Τουρνουά του ΓΣΠ στη μνήμη του Θανάση Χριστοφόρου

Το Περιστέρι θα τιμήσει την μνήμα του Θανάση Χριστοφόρου, διοργανώνοντας τουρνουά. Σε αυτό θα λάβουν μέρος η Κύμη και το Λαύριο. Έναρξη την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Θανάσης Χριστοφόρου, ο οποίος "έφυγε" από την ζωή, υπηρέτησε για αρκετά χρόνια την ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου. Ο σύλλογος θα τον τιμήσει, διοργανώνοντας τουρνουά το οποίο και θα πάρει το όνομα του. Σε αυτό θα λάβουν μέρος η Κύμη και το Λαύριο. Έναρξη την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

"O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την διοργάνωση τουρνουά στη μνήμη του Θανάση Χριστοφόρου.

Ο Ελληνοαμερικανός προπονητής συνέδεσε άρρηκτα το όνομα του με τα πρώτα χρόνια του Συλλόγου μας και θα αποτελεί πάντα ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ιστορίας του ΓΣ Περιστερίου, τον οποίο υπηρέτησε από το 1978 έως το 1985, έχοντας, μάλιστα, στα πρώτα δύο χρόνια την διπλή ιδιότητα του παίκτη-προπονητή.

Το πολύ δυνατό τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» από την Παρασευή 8/9 ως και την Κυριακή 10/9 και θα είναι επιπέδου Α1, καθώς εκτός από την ομάδα μας θα συμμετέχουν το Λαύριο και η Κύμη, που ανήκουν στην μεγάλη κατηγορία.

Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και εν γένει στο μπασκετικό κοινό να παρακολουθήσουν από κοντά δυνατές αναμετρήσεις, πάντα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων".

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου τουρνουά «Θανάσης Χριστοφόρου»

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

ΓΣ Περιστερίου – Λαύριο (17.00)

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Λαύριο – Κύμη (16.45)

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

ΓΣ Περιστερίου – Κύμη (17.00)

*Στο περιθώριο του τουρνουά η ομάδα μας θα δώσει ένα επιπλέον φιλικό παιχνίδι αντιμετωπίζοντας τον Πρωτέα Βούλας το Σάββατο (9/9, 19.15) στο κλειστό της πόλης μας.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24