ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Κρόνο Γέρακα ο Σπύρος Παντελιάδης

Στο Κρόνο Γέρακα ο Σπύρος Παντελιάδης

Ο Σπύρος Παντελιάδης ανέλαβε τα ηνία του Κρόνου Γέρακα, όπως ενημέρωσαν με επίσημη ανακοίνωση οι "πράσινοι". Εκτός από κόουτς όμως θα είναι και... παίκτης.

Χρέη πρώτου προπονητή και παράλληλα παίκτη θα εκτελεί από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σπύρος Παντελιάδης, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Κρόνο Γέρακα. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ εργάζεται την τελευταία διετία (και) ως κόουτς, με τους "πράσινους" να αποτελεούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μιλώντας για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην προπονητική του καριέρα, είπε: " Ξεκινάμε με πολύ χαρά και όρεξη για δουλειά στον Κρόνο Γέρακα με στόχο να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα, μία δυνατή οικογένεια, αξιοποιώντας παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, αλλά και παιδιά από τα τμήματα υποδομής, δεδομένου ότι ο Γέρακας αλλά και οι γύρω περιοχές στα Μεσόγεια διαθέτουν αξιόλογους ταλαντούχους μπασκετμπολίστες. Είναι μία νέα αρχή, δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά διάθεση για δουλειά στο γήπεδο".

Ενώ, ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Κρόνου Γέρακα, Νίκος Φραγκούλης, πρόσθεσε: " Με χαρά και τιμή υποδεχόμαστε στον Κρόνο Γέρακα το Σπύρο Παντελιάδη. Είναι μία ιστορική ημέρα για το σωματείο μας καθώς στην οικογένειά μας μπαίνει ένας Αθλητής υψηλού επιπέδου, ένας εγνωσμένης αξίας άνθρωπος του μπάσκετ. Όλα τα προηγούμενα χρόνια δουλέψαμε σκληρά για να φτιάξουμε γερά θεμέλια στον Κρόνο Γέρακα. Πετύχαμε να δημιουργήσουμε άρτιες ακαδημίες και τμήματα υποδομών. Πλέον ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και στο Ανδρικό τμήμα. Με την παρουσία του Σπύρου Παντελιάδη, αλλάζουμε επίπεδο και θέτουμε υψηλούς στόχους σε όλα τα τμήματά μας δεδομένου ότι, ως πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας, ως παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Euroleague, o Σπύρος Παντελιάδης δεν θα αποτελεί μόνο τον ηγέτη του Ανδρικού τμήματος, αλλά και το αγωνιστικό πρότυπο για τους παμπαίδες, τους παίδες και τους εφήβους μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ