ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνελήφθη και πάλι ο Νίκος Σειραγάκης

ΡΕΘΥΜΝΟ--Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες  του εκπαιδευτικού που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη.
ΡΕΘΥΜΝΟ--Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εκπαιδευτικού που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη. EUROKINISSI

Δεύτερη σύλληψη για τον καταδικασμένο για παιδεραστία Ν. Σειραγάκη, μετά την υπό όρους αποφυλάκισή του. Επικίνδυνο τον έκρινε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Συνελήφθη και πάλι, σχεδόν δυο μήνες μετά την αποφυλάκισή του υπό όρους, ο καταδικασμένος για παιδεραστία στο Ρέθυμνο Νίκος Σειραγάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σειραγάκης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών (ανώτατο όριο φυλάκισης τα 25 χρόνια) για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, όταν συμπλήρωσε 7 χρόνια, 10 μήνες και 25 μέρες κράτησης. Η αποφυλάκισή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και την παρέμβαση του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όπως αναφέρει τοcretalive.gr, το Συμβούλιο Εφετών Δυτικής Μακεδονίας ανέτρεψε την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών και έκρινε πως ο 56χρονος είναι επικίνδυνος να διαπράξει εκ νέου το αδίκημα και πως η "συμπεριφορά του είναι καλή κατ’ επίφαση".

Ο Σειραγάκης, μετά την αποφυλάκισή του, είχε συλληφθεί και πάλι με εισαγγελική εντολή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί. Στη συνέχεια, ωστόσο, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, αφέθηκε ξανά ελεύθερος.

Ακολούθως, ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης και σήμερα Πέμπτη το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμά του αποφάσισε ότι πρέπει να επιστρέψει στις φυλακές. Έτσι, αστυνομικοί τον συνέλαβαν το απόγευμα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη για να τον οδηγήσουν στις φυλακές.

Πηγή: News24/7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ