ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλακόπουλος για Θεοδωρακάκη: "Υπήρξε φίλος μου, δημιουργείται κενό..."

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΕΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του επίτιμου προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, ενώ με προσωπική του δήλωση τον αποχαιρέτισε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Το δικό της "αντίο" στον επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών είπε και η ΕΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή της. Μεταξύ αυτής μάλιστα, μήνυμα αποχαιρετισμού έστειλε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Αναλυτικά:

"Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που "έφυγε" σήμερα από την ζωή σε ηλικία 91 ετών", ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΟΚ, για να ακολουθήσει και η δήλωση του προέδρου της Ομοσπονδίας: "Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης υπήρξε ένα διακεκριμένο στέλεχος του ελληνικού αθλητικού κινήματος με θετική παρουσία κατά την πολυετή του ενασχόληση με τα κοινά. Ειλικρινά δημιουργείται ένα κενό με την απώλειά του, ενώ υπήρξε και ένας πολύ καλός φίλος του μπάσκετ και προσωπικός μου".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ