ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

1433. ΝΟΡΒΗΓΙΑ U19 - ΡΩΣΙΑ U19

Τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19, προκρίνονται οι δυο πρώτοι από τον κάθε όμιλο και ο καλύτερος τρίτος των 13 γκρουπ (μετράνε τα αποτελέσματα μόνο με τον πρώτο και το δεύτερο του ομίλου). Σε δυσχερή θέση οι δυο ομάδες, η Νορβηγία θέλει μόνο νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Σλοβακία τη Βόρειο Ιρλανδία στο άλλο ματς του ομίλου, προκειμένου να βρεθεί εντός της πρώτης δυάδας, ενώ η Ρωσία με νίκη προκρίνεται σίγουρα, ενώ σε περίπτωση που φέρει ισοπαλία θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα της Σλοβακίας (η Ρωσία θέλει είτε να χάσουν οι Σλοβάκοι, είτε να φέρουν Χ με τέτοιο σκορ ώστε να ευνοηθούν στην ισοβαθμία). Με τα υπάρχοντα δεδομένα μοιάζει βέβαιο ότι οι δυο ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με αποκλειστικό σκοπό τη νίκη, θεωρούμε ότι τόσο το GG όσο και το over 2,5 έχουν πολλές πιθανότητες επαλήθευσης, ενώ πιθανόν να υπάρξει ευκαιρία για ποντάρισμα και στο live της αναμέτρησης.

1435. ΜΟΛΔΑΒΙΑ U21 - ΤΣΕΧΙΑ U21

Προκριματικά για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21. Μετριότατη η ως τώρα παρουσία της Μολδαβίας στο γκρουπ (1-1-3) στο πιο πρόσφατο μάλιστα παιχνίδι της ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Λετονία με 0-3, η Τσεχία κυνηγάει την πρώτη θέση (2-2-0) και κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής το Βέλγιο την Πέμπτη. Δεν νομίζουμε ότι θα σκοντάψουν οι Τσέχοι, αναμενόμενα χαμηλά το διπλό.

1432. ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ U19 - ΣΛΟΒΑΚΙΑ U19

Κοντά στην πρόκριση η Βόρεια Ιρλανδία, το μοναδικό σενάριο που την αφήνει εκτός της πρώτης δυάδας είναι ήττα δική της και παράλληλα νίκη της Ρωσίας επί της Νορβηγίας, σε κάθε άλλη περίπτωση θα προχωρήσει στην Elite Round. Η Σλοβακία με νίκη προκρίνεται, με ήττα αποκλείεται ενώ με ισοπαλία το μέλλον της στη διοργάνωση θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα στο ματς Νορβηγία-Ρωσία και από τις ισοβαθμίες που πιθανόν να προκύψουν. Στη μέση ακριβώς το σετ, μόνο στο live αξίζει να ασχοληθούμε.

1437. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ U19 - ΠΟΛΩΝΙΑ U19

Μια νίκη και μια ισοπαλία ως τώρα για το Λουξεμβούργο, υστερεί στην ισοβαθμία με τη Βουλγαρία και επομένως θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνη ώστε να προχωρήσει σίγουρα στην επόμενη φάση. Οι Πολωνοί έχουν κάνει το 2/2 στον όμιλο και ακόμα και με ήττα θα μπορούν να περάσουν στην Elite Round (αναλόγως των ισοβαθμιών που θα προκύψουν). Μεγάλη η ποιοτική διαφορά υπέρ της Πολωνίας, δεν νομίζουμε πάντως ότι θα σκοντάψουν απέναντι στους αξιόμαχους αντιπάλους τους.

1436. ΚΥΠΡΟΣ U19 - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ U19

Πολύ δύσκολη η υπόθεση πρόκριση για την Κύπρο, θέλει νίκη δική της, ήττα του Λουξεμβούργου και παράλληλα η νίκη της να είναι με τόσα γκολ ώστε να ευνοηθεί στην τριπλή ισοβαθμία που θα προκύψει στην περίπτωση αυτή. Η Βουλγαρία έχει την ισοβαθμία με το Λουξεμβούργο, επομένως πολύ πιθανόν να της κάνει ακόμα και η ισοπαλία, αν την ίδια ώρα το Λουξεμβούργο δεν κερδίζει την Πολωνία. Μέτρια η ως τώρα παρουσία της Κύπρου στον όμιλο, σωστό φαβορί στα μάτια μας η Βουλγαρία.

1438. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Αδικείται από την ήττα στο Βόλο ο Παναιγιάλειος αφού έχει φρικτά παράπονα από τη διαιτησία που του ακύρωσε κανονικό γκολ και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα όταν στο 73’ στην ίδια φάση με πέναλτι δέχτηκε την ισοφάριση και ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα τον άφησε με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κισσαμικός είναι η ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας μέχρι στιγμής, μοναδική αήττητη ομάδα μαζί με την πρωτοπόρο Λάρισα (2-5-0). Περιμένουμε κλειστό ματς με τοNGστο 1,65 του Stoiximan να δείχνει καλή επιλογή αν λάβουμε υπόψη και τα στατιστικά του Παναιγιάλειου (4/4 NG φέτος, 15/16 στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1440. ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ - ΧΑΝΙΑ Α.Ο.

Ήττα για την Κέρκυρα στην έδρα της Παναχαϊκής την Τετάρτη, αν και άξιζε τουλάχιστον το βαθμό, στην έδρα της πάντως είναι αλάνθαστη ως τώρα (3-0-0, 4-0 τα τέρματα). Τα Χανιά βρίσκονται στο δεύτερο μισό της κατάταξης και μακριά από το σπίτι τους μετρούν 1-0-2 (3/3 NG & under 2,5) με ισάριθμες ήττες στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους τους. Χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Ντουαλά (5 συμ./7 γκολ) οι γηπεδούχοι, εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά αντί του απλού άσου θα προτιμήσουμε τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, αφού τα χαρακτηριστικά των δυο ομάδων μας προδιαθέτουν για ένα ματς που θα κινηθεί στα λίγα γκολ.

1445. ΟΥΓΓΑΡΙΑ U21 - ΕΛΛΑΔΑ U21

Από ήττα στο Ισραήλ έρχεται η Ουγγαρία (1-1-2), από άνετη νίκη επί του Λιχτενστάιν η Ελλάδα (2-0-1), αρκετά αμφίρροπη δείχνει η αναμέτρηση, σωστά τα σετ που κυκλοφορούν.

1444. ΑΛΒΑΝΙΑ U21 - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ U21

Σάκος του μποξ ως τώρα στον όμιλο το Λιχτενστάιν (0-0-5, 0-19 τα τέρματα), η Αλβανία (1-2-2) θα κερδίσει, πιθανότατα χωρίς να δεχθεί γκολ.

1448. ΑΓΓΛΙΑ U21 - ΕΛΒΕΤΙΑ U21

Ισόβαθμες οι δυο ομάδες, θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την πρωτιά του ομίλου τους, παρόλο που οι διαφορές τους δεν φαίνεται να είναι πολύ μεγάλες θα δώσουμε το προβάδισμα στους Άγγλους λόγω έδρας.

1451. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΝΟΡΘΓΟΥΙΤΣ

Κύπελλο Αγγλίας, το 1-1 στην έδρα της Νόρθγουιτς φέρνει ξανά αντιμέτωπες τις δυο ομάδες, αυτή τη φορά στην έδρα της Μπόρεχαμ. Ομάδα της Νάσιοναλ Λιγκ (5η κατηγορία) οι γηπεδούχοι, τρεις κατηγορίες χαμηλότερα αγωνίζονται οι φιλοξενούμενοι, κλασικό αγγλικό κυπελλικό ματς στο οποίο οι τολμηροί δοκιμάζουν την κόντρα, οι υπόλοιποι απλά πηγαίνουν πάσο.

1453. ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση μετά την ισοφάριση του Τζέκο στο 85’ και το 1-1 στη Ζένιτσα. Φυσικά η Ιρλανδία είναι σε πολύ πιο πλεονεκτική θέση λόγω του εκτός έδρας γκολ αλλά και του γεγονότος πως στο πιο κρίσιμο ματς θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της. Μην ξεχνάμε πως στον όμιλο των προκριματικών στο Δουβλίνο λύγισε ακόμα και την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία. Αναγκασμένη να κυνηγήσει το γκολ η Βοσνία που στο πρώτο ματς δεν μπόρεσε να διασπάσει και να «ξεκλειδώσει» με ευκολία την αντίπαλη άμυνα. Τα σκορ νίκης των γηπεδούχων (1-0/2-0/2-1) μαζί με την κάλυψη στο 1-1 δίνουν μέση απόδοση 2,35 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ