ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα για ερασιτέχνες

Το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα για ερασιτέχνες

Το BASKETGROUND είναι η πιο ανατρεπτική πρόταση για όλους όσους έχουν σχέση εξάρτησης με το μπάσκετ. Για τους ερασιτέχνες που θέλουν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να διεκδικούν χρηματικό έπαθλο ύψους 5000 ευρώ.

Το BASKETGROUND είναι η πιο ανατρεπτική πρόταση για όλους όσους έχουν σχέση εξάρτησης με το μπάσκετ. Για τους ερασιτέχνες μπασκετμπολίστες που δεν αρκούνται στα ραντεβού με τους παλιόφιλους για "μονά", αλλά θέλουν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, με τους οποίους θα συνδιεκδικούν χρηματικό έπαθλο ύψους 5000 ευρώ.

Το BASKETGROUND είναι το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ για ερασιτέχνες. Θα διεξαχθεί στην Αθήνα και στις γύρω περιοχές. Παρουσιάζεται στους φίλους του μπάσκετ για δεύτερη χρονιά, με την περσινή εμπειρία να αποτελεί την βάση για τη νέα διευρυμένη μορφή του εγχειρήματος.

Η νέα Λίγκα έχει την υπογραφή δύο ιστορικών ονομάτων. Του γιου του αείμνηστου Γιώργου Κολοκυθά, Χρύσανδρου κι εκείνου του Παναγιώτη Γιαννάκη, Δημήτρη. Ο Χρύσανδρος και ο Δημήτρης δεν αρκούνται στην τεχνογνωσία που διαθέτουν, μπολιασμένη με μια βαριά κληρονομιά. Ο σπόρος για την δημιουργία του BASKETGROUND είναι η αγάπη, το πάθος και η αφοσίωσή τους στο μπάσκετ.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και μπορείτε να επισκεφθείτε την εξής διεύθυνση:

www.basketground.gr/team-registration

Το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα για ερασιτέχνες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ