ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα αδέλφια Λαβρίνοβιτς θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο Βρετανικό πρωτάθλημα!

Τα αδέλφια Λαβρίνοβιτς θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο Βρετανικό πρωτάθλημα!
EUROKINISSI

Οι δίδυμοι αδελφοί Λαβρίνοβιτς, Ντάριους και Κσιστόφ, αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στην καριέρα τους και την σεζόν 2019/20 θα αγωνιστούν παρέα στο Βρετανικό πρωτάθλημα με την φανέλα των London Royals!

Τα χρόνια πέρασαν και ο Ντάριους με τον Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να γυρίζουν, μαζί, σελίδα στην καριέρα τους. Οι δίδυμοι Λιθουανοί ψηλοί έκαναν λοιπόν την μεγάλη έκπληξη, αφού συμφώνησαν να αγωνιστούν παρέα στους London Royals, που αγωνίζονται στο Βρετανικό πρωτάθλημα!

Η απόφαση των άλλοτε διεθνών Λιθουανών προκαλεί αν μη τι άλλο έκπληξη, ωστόσο φαίνεται ότι στα 40 τους χρόνια αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν νέα πράγματα στην καριέρα τους και ίσως να ανοίξουν τον δρόμο σε άλλους παίκτες να κοιτάξουν με διαφορετικό μάτι την Βρετανική λίγκα, στην οποία αγωνίζονται ομάδες της Αγγλίας και της Σκωτίας.

Για την ιστορία οι London Royals είναι μία ομάδα που δημιουργήθηκε μόλις το 2018, κάτι που δεν την εμπόδισε να φτάσει μέχρι τον τελικό της BBL (British Basketball League) την σεζόν 2018/19.

Την σεζόν 2018/19 οι Ντάριους και Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς ήταν συμπαίκτες στην Πριενάι, με τον πρώτο να έχει 12.6 πόντους και 4.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 22.8 λεπτά συμμετοχής και τον δεύτερο 5.7 πόντους και 2.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 12 λεπτά συμμετοχής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη σεζόν που τα αδέλφια Λαβρίνοβιτς θα φορούν την ίδια φανέλα, αφού την διετία 2016-2018 αγωνίστηκαν παρέα στην Λιετκαμπέλις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ