ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλακόπουλος: "Τραγικό λάθος και ζημιά να μην είναι ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος βρέθηκε στην Καλαμάτα όπου μίλησε για την περίπτωση του Ολυμπιακού και τις συνέπειες που έχει η απουσία του από τη Basket League.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε τόσο για την πορεία της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, την οποία έκρινε και ο ίδιος αποτυχημένη, ενώ στάθηκε στη "ζημιά" που προκαλεί στο πρωτάθλημα και στον ίδιο τον Ολυμπιακό, η απουσία των "ερυθρολεύκων".

Ο τηλεοπτικός σταθμός "best tv" κυκλοφόρησε ένα video από την ομιλία του, στην οποία ανέφερε για τον Ολυμπιακό: "Όταν δεν υπάρχει ενότητα, τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Και είναι πράγματι αρνητικά διότι κανείς δεν ήθελε να έχουμε αυτά τα φαινόμενα. Ομάδα Α ή Β, ομάδα 1 ή 2. Γιατί το να μην έχεις την ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα είναι μεγάλη ζημιά και για το άθλημα και για την κατηγορία, αλλά και στον ίδιο τον σύλλογο. Δεν μπορείς να παίζεις πρωτάθλημα και να μην είναι μέσα ο Ολυμπιακός. Είναι τραγικό λάθος, θέλουμε να διορθωθεί, το οποίο δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι τα αποτελέσματα της επαγγελματο-εμπορευματοποίησης".

Αναφορικά με την Εθνική ομάδα, ανέφερε: " Σήμερα η Ελλάδα είναι στη θέση 7 παρά την αποτυχία που είχαμε στο Παγκόσμιο. Ή την ατυχία. Εγώ θα έλεγα ότι ήταν αποτυχία. Αφού δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Αλλά όχι ότι διασυρθήκαμε. Για όνομα του Θεού! Τώρα αν έχασε ένα πόντο από τη Βραζιλία ή σε ένα ημίχρονο δεν πήγε καλά, αυτά συμβαίνουν".

Όσο για τους Έλληνες προπονητές τόνισε: "Έχουμε τόσο ικανούς προπονητές και τους εμπιστεύονται οι ομάδες. Αυτό κάτι λέει. Γιατί να μην εμπιστευτούμε και τον Έλληνα παίκτη; Και να ξενιτεύονται για να παίξουν και εδώ να φέρνουμε κάθε αμφιβόλου αξίας περιπλανώμενο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ