ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας
EUROKINISSI

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) δεσπόζει στο πρόγραμμα της ημέρας. Για την πρόκριση στα προημιτελικά του EuroCup ο Προμηθέας κόντρα στην Όλντενμπουργκ.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague, στον αγώνα που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ημέρας.

Οι δύο "αιώνιοι" θα δώσουν τον δεύτερο φετινό μεταξύ τους αγώνα και - αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά - τον τελευταίο τους για την φετινή σεζόν, αφού ο μόνος τρόπος να τεθούν ξανά αντιμέτωποι φέτος είναι να προκριθούν στα playoffs της EuroLeague και να ανταμώσουν στο Final Four.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες για ακόμα ένα παιχνίδι, αφού ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πρόσθεσε το όνομά του στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα δίπλα σε αυτά των Βασίλη Σπανούλη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα παραταχθεί χωρίς τον Νίκο Παππά, αφού ο Ρικ Πιτίνο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας της Αρμάνι με την Ρέαλ, κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους, αφού το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους και δημοσιογράφους εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ιταλία.

Διαβάστε όλο το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΤΣΣΚΑ - Ζενίτ 19:00

Ζάλγκιρις - Χίμκι 20:00

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 21:00

Αρμάνι Μιλάνο - Ρεάλ 21:45

Βιλερμπάν - Βαλένθια 21:45

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

EUROCUP: ΩΡΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα για τον Προμηθέα. Οι Πατρινοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Όλντενμπουργκ (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την τελευταία αγωνιστική της 2ης φάσης του EuroCup, ψάχνοντας το αποτέλεσμα που θα τους χαρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Προμηθέας έχει την τύχη στα χέρια του, αφού με νίκη προκρίνεται και μάλιστα ως πρώτος. Σε περίπτωση ήττας τότε υπάρχουν αρκετά σενάρια, αφού υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο τετραπλής ισοβαθμίας αν η Μπρέσια νικήσει την Βενέτσια.

Για να μη μπερδεύεται ο κόσμος, αυτά είναι που πρέπει να έχουν όλοι υπόψη τους:

- Με νίκη ο Προμηθέας θα είναι σίγουρα πρώτος.

- Σε περίπτωση ήττας με διαφορά έως τους 10 πόντους ο Προμηθέας θα προκριθεί και με νίκη της Βενέτσια επί της Μπρέσια (πρώτη η Βενέτσια - δεύτερος ο Προμηθέας), αλλά και με νίκη της Μπρέσια επί της Βενέτσια (πρώτος ο Προμηθέας).

- Αν οι Πατρινοί ηττηθούν με διαφορά άνω των 11 πόντων, τότε η Όλντεμπουργκ θα τους πιάσει στο 3-3 και θα υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια, με αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση ο Προμηθέας να χρειάζεται νίκη της Μπρέσια επί της Βενέτσια ώστε να προκύψει τετραπλή ισοβαθμία στην οποία θα είναι δεύτερος.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

1

Προμηθέας

8

3-2

2

Βενέτσια

8

3-2

3

Όλντενμπουργκ

7

2-3

4

Μπρέσια

7

2-3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ