ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Κρήτη ο Τελικός του Κυπέλλου Ανδρών, στην Πάτρα η Εθνική Ανδρών

Στην Κρήτη ο Τελικός του Κυπέλλου Ανδρών, στην Πάτρα η Εθνική Ανδρών
EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών θα φιλοξενηθεί στα "Δύο Αοράκια" στην Κρήτη, ενώ ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Eurobasket 2021 θα διεξαχθεί στην Πάτρα.

Για ακόμα μία χρονιά τα "Δύο Αοράκια" θα φορέσουν τα γιορτινά τους για να υποδεχθούν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στις 16 Φεβρουαρίου 2020. Αυτό έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης η ΕΟΚ, η οποία γνωστοποίησε ακόμα ότι ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών με την Βουλγαρία (21/2) για τα προκριματικά του Eurobasket 2021 θα διεξαχθεί στην Πάτρα και το "Δ. Τόφαλος".

Υπενθυμίζεται ότι το Κύπελλο Ελλάδος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην φάση των ημιτελικών, με τις ομάδες που έχουν προκριθεί να είναι οι ΑΕΚ, Διαγόρας Δρυοπιδέων (Α2), Περιστέρι και Προμηθέας. Η κλήρωση για τα ζευγάρια θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου στα Γραφεία της ΕΟΚ, ενώ οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου 2020 και ο τελικός στις 16 Φεβρουαρίου 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Τις έδρες του τελικού κυπέλλου της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, αλλά και του πρώτου προκριματικού αγώνα της Εθνικής Ανδρών για το Ευρωμπάσκετ 2021 επέλεξε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ.

Το κύπελλο θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στα "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ στις 21 Φεβρουαρίου η Εθνική Ανδρών θα υποδεχθεί την Βουλγαρία στο κλειστό "Δ. Τόφαλος" της Πάτρας."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ