Στο "Nick Galis hall of famous game" ο Διαμαντίδης

Παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη θα πραγματοποιηθεί το "Nick Galis hall of famous game", με τον άλλοτε αρχηγό του Παναθηναϊκού να δηλώνει ανυπόμονος για την εκδήλωση.

Ένας εκ των σπουδαιότερων και κορυφαίων παικτών που πέρασαν από τα ευρωπαϊκά γήπεδα και μεγαλούργησαν τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας, ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα λάβει μέρος στο "Nick Galis hall of famous game" που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι και διοργανώνεται από την Airpapaction του Δημήτρη Παπανικολάου και θα έχει την υποστήριξη της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Δήμου Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο φιλανθρωπικό παιχνίδι "Nick Galis hall of famous game" και μάλιστα προς τιμήν του μεγάλου Νίκου Γκάλη. Όλοι γνωρίζουν τα αισθήματα μου για το σπουδαίο αυτόν αθλητή καθώς είναι αυτός που παρακίνησε χιλιάδες παιδιά της δικής μου γενιάς να ασχοληθούν με το μπάσκετ οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να λείπω από τη σημαντική αυτή γιορτή. Σας περιμένουμε όλους στις 23 Δεκεμβρίου στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι να ζήσουμε κάτι μοναδικό".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24