ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (28/9). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

1324. ΣΕΟΥΛ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Βαθμούς για να πάνε με καλύτερη συγκομιδή στα πλέι-οφ κυνηγούν οι δυο ομάδες, καμιά τους δεν δείχνει στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, το προσπερνάμε.

963. ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ - Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ

Η Άμκαρ πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου απέναντι σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει έξι ματς χωρίς τρίποντο (0-3-3), αλλά στο πιο πρόσφατο από αυτά, απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Ζενίτ, ένα σίγουρα θετικό αποτέλεσμα. Η Μορντόβια έμεινε εκτός κυπέλλου από την Κίμκι (ομάδα τρίτης κατηγορίας) επιβεβαιώνοντας την κακή της κατάσταση από το ξεκίνημα της χρονιάς (1-4-4). Έχουν τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, στο 1,925 ο ασιατικός άσος -0,25 στηνBet365.

899. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Από δυο ματς χωρίς ήττα έρχεται η Χέλσινγκφορς (3-8-2 εντός) στον αγώνα που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, η Σεϊναγιόεν (4-5-5 εκτός) πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη μεσοβδόμαδη νίκη της στο ντέρμπι επί της Ελσίνκι και κρατάει πια την τύχη στα χέρια της. Έχουν χτυπήσει φόρμα οι φιλοξενούμενοι (5-2-0 στα τελευταία επτά) και θεωρούμε ότι θα πάρουν το διπλό στο 1,93 του Stoiximan που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

964. ΡΟΣΤΟΦ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Η Ροστόφ αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από το κύπελλο (δεν αγωνίστηκε η πρώτη ομάδα), στο πρωτάθλημα πάντως πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία (4-3-2) και στην έδρα της μετράει δυο συνεχόμενες νίκες (2-3-0 εντός, 5/5under2,5). Η Κούμπαν έχει δυο σερί τρίποντα σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δείχνει να παίρνει τα πάνω της μετά το μέτριο ξεκίνημα (1-4-4 συνολικά) που έφερε αλλαγή στον πάγκο της. Μπερδεμένο μας φαίνεται, γυροφέρνει στην ισοπαλία.

1013. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα η Πογκόν (3-6-0, 8/9GG), η Γιαγκελόνια γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό μεσοβδόμαδα από το κύπελλο, χάνοντας εντός έδρας από τη Ζαγκλέμπιε, ωστόσο στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, έχοντας μόνο μια ήττα στα τελευταία έξι (3-2-1). Παραγωγικοί μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι (1-1-2, 3/4over2,5, 4/4GG), θα κρατήσουμε το αμφίσκορο στο 1,83 του Stoiximan .

1065. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Μετά από δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα (1-2-2 συνολικά), η Καϊσερισπόρ νίκησε, έστω και δύσκολα, ομάδας τέταρτης κατηγορίας για το κύπελλο, με τον προπονητή της να δηλώνει ότι επιθυμεί τη διάκριση στο θεσμό. Η Μπασακσεχίρ μετράει για την ώρα 2-0-3 στο πρωτάθλημα, έχοντας γνωρίσει δυο ήττες σε ισάριθμες εξόδους, χωρίς καν να σκοράρει. Αρκετά σφιχτό το σετ, σωστό μας φαίνεται.

1066. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Κασίμπασα (3-0-2), πέρασε με 3-0 από την έδρα της Εσκισεχιρσπόρ για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι σε ομάδα της τέταρτης κατηγορίας για το κύπελλο. Η Ριζεσπόρ (2-3-0) είχε και αυτή εύκολο έργο στο κύπελλο, νικώντας με 2-0 ομάδα τέταρτης κατηγορίας, ενώ στο πρωτάθλημα έρχεται από την καλύτερή της εμφάνιση στη νίκη με 5-1 επί της Ανταλιασπόρ. Αμφίρροπη αναμέτρηση στα μάτια μας, πιο ισορροπημένο περιμέναμε το σετ.

1158. ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Έμεινε στο 0-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια η Ανόρθωση, με αποτέλεσμα να διακοπεί το σερί των τριών νικών που έτρεχε (3-1-0 συνολικά). Η Δόξα ηττήθηκε στο γήπεδό της από τον ΑΠΟΕΛ με 0-1, αν και το πάλεψε όσο δεν πήγαινε. Είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-2) αλλά μακριά από το γήπεδό της έχει αποσπάσει ισάριθμες ισοπαλίες από τον Εθνικό Άχνας και την Ομόνοια. Ένα και τίποτα ο άσος, δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε.

---. ΒΕΡΟΙΑ – ΑΕΚ

Να ξεχάσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά κυρίως την άθλια εμφάνιση που πραγματοποίησε στην Τούμπα θέλει η ΑΕΚ στη Βέροια που στοχεύει στο πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα. Διόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος η ομάδα της Ημαθίας που έρχεται από ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και μέχρι στιγμής ηττήθηκε επίσης μόνο από τον ΠΑΟΚ (1-2-1). Στα γκολ θα κινηθούμε αφού περιμένουμε να δούμε ματς με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, στο 1,70 βρίσκουμε τοover2 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

895. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΕΜΠΟΛΙ

Πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα για τη Φροζινόνε, ήρθε απρόσμενα στην έδρα της Γιουβέντους, σε ένα παιχνίδι που οι πρωταθλητές είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσουν εύκολα. Η Έμπολι ηττήθηκε στην έδρα της την Πέμπτη από την Αταλάντα, επιστρέφοντας έτσι στις ήττες μετά από δυο σερί θετικά αποτελέσματα (1-1-3 συνολικά, 4/5GG&over2,5). Με ανεβασμένη την ψυχολογία πια οι γηπεδούχοι, απορρίπτεται ο καθαρός φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων.

1067. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Κάκιστη η εκκίνηση της Μπούρσα στο πρωτάθλημα μετράει μόλις 1-0-4, με τη μοναδική νίκη της να έρχεται στο πιο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι της με την Γκεντσλέρ. Από δυο σερί ήττες έρχεται η Εσκισεχιρσπόρ (1-1-3) έχοντας ηττηθεί και στις δυο φετινές εξόδους της από Ανταλιασπόρ και Φενέρ. Κακό το κλίμα και στις δυο ομάδες, εκτός των άλλων το παιχνίδι έχει και χαρακτήρα ντέρμπι, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

761. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Η Έλφσμποργκ (7-4-1 εντός) έχει μείνει χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (0-2-2) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση, η Ατβίνταμπεργκ (1-2-9 εκτός) εξακολουθεί να είναι ουραγός της βαθμολογίας, στο -7 από τα μπαράζ και βλέπει τις ελπίδες της για παραμονή να λιγοστεύουν επικίνδυνα. Λογικά θα επιβεβαιωθεί ο άσος, αναμενόμενα χαμηλά οι τιμές.

794. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΚΑΛΜΑΡ

Σε θετικότατο μομέντουμ η Έρεμπρο με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ατενίζει το μέλλον με περίσσια αισιοδοξία. Με νίκη της θα αυξήσει τη διαφορά σε επτά βαθμούς από την 14η θέση και θα αντιμετωπίσει τη Φάλκενμπεργκ με σημαντικό αβαντάζ την επόμενη αγωνιστική. Δεν παρουσιάζει κάτι το ιδιαίτερο τους δύο τελευταίους μήνες η Κάλμαρ, μόλις μία νίκη σε επτά αγωνιστικές. Σε -λογική- πτώση ο άσος, οριακά αποδεκτό το 1,875 του ασιατικού άσου -0,5 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

797. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Τζουργκάρντεν (6-4-2 εντός), πέντε συνεχόμενες οι αποτυχίες για τη Χέλσινγκμποργκ (3-2-7 εκτός), δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε.

803. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. – ΣΙΡΙΟΥΣ

Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη η ΑΦΚ (4-3-5 εντός), στην τρίτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την άνοδο βρίσκεται η Σίριους (3-7-2 εκτός) και φαίνεται δύσκολο να πάει ψηλότερα ή χαμηλότερα από εκεί.NoBet.

818. ΧΟΜΠΡΟ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Ουραγός της βαθμολογίας η Χόμπρο (2-1-6 συνολικά), έχει τέσσερις ήττες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Η Έσμπιεργκ (2-3-4 συνολικά) έρχεται από δυο ήττες, μια στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο μεσοβδόμαδα, ενώ το αμέσως προηγούμενο διάστημα είχε μείνει αήττητη για τέσσερα ματς (2-2-0). Δεν νομίζουμε ότι θα έπρεπε να δίνονται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί οι φιλοξενούμενοι, καθώς δεν χωρίζουν τόσα πολλά τις δυο ομάδες.

1084. ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΣΤΡΟΜΕΝ

Να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας επιθυμεί η Σόγκνταλ (8-3-1 εντός), η Στρόμεν (4-4-4 εκτός) έχει ελπίδες να προλάβει τα πλέι-οφ ανόδου και έχει καταφέρει να μην ηττηθεί στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (3-2-0). Δεν βρίσκουμε στοιχηματικό ενδιαφέρον με τα σετ που κυκλοφορούν.

1085. ΜΠΡΑΝ – ΜΠΡΙΝΕ

Έντεκα ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Μπραν (6-5-0), χρειάζεται ωστόσο να συνεχίσει να νικάει προκειμένου να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η Μπρίνε βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και ψάχνει για βαθμούς προκειμένου να αποφύγει τις περιπέτειες. Πέντε συνεχόμενες ήττες μακριά από το σπίτι τους μετρούν οι φιλοξενούμενοι (3-3-6 συνολικά εκτός), δεν τους βλέπουμε να αποφεύγουν ακόμα μία.

760. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Μόνο νίκη θέλει η Γκέτεμποργκ (9-2-1 εντός) για να πιάσει εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας τη Νόρκεπινγκ, η Σούντσβαλ (5-1-6 εκτός) είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Ένα και τίποτα ο άσος, προφανώς δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

811. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Ομάδα έδρας η Ασιρίσκα, μετράει 6-4-2 μπροστά στον κόσμο της, με τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε εντός έδρας (4-1-0), η Βάρμπεργκ (3-5-4 εκτός) είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία στο πρωτάθλημα αλλά έχει μόλις μια νίκη μακριά από το σπίτι της στις πιο πρόσφατες δέκα εξόδους της (1-5-4). Σωστό το ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα.

1035. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ.

Εύκολη νίκη για το κύπελλο πήρε η Κονκόρντια (2-2-1 εντός) μεσοβδόμαδα, ελπίζει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα όπου αγνοεί το τρίποντο στα τρία τελευταία (0-1-2). Η Ντιναμό, αν και δυσκολεύτηκε, νίκησε στο κύπελλο και έχει και αυτή τρία ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-1), ενώ μακριά από το γήπεδό της έχει 6 ισοπαλίες σε ισάριθμες εξόδους. Δεν είναι για να δίνονται σε αποδόσεις φαβορί – έστω και οριακού – οι φιλοξενούμενοι, κλειστό παιχνίδι περιμένουμε σε κάθε περίπτωση.

865. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ – ΟΣ

Μια νίκη στο πρωτάθλημα έχει για την ώρα η ομάδα νέων του Άγιαξ (1-2-3 συνολικά), ωστόσο εντός έδρας παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστική (1-2-0), η Ος έρχεται από τέσσερις σερί ήττες, με το συνολικό απολογισμό της να ανέρχεται πια σε 1-0-5, ενώ μεσοβδόμαδα γνώρισε βαριά ήττα με 1-4 από ομάδα της τρίτης κατηγορίας για το κύπελλο, παρόλο που αγωνίστηκε με βασικούς. Ικανοποιητικός ο άσος στο 1,85 του Stoiximan .

847. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Εντυπωσιακή το τελευταίο διάστημα η Μπραουνσβάιγκ, μετράει 4-1-0 στα πιο πρόσφατα πέντε χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ, με τις εντός έδρας επιδόσεις της πάντως να εξακολουθούν να είναι μέτριες (1-1-2 εντός). Σε φόρμα και η Γκρόιτερ (1-2-1 εκτός, 4/4GG&over2,5) μετά τη διακοπή έχει τρεις συνεχόμενες νίκες (3/3over2,5). Κακό σταύρωμα, καθώς και οι δυο έχουν χτυπήσει φόρμα και αν δεν έπαιζαν μεταξύ τους θα ήταν υποψήφιες για ποντάρισμα υπέρ τους.

1057. ΠΑΡΙ - ΝΑΝΣΙ

Αγαπάει υπερβολικά τις ισοπαλίες η Παρί, 1-7-0 ο απολογισμός της μέχρι στιγμής, η Νανσί έχει συμπληρώσει τρία ματς χωρίς νίκη (0-2-1) και μετράει συνολικά 3-4-1 στο πρωτάθλημα. Δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε το Χ να επαληθεύεται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1155. ΝΟΒΑΡΑ – ΚΟΜΟ

Με 1-2-1 έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Νοβάρα, φαίνεται να βασίζει πολλά στην ανασταλτική της λειτουργία, έχοντας κρατήσει λευκό παθητικό στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Κόμο δεν έχει ακόμα τρίποντο στο πρωτάθλημα, ωστόσο έρχεται από δυο σερί ισοπαλίες (0-2-2 συνολικά). Γειτονικό ντέρμπι το ματς, η Κόμο μάλιστα στα μέχρι στιγμής εντός έδρας παιχνίδια της χρησιμοποιεί το γήπεδό της Νοβάρα (λόγω εργασιών στο δικό της), θα δώσουμε το προβάδισμα στη Νοβάρα που δείχνει σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας, κάτι μεταξύ 1-0/2-0/2-1 περιμένουμε να δούμε.

547. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Σκληροτράχηλη ομάδα η Γουέστ Μπρομ του Πιούλις, μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα με την απόδοσή της, όμως ήδη έχει πάρει δύο επαγγελματικές νίκες εκτός έδρας. Δεν είχε εύκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής στο σπίτι της, στο μοναδικό θεωρητικά βατό παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Σαουθάμπτον. Ισόπαλα χωρίς τέρματα ήταν και τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Έβερτον, η οποία ακόμα κρατάει απαραβίαστη την εστία της μακριά από το «Γκούντισον Παρκ». Ζόρικο ματς για προβλέψεις, «ζαριά» στην ισοπαλία με απόδοση 3,30 (Bet365), αγαπημένο αποτέλεσμα της Έβερτον εκτός έδρας.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

896. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Η Αταλάντα προέρχεται από μεγάλο διπλό στην Τοσκάνη απέναντι στην Έμπολι, με την ηρεμία να επιστρέφει στο στρατόπεδο της και υποδέχεται στην παραδοσιακά δυνατή της έδρα τη Σαμπντόρια. Οι Γενοβέζοι διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και με την ψυχολογία στα ύψη μετά την απρόσμενη –όπως εξελίχθηκε- νίκη επί της Ρόμα θα διεκδικήσουν το πρώτο φετινό τους διπλό. Δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο και για το λόγο αυτό θα στραφούμε στο αμφίσκορο σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan , το οποίο έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί, καθώς η Αταλάντα σκοράρει στα 17/18 εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ η Σαμπντόρια μοιάζει δαιμονισμένη όσον αφορά το σκοράρισμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1182. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Με μεγάλο διπλό με σκορ 3-0 πέρασε η Ρίο Άβε από την έδρα της Πάκος, επιβεβαίωσε έτσι την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος (2-2-1, 4/5over2,5, 3/5GG). Κάκιστη για την ώρα η Ακαδέμικα, συμπλήρωσε πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς με τέρματα 1-12, με τον προπονητή της να υποβάλει την παραίτηση του σε μια προσπάθεια να αφυπνιστεί η ομάδα. Με υπηρεσιακό στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι, δεν νομίζουμε ότι θα προλάβει να αλλάξει πολλά, ο άσος είναι το πρώτο σημείο της αναμέτρησης.

1277. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Ήττα μετά από επτά ματς (2-5-0) γνώρισε η Τέμπερλεϊ (3-6-3 εντός) στην έδρα της Ουνιόν, είναι πάντως πολύ κοντά πια στην επιβεβαίωση της μαθηματικής της παραμονής, ενώ παράλληλα διεκδικεί και ένα εισιτήριο για τη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα. Η Άρσεναλ έχει μόνο δυο νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος (2-0-5) και μακριά από την έδρα της είναι τραγική μέχρι στιγμής (0-2-10). Αρκετή ισοπαλία βλέπουμε να έχει το ματς, καμία από τις δυο δεν θα δυσαρεστηθεί με το βαθμό.

1280. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Από βαριά ήττα με 0-5 με θύτη την Κατόλικα έρχεται η Ο’ Χίγκινς, η οποία μετράει πλέον 3-1-2 στο πρωτάθλημα. Η Άουνταξ πέτυχε δυο συνεχόμενες νίκες και είναι πλέον αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (2-3-1 συνολικά). Προς αποφυγή ο άσος, το μομέντουμ δεν ευνοεί τους γηπεδούχους.

1278. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Από αποκλεισμό στο κύπελλο έρχεται η Εστουδιάντες (5-5-2 εντός), επικεντρώνεται πια στο πρωτάθλημα όπου είναι αήττητη εδώ και επτά ματς (4-3-0). Επιτέλους νίκη για τη Νιούελς (2-4-6 εκτός), μετά από οχτώ παιχνίδια (0-4-4), επικράτησε με 1-0 της Σαν Μαρτίν, χωρίς πάντως να πιάσει καμιά σπουδαία απόδοση. Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους που στοχεύουν σε μια θέση εντός της πρώτης εξάδας, ανεκτός ο άσος στο 2,02 του Stoiximan .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ