ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

EUROBASKET 2021 / ΠΡΟΚΠΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROBASKET 2021 / ΠΡΟΚΠΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βοσνία για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2021 με στόχο το 2/2. Σημαντικός αγώνας του Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ για την EuroLeague.

Εχοντας στο... σακούλι τη νίκη επί της Βουλγαρίας στην πρεμιέρα, η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βοσνία (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2021, ψάχνοντας το 2/2 που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση.

Η Βοσνία προέρχεται και αυτή από νίκη στην πρεμιέρα και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στην Λετονία (61-62), ψάχνοντας και αυτή από την πλευρά της το 2/2.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ (ΟΓΔΟΟΣ ΟΜΙΛΟΣ)

1

Ελλάδα

1-0

2

2

Βοσνία

1-0

2

3

Λετονία

0-1

1

4

Βουλγαρία

0-1

1

EUROLEAGUE: ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται πρώτος στη μάχη της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ρεάλ (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Το έργο των "πράσινων" είναι εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο στο "τριφύλλι" δεν έχουν την πολυτέλεια να σκέφτονται έτσι στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα playoffs.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τζέικομπ Γουάιλι, ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ