ΜΠΑΣΚΕΤ

Τελικό με Ομπράντοβιτς ο Παναθηναϊκός, "τελικό" με Νίζνι ο Άρης

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (28/9) περιλαμβάνει δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις, με τον Παναθηναϊκό να θέλει το τρόπαιο στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και τον Άρη να ψάχνει πρόκριση επί της Νίζνι Νόβγκοροντ.

Ο Σεπτέμβριος δεν έχει ακόμη "βγει", όμως η μπασκετική σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά και το βράδυ της Παρασκευής (28/9) δύο σημαντικές αναμετρήσεις θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Η πρώτη στο "Νίκος Γκάλης" της Θεσσαλονίκης, η δεύτερη στο "Νίκος Γκάλης" της Αθήνας.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 19:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου ο Άρης του Βαγγέλη Αγγέλου υποδέχεται τη Νίζνι με παρακαταθήκη το +2 ( 65-63 ) του πρώτου αγώνα. Οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν την δεδομένη ποιότητα των αντιπάλων τους, ξέρουν ότι το ματς χρειάζεται προσοχή, δεν θέλουν όμως να αφήσουν την ευκαιρία να προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League να χαθεί. Αν κερδίσουν σήμερα ή ηττηθούν μέχρι έναν πόντο, τότε θα αντιμετωπίσουν την τσεχική Παρντούμπιτσε με φόντο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Μία ώρα αργότερα (20:30), ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, με στόχο να πάρει τη νίκη και να κατακτήσει το πρώτο τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Τσάβι Πασκουάλ ξέρει ότι το ματς θα είναι πιο δύσκολο από εκείνο με τη Χίμκι, ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Κώστα Σλούκα θα ακούσουν ξανά ένα "ζεστό" χειροκρότημα. Νωρίτερα, στις 18:00, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Χίμκι θα παίξουν στον μικρό τελικό του τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ