ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπάσκετ στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Το μπάσκετ στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Οι καταστροφές στη Δυτική Αττική -με επίκεντρο τη Μάνδρα- δεν άφησαν ανεπηρέαστο το ελληνικό μπάσκετ, που εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα θύματα των φονικών πλημμύρων.

Τα θύματα συνεχίζουν να αυξάνονται από τις καταστροφικές πλημμύρες που έχουν πλήξει κυρίως τα δυτικά προάστια της Αττικής το τελευταίο 24ωρο. Οι υλικές ζημιές σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μαγούλα είναι ανυπολόγιστες, ενώ οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 15, γεγονότα που δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο και το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Μανδραϊκός ζήτησε αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανερυθραϊκό ενώ πολλές ήταν οι ομάδες που εξέδωσαν ανακοίνωση συμπαράστασης στα θύματα των πλημμύρων...

Το post του Παναθηναϊκού:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες".

Η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

" Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-τμήμα Μπάσκετ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τα θύματα της φονικής κακοκαιρίας στη Μάνδρα και συμπάσχει με τον πόνο των συγγενών και των πληγέντων από τις πλημμύρες... Ύστερα από τέτοια τραγωδία και το "χαμό" τόσων αθώων ψυχών, το τελευταίο που θα μπορούσε να μας απασχολεί είναι το μπάσκετ. Η σκέψη και η αλληλεγγύη μας είναι στις περιοχές που καταστράφηκαν από τη "θεομηνία", με την ευχή και την ελπίδα η οδύνη να μην γίνει ακόμη μεγαλύτερη τις επόμενες ώρες και μέρες... Είμαστε στο πλευρό του ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος και φυσικά θα συναινέσουμε σε οποιαδήποτε επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας για το κυριακάτικο μεταξύ μας παιχνίδι".

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νίκαιας:

" Όπως όλη η Ελληνική κοινωνία, η οικογένεια του Ιωνικού Ν. είναι συγκλονισμένη από την μεγάλη καταστροφή στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, της Ελευσίνας, της Νέας Περάμου.

Για την οικογένειά μας οι περιοχές αυτές έχουν ιδιαίτερη σημασία. Όλα τα Τμήματα μας αγωνίζονται τακτικότατα με τις τοπικές ομάδες καλλιεργώντας το αθλητικό πνεύμα, αλλά και δημιουργώντας φιλίες με τους σημαντικούς ανθρώπους που συναντάμε στους αγωνιστικούς χώρους. Το μπάσκετ μας έχει ενώσει πολύ περισσότερο από το να μοιραζόμαστε απλές χαρές και λύπες.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους σε αυτή την ανείπωτη καταστροφή. Η σκέψη μας είναι κοντά σε φίλους και γνωστούς καθώς και σε όλους τους πολίτες της περιοχής που δοκιμάζονται στις δύσκολες αυτές στιγμές.Η αθλητική μας οικογένεια θα αναζητήσει - όταν έρθει η στιγμή και με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε - τρόπους να συμβάλλουμε στην προσπάθειες τους να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Σήμερα, τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε κουράγιο για να ξεπεράσουν τις συνεχιζόμενες δυσκολίες".

Το ποστάρισμα του Πανελευσινιακού:

" Στις δύσκολες στιγμές που περνά όλη η Δυτική Αττική δεν υπάρχουν πολλές λέξεις παρά μόνο μία.. Κουράγιο".

Το μπάσκετ στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

" Μεγάλη η θλίψη...

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για το χαμό των συνανθρώπων μας από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Λόγια παρηγοριάς σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν. Όσο κουράγιο και να κάνουν, όση δύναμη και να έχουν οι οικογένειες των θυμάτων και γενικότερα οι οικείοι τους, ο πόνος είναι αβάσταχτος. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Το πένθος είναι εθνικό...".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ