ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται με μισή ομάδα την Βιλερμπάν (19:15, LIVE Blog από το Sport24.gr), σε ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες λόγω των πολλών απουσιών.

Τραυματισμοί, ασθένειες και ban (το οποίο ακόμα δεν έχει αρθεί από την EuroLeague) υποχρεώνουν τον Ολυμπιακό να υποδεχθεί με μισή ομάδα σήμερα (20/2) την Βιλερμπάν (19:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 25η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Σπανούλη, Ρότσεστι, τους εμπύρετους Μπράντον Πολ και Ογκουστίν Ρούμπιτ, ενώ όσο το ban παραμένει σε ισχύ δε μπορεί να χρησιμοποιήσει τους νεοαποκτηθέντες Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς.

Ακόμα κι έτσι πάντως, έστω και με εννέα υγιείς παίκτες, δεν τίθεται θέμα μηδενισμού, αφού στο καταστατικό της EuroLeague αναφέρεται ξεκάθαρα πως αν αποδειχθεί ότι πράγματι οι απόντες είναι τραυματίες ή άρρωστοι, τότε μία ομάδα μπορεί να παραταχθεί σε έναν αγώνα χωρίς να συμπληρώσει 10αδα.

Κάπως έτσι - και αν δεν αλλάξει κάτι σχετικά με το ban που έχει επιβληθεί στους "ερυθρόλευκους" - ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους εξής εννέα ετοιμοπόλεμους παίκτες: Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σάσα Βεζένκοβ, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Αντώνης Κόνιαρης, Οκτάβιους Έλις, Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Αλεξέι Ποκουσέβσκι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει σίγουρα ο αγώνας της Φενέρμπαχτσε με την Ρεάλ, με τους Μαδριλένους να παρατάσσονται χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες (Τέιλορ, Ράντολφ, Γιουλ και Ρέγιες).

Διαβάστε όλο το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ζενιτ - Άλμπα Βερολίνου 19:00

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 19:15

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ 19:45

Αρμάνι - Χίμκι 21:45

Μπασκόνια - Ζάλγκιρις 22:00

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ