Τέλος η αγωνία - Στη ZeniΘ ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Ο Δράκος του ελληνικού αθλητισμού έδωσε τα χέρια με την εταιρεία-κολοσσό της ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα και η συνεργασία τους προκαλεί ήδη πάταγο.

Οι φήμες των τελευταίων ημερών, επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε τα χέρια με τη νέα του ομάδα και η συνεργασία τους είναι πλέον γεγονός. Δράκος και ZeniΘ ενώνουν τις δυνάμεις τους, με τον θρύλο του ελληνικού αθλητισμού να κάνει τη μεγάλη κίνηση και να ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο μαζί με τον νούμερο 1 πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάλκης είναι το κεντρικό πρόσωπο στη νέα καμπάνια της κορυφαίας ομάδας ενέργειας ZeniΘ, μιας ομάδας που έχει διανύσει δύο δεκαετίες επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια αγορά, μιας ομάδας με διεθνή εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσω του μετόχου της, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας Eni και με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

 

"Μου αρέσει να κερδίζω και γι' αυτό επέλεξα την ομάδα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μια κορυφαία ομάδα με ιστορία και με εκατοντάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα" ήταν τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη Γιαννάκη για τη συμφωνία του με τη ZeniΘ, μια συμφωνία που ακουγόνταν τις τελευταίες μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία και επιβεβαιώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο.

H ZeniΘ αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που προσφέρουν το μέγιστο όφελος στους καταναλωτές, ώστε να κερδίζουν στην "έδρα" τους και να επιτυγχάνουν ουσιαστική εξοικονόμηση στον οικιακό ή εταιρικό προϋπολογισμό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook,  Linkedin , Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.