ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοκ με Άντερσεν στην Αυστραλία

Σοκ με Άντερσεν στην Αυστραλία

Ατυχία για την Αυστραλία, που είναι αναγκασμένη να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Πανασιατικούς αγώνες χωρίς τον Ντέιβιντ Άντερσεν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο.

Χωρίς τον Ντέιβιντ Άντερσεν θα συνεχίσει στις υποχρεώσεις της στους Πανασιατικούς αγώνες η Αυστραλία, με αποτέλεσμα πλέον να είναι αναγκασμένη να παρατάσσεται με... 11αδα στους αγώνες.

Ο έμπειρος σέντερ τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο δύο ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων, σε φιλικό με την Συρία στις 6 Αυγούστου. Οι "Μπούμερς" ωστόσο πίστεψαν ότι το πρόβλημα δεν ήταν σοβαρό, με αποτέλεσμα να τον συμπεριλάβουν κανονικά στην 12αδα. Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι είχαν υποτιμήσει την κατάσταση του Άντερσεν, με αποτέλεσμα να ανακοινώσουν τώρα ότι ο διεθνής σέντερ θα επιστρέψει στην Αυστραλία, όπου και θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Η Αυστραλία έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με δύο νίκες στους Πανασιατικούς αγώνες, παραμένοντας ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Η απώλεια του Άντερσεν ωστόσο είναι πολύ πιθανό να στοιχίσει στην ομάδα όσο προχωράει το τουρνουά και οι αντίπαλοι δυσκολεύουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ