ΜΠΑΣΚΕΤ

Τάρλατς και Ντε Μιγκέλ στο NBA Junior League στην Ισπανία

Τάρλατς και Ντε Μιγκέλ στο NBA Junior League στην Ισπανία

Στην Ισπανία θα διεξαχθεί το ΝΒΑ Junior League, στο οποίο θα λάβουν μέρος 300 παιδιά από σχολεία και επίσημοι καλεσμένοι θα είναι οι Ντράγκαν Τάρλατς και Ινάκι Ντε Μιγκέλ.

Δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, οι Ντράγκαν Τάρλατς και Ινάκι Ντε Μιγκέλ, θα είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι στο ΝΒΑ Junior League, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Λογκρόνο στη βορειοανατολική Ισπανία, στην επαρχία Λα Ριόχα.

Οι δύο πρώην αθλητές θα δώσουν το "παρών" στην τελευταία μέρα του τουρνουά, στις 26 Νοεμβρίου. Ο Ντράγκαν Τάρλατς θα είναι ο πρεσβευτής για το ΝΒΑ (έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν στους Σικάγο Μπουλς), ενώ ο Ινάκι Ντε Μιγκέλ θα εκπροσωπεί το ισπανικό μπάσκετ. Στην διοργάνωση, θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 300 σχολικοί παίκτες.

Αυτή η δραστηριότητα επιδιώκει να ενθαρρύνει το χόμπι του μπάσκετ μέσω της ελκυστικότητας του ΝΒΑ στους νέους. Για αυτό και κάθε ομάδα-σχολείο που θα παίξει στο τουρνουά, θα αγωνιστεί φορώντας φανέλες ομάδων από το κορυφαίο αμερικανικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, οι νικητές θα λάβουν ένα δαχτυλίδι στο στυλ των πρωταθλητών NBA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ