Βασιλακόπουλος: "Αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη ο Κοντονής!"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ξεκαθάρισε πως όπως "δεν είναι δυνατόν να πωληθεί, εκχωρηθεί ή εκποιηθεί η Ακρόπολη", έτσι δεν είναι δυνατόν να συμβούν αυτά και για το ΟΑΚΑ, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη επιχείρηση εκποίησής του!

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στην απόφαση της Κυβέρνησης να δώσει το όνομα του Νίκου Γκάλη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη επιχείρηση εκποίησης του γηπέδου!

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε "ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα" στα οποία ενεπλάκη ο Σταύρος Κοντονή, με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης!

Η δήλωση του προέδρου της ΕΟΚ

"Τα ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα των τελευταίων 24ωρων, στα οποία ενεπλάκη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, επιβεβαιώνουν την πρόθεσή του να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την απαράδεκτη επιχείρηση εκποίησης του ΟΑΚΑ, εμπλέκοντας σε αυτή την επιχείρηση, την ιστορία της ονοματοδοσίας του. Η δική μου θέση, που έχει εκφραστεί και στην ΕΟΕ και έχει γίνει αποδεκτή ομόφωνα, είναι ότι όπως δεν είναι δυνατόν να πωληθεί, εκχωρηθεί ή, εκποιηθεί η Ακρόπολη, έτσι δεν είναι δυνατόν να συμβούν αυτά και για την... Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού, το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο. Όλα τα άλλα, είναι φτηνά τεχνάσματα, εκ του πονηρού, μέσω των οποίων κάποιοι εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μετονομάζεται σε "Νίκος Γκάλης" το κλειστό του ΟΑΚΑ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ