ΜΠΑΣΚΕΤ

Τουρνουά 3Χ3 στην Κάρυστο

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Το 9ο τουρνουά 3X3 στην Κάρυστο είναι γεγονός και θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5 Αυγούστου!

Κάθε χρόνο και καλύτερο, κάθε χρόνο και περισσότερος κόσμος. Το 9ο "3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament" επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά, δείχνοντας έτοιμο να προσφέρει χαρά στον κόσμο, προσθέτοντας παράλληλα και την κατηγορία PRO!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το 9ο 3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Κάθε χρόνο και καλύτερα! Κάθε καλοκαίρι η παρέα μας μεγαλώνει! Το 3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament βρίσκεται και πάλι προ των πυλών, αφού το τριήμερο 3, 4 και 5 Αυγούστου το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο "Παναγιώτης Μώρος" της Καρύστου θα ανοίξει τις πύλες για να φιλοξενήσει και τη φετινή διοργάνωση!

Μία διοργάνωση "προάγγελος", εν όψει της συμπλήρωσης 10 χρόνων της διοργάνωσης και του επετειακού 10ου 3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament, το καλοκαίρι του 2019!

Πολλές εκπλήξεις, εκλεκτοί καλεσμένοι, διαγωνισμοί, happenings, δώρα, βραβεία και πολύ, μα πολύ μπάσκετ σας περιμένουν και φέτος, σε μία τριήμερη μπασκετική πανδαισία που θα σας μείνει αξέχαστη! Και όλα αυτά με φόντο την πανέμορφη πόλη της Καρύστου, που είναι έτοιμη να αγκαλιάσει τη διοργάνωση και τους συμμετέχοντες σε αυτην!

Το 3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Καρύστου, ενώ ο διοργανωτής και εμπνευστής αυτής της προσπάθειας, ο Κώστας Δημητρίου, θέλοντας κάθε χρόνο να κάνει κι ένα βήμα παραπάνω, φρόντισε να αναβαθμίσει ποιοτικά ακόμη περισσότερο το Τουρνουά, σε όλα τα επίπεδα! Γι' αυτό ΚΑΙ φέτος μεριμνήσαμε ώστε τη διοργάνωση να διευθύνουν επαγγελματίες διαιτητές της ΚΕΔ/ΕΟΚ, που σφυρίζουν στις Εθνικές κατηγορίες!

Φυσικά, στην προσπάθειά του αυτή θα έχει στο πλευρό του τον σημαντικότερο εκπρόσωπο της Καρύστου στο ελληνικό μπάσκετ, τον επί 19 έτη προπονητή του Πανερυθραϊκού (και με πάνω από 20 χρόνια πορείας σε Εθνικό επίπεδο), Δημήτρη Χουχουλή, η συμβολή και η παρουσία του οποίου στο 3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament αποτελεί... εγγύηση επιτυχίας!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Το 3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 3 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 5 Αυγούστου, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο "Παναγιώτης Μώρος".

Η φετινή ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στο αγωνιστικό μέρος θα είναι η κατηγορία PRO! Μία επιπλέον κατηγορία που συμπεριλάβαμε στο πρόγραμμα του Τουρνουά και σε αυτήν θα συμμετέχουν παίκτες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο (είτε σε Εθνικές κατηγορίες, είτε στα τοπικά πρωταθλήματα) και πιστεύουν ότι είναι ικανοί να γίνουν οι... καλύτεροι ανάμεσα στους καλύτερους!

Αναλυτικά οι κατηγορίες:
1. Δημοτικό
2. Γυμνάσιο-Λύκειο
3. 18+
4. PRO (new)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

⦁ Τηλέφωνο: 6977220524

⦁ E-mail: [email protected]

⦁ Μέσω μηνύματος στην ολοκαίνουρια Επίσημη Σελίδα του 3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament στο Facebook:

https://www.facebook.com/inkarystos

Ή μπορείτε, επίσης, να δηλώσετε απευθείας συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Συμμετοχής, που θα βρείτε στην Σελίδα του 3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament στο Facebook! Για να βρεθείτε άμεσα στη Φόρμα Συμμετοχής ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScEAnj8REyneh9XDy…/viewform

Χορηγός Επικοινωνίας: In-karystos.gr

3Χ3 in-Karystos Basketball Tournament is here....!

TAKE YOUR SHOT!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ