Το παρασκήνιο του επεισοδίου Σκινδήλια - Γιαννακόπουλου

Διαβάστε στο Sport24.gr τι συνέβη ανάμεσα στους παράγοντες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να προκύψει τρομερή ένταση ανάμεσα στους Σκινδήλια - Γιαννακόπουλο (AUDIO).

Πολύ άσχημη εξέλιξη πήρε η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στο ελληνικό μπάσκετ.

Γιώργος Σκινδήλιας και Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχαν έντονο επεισόδιο που δυστυχώς γενικεύθηκε, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αποχωρήσει από την αίθουσα με βαριές εκφράσεις προς τον παράγοντα του Ολυμπιακού και τον Υφυπουργό όπως ακούσατε στο ηχητικό του Sport24.gr.

Ο Γιαννακόπουλος είπε πως θα αποχωρήσει επειδή δεχόταν ύβρεις από τον Σκινδήλια και όντως βγήκε από την αίθουσα μαζί με την δικηγόρο του που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. Λίγο μετά οι δύο άνδρες συναντήθηκαν εκτός αίθουσας, με τον Γιαννακόπουλο να βρίζει τον Σκινδήλια και εκείνον να απαντά με ύβρεις, με αποτέλεσμα να κινηθεί ο ένας προς τον άλλο και να προλαβαίνουν οι ψυχραιμότεροι ένα ακόμη πιο άσχημο επεισόδιο που αυτή τη φορά θα είχε και χειροδικίες.

"Άσε το σόου και κάτσε στην καρέκλα σου" είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον Γιαννακόπουλο, που τότε αποκάλεσε "πορνόγερο" τον Σκινδήλια, τα έβαλε με τον Γιώργο Βασιλειάδη και αποχώρησε έξαλλος από την σύσκεψη.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

O Profesor αποκαλύπτει γιατί επιστρέφει το Casa De Papel

Το τελευταίο τρέιλερ της τρίτης σεζόν δίνει το μεγάλο στοιχείο που περιμέναμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.