ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρομερή εμφάνιση από τον Ελόνου στο Πουέρτο Ρίκο

Τρομερή εμφάνιση από τον Ελόνου στο Πουέρτο Ρίκο

Ο Τσινέμελου Ελόνου, ο οποίος έκλεισε την σεζόν στην ΑΕΚ και παραμένει στα υπόψη της "Ένωσης", έκανε... όργια στον 5ο αγώνα της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος του Πουέρτο Ρίκο, σταματώντας στους 27 πόντους και τα 16 ριμπάουντ!

Όσοι μπασκετμπολίστες δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες κάνουν διακοπές αυτή την περίοδο. Στο Πουέρτο Ρίκο ωστόσο διεξάγονται αυτές τις μέρες οι τελικοί του πρωταθλήματος ανάμεσα στους Αρεσίμπο Καπιτάνες και τους Κεραμπίγιας Πιράτας, με τον Τσινέμελου Ελόνου να παίρνει μέρος ως παίκτης των πρώτων. Και η αλήθεια είναι πως τα πάει πολύ καλά!

Ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος έκλεισε την σεζόν στην ΑΕΚ και εξακολουθεί να είναι εντός της λίστας της "Ένωσης" σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, έκανε πράγματα και θαύματα στον 5ο τελικό του πρωταθλήματος, έχοντας 27 πόντους και 16 ριμπάουντ!

Η εμφάνισή του πάντως δεν αποδείχθηκε αρκετή, αφού οι Πιράτας αποδείχθηκαν καλύτεροι, παίρνοντας τη νίκη με 88-81, κάνοντας το 3-2 στην σειρά. Ο πρωταθλητής στο Πουέρτο Ρίκο κρίνεται στις 4 νίκες, με την σειρά να μεταφέρεται πλέον στην έδρα των Καπιτάνες του Ελόνου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα του Ελόνου έφτασε μέχρι τους τελικούς παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος στην κανονική περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι απέκλεισε με μειονέκτημα έδρας τόσο τον αντίπαλό της στα προημιτελικά, όσο και στα ημιτελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ