ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (2/11). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3434. ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

4 σερί ήττες πλέον ο ΠΑΟΚ, η μια χειρότερη από την άλλη καθώς τη δεδομένη στιγμή ο δικέφαλος μοιάζει τόσο κακός που μπορεί να χάσει από οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό ότι κόντρα στη Μπεσίκτας η διαφορά στο ημίχρονο ήταν ήδη στους 28 πόντους. Hδη παρελθόν αποτελεί ο Μπάλαμπαν ενώ εκτός απροόπτου υπογράφει ο Σχορτσιανίτης που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει το συγκεκριμένο ματς με όσους πόντους επιθυμεί, στο -9,5 θα το πάρουμε και ας χάσουμε.

3486. ΝΙΖΝΙ - ΚΙΜΚΙ

Πολύ ενδιαφέρον ματς καθώς η Νίζνι προέρχεται από την ήττα από την ΑΕΚ δεχόμενη 87 πόντους ελάχιστες μέρες μετά την τεράστια νίκη που είχε κάνει επί της ΤΣΣΚΑ. Η Κίμκι επέστρεφε στις νίκες στην Ευρωλίγκα συντρίβοντας τον άμοιρο Ερυθρό Αστέρα με 91-53. Οι δύο ομάδες έχουν βγάλει μεγάλα σκορ στα δύο τελευταία ματς, περιμένουμε παρόμοιο και το συγκεκριμένο με το over 154,5 να αποτελεί επιλογή παρά το μεγάλο όριο.

3487. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Το μεγάλο ντέρμπι της Πόλης, έχει σοβαρευτεί η Γαλατά με 3 σερί νίκες σε Eurocup και Τουρκία, η Φενέρ μόλις πρόσφατα κατάφερε επιτέλους να σταματήσει τις γκέλες και μάλιστα με εμφατική νίκη κόντρα στη Ρεάλ με 77-66 και παθιασμένη άμυνα, ξεκάθαρη εντολή του Ομπράντοβιτς προς τους παίκτες του ώστε να αποδώσουν τα αναμενόμενα μετά τις εμφανίσεις σοκ κόντρα σε Γκαζιάντεπ και Στρασβούργο. Σίγουρα το ταβάνι των φιλοξενούμενων είναι πολύ υψηλότερο από αυτό της Γαλατά, θα πάμε με το διπλό όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά επειδή θεωρούμε ότι ο Ζέλικο θα έχει ακόμη αυτό το μωβ χρώμα στο πρόσωπό του μέχρι να πιάσουν κανονικό ρυθμό οι παίκτες του.

3489. ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΚΑΖΕΡΤΑ

Kάκιστη ομάδα η Καζέρτα, έχασε τόσο από Τορίνο όσο και από Κρεμόνα και φυσικά δεν περίμενε κάτι καλύτερο στο δύσκολο και εκτός προγράμματος ματς κόντρα στην Αρμάνι (70-80). Η Μπολόνια έβγαλε δύσκολη τριάδα παιχνιδιών με Μπρίντιζι, Ορλαντίνο και Πέζαρο χάνοντας και τα τρία ματς, ουσιαστικά από αυτά μόνο το ντέρμπι στο Πέζαρο θα έπρεπε να είχε καλύτερη εξέλιξη. Με την προϊστορία να δείχνει 5-2 νίκες μέσα στη Μπολόνια θα πάμε με το χάντικαπ των γηπεδούχων.

Το κουπόνι του ποδοσφαίρου

1811. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ - ΟΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ

Εύκολη αποστολή είχαν οι γηπεδούχοι στο κύπελλο μεσοβδόμαδα (3-0 τη Χιουμ Σίτι), ενώ στο πρωτάθλημα μετρούν 1-1-1, χάνοντας στο τελευταίο στην έδρα των Τζετς. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις και έρχονται από δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα (2-0-1 συνολικά), ενώ σε όλα τους τα ματς σημειώθηκαν πολλά τέρματα (3/3GG&over2,5). Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη Βίκτορι, θα κοιτάξει να κερδίσει και να ικανοποιήσει το κοινό της, οι φιλοξενούμενοι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορούν να σκοράρουν, καλή επιλογή φαίνεται τοGG&over2,5 στο 1,95 τηςBet365.

1823. ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Σπουδαία νίκη στο κύπελλο πέτυχε η Άμκαρ, καθώς πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λοκομοτίβ και θέλει πλέον να βελτιώσει τη συγκομιδή της και στο πρωτάθλημα (3-4-6 συνολικά). Η Τέρεκ χρειάστηκε την παράταση μεσοβδόμαδα για να αποκλείσει την Κίμκι και στο πρωτάθλημα έχει κατορθώσει να ηττηθεί μόλις μια φορά από το ξεκίνημα της σεζόν (4-8-1 συνολικά). Στο 2-3-2 ο εντός έδρας απολογισμό των γηπεδούχων, στο 2-4-1 η εκτός έδρας συγκομιδή τν φιλοξενούμενων, ένα Χ στο μεταξύ τους ματς δεν θα μας εκπλήξει.

1828. ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΧΑΝΙΑ Α.Ο.

Από νίκη στο κύπελλο (2-1 τη Λαμία) έρχεται η Καλλιθέα, στο πρωτάθλημα μετράει για την ώρα 2-1-2, με πιο πρόσφατο παιχνίδι της την εκτός έδρας νίκη με 2-1 στη Ζάκυνθο. Τα Χανιά κέρδισαν τον Ολυμπιακό στο Βόλο με γκολ στις καθυστερήσεις για το κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα έχουν απολογισμό 2-1-2 με 5/5under1,5. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα, περιμένοντας ματς που θα κριθεί στο γκολ, τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 (επιλογή DSuker ) μοιάζουν τα πλέον πιθανά.

1831. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ - ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Δυο ήττες σε τρεις μέρες γνώρισε η Μποτοσάνι από τη Βιτόρουλ (μια στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο), θέλει πλέον να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην αρκετά αξιόπιστη έδρα της (2-3-2 εντός). Η Τιμισοάρα (0-3-4 εκτός) επικράτησε της Πετρόλουλ στο κύπελλο, βάζοντας στοπ σε αρνητικό σερί πέντε παιχνιδιών χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-2). Προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι γηπεδούχοι, θα θέλαμε πάντως κάτι καλύτερο από το 2,20 στον άσο για να ασχοληθούμε.

1827. ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 – ΤΡΙΚΑΛΑ

Την ήττα με 0-1 γνώρισε η Καρδίτσα από τον Αχαρναϊκό στο κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει 2-1-2 (5/5NG&under2,5) και στην έδρα της δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ (1-1-0 εντός, 2/2under1,5). Τα Τρίκαλα δεν είχαν μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις και παραμένουν αήττητα για την ώρα στο πρωτάθλημα (3-2-0 συνολικά). Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, παρόλο που τα Τρίκαλα έχουν δείξει καλύτερα δείγματα γραφής μέχρι στιγμής, το σετ θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο.

1832. ΡΟΣΤΟΦ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Χωρίς μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις για το κύπελλο η Ροστόφ, έρχεται από τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (4-0-1), ενώ στο γήπεδό της παραμένει αήττητη (4-3-0), έχοντας ισάριθμες νίκες στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της. Η Ντιναμό πέρασε από την έδρα της Κρίλια με 1-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αλλά στο πρωτάθλημα έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και έξι ματς (0-3-3), ενώ έχει πανηγυρίσει το τρίποντο σε μόλις μια φετινή της έξοδο (1-4-2 εκτός). Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί ο άσος, λογικό βάσει της μέχρι στιγμής εικόνας των δυο ομάδων, αλλά δεν μοιάζει να είναι και καμιά μεγάλη ευκαιρία.

1835. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ – ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Τέσσερα ματς χωρίς να δεχθεί γκολ συμπλήρωσε η Κορόνα (2-2-0, 4/4under1,5), ωστόσο το δημιουργικό πρόβλημα και η δυσκολία να φτάσει σε εντός έδρας νίκες παραμένει (1-2-3 εντός). Η Νιετσιέτζα δεν κερδίζει στα πέντε τελευταία (0-4-1, 5/5under2,5), αλλά έχει καταφέρει να μείνει αήττητη στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-4 εκτός). Αμφίρροπη αναμέτρηση, ελαφρύ προβάδισμα έχει η έδρα, αλλά ως εκεί.

1834. ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Τρεις σερί νίκες έχει συμπληρώσει ο Άρης σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η Σαλαμίνα έρχεται από την εντός έδρας συντριβή με 0-9 από τον ΑΠΟΕΛ, αποτέλεσμα που έβαλε στοπ στο αήττητο σερί πέντε παιχνιδιών (4-1-0) που έτρεχε προηγουμένως. Περίεργο σταύρωμα, η ποιοτικότερη ομάδα έρχεται από μεγάλη σφαλιάρα, ο αντίπαλος έχει χτίσει μομέντουμ, θα απέχουμε.

1839. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παιχνίδι καθοριστικής σημασίας διεξάγεται στο Καυταντζόγλειο ανάμεσα σε Ηρακλή και Ατρόμητο, στο ματς που κλείνει την αυλαία της ένατης αγωνιστικής. Ο «Γηραιός» αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, με την καρέκλα του Νίκου Παπαδόπουλου να τρίζει στον πάγκο της ομάδας. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες ταξίδεψαν με πολλά προβλήματα στη Θεσσαλονίκη, ενώ μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους και το ματς με τον «Ημίθεο» θεωρείται καθοριστικό για το μέλλον του Μιχάλη Γρηγορίου στο τιμόνι της ομάδας. Δύσκολα θα δούμε τους προπονητές των δύο αντιπάλων να παίρνουν ρίσκα, με το βαθμό της ισοπαλίας πιθανότατα να τους διατηρεί στη θέση τους, καθώς κανείς δε θέλει την ήττα. Στο 3,10 βρίσκουμε την αλληλεξουδετέρωση στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1843. ΚΙΕΒΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Τρεις σερί ήττες και πέντε ματς χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Κιέβο (0-2-3), «διορθώνει» έτσι την πορεία της μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα, η Σαμπντόρια μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε (1-2-2) και μακριά από το σπίτι της έχει τρεις σερί ήττες (0-1-3). Σε μέτρια κατάσταση βρίσκονται αμφότερες, θεωρούμε ότι η ισοπαλία δεν θα χαλάσει καμία από τις δυο, ενδεχόμενο που επέλεξε ο DSuker στο 3,35 του Stoiximan .

1842. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Η Άαρχους πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ρισζόι για το κύπελλο και θέλει να αρχίσει να ανακάμπτει και στο πρωτάθλημα, όπου μετράει πια τέσσερις ήττες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (1-0-4). Η Σοντέρισκε δεν συνάντησε επίσης την παραμικρή δυσκολία απέναντι στη Γκρέβε για το κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα παραμένει ακόμα χωρίς ισοπαλία (7-0-6 συνολικά) και στα τελευταία έξι μετράει 3-0-3. Παντού μπορεί να πάει το παιχνίδι, δεν θα μπλέξουμε.

1845. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. - ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ

Η Ντιναμό πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Παντούρι με 3-2 για το κύπελλο, με την απόδοσή της το τελευταίο διάστημα να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα, καθώς μετράει 2-1-3 στα πιο πρόσφατα έξι πρωταθλήματος. Η Βιτόρουλ έρχεται από τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και συνεχίζει τη σταθερά καλή πορεία της από το ξεκίνημα της χρονιάς. Μπορεί η Ντιναμό να είναι καλή εντός έδρας (5-0-2), ωστόσο οι δυο ήττες της ήρθαν στα πιο πρόσφατα τρία που έδωσε μπροστά στο κοινό της, η Βιτόρουλ αποδεικνύεται σκληρό καρύδι στις εξόδους της (2-3-2) και βάσει της συνολικής της παρουσίας δεν θα έπρεπε να προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ, έχει αξία το Χ2 στο 1,83 τηςBet365.

1853. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΤΕΛΣΤΑΡ

Τέσσερα Χ στη σειρά μετρούν οι γηπεδούχοι, η Τέλσταρ είναι με τα φεγγάρια της (3-0-3 στα τελευταία έξι), ενώ είχε και μεσοβδόμαδο ματς για το κύπελλο (ήττα 0-1 από την Άλκμααρ).NoBet.

1786. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Απογοητευτική εσχάτως η Λα Εκιδάδ, στα πέντε πλέον παιχνίδια το σερί της χωρίς νίκη (0-3-2), δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την απογοητευμένη και υποβιβασμένη Κούκουτα. Η Πάστο επικράτησε της Ουίλα με 3-2, διακόπτοντας έτσι αρνητικό σερί τριών ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ (0-1-2, 3/3NG&under2,5). Μάχη για να μπουν στα πλέι-οφ δίνουν οι δυο ομάδες, δεν θα πάρουμε θέση.

1854. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Νυρεμβέργη στο κύπελλο, καθώς διέλυσε με 5-1 τη Φορτούνα, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες έπειτα από τέσσερα ματς (0-3-1). Η Καρλσρούη δεν είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, έρχεται από δυο σερί νίκες και πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0). Δυνατή εντός η Νυρεμβέργη (3-3-0), αλλά η Καρλσρούη έχει καλό ρυθμό και είναι πιο ξεκούραστη, προτιμότερη επιλογή δείχνει το πάσο εδώ.

1857. ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Σε ανοδική πορεία οι γηπεδούχοι, μετρούν μόλις μια ήττα στα τελευταία οχτώ παιχνίδια τους (3-4-1) με αποτέλεσμα να έχουν ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Σε ελεύθερη πτώση η Γιαγκελόνια (1-1-4 εκτός), συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες και πέντε στα τελευταία έξι ματς (1-0-5), έχοντας δεχθεί 15 γκολ στο διάστημα αυτό. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην έχουν πανηγυρίσει ακόμα τρίποντο μπροστά στο κοινό τους (0-2-3 εντός), αλλά δεν θα βρουν καλύτερη ευκαιρία από αυτή που τους παρουσιάζεται απέναντι σε ένα ντεφορμέ αντίπαλο, δείχνει εφικτός ο ασιατικός άσος 0:0 στο 2,00 τηςBet365.

1855. ΛΑΝΣ – ΝΑΝΣΙ

Από δυο σερί ισοπαλίες έρχεται η Λανς, αποτέλεσμα που κυριαρχεί μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (2-6-4 συνολικά), η Νανσί συμπλήρωσε τρεις κολλητές νίκες και παραμένει αήττητη στις εξόδους της (3-3-0 εκτός). Σωστό φαβορί βάσει φόρμας η Νανσί, αλλά το ματς έχει και πολύ ισοπαλία.

1856. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Για ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα της η Κάλιαρι παρουσιάστηκε υποτονική, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με αντίπαλο την Περούτζια. Στο γήπεδό της ωστόσο αλλάζει εντελώς πρόσωπο, επιτίθεται από το ξεκίνημα, γεγονός που την έχει φέρει να μετράει 5/5 νίκες μπροστά στο κοινό της, με 5/5over2,5 και 4/5GG. Η Βιτσέντζα μετά από δυο κολλητές ήττες, επέστρεψε στις επιτυχίες, περνώντας με 2-1 από την Τράπανι. Με τη μέχρι στιγμής παρουσία της, δείχνει ότι της ταιριάζει καλύτερα να αγωνίζεται χωρίς να έχει το ρόλο του φαβορί, αφού μετράει ήδη 3-1-1 στις εξόδους της (3/5GG&over2,5), έχοντας βρει δίχτυα στις 4/5 από αυτές. Δεν αμφισβητείται η ανωτερότητα της Κάλιαρι, το 1,57 στον άσο ωστόσο είναι μια ανάξια ενασχόλησης τιμή, καλύτερα πληρώνουν τα πολλά γκολ, με τοover2,25 στηνBet365 να βρίσκεται στο 1,775 και να αποτελεί επιλογή των YoungGuns .

1860. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Σε καλό μομέντουμ η Τότεναμ που παραμένει αήττητη από την πρεμιέρα (4-5-0), έρχεται από την πεντάρα στην έδρα της Μπόρνμουθ, όπου είδε τον Κέιν να σημειώνει χατ-τρικ. Με υπηρεσιακό τεχνικό συνεχίζει η Άστον Βίλα, βελτιωμένη στο μεσοβδόμαδο ματς με τη Σαουθάμπτον για το Λιγκ Καπ, σπατάλησε πολλές ευκαιρίες πριν αποκλειστεί. Απλά τραγική στο πρωτάθλημα, ουραγός, κέρδισε μόνο στην πρεμιέρα (0-1-8 έκτοτε). Δεν έχουν αξία φυσικά οι τιμές του άσου, στο 2,15 ( Stoiximan ) ανεβαίνει όμως η απόδοσή του, αν συνδυαστεί με το over 2,5 («λύθηκε» ο Κέιν, ενώ αν χρειαστεί μπορεί να σκοράρει και η Βίλα, το έκανε σε 4/5 επισκέψεις της). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1861. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΕΜΠΟΛΙ

Αναμενόμενη η ήττα που γνώρισε η Παλέρμο στην έδρα της Νάπολι, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της αντιπάλου, με αποτέλεσμα να μπει τέλος στο μίνι σερί των δυο παιχνιδιών χωρίς ήττα που έτρεχε προηγουμένως (1-1-0). Η Έμπολι απέσπασε 1-1 από τη Σαμπντόρια και δείχνει σε ανοδική πορεία, αφού στα τέσσερα τελευταία έχει ηττηθεί μόλις μια φορά (2-1-1). Ισόβαθμες οι δυο ομάδες, δεν φαίνεται να είναι πολλά εκείνα που τις χωρίζουν αγωνιστικά, εξαιρετικά αμφίρροπη στα μάτια μας η μεταξύ τους αναμέτρηση.

1862. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Σπουδαίο διπλό με 2-0 στην έδρα της Μαρίτιμο πήρε η Πάκος, με αποτέλεσμα να διατηρείται ψηλά στη βαθμολογία (5η, 4-2-2 συνολικά). Η Γκιμαράες δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Ακαδέμικα, μένοντας έτσι για τέταρτο ματς χωρίς τρίποντο (0-2-2), με την πίεση προς τον Κονσεϊσάο ολοένα να αυξάνει. Πιο ήρεμη η Πάκος, μπορεί να έχει αποδειχθεί αρκετά ασταθής για την ώρα, αλλά απέναντί της θα βρει έναν αντίπαλο που ακόμα ψάχνεται, δίκαιος ο άσος στο 2,12 του Stoiximan .

1782. ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Από δυο σερί εκτός έδρας ήττες έρχεται η Πετρολέρα, στο γήπεδό της πάντως είναι πανίσχυρη (7-1-0 εντός, μόλις δυο γκολ παθητικό). Η Μεντεγίν ηττήθηκε στην έδρα της Τζούνιορ, με το συνολικό εκτός έδρας απολογισμό της να ανέρχεται πια σε 3-1-5. Δίνουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, επιλογή που ενισχύεται και από την απουσία του δεύτερου σκόρερ των φιλοξενούμενων, Ετσαλάρ (35 συμ./10 γκολ).

1863. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Έχει αναθαρρήσει εσχάτως η Σαν Λουίς, κερδίζοντας τα δυο τελευταία παιχνίδια της, η Ουατσιπάτο μετράει τέσσερις σερί ήττες. Το μομέντουμ δείχνει αριστερά, λογικές οι τιμές.

1758. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Προτελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής.Ήττα μετά από τρία ματς (2-1-0) γνώρισε η Άρσεναλ, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στην έδρα της Κολόν, η Ντεφένσα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα πιο πρόσφατα δυο (1-1-0) και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για είσοδο στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα. Χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι έχει ο αγώνας, σωστό μας φαίνεται το ελαφρύ προβάδισμα των φιλοξενούμενων, που είναι και οι μόνοι που έχουν ουσιαστικό κίνητρο ως τη λήξη του πρωταθλήματος.

1759. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ. – OΛΙΜΠΟ

Την τρίτη της ήττα στα τελευταία τέσσερα (1-0-3) γνώρισε η Αρχεντίνος στην έδρα της Ροζάριο, η Ολίμπο έχει μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα επτά (3-3-1) και δείχνει σε καλή κατάσταση. Οι δυο ομάδες μάχονται για να βρεθούν στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα, αμφίρροπη αναμέτρηση προμηνύεται, γι αυτό και δεν βλέπουμε το λόγο να μπλέξουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ