Σκληρή απάντηση Κοντονή σε Βασιλακόπουλο!

Κοντονής

Το υπουργείο Αθλητισμού εξέδωσε σκληρή απαντητική ανακοίνωση για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και αναφέρεται με αιχμηρό τρόπο στον πρόεδρο της ΕΟΚ, τονίζοντας παράλληλα πως το ΟΑΚΑ δεν πωλείται.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ξεκαθάρισε πως όπως "δεν είναι δυνατόν να πωληθεί, εκχωρηθεί ή εκποιηθεί η Ακρόπολη", έτσι δεν είναι δυνατόν να συμβούν αυτά και για το ΟΑΚΑ, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη επιχείρηση εκποίησής του. Το υπουργείο Αθλητισμού εξέδωσε σκληρή απαντητική ανακοίνωση για τον πρόεδρο της ΕΟΚ και τονίζει πως "το ΟΑΚΑ δεν πωλείται, αξιοποιείται σε σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Το ΟΑΚΑ δεν πωλείται. Αθλιότητες, σαν αυτές που υπηρέτησε στις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και οδήγησαν τη χώρα στα Μνημόνια, δεν επαναλαμβάνονται.

2. Το ΟΑΚΑ δεν πωλείται, αξιοποιείται σε σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα. Αναμένονται ήδη προτάσεις προς αξιολόγηση και κρίση. Πολιτικές του ΤΑΙΠΕΔ και ξεπουλήματα του παρελθόντος που ουδόλως ενόχλησαν τον Γιώργο Βασιλακόπουλο είναι ξένες με την Κυβέρνηση.

3. Οι έμμεσες επιθέσεις στην κορυφαία προσωπικότητα που ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ ή και άλλους σπουδαίους αθλητές, χάρη των οποίων ισόβιοι παράγοντες απολαμβάνουν προνομίων και αυτάρεσκα σπεύδουν εκ προοιμίου να επιβάλλουν την υστεροφημία τους μέσω της ονοματοδοσίας αθλητικών εγκαταστάσεων, χαρακτηρίζουν –άνευ άλλων σχολίων- τους εμπνευστές τους.

4. Για τους υγιώς σκεπτόμενους και μη λαϊκίζοντες: ο Νίκος Γκάλης αποδέχθηκε την πρόταση της Κυβέρνησης στις 31 Μαρτίου 2016 σε συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή στη Θεσσαλονίκη. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ αποφάσισε ομόφωνα την ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου στις 19 Μαϊου 2016. Επομένως ουδεμία σχέση έχει η κυβερνητική πρωτοβουλία, να αποδώσει στον Νίκο Γκάλη την τιμή που του αρμόζει, με την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ.

Photo Credits: Action Images

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όλες οι ταινίες του Tarantino στη σειρά: Από τη χειρότερη στην καλύτερη

Με τη νέα του ταινία 'Κάποτε στο... Χόλιγουντ' στις αίθουσες, κλείνουμε την Tarantino Week με μια ματιά σε όλη του την ως τώρα φιλμογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer