ΜΠΑΣΚΕΤ

Τελευταίο αντίο σε Δενδρινό

Τελευταίο αντίο σε Δενδρινό

Σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο αποχαιρέτησε τον Μάκη Δενδρινό λέγοντάς του το τελευταίο αντίο στο κοιμητήριο του Βύρωνα για το μακρινό του ταξίδι.

Το τελευταίο αντίο είπε σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο στον Μάκη Δενδρινό στο κοιμητήριο του Βύρωνα για το μακρινό του ταξίδι που ξεκινούσε.

Ο "Βούδας" δεν είναι πλέον μαζί μας με το κλίμα να ήταν συγκινησικά φορτισμένο από όλους συγγενείς, φίλους, πρώην συμπαίκτες και συνεργάτες που είπαν το στερνό αντίο σε έναν άνθρωπο που έγραψε τη δική του ιστορία στο άθλημα.

Φάνης Χριστοδούλου (με όλη του την οικογένεια), Λινάρδος, Μίσσας, Φιλίππου, Φασούλας, Αλβέρτης, Δουβής, Καράγκουτης, Κικίλιας, Δρελιώζης, Παύλου, Τσικίμης, Παναγιωτόπουλος, Σαραντάκος, Τσαντίκος, Παπαδάκης, Μπογατσιώτης, Ρήγας, Μέντζος, Ιωαννίδης, Λαζαρίδης, Κορκίδης, Αποστολίδης, Μπολάτογλου, Μπουσβάρος, Άρης Μισαϊλίδης (πρόεδρος Ερασιτέχνη Πανιωνίου), Μπούκης (εκπρόσωπος ΠΑΕ Πανιώνιος), Αρμένης, Σορώτος, Σγουρός, Κούβελος, Αναστασάτος, Αναστασιάδης, Μιχάλης Ζούρος (αδερφός του Ηλία Ζούρου), Σακκελαρίδης (αντιπρόεδρος Μίλωνα) ήταν μερικοί μόνο από τους δεκάδες ανθρώπους του μπάσκετ που βρέθηκαν στο κοιμητήριο.

Μάλιστα το φέρετρο του Μάκη Δενδρινού μόνο τυχαίο δεν ήταν ότι τυλιγμένο με μία ελληνική σημαία. Κάτι που είχε να κάνει λόγω της παρουσίας του στο Λιμενικό και για αυτό βρέθηκε σχετική αντιπροσωπεία.

Τελευταίο αντίο σε Δενδρινό
Τελευταίο αντίο σε Δενδρινό
Τελευταίο αντίο σε Δενδρινό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ