ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαμός με Γιαννακόπουλο-Αγγελόπουλο: καταγγελίες για φτυσιά και σπρωξιά

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βαριές κουβέντες ακούστηκαν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην έκτακτη σύσκεψη για το μπάσκετ. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει λόγο για επίθεση του αφεντικού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Γιώργο Σκινδήλια, σπρώξιμο του Γιώργου Αγγελόπουλου καταγγέλουν οι πράσινοι.

Αρκετή ένταση επικράτησε στην έκτακτη σύσκεψη των φορέων του ελληνικού μπάσκετ και της κυβέρνησης, στις 22:30 της Παρασκευής (15/3). Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλαν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια, το, οποίο μόλις βγήκε από την αίθουσα αποκάλεσε "πορνόγερο". Διαψεύδει την φτυσιά το αφεντικό του Παναθηναϊκού.

Ο Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος, τα έβαλε τόσο με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά όσο και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, με αποτέλεσμα η συζήτηση που είχε ξεκινήσει μία ώρα πριν να διακοπεί. Σύμφωνα με το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απωθήθηκε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και δέχθηκε προκλήσεις από τον Σκινδήλια, γι' αυτό και ήταν έξω φρενών μαζί τους.

" Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεων τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ είμαστε", είπε μόλις βγήκε από την αίθουσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ