Βασιλακόπουλος για Θεοδωρακάκη: "Υπήρξε φίλος μου, δημιουργείται κενό..."

Η ΕΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του επίτιμου προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, ενώ με προσωπική του δήλωση τον αποχαιρέτισε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Το δικό της "αντίο" στον επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών είπε και η ΕΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή της. Μεταξύ αυτής μάλιστα, μήνυμα αποχαιρετισμού έστειλε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Αναλυτικά:

"Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που "έφυγε" σήμερα από την ζωή σε ηλικία 91 ετών", ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΟΚ, για να ακολουθήσει και η δήλωση του προέδρου της Ομοσπονδίας: "Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης υπήρξε ένα διακεκριμένο στέλεχος του ελληνικού αθλητικού κινήματος με θετική παρουσία κατά την πολυετή του ενασχόληση με τα κοινά. Ειλικρινά δημιουργείται ένα κενό με την απώλειά του, ενώ υπήρξε και ένας πολύ καλός φίλος του μπάσκετ και προσωπικός μου".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.