ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μακάμπι (21:05, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague, ξέροντας ότι με νίκη μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι της 8αδας.

Ο Ολυμπιακός των πολλών προβλημάτων ετοιμάζεται να δώσει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της σεζόν, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την εξαιρετική Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου (21:05, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

Αν οι Πειραιώτες καταφέρουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Ισραηλινούς, τότε αναμένεται να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι της 8αδας, περνώντας από ένα γήπεδο που δεν θα περάσουν πολλές ομάδες. Το έργο τους βέβαια παραμένει εξαιρετικά δύσκολο, αφού η Μακάμπι εξακολουθεί να είναι ισχυρή.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοβ, Βασίλη Σπανούλη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς, αφού η EuroLeague ήρε το ban, ενώ αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής θα δει να επιστρέφουν και οι Τέιλορ Ρότσεστι, Μπράντον Πολ και Ογκουστίν Ρούμπι.

Για καλό και για κακό πάντως, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με 14 παίκτες στο Τελ ΑΒίβ, με τους Αλέξανδρο Νικολαΐδη, Αλεξέι Ποκουσέβσκι και Βασίλη Χρηστίδη να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για λόγους ασφαλείας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας της ΤΣΣΚΑ με τη Μπαρτσελόνα στη Μόσχα, ενώ σημαντικός αγώνας είναι και αυτός ανάμεσα στη Μπασκόνια και τον Ερυθρό Αστέρα.

Διαβάστε όλο το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΤΣΣΚΑ - Μπαρτσελόνα 19:00

Ζενίτ - Μπάγερν 19:00

Άλμπα Βερολίνου - Αναντολού Εφές 21:00

Μακάμπι - Ολυμπιακός 21:05

Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας 22:00

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ