρούμε τα σετ που καθιστούν φαβορί του 2,15 τους φιλοξενούμενους, οι εκτός έδρας επιδόσεις τους (4-0-7 εκτός) δεν δικαιολογούν τέτοια αβάντα από τους μπουκ, αν η Ανταλιασπόρ παρουσίαζε λίγο μεγαλύτερη σταθερότητα θα σκεφτόμασταν σοβαρά να πάμε στην κόντρα, τώρα θα αρκεστούμε στο πάσο.

2805. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Πρεμιέρα στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, ένα από τα πρωταθλήματα που θα μας κρατήσει συντροφιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Με υψηλές βλέψεις ξεκινάει τη χρονιά η Βαλερένγκα, στοχεύει σε μια θέση στην τριάδα, αν και οι οιωνοί δεν είναι και τόσο ευοίωνοι, τα οικονομικά του συλλόγου δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν ηχηρές μεταγραφές, τουλάχιστον διατηρήθηκε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού. Οικονομικά θέματα έχει και η Βίκινγκ, αναγκάστηκε να πουλήσει πέρυσι τους δυο καλύτερους παίχτες της, παρόλα αυτά βρήκε τον τρόπο να κάνει καλή σεζόν (τερμάτισε τελικά πέμπτη). Ρίχνει το βάρος στην ανάδειξη ταλέντων από τις ακαδημίες, ενώ και οι λίγες μεταγραφικές κινήσεις που έκανε φαίνονται ψαγμένες. Καλά διαβασμένα μας φαίνονται τα σετ με τον άσο στο 2,30 και το διπλό στο 3,00, προμηνύεται αρκετά ισορροπημένο ματς, γι αυτό και δεν θα πάρουμε θέση.

----. ΤΑΡΓΚΟΥ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚ.

Δείχνει να ξεμένει πρόωρα από κίνητρο στα πλέι-οφ η Τάργκου (ήρθε σε συμφωνία με τον Τσιορτσέρι για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία), βρίσκεται στην τελευταία θέση της σχετικής βαθμολογίας έπειτα από την ήττα με 0-2 από την Παντούρι, σε ένα παιχνίδι που είδε τέσσερις βασικούς της ποδοσφαιριστές να αποβάλλονται και οι οποίοι φυσικά και θα λείψουν από το προσεχές παιχνίδι με τη Ντιναμό. Η φιλοξενούμενη έρχεται από βαριά μεσοβδόμαδη ήττα (0-3 από την Κονκόρντια για το Λιγκ Καπ), στο πρωτάθλημα πάντως δεν χάνει εδώ και 11 αγωνιστικές (7-4-0) και είναι ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Θα σκεφτόμασταν να πάμε στο διπλό αν οι αποδόσεις ήταν ικανοποιητικές, αλλά το 1,60 για νίκη των φιλοξενούμενων απορρίπτεται χωρίς δεύτερη κουβέντα.

----. ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΤΕΛΣΤΑΡ

Από δυο συνεχόμενες ήττες έρχεται η Φόλενταμ, δυο σερί ισοπαλίες και τέσσερα ματς χωρίς νίκη έχει η Τέλσταρ (0-2-2), δεν πιάνεται από πουθενά η μεταξύ τους συνάντηση.

----. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ

Τρεις κολλητές ήττες και συνολικά έξι στις τελευταίες επτά αγωνιστικές μετράει η Ντόρντρεχτ (1-0-6), η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έρχεται από δυο 0-0 στην έδρα της, μένοντας με μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της (1-4-3). Σε κακή κατάσταση αμφότερες, μένουμε μακριά.

----. Γ. ΑΪΝΤΟΦΕΝ – ΧΕΛΜΟΝΤ

Εδώ και έξι αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη η ομάδα νέων της Αϊντχόφεν (0-3-3), δεν τα πηγαίνει και πολύ καλύτερα η Χέλμοντ, με απολογισμό 0-2-3 στα πιο πρόσφατα πέντε. Μπέρδεμα και εδώ, πάμε παρακάτω.

----. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – Γ. ΑΓΙΑΞ

Μόλις ένα τέρμα έχει δεχθεί η Μάαστριχτ στην τελευταία πεντάδα αγώνων της (2-2-1, 5/5 under 1,5), αντιθέτως οι νέοι του Άγιαξ έρχονται από δέκα σερί GG & over 2,5 (5-2-3). Άμυνα εναντίον επίθεσης εδώ, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δύσκολο να διακρίνεις από πριν ποια από τις δυο τακτικές θα επικρατήσει. No Bet.

----. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤ. – ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Έπειτα από δυο κολλητές νίκες, η Φορτούνα έμεινε στο 1-1 με τη Βάαλβαϊκ, αντίθετα η ΦΚ Αϊντχόφεν τρίτωσε τις νίκες της με το 1-0 επί της Φόλενταμ, μετράει πια επτά τρίποντα στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της (7-0-1). Η φόρμα δείχνει προς τα αριστερά, χαμηλό όμως το 1,83 του διπλού.

----. ΦΕΝΛΟ – ΒΑΑΛΒΑΪΚ

Αήττητο έξι αγωνιστικών τρέχει η Φένλο, πάντως στα δυο τελευταία από αυτά κόλλησε στο Χ (4-2-0, 6/6 over 2,5, 4/6 GG). Η Βάαλβαϊκ μπορεί να μην χάνει εδώ και τρεις αγωνιστικές (1-2-0, 2/3 over 2,5, 3/3 GG), αλλά έχει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα εννέα ματς πρωταθλήματος (1-3-5, 5/9 over 2,5, 7/9 GG). Γκραν φαβορί η Φένλο, με τον άσο στο 1,25 όμως δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα, χαμηλές οι τιμές και στο over.

----. ΟΣ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Η κατρακύλα της Ος συνεχίζεται, συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες και οχτώ ματς χωρίς τρίποντο (0-1-7), στο διάστημα αυτό η εστία της παραβιάστηκε 24 φορές. Η Ντεν Μπος μπορεί να μη βγάζει μάτια (2-4-4 εντός του 2016), αλλά είναι λογικό να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο.

----. ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.

Σε άψογη φόρμα οι γηπεδούχοι με τρεις συνεχόμενες νίκες και πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0), έχασαν σε μόλις μια από τις πιο πρόσφατες οχτώ αγωνιστικές (5-2-1, 6/8 GG & over 2,5). Η Σπάρτα συνεχίζει το βιολί της, έρχεται από οχτώ σερί νίκες (7/8 over 2,5, 6/8 GG), είναι, μακράν της δεύτερης, η ισχυρότερη ομάδα της κατηγορίας. Μεγάλες οι αποδόσεις του άσου, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να κοντράρουμε σε καμία περίπτωση τη Σπάρτα, στρεφόμαστε έτσι προς τα πολλά τέρματα που επιβεβαιώνουν αμφότερες συχνά τον τελευταίο καιρό, στο 1,80 στον Stoiximan το GG & over 2,5.

----. ΕΜΕΝ – ΑΚΙΛΙΖ

Χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα ματς η Έμεν (0-2-2), στην έδρα της πάντως μετρούσε τρεις σερί νίκες πριν χάσει στο πιο πρόσφατο από την Άλμερε με 5-6. Από δυο κολλητές ήττες έρχονται οι φιλοξενούμενοι, ενώ και μακριά από το σπίτι τους δεν τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά (2-5-7 εκτός). Δίνουμε τον πρώτο λόγο για νίκη στην Έμεν, αλλά το 1,35 του άσου είναι τουλάχιστον ανεπαρκές.

2822. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Καϊζερσλάουτερν, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ξεκολλήσει από τις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας. Αντιθέτως η Μπόχουμ τρέχει αήττητο εννέα αγωνιστικών (4-5-0) και διατηρεί ελπίδες για να προλάβει την τρίτη θέση. Δεν έχουμε ιδιαίτερες ενστάσεις για τα σετ που κυκλοφορούν, σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν βγάζουν και μάτια ώστε να ποντάρουμε τα χρήματα μας υπέρ τους.

2825. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Με την αναμέτρηση Γρανάδα-Εσπανιόλ κλείνει η αυλαία της 30ης αγωνιστικής στη Λα Λίγκα. Εξάποντο και όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις η πρώτη σκέψη μας πηγαίνει στοunderόταν βοηθούν και οι αποδόσεις. Η Γρανάδα έχει 2-0-1 με το νέο κόουτς και βρίσκεται οριακά εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η Εσπανιόλ είναι κάπως πιο άνετη μετά τις 3/4 νίκες (3-0-1) το τελευταίο 20ημερο αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής με το +5 από την ουρά. Θα πάμε με το σενάριο που προαναφέραμε αφού τις περιμένουμε επιφυλακτικές στα πρώτα λεπτά. Ακόμα και αν προηγηθεί κάποια τότε θα προσπαθήσει να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Στο 1,75 βρίσκουμε τοunder 2,5στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2823. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΟΣΕΡ

Την πρώτη του ήττα μετά από οχτώ αγωνιστικές γνώρισε ο Ερυθρός Αστέρας (5-3-0) στο ματς με τη Νανσί, πλήρωσε το γεγονός ότι από το 20’ αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα. Η Οσέρ βρίσκεται στο κυνήγι της τρίτης θέσης, είναι έξι ματς χωρίς ήττα, αλλά τα τέσσερα πιο πρόσφατα ήταν ισάριθμες ισοπαλίες (2-4-0, 4/6 over 2,5, 5/6 GG). Πολύ αμφίρροπο δείχνει το εν λόγω ματς, η Οσέρ σκοράρει εύκολα το τελευταίο διάστημα και ο Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να διαχειριστεί την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, από τη στιγμή που δεν βρίσκουμε κάποιο λάθος στα σετ που κυκλοφορούν, δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε.

2824. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Το χειρότερο φετινό σερί της τρέχει η Κάλιαρι, μένοντας για τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-1-2), η διαφορά της πάντως από την τρίτη θέση είναι ακόμα μεγάλη (+10) και φαίνεται σχεδόν απίθανο να απειληθεί η παρουσία της στην πρώτη δυάδα. Η Περούτζια έκανε το 2/2 στα δυο συνεχόμενα ματς στην έδρα της απέναντι σε Λατίνα και Τερνάνα και διατήρησε την επαφή της με τα πλέι-οφ, πριν από τα παιχνίδια αυτά, ο Πιερπάολο Μπίζολι είχε φτάσει ένα βήμα πριν από την απομάκρυνσή του από τον πάγκο, οι ποδοσφαιριστές του όμως απέδειξαν έμπρακτα ότι τον στηρίζουν. Φαβορί η Κάλιαρι στην ισχυρή έδρα της (13-1-1 εντός), αλλά τόσο εκείνη όσο και η Περούτζια έχουν πολλά μαζεμένα αγωνιστικά προβλήματα (ξεχωρίζει η απουσία του αρχισκόρερ των φιλοξενούμενων, Αρντεμάνι), δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ασχοληθούμε με την εν λόγω αναμέτρηση.

----. ΜΠΡΕΪ – ΝΤΕΡΙ

Άσχημη εκκίνηση πραγματοποιεί η Μπρέι, μετράει 2/2 ήττες ως τώρα, αμφότερες με βαριά σκορ (1-3 από Ντάνταλκ εντός, 0-4 από Γκάλγουεϊ εκτός). Η Ντέρι πήρε τους παρθενικούς της βαθμούς στο εντός έδρας 1-0 επί της Κορκ, στην πρεμιέρα της πάντως έχασε από τη νεοφώτιστη Φιν Χαρπς με 1-2. Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, αν και οι γηπεδούχοι φαίνεται να είναι πιο ανέτοιμοι σε σχέση με τους αντιπάλους τους. No Bet.

----. ΚΟΡΚ – ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Ήττα με 0-1 για την Κορκ στην έδρα της Ντέρι, στο γήπεδο της πάντως ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, με το 2-0 επί της Μποέμιαν. Η Λόνγκφορντ μετράει επίσης 1-0-1 για την ώρα, πήρε το διπλό επί της Γουέξφορντ στη μοναδική της έξοδο. Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά όχι και στο 1,30 για τόσο πρώιμο στάδιο της σεζόν, πάσο.

----. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Διπλό στην έδρα της Λόνγκφορντ για τη Σεντ Πάτρικς την Παρασκευή, διόρθωσε έτσι την ήττα της πρεμιέρας στο γήπεδό της από τη Γκάλγουεϊ. Πρώτη νίκη στη σεζόν και για τη Μποέμιαν (1-0 εντός τη Σλίγκο), στην παρθενική της φετινή έξοδο έχασε με 0-2 από την Κορκ, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Ένα κλικ θα δώσουμε στους γηπεδούχους, δεν είναι και καμία μεγάλη ευκαιρία πάντως το 2,00 του άσου, ειδικά όταν βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της χρονιάς, με τις ομάδες να ψάχνουν ακόμα τα πατήματά τους.

----. ΣΛΙΓΚΟ – ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ

Με 2/2 ήττες και χωρίς καν να σκοράρει ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις της η Σλίγκο, με 2/2 νίκες και επτά τέρματα ενεργητικό η Γκάλγουεϊ, εμφανής η διαφορά στο επίπεδο ετοιμότητας των δυο ομάδων. Μπορεί το δείγμα να είναι μικρό, αλλά οι γηπεδούχοι δείχνουν ανέτοιμοι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που θα παραταχθούν με την ψυχολογία στα ύψη, μεγάλη μας φαίνεται η ψαλίδα των αποδόσεων, γι αυτό και θα κρατήσουμε το Χ2 στο 1,90 της Bet365.

----. ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ – ΣΑΜΡΟΚ

Φυσιολογική ήττα για τη Φιν Χαρπς στην έδρα της Ντάνταλκ με 0-3, στην πρεμιέρα της πάντως μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 της Ντέρι. Η Σάμροκ πραγματοποιεί ιδανική εκκίνηση με 2/2 νίκες απέναντι σε Σλίγκο και Γουέξφορντ, δεν επιτρέπεται να σκοντάψει απέναντι στη νεοφώτιστη. Κάτω από 1,40 το διπλό, αυτομάτως σταματάει η οποιαδήποτε κουβέντα για το εν λόγω ματς.

----. ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Με δυο ήττες ξεκίνησε το πρωτάθλημα η νεοφώτιστη Γουέξφορντ και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνουν τρεις απέναντι στην πρωταθλήτρια Ντάνταλκ που δείχνει καλά στην αρχή της χρονιάς με 2/2 νίκες για την ώρα (3-1 εκτός της Μπρέι, 3-0 εντός τη Φιν Χαρπς).

2832. ΛΕΣΤΕΡ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Το χαβά της η Λέστερ, πέρασε και από το «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» της Γουότφορντ (0-1) και όχι μόνο παρέμεινε στην κορυφή της Πρέμιερ, αλλά αύξησε και τη διαφορά από τους διώκτες της! Πρώτο φαβορί από τους μπουκ πλέον οι «αλεπούδες», περίπου στο 1,85 η απόδοση για κατάκτηση της Πρέμιερ. Εξελίξεις έφερε στη Νιουκάστλ η νέα ήττα από Μπόρνμουθ (εντός έδρας 1-3), τέλος ο ΜακΚλάρεν και ερχομός του Ράφα Μπενίτεθ με συμβόλαιο τριών ετών. Συχνά η έλευση ενός νέου προπονητή φέρνει -έστω και προσωρινά- αγωνιστική ανάταση, αυτό αναμένουμε και από τη Νιουκάστλ, που ειδικά επιθετικά έχει τα «όπλα» να προβληματίσει τη Λέστερ. Δεν είναι άσχημο το GG, στο 1,80 η απόδοσή του στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2835. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΤΟΝΤΕΛΑ

Αποστολή εξετελέσθη για τη Μπενφίκα, ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη προκειμένου να πάρει στο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και όχι μόνο κατάφερε να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά έφυγε και νικήτρια από τη Ρωσία, σκοράροντας δυο φορές μετά το 85’ για το τελικό υπέρ της 2-1. Στο πρωτάθλημα, πήρε κεφάλι στη βαθμολογία έπειτα από τη σπουδαία νίκη της επί της Σπόρτινγκ στο ντέρμπι, μετρώντας 10-0-1 (8/11 over 2,5) εντός του 2016 και έχοντας χάσει μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα 18 παιχνίδια της (16-1-1). Η Τόντελα γνώρισε οδυνηρή ήττα με 0-1 στο γήπεδό της από την Αρούκα, απέχει πια 11 βαθμούς από τη σωτηρία, με τον απολογισμό της από τη διακοπή και μετά να ανέρχεται σε 2-2-7 (8/11 over 2,5, 9/11 GG), ενώ βρίσκει δίχτυα σε έξι σερί εξόδους της (2-2-8 εκτός, 7/12 over 2,5, 8/12 GG). Δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες η Μπενφίκα προκειμένου να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, τόσο ο άσος όσο και τα πολλά τέρματα κυκλοφορούν σε αναμενόμενα χαμηλές τιμές.

2836. ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ ΛΑ ΜΠΟΚΑΝΑ - ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ

Βελτιώνεται με τον καιρό η Ντεφενσόρ Λα Μποκάνα, με τον Μιράντα στον πάγκο μετράει 1-1-2 (4/4 GG & over 2,5), παίρνοντας μάλιστα την παρθενική νίκη της στο πρωτάθλημα στο τελευταίο που έδωσε μπροστά στο κοινό της (4-1 τη Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ), η έλευση του καινούργιου προπονητή συνοδεύτηκε και από ενίσχυση της ομάδας με παίχτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Η Γκαρσιλάσο τρέχει αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (3-2-0), αλλά μακριά από το σπίτι της δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική (1-1-1 εκτός στο Απερτούρα), ειδικά απέναντι σε ομάδες που εδρεύουν στο επίπεδο της θάλασσας (όπως η Λα Μποκάνα), καθώς η ίδια έχει μάθει να παίζει στο υψόμετρο του Κούσκο. Υπερβάλλουν οι μπουκ με το να χρήζουν φαβορί της αναμέτρησης του φιλοξενούμενους, οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ολοένα και πιο βελτιωμένοι και αδικούνται από τις τιμές, η αξία βρίσκεται στα αριστερά του σετ και στον ασιατικό άσο +0,25 στο 1,90 της Bet365, που αποτελεί επιλογή του Vito.

2837. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Από τρεις ισοπαλίες και οχτώ ματς χωρίς ήττα έρχεται η Παλεστίνο (4-4-0), βρίσκεται σταθερά εντός της πεντάδας, ενώ στο γήπεδο της σκόραρε από 2+ φορές σε όλα της τα παιχνίδια στο Κλαουσούρα (3-1-0 εντός, 4/4 over 2,5, 3/4 GG). Κακό πρωτάθλημα κάνει η Σαν Λούις με μόλις μια νίκη ως τώρα (1-3-4), μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμες εξόδους ως τώρα. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, με την απόδοσή του κάτω από το 1,60, προτιμότερο δείχνει το ενδεχόμενο η Παλεστίνο να φτάσει πρώτη στα δυο τέρματα που αποδίδει 1,80 στον Stoiximan, μιας και η ίδια σκοράρει εύκολα και θα βρει απέναντί της μια προβληματική άμυνα.

2838. ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Στον πάτο της βαθμολογίας η Σαρμιέντο, αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (0-1-4), έφαγε από τουλάχιστον δυο τέρματα σε καθένα από αυτά. Αλλαγή είχαμε στον πάγκο της ομάδας, ο Λίπι αποτελεί παρελθόν, αντικαταστάτης του ο Καρούσο Λομπάρντι. Εντελώς αντίθετη η πορεία της Γοδόι, συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες (4/4 GG & over 2,5) και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, σκόραρε μάλιστα 12 φορές στο διάστημα αυτό. Η φόρμα δείχνει προς τα δεξιά, με τον DSuker να επιλέγει το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,925 της Bet365, πρέπει να δούμε πάντως πως θα αντιδράσει η γηπεδούχος με τον καινούργιο τεχνικό.

2839. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Με το 1-1 έφυγε την Πέμπτη από την έδρα της Μπολιβάρ η Μπόκα στα πλαίσια του Κόπα Λιμπερταδόρες, στο πρωτάθλημα ψάχνεται ακόμα (2-2-2 συνολικά), στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 0-0 στο Σουπερκλάσικο με τη Ρίβερ. Σε κακή κατάσταση η Ουνιόν Σάντα Φε, χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (0-2-2), στο πιο πρόσφατο μάλιστα γνώρισε τη συντριβή στο γήπεδό της από τη Ράσινγκ με 3-6, αν και η έκταση του σκορ την αδικεί. Δεν εμπιστευόμαστε τη φετινή Μπόκα σε αποδόσεις γύρω στο 1,50, δεν εμπνέει όμως και η αντίπαλος για κόντρα. Μένουμε μακριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ