ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (12/10). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

2271. ΓΑΛΛΙΑ U19 - ΟΛΛΑΝΔΙΑ U19

Έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στηνEliteRoundοι δυο ομάδες, καθώς έχουν κάνει το 2/2 απέναντι στις αδύναμες ομάδες του γκρουπ (Γιβραλτάρ και Λιχτενστάιν), χωρίς άγχος αναμένεται να αγωνιστούν γι αυτό και τα πολλά γκολ είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους.

2313. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

Ισόπαλος με 0-0 αναδείχθηκε ο Απόλλωνας απέναντι στα Χανιά, σε ένα παιχνίδι που είχε δυο δοκάρια (έναντι ενός των αντιπάλων), ενώ φωνάζει και για ένα ακυρωθέν γκολ που πέτυχε στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης. Από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον Εργοτέλη έρχεται ο Αχαρναϊκός, ο οποίος μέχρι και το 88’ κρατούσε στα χέρια του τους βαθμούς της νίκης. Σε καλύτερη επίπεδο ετοιμότητας δείχνουν οι γηπεδούχοι, που έχουν ούτως ή άλλως ποιοτικότερο σύνολο, χαμηλός αλλά σωστός ο άσος.

877. ΣΟΥΗΔΙΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Η Σουηδία λογικά δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απέναντι στους Μολδαβούς. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια πρόκρισης ελπίζοντας φυσικά σε στραβοπάτημα των Ρώσων. Περιμένουμε εύκολη νίκη των Σκανδιναβών συνοδευόμενη μάλιστα με αρκετά γκολ μιας και η Μολδαβία είναι αδιάφορη και αναμένεται να παίξει χωρίς σκοπιμότητα. Στην απόδοση 1,75 ο συνδυασμός του άσου με το over 2,5 στον Stoiximan αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

878. ΡΩΣΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Πανηγυρικό θα είναι το κλίμα στη Μόσχα, η Ρωσία θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσει της στα προκριματικά και με ακόμα μια νίκη μπορεί να το πετύχει. Ακόμα και η ισοπαλία είναι αρκετή για τους γηπεδούχους όμως το Μαυροβούνιο ταξιδεύει χωρίς ψυχολογία και κίνητρο οπότε περιμένουμε έστω και δύσκολα να λυγίσει. Στην απόδοση 1,85 ο συνδυασμός 1 & under 3,5 στον Stoiximan αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΑΥΣΤΡΙΑ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ

Νίκη για να κλείσει με πανηγυρικό τρόπο την επιτυχημένη προκριματική φάση θα επιδιώξει η Αυστρία, θέλοντας να ικανοποιήσει το κοινό της. Το Λιχτενστάιν είναι μια από τις πιο αδύναμες ομάδες των προκριματικών και διαθέτει μια από τις ασθενέστερες επιθετικές γραμμές, με μόλις δυο γκολ ενεργητικό. Εξαιρετική η ανασταλτική λειτουργία της Αυστρίας στη διοργάνωση, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να κρατήσει τους αντιπάλους της μακριά από το γκολ και να φτάσει σε μια άνετη νίκη, θα επιλέξουμε τα σκορ 2-0/3-0/4-0 με κάλυψη το 5-0 υπέρ των Αυστριακών, τα οποία δίνουν συνδυαστική απόδοση 1,74 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2291. ΓΚΑΜΠΟΝ – ΚΟΝΓΚΟ

Φιλική αναμέτρηση, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

2254. ΕΛΒΕΤΙΑ U21 - ΝΟΡΒΗΓΙΑ U21

Την κορυφή του ομίλου τους μοιράζονται οι δυο ομάδες, η Ελβετία έχει 2/2 νίκες επί του Καζακστάν (1-0 εκτός) και της Βοσνίας (3-1 εντός), η Νορβηγία μετράει 2-0-1, επικρατώντας επίσης των Καζακστάν και Βοσνία, αλλά γνωρίζοντας την ήττα από την Αγγλία, έχοντας πάντως αγωνιστεί και τις τρεις φορές μπροστά στο κοινό της. Καλά τα ως τώρα δείγματα γραφής των δυο αντιπάλων, αμφίρροπη δείχνει η μεταξύ τους αναμέτρηση στα μάτια μας.

2272. ΣΟΥΗΔΙΑ U19 - ΒΕΛΓΙΟ U19

Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στηνEliteRoundη Σουηδία χάρη στις δυο νίκες που πέτυχε απέναντι σε Λευκορωσία με 2-0 και Σαν Μαρίνο με 1-0. Το Βέλγιο θέλει τυπικά ένα βαθμό για να είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί στην επόμενη φάση και για την ώρα μετράει μια νίκη (9-0 το Σαν Μαρίνο) και μια ισοπαλία (2-2 με Λευκορωσία). Δεν φαίνεται να χωρίζουν πολλά τις δυο ομάδες, το παιχνίδι δείχνει να ακροβατεί γύρω από την ισοπαλία.

2292. ΜΑΡΟΚΟ – ΓΟΥΪΝΕΑ

Φιλική αναμέτρηση, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

879. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΠΓΔΜ

Ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού η Λευκορωσία ψηλότερα από την 4η θέση δεν μπορεί να τερματίσει και η ΠΓΔΜ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Την Παρασκευή η Λευκορωσία παίζοντας με πολλές αλλαγές όχι μόνο στάθηκε όρθια στη Ζίλινα αλλά έκανε τη ζημιά και έφυγε με το τρίποντο απέναντι στη Σλοβακία ενώ την ίδια ώρα η ΠΓΔΜ γνώρισε την 7η συνεχόμενη ήττα της. Ντροπιαστικές οι επιδόσεις των Σκοπίων που μετρούν 8/9 ήττες (1-0-8), οριακά αποδεκτός ο άσος στο 1,80 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

887. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Κοντά σε ένα ιστορικό ρεκόρ που ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν έχει καταφέρει η Αγγλία. Με το 2-0 επί της Εσθονίας την Παρασκευή επέκτεινε το νικηφόρο σερί της στον όμιλο (9-0-0, 28-3 τέρματα) και αν τελειώσει τις υποχρεώσεις της νικηφόρα και στη Λιθουανία τότε θα γίνει η 6η ομάδα που θα έχει 100% ποσοστό επιτυχίας σε όμιλο προκριματικών. Ο Χόγκσον δεν πήρε μαζί του παίκτες όπως οι Ρούνει, Χαρτ, Κέιχιλ, Μίλνερ και Κάρικ και παρά τις αλλαγές φρεσκαρίσματος που θα κάνει στο αρχικό σχήμα μπορεί να κερδίσει με 1 ή 2 γκολ διαφορά, η συνδυαστική αυτή επιλογή βγάζει 1,85 μέση απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

889. ΕΣΘΟΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η Εσθονία δεν έχει, το σενάριο το οποίο πρέπει να γίνει πραγματικότητα είναι ακατόρθωτο. Οι λβετοί αναμένεται να παίξουν ανοιχτά και χωρίς άγχος, στοιχείο το οποίο μας οδηγεί στην λύση των γκολ. Αρκετά ελκυστικές οι αποδόσεις στα γκολ, συγκεκριμένα στο 1,90 το over 2,25 στην Bet365 αποτελεί επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

892. ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ισχυρότατο το κίνητρο για την Ουκρανία, με νίκη προκρίνεται απευθείας στα τελικά ως καλύτερη τρίτη όλων των ομίλων. Εντελώς αδιάφοροι οι Ισπανοί και με απουσίες, το ρεπορτάζ λέει πως ο Ντελ Μπόσκε θα χρησιμοποιήσει μερικά νέα πρόσωπα. Φυσικά η ποιότητα των Ισπανών δεν μπορεί να αμεληθεί, έτσι εικάζουμε πως οι Ουκρανοί θα μπουν συντηρητικά στο ματς για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων και θα προσπαθήσουν σταδιακά να αυξήσουν την πίεσή τους. Επιλογή να σημειωθεί το πρώτο γκολ του αγώνα μετά το 28’ (2,10 Stoiximan ), ενώ με το ανάλογο ρίσκο ίσως παίζεται και ο άσος στο 3,10 της ίδιας εταιρείας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

893. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Με διπλό στο Λουξεμβούργο «καθαρίζει» την υπόθεση πρόκριση η Σλοβακία, δύσκολα θα αντιμετωπίζει πρόβλημα από έναν αδιάφορο και περιορισμένων δυνατοτήτων αντίπαλο, όμως η επιθετική δυστοκία της στα τελευταία παιχνίδια μας κάνει να περιμένουμε απλά μία επαγγελματική νίκη. Επιλογή λοιπόν το συνδυαστικό στοίχημα για νίκη των Σλοβάκων σε συνδυασμό με under 3,5 γκολ στο ματς (1,83 Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Στο τσεπάκι της έχει την 3η θέση η Σλοβενία που λογικά θα κάνει περίπατο μέσα στο Σαν Μαρίνο και στη συνέχεια θα σκεφτεί και θα προετοιμαστεί για τα μπαράζ προκειμένου να βρεθεί στην τελική φάση τουEUROτης Γαλλίας. Το Σαν Μαρίνο άλλωστε σπάνια δεν γλιτώνει το διασυρμό, δέχεται 3,7 γκολ κατά μέσο όρο στον όμιλο και μόνο κόντρα στα δύο ματς με Εσθονία και Λιθουανία αντιστάθηκε κάπως και κράτησε χαμηλό σκορ. Τα σκορ νίκης των Σλοβένων 0-3/0-4/0-5 με κάλυψη στο 0-6 βγάζουν συνδυαστικά 1,92 απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ