ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Τούρκογλου: "Ο Σαρίτσα θα αποφασίσει για τον Λάρκιν"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σέιν Λάρκιν ανέφερε ξανά πως δεν τον αφήνει αδιάφορο να φορέσει τη φανέλα της Τουρκίας στις μεγάλες διοργανώσεις, με τον Χέντο Τούρκογλου να δηλώνει ευγνώμων και να εξηγεί πως η απόφαση ανήκει στον Ουφούκ Σαρίτσα.

Μέσα σε ενάμιση χρόνο, ο Σέιν Λάρκιν έχει δεθεί με την Τουρκία, έχει εισπράξει πολύ αγάπη και σεβασμό. Όλα αυτά τον έχουν φέρει στο σημείο να δηλώνει πρόθυμος να παίξει με το εθνόσημο στο στήθος σε μία από τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις, με πρώτη και καλύτερη -φυσικά- το Προολυμπιακό Τουρνουά (σ.σ.: η Τουρκία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα, αυτόν της Βικτόρια).

Δεδομένου βέβαια πως οι γείτονες έχουν ήδη έναν νατουραλιζέ (βλ. Σκότι Γουίλμπεκιν) τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού θα πρέπει να αποχωρήσει ο γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ για να τον αντικαταστήσει εκείνος της Αναντολού Εφές.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου, μίλησε για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, εξήγησε πως είναι ευγνώμων για τη δεδηλωμένη πρόθεση του Σέιν Λάρκιν, επεσήμανε όμως πως η τελική απόφαση ανήκει στον Ουφούκ Σαρίτσα.

" Είμαι χαρούμενος που παίκτες αυτής της ποιότητας αναγνωρίζουν την Τουρκία ως μία μπασκετική χώρα και νιώθουν άνετα. Ο Σέιν είναι ένας παίκτης που παρακολουθώ από πολύ κοντά, έχω μεγάλο σεβασμό για αυτόν. Ξέρει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, όπως επίσης το κλίμα που υπάρχει εντός κι εκτός της εθνικής ομάδας. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό, αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί από το τεχνικό επιτελείο (βλ. τον Ουφούκ Σαρίτσα και τους συνεργάτες του). Είμαστε πάντως ευγνώμονες για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να ανταποδώσει την αγάπη" δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της TBF.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ