ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζαγκλής: "Οι προσευχές μας στη Βηρυττό"

Photo : Vianney THIBAUT
Photo : Vianney THIBAUT VIANNEY THIBAUT

Ο Ανδρέας Ζαγκλής έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης προς τον λαό του Λιβάνου, μετά την δολοφονική έκρηξη που έγινε στο λιμάνι της Βηρυττού.

Η μεγάλη έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυττού το απόγευμα της Τρίτης 4 Αυγούστου συγκλόνισε τον πλανήτη, με τον Λίβανο να μετρά νεκρούς και ανοιχτές πληγές μετά απ' όσα έγιναν. Η Ρεμπέκα Ακλ, παίκτρια του ΠΑΟΚ, εξήγησε στο Sport24.gr πως σείστηκε η Βηρυττός απ' όσα έγιναν, με τον Ανδρέα Ζαγκλή να στέλνει το δικό του μήνυμα στήριξης μέσω Instagram.

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA ανέφερε χαρακτηριστικά πως " κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη Βηρυτό πέρσι, γνώρισα μία πολυπολιτισμική πόλη με πολύ έντονο παλμό, που αγαπά το μπάσκετ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με τους ανθρώπους που έχασαν τις ζωές τους εξαιτίας της έκρηξης και των οικογενειών τους. Η φωτογραφία απεικονίζει ένα standing ovation κι αυτό, τώρα, είναι αφιερωμένο στην ανθεκτικότητα που δείχνουν οι Λιβανέζοι φίλοι μας και ανάμεσα τους οι εξαιρετικά ικανοί άνθρωποι της Λιβανέζικης Ομοσπονδίας. Το ασιατικό γραφείο μας, που εδρεύει την Βυρητό, υπέστη ζημιές, αλλά όλο το προσωπικό είναι ασφαλές και υγιές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ