ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

Νίκη που θα το στείλει στο Top-16 του Basketball Champions League μία αγωνιστική πριν το τέλος της regular season ψάχνει το Περιστέρι απέναντι στην Μπάμπεργκ, επιστροφή στις νίκες του EuroCup θέλει ο Προμηθέας στη Βενετία.

Έντονο ελληνικό ενδιαφέρον στο αποψινό μπασκετικό πρόγραμμα, με το Περιστέρι και τον Προμηθέα να δίνουν σημαντικές μάχες για Basketball Champions League και EuroCup αντίστοιχα.

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου υποδέχεται την Μπάμπεργκ και θέλει τη νίκη προκειμένου να κλειδώσει από τώρα την πρόκριση στους "16" του BCL, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Σε περίπτωση ήττα των Περιστεριωτών τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά, αφού θα θέλουν δική τους νίκη και ήττα των Γερμανών στην τελευταία αγωνιστική.

Ο αγώνας:

Περιστέρι - Μπάμπεργκ (19:00)

Η κατάταξη (σε 12 αγώνες)

1. Τενερίφη 10-2*

2. Νίμπουρκ 10-2*

3. Νίζνι 7-5

4. Περιστέρι 7-5

5. Μπάμπεργκ 6-6

6. Μόρναρ Μπαρ 4-8

7. Γκαζιαντέπ 3-9

8. Ρίγα 1-11

* Έχουν προκριθεί στους "16" του BCL

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Μετά από την ήττα στην Πάτρα, ο Προμηθέας βρίσκεται στη Βενετία για δεύτερο σερί παιχνίδι με τη Βενέτσια, στην τέταρτη αγωνιστική του Top-16 του EuroCup. Οι Πατρινοί ψάχνουν για τη νίκη που θα τους διορθώσει τα κακώς κείμενα του προηγούμενου ευρωπαϊκού αγώνα, αλλά και γενικότερα της πτωτικής πορείας που έχει το τελευταίο διάστημα.

Ο αγώνας:

Βενέτσια - Προμηθέας (21:00)

Η κατάταξη

1. Μπρέσια 2-1

2. Βενέτσια 2-1

3. Προμηθέας 1-2

4. Όλντενμπουργκ 1-2

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ