ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας
EUROKINISSI

Η Ελλάδα υποδέχεται την Βουλγαρία, στον 1ο αγώνα των προκριματικών του Eurobasket 2021, ενώ λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Μπαρτσελόνα για την 25η αγωνιστική της EuroLeague.

H Εθνική Ανδρών ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Eurobasket 2021, υποδεχόμενη στην Πάτρα την Βουλγαρία (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Η Ελλάδα θέλει να ξεκινήσει δυναμικά στο πρώτο "παράθυρο" των προκριματικών, προκειμένου στην συνέχεια να πάει στην Βοσνία σε τρεις ημέρες (24/2) για τον δεύτερο αγώνα.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει στην διάθεσή του τους εξής παίκτες από τους οποίους θα προκύψει η 12αδα:

Γκαρντ: Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας) Δημήτρης Κατσίβελης (Προμηθέας), Γιώργος Καλαϊτζάκης (Νεβέζις), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Μούρθια), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης)

Φόργουορντ: Λίνος Χρυσικόπουλος (ΑΕΚ), Γιάννης Αγραβάνης (Περιστέρι), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Χάρης Γιαννόπουλος (ΑΕΚ), Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Χρήστος Σαλούστρος (Περιστέρι)

Σέντερ: Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ήφαιστος Λήμνου)

EUROLEAGUE: ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Περίπου 2.5 ώρες μετά την Εθνική, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 25η αγωνιστική της EuroLeague. Οι "πράσινοι", που θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Τζέικομπ Γουάιλι, θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στο κατόπι της Μακάμπι στην προσπάθειά τους να ανέβουν στην 5η θέση, αλλά και να διατηρήσουν μία απόσταση από την 7η Βαλένθια, που βρίσκεται δύο νίκες μακριά τους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας της Βαλένθια με τη Μακάμπι, στο οποίο θα έχει στραμμένο το βλέμμα του και ο Παναθηναίκός.

Διαβάστε όλο το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚΑ 20:00

Μπάγερν - Αναντολού Εφές 21:30

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 21:30

Βαλένθια - Μακάμπι 22:00

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ