ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Κίνα ο Άαρον Τζάκσον

Στην Κίνα ο Άαρον Τζάκσον

Στο κινεζικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Άαρον Τζάκσον, με τους Beijing Ducks να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Τον ήθελε η... μισή EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να είναι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους. Τελικά όμως ο Άαρον Τζάκσον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και τους Beijing Ducks, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Όπως έγινε γνωστό, ο 31χρονος γκαρντ αναμένεται να εισπράξει 2.2 εκατ. δολάρια για συμβόλαιο ενός έτους, όταν οι προτάσεις που είχε στην Ευρώπη ήταν αντίστοιχες αλλά για διετές συμβόλαιο.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τζάκσον είχε 8.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 4 ασίστ μέσο όρο σε 20.1 λεπτά συμμετοχής στην VTB League και 7.6 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ μέσο όρο σε 21.2 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν η ΤΣΣΚΑ του ανακοίνωσε ότι έπειτα από 5 χρόνια δεν σκοπεύει να του ανανεώσει το συμβόλαιο, με τον Αμερικανό να γίνεται έκτοτε "μήλον της έριδος" για τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός, η Αρμάνι Μιλάνο και η Αναντολού Εφές ήταν απλώς μερικές από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του, την ίδια στιγμή που ο Αμερικανός γκαρντ έριχνε "κλεφτές ματιές" και στο ΝΒΑ. Τελικά ωστόσο ο Τζάκσον επέλεξε τον δρόμο της Κίνας και του πλουσιοπάροχου συμβολαίου που του πρόσφεραν οι Beijing Ducks.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ