ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (7/12). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας

2266. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Από σπουδαίο διπλό στην έδρα του Εργοτέλη έρχεται ο Αγροτικός Αστέρας, πριν από αυτό μετρούσε πέντε παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες (0-2-3). Ο Απόλλων ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από τον Πλατανιά για το κύπελλο, στο πρωτάθλημα πάντως έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες από τότε που ανέλαβε ο Τεννές. Ντεμπούτο Γκόραν Στεφάνοβιτς στον πάγκο των γηπεδούχων, στο γήπεδό τους δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τελευταία τρία (1-2-1 εντός, 3/4under1,5), οι φιλοξενούμενοι στις 3/4 εξόδους τους ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 (1-3-0 εκτός, 3/4under1,5), στο γκολ περιμένουμε να κριθεί, δεν θα μας εκπλήξει η εμφάνιση της ισοπαλίας.

2271. ΧΑΝΙΑ Α.Ο. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

Τα Χανιά μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο, την αλλαγή προπονητή αλλά και το επεισόδιο του Ηρακλή Νύκταρη με τον Αλέξη Κούγια δείχνουν πως αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά και όχι μόνο προβλήματα. Αντίθετα, ο Πανσερραϊκός με τον Παύλο Δημητρίου στο τιμόνι είναι αρκετά βελτιωμένος και πήρε ψυχολογία μετά τις καλές εμφανίσεις με Ζάκυνθο και Καλλονή. Αδικούνται από τις αποδόσεις τα «λιοντάρια», με το Χ2 να αποτελεί επιλογή στο 2,20 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2269. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δεν ήταν άσχημη η εμφάνιση της Καλλιθέας στην αναμέτρηση κυπέλλου με τη Βέροια, εντούτοις ηττήθηκε με 1-0. Στο πρωτάθλημα άφησε πίσω της το αρνητικό σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη, πέρασε εύκολα από το Αίγιο και ανέβηκε θέσεις στη βαθμολογία. Στο 2-1-1 το ρεκόρ της εντός, ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Από νίκη στο κύπελλο έρχεται ο Εργοτέλης, όμως στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ απογοητεύει, ειδικά εκτός έδρας. Βρίσκεται μόλις στο +1 από τον υποβιβασμό. Ο πρώτος λόγος στους γηπεδούχους, η άμυνα του Εργοτέλη είναι η δεύτερη χειρότερη στην κατηγορία, ακόμα ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας μετά το ξαφνικό «διαζύγιο» για λόγους υγείας με το Νίκο Παντελή, θα θελήσουν να του αφιερώσουν ένα ενδεχόμενο τρίποντο. Άσος με απόδοση 1,75 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2279. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Σε άψογη αγωνιστική κατάσταση η Ακισαρσπόρ, έχει κερδίσει τα έξι από τα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με αποκορύφωμα το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μπεσίκτας την προηγούμενη Κυριακή. Η Σιβασπόρ παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, 1-1-4 το ρεκόρ της στα τελευταία έξι, τρεις σερί ήττες μετράει μακριά από το σπίτι της (0-2-4 συνολικά εκτός). Τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχει συμπληρώσει μπροστά στο κοινό της η Ακισαρσπόρ (5-1-0 συνολικά εντός), το να τις κάνει πέντε πληρώνει 2,20 στον Stoiximan

2275. ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ - ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ

Επιτυχία ο βαθμός που απέσπασε η Βολουντάρι στην έδρα της Άστρα, 0-3-2 το ρεκόρ της στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος (4/5over2,5, 5/5GG). Η Τάργκου Μούρες έμεινε στο 1-1 με τη Στεάουα, αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι της μακριά από τα τρίποντα (0-3-1, 3/4GG). Καμία από τις δυο δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δείχνει αρκετά πιθανή η ισοπαλία.

2270. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Γειτονικό ντέρμπι, υπάρχει αντιπαλότητα. Εντός έδρας ήττα για την Παναχαϊκή από τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη για το κύπελλο, στο πρωτάθλημα έρχεται από το 1-1 με τη Λάρισα, σε ματς που δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον γκολκίπερ των αντιπάλων στις καθυστερήσεις. Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε εύκολα από τον Ολυμπιακό με 0-4 για το κύπελλο, παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει μόνο ένα βαθμό στις ως τώρα εξόδους του (0-1-3 εκτός). Αήττητοι στην Πάτρα οι γηπεδούχοι (2-3-0 εντός, 5/5under2,5, 4/5NG) παρά την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού είναι το φαβορί για τη νίκη, ντριμπλάρουμε το 1,60 του άσου επιλέγοντας τα γνωστά σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1.

2278. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι (0-1-3), η Πογκόν επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-3-3), χάρη στο 1-0 επί της Λέχια, χωρίς να ικανοποιήσει με την εικόνα της, με την απουσία του πρώτου σκόρερ Σβολίνσκι (14 συμ./6 γκολ) να αποδεικνύεται καταλυτική. Σε κακό φεγγάρι αμφότερες, μένουμε μακριά.

2277. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Τοπικό μονομαχία αποτελεί η εν λόγω αναμέτρηση. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή, μετρώντας στην έδρα της 3-1-1 (5/5GG&over2,5). Ο Ερμής έρχεται από τη δεύτερη φετινή νίκη του στο πρωτάθλημα (2-1 την Πάφο), αλλά μακριά από το σπίτι του δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα κάποιο τρίποντο (0-2-3 εκτός). Ανώτερο σύνολο διαθέτουν οι γηπεδούχοι, ξεκάθαρο προβάδισμα έχει ο άσος, άνευ αξίας οι τιμές που κυκλοφορούν.

2282. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι ολοκληρώνεται η 13αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικό φιλοξενεί τον Ατρόμητο σε έναν πολύ κομβικό αγώνα στη μάχη της παραμονής. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τη σεζόν με πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες, αλλά η χρονιά δεν εξελίσσεται όπως θα επιθυμούσαν. Στόχος τους πλέον η νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, ωστόσο σίγουρα κανείς δε θα θέλει να χάσει. Θεωρούμε πως έφτασε η ώρα για την πρώτη ισοπαλία του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 3,20 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2285. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων. Με προσωρινό προπονητή συνεχίζει για την ώρα η Τραμπζονσπόρ, στα δυο παιχνίδια με αυτόν στον πάγκο μετράει μια νίκη (1-0 τη Γκεντσλέρ με γκολ στις καθυστερήσεις) και μια ήττα (εύκολα 0-2 από τη Φενέρ). Η Εσκισεχιρσπόρ έρχεται από δυο κολλητές νίκες, μια στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο την Πέμπτη, με τις οποίες μπήκε στοπ στο αρνητικό σερί των εννέα ηττών που έτρεχε προηγουμένως. Υποψιασμένα τα σετ με τον άσο στα επίπεδα του 1,70-1,75, δεν πάει εύκολα το χέρι στην κόντρα.

2284. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Με το 2-0 στην έδρα της Μπρόντμπι, η Άαλμποργκ συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Βίμποργκ μετράει τρεις νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων της (3-1-1) και έχει αποκτήσει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Πέντε νίκες στα πιο πρόσφατα έξι μπροστά στο κοινό της έχει πλέον η Άαλμποργκ, σκόραρε από τουλάχιστον τρία τέρματα σε αυτές τις πέντε επιτυχίες της, με τη φόρα που έχει πάρει είναι σωστά το φαβορί για να πάρει ακόμα ένα τρίποντο, στο 1,70 τιμάται ο άσος στον Stoiximan .

2286. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ.

Δεν κατάφερε να εξαργυρώσει τη νίκη επί της Κλουζ στο ματς με την Μποτοσάνι η Πετρόλουλ, ηττήθηκε τελικά με 1-2 επιστρέφοντας άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα. Στο 0-0 έμεινε η Ντιναμό απέναντι στην Ιάσι, το αμέσως προηγούμενο διάστημα είχε τρεις κολλητές νίκες, ενώ έχει κερδίσει και στις τρεις από τις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της. Σχεδόν μοιρασμένα τα σετ, βάσει φόρμας παίζεται το 2DNB.

2296. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη έρχεται η ομάδα νέων της Αϊντχόφεν (0-2-2), η Μπρέντα μετράει 5-0-1 στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος και δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά το διπλό δεν είναι για 1,40 σε καμία περίπτωση.

2297. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Στο πρώτο της παιχνίδι χωρίς τον Φρανκ Κράμερ στον πάγκο, η Φορτούνα πήρε σημαντικό διπλό με 2-0 στην έδρα της ΦΣΒ και ευελπιστεί το αποτέλεσμα αυτό να της δώσει ώθηση για ακόμα καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Η Μπραουνσβάιγκ επικράτησε με 1-0 της Μπόχουμ, την κολακεύει το τελικό σκορ, με την αντίπαλο να χάνει πέναλτι στο 89’ και να σπαταλάει αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, η στιγμή δείχνει να ευνοεί τους γηπεδούχους, αλλά η απουσία του Ντεμιρμπάι (12 συμ./4 γκολ) δεν μπορεί να αγνοηθεί.

2298. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Ουραγός η Λεβάντε που στην ήττα από τη Μπέτις όμως ήταν και άτυχη αφού είχε τρία δοκάρια. Η Εσπανιόλ με εξαίρεση κάποιες θετικές αναλαμπές είναι μετριότατη φέτος. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και μεσοβδόμαδα, έπαιξαν αμφότερες με αλλαγές, με το σκορ να είναι ισόπαλο. Το Χ θεωρούμε και τώρα ως το επικρατέστερο σημείο με την Bet365να προσφέρει την ισοπαλία στο 3,50. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2299. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Ακόμα μια εκτός έδρας ήττα για τη Μπιλμπάο Β’, το 0-1 από τη Λεγανές, στην έδρα της πάντως είναι ιδιαιτέρως αξιόμαχη, μετράει 3-3-1 και δεν έχει δεχθεί γκολ στα πιο πρόσφατα πέντε από αυτά (6/7NG&under2,5). Η Σαραγόσα επέστρεψε στις νίκες χάρη στο 2-0 επί της Πονφεραντίνα, εξακολουθεί να διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (μόλις 10 γκολ παθητικό σε 15 αγωνιστικές) και μακριά από το σπίτι της μετράει 1-5-1 (6/7under2,5, 4/7NG). Στα λίγα γκολ η σκέψη μας στο άκουσμα του συγκεκριμένου ζευγαριού, υποψιασμένες οι τιμές στοunder, παίζεται πάντως τοNG&under2,5 στο 1,97 του Stoiximan .

2301. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Κύπελλο Αγγλίας.Πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχει συμπληρώσει η Γκρίμσμπι, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά εδώ και 18 παιχνίδια (11-6-1). Δυο κατηγορίες ψηλότερα αγωνίζεται η Σριούσμπερι, μετράει 1-1-3 στα πιο πρόσφατα πέντε στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 και βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Από τα παιχνίδι που η «μικρή» του ζευγαριού δείχνει να μπορεί να κάνει την υπέρβαση, υποψιασμένες όμως οι αποδόσεις που κυκλοφορούν, σε αποδόσεις φαβορί δεν αξίζει ο άσος.

2307. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Με διάθεση να καθαρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ όσο πιο γρήγορα γίνεται, η Έβερτον νίκησε εύκολα εκτός έδρας (0-2) τη Μίντλεσμπρο. Ξεπέρασε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία (που έμοιαζε σαν ήττα, μιας και προηγούταν με 0-2 μέχρι το 80’ και 2-3 στο 90+5’) στο Μπόρνμουθ, «τρελή» αναμέτρηση με σασπένς και ανατροπές μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Έχουν πολλά γκολ τα παιχνίδια της στο «Γκούντισον Παρκ» (3-2-2), μετράει 5/7 οver 2,5. Εξαιρετική εμφάνιση για την Κρίσταλ Πάλας στο εντός έδρας 5-1 με τη Νιουκάστλ, παράλληλα και άτυπη ρεβάνς του Πάρντιου προς την παλιά του ομάδα. Πολύ καλό σύνολο η Πάλας, όγδοη στη βαθμολογία, εξαιρετική και εκτός έδρας (4-0-2). Δεν παίζει κλειστά η Έβερτον, ταιριάζουν στην Πάλας τα εκτός έδρας, ότι πρέπει για να γίνει παιχνίδι με τα γκολ. Στο 1,85 πόνταρε το over 2,5 (Bet365) o Betol , πριν πέσει στις τωρινές τιμές του 1,75. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2308. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Η Γκιμαράες μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα έδειξε να συνέρχεται, βγάζοντας τρομερό πάθος στο παιχνίδι με τη Μποαβίστα, όπου και πήρε το διπλό. Από την άλλη, η Ρίο Άβε γνώρισε για πρώτη φορά φέτος δύο συνεχόμενες ήττες και καλείται να δείξει ξανά τα στοιχεία που την έφεραν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, ενώ και η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλη σε αγωνιστικό επίπεδο. Σύμμαχος μας η παράδοση, με τον -0,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή στο 2,10 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ