ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγκλονιστικές στιγμές και λέξεις του Νίκου Οικονόμου για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Συγκλονιστικές στιγμές και λέξεις του Νίκου Οικονόμου για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ
EUROKINISSI

Ο Νίκος Οικονόμου βρέθηκε κοντά στον Παναγιώτη-Ραφαήλ, αγκάλιασε και φωτογραφήθηκε μαζί του, ενώ έγραψε και μερικά πολύ συγκινητικά λόγια στον λογαριασμό του Ερμή Σχηματαρίου στο Facebook.

Η περίπτωση και η σπάνια πάθηση του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ ο οποίος πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, έχει ευαισθητοποιήσει και κινητοποιήσει πολλές ομάδες και πολλούς εν ενεργεία και εν αποστρατεία αθλητές, που προσπαθούν να σταθούν εμπράκτως στο πλευρό της οικογένειάς του.

Η συγκέντρωση των χρημάτων που θα της δώσουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψει στη Βοστώνη ώστε να λάβει ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ την γονιδιακή θεραπεία έχει γίνει στόχος για όλους, γι' αυτό και το τελευταίο διάστημα γίνεται έκκληση για βοήθεια από τον χώρο του αθλητισμού, όπου μάλιστα έχουν γινει και αρκετές ενέργειες με τη συγκέντρωση χρημάτων σε αγώνες.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια με σημαντική προσωπική ευαισθητοποίηση είναι ο πρώην αθλητής μπάσκετ Νικος Οικονόμου, ο οποίος άλλωστε έχει διοργανώσει και τον φιλικό αγώνα που θα γίνει στις 25/10 ανάμεσα σε Βετεράνους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος και τον Ερμή Σχηματαρίου.

Ο Νίκος Οικονόμου έγινε μάλιστα ο πρώτος άνθρωπος που δέχτηκε η οικογένεια για να συναντήσει τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, τον οποίο και επισκέφτηκε σπίτι του, τον αγκάλιασε, φωτογραφήθηκε μαζί του και έπειτα έγραψε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του Ερμή Σχηματαρίου στο Facebook.

Συγκλονιστικές στιγμές και λέξεις του Νίκου Οικονόμου για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ
ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ FACEBOOK

Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Σήμερα είχα την τιμή να γνωρίσω από κοντά ένα πλάσμα που κατόρθωσε τόσο μικρός να κερδίσει τον σεβασμό όλων, να πάρει την αγάπη όλων και να ενώσει ολόκληρο τον Ελληνισμό. Νιώθω τεράστια τιμή που σε γνωρίζω Ραφαήλ Παναγιώτη, είσαι το μεγαλύτερο παράδειγμα πως η θέληση για ζωή μπορεί να ξεπεράσει κάθε ατυχία. Η δίκη σου νίκη, γιατί μικρέ έχεις ήδη κερδίσει, είναι πολύ μεγαλύτερη από όλα τα τρόπαια που έχω κατακτήσει στην καριέρα μου. Θα το ξαναπώ πως, όταν η περιπέτεια σου τελειώσει, θα μπορέσεις να μας διδάξεις πολλά. Σε ευχαριστώ που σε γνώρισα.

Στις 25/10 καλώ κάθε απλό πολίτη να δώσει το “παρών” στον φιλανθρωπικό αγώνα με επίκεντρο τον μικρό μας φίλο!!! Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο μας θα μοιάζει πολύ μικρό για να χωρέσει τόση αγάπη"

Photo Credits: Eurokinissi, Ερμής Σχηματαρίου/Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ