ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαρεζάο: "Πόλεμος με την ΑΕΚ"

Βαρεζάο: "Πόλεμος με την ΑΕΚ"
AP PHOTO/JOHN RAOUX

Η ΑΕΚ και η Φλαμένγκο θα βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου (17/2, 23:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Άντερσον Βαρεζάο στάθηκε στη σημασία της αναμέτρησης.

Η Φαλμένγκο ακολούθησε τα χνάρια της ΑΕΚ, καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου (17/2, 23:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Άντερσον Βαρεχάο μίλησε για τη... μάχη της ομάδας του με την Ένωση.

Ο 36χρονος σέντερ αρχικά ρωτήθηκε για τους φίλους της Φλαμένγκο, οι οποίοι ευελπιστούν η αγαπημένη τους ομάδα να κατακτήσει ξανά το Διηπειρωτικό Κύπελλο και να επαναλάβει την επιτυχία του 2014: "Θυμούνται πιο καλά από όλους εκείνη τη μέρα. Ήταν κάτι ξεχωριστό. Δεν χρειάζεται να τους ζητήσω να έρθουν στο γήπεδο, γιατί γνωρίζω πως θα το γεμίσουν".

Επίσης, τόνισε πως "είναι ένα παιχνίδι, όλα μπορούν να συμβούν και γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας. Σεβόμαστε την ομάδα τους (σ.σ. την ΑΕΚ). Είναι καλοί παίκτες, αλλά το ίδιο κι εμείς. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού για να εκπληρώσουμε το όνειρό μας".

Τέλος, ο Άντερσον Βαρεζάο ρωτήθηκε για το αν νιώθει νευρικότητα πριν από τα παιχνίδια: "Τη μέρα που δεν θα έχω άγχος, θα σταματήσω, γιατί δεν θα φοβάμαι την ήττα. Η καλύτερη απάντηση είναι να είσαι προετοιμασμένος. Όταν έχεις προετοιμαστεί σωστά, μπορείς να ξεπεράσεις ό,τι βρεθεί μπροστά σου. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να το σκέφτομαι συνεχώς, γιατί προπονούμαι σκληρά, γνωρίζω τις δυνατότητες της ομάδας και έχουμε πίστη ο ένας στον άλλον. Γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι ένας πόλεμος, αλλά θα είμαστε έτοιμοι".

AP Photo/John Raoux

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ