ΜΠΑΣΚΕΤ

Προπονητής ξεψύχησε μετά από αγώνα!

Προπονητής ξεψύχησε μετά από αγώνα!

Σε βαρύ πένθος βύθισε το τρικαλινό μπάσκετ και όχι μόνο η είδηση της απώλειας του Φάνη Φόρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών.

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Καρδίτσας και τον Κρόνο για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, ο προπονητής Φάνης Φόρος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έφυγε από τη ζωή!

Ο Τρικαλινός κόουτς αισθανόταν δυσφορία ήδη από το δεύτερο ημίχρονο και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης πήγε στα αποδυτήρια και, μιλώντας στους παίκτες του, ένιωσε αρχικά λιποθυμικό επεισόδιο κι έχασε τις αισθήσεις του. Προς στιγμήν, τα μέλη της ομάδας τον επανέφεραν με μαλάξεις και επιχείρησαν να τον διακομίσουν στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, αλλά ξεψύχησε κατά τη διαδρομή. Ο καρδιολόγος Καρράς απλώς διαπίστωσε το θάνατό του, ο οποίος προήλθε από έμφραγμα μυοκαρδίου.

Ο Φάνης Φόρος "έφυγε" σε ηλικία 45 ετών, ήταν γεννημένος και γαλουχημένος για το μπάσκετ, το αγάπησε άλλωστε όσο τίποτα άλλο στη ζωή του. Έπαιξε στις μικρές ομάδες του Δαναού, ενώ όταν ασχολήθηκε με την προπονητική δημιούργησε την πρότυπη ακαδημία του Κρόνου, από την οποία ξεπήδησαν αρκετά ταλέντα του τρικαλινού μπάσκετ.

Τη θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό του 45χρονου προπονητή Φάνη Φόρου εκφράζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Σε συλλυπητήριο μήνυμά του από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου σημειώνει: "Βαριά η θλίψη σε όλα τα μπασκετικά Τρίκαλα. Ο θάνατος του Φάνη Φόρου σημαδεύει τον αθλητισμό της πόλης μας, ρίχνει πέπλο πένθους και θλίβει όλους τους πολίτες του Δήμου μας. Η προσφορά του σημαντική στον τρικαλινό αθλητισμό και δη στο αγαπημένο του μπάσκετ - είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής, το ήθος του αδιαμφισβήτητο, η απουσία του τεράστια. Εκφράζω τα βαθιά και θερμά μου συλλυπητήρια εκ μέρους του Δήμου Τρικκαίων και όλων των Τρικαλινών".

Πηγή: sportrikala.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ