ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακό: "Ο Κοκόσκοφ αναλαμβάνει τη Σερβία"

Προολυμπιακό: "Ο Κοκόσκοφ αναλαμβάνει τη Σερβία"
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Σύμφωνα με το "Sport Klub" ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ είναι ο νέος ομοσπονδιακός της Σερβίας, με πρώτη αποστολή την πρόκριση των "όρλοβι" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο κύβος ερρίφθη όσον αφορά τον διάδοχο του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της Σερβίας. Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ θα είναι ο επόμενος προπονητής της σερβικής εθνικής ομάδας, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το " Sport Klub" το βράδυ της Κυριακής (17/11). Ο πολύπειρος τεχνικός οδήγησε πριν από δύο χρόνια την Σλοβενία στην κατάκτηση του τίτλου στο EuroBasket, ενώ από το 2000 εργάζεται επί μονίμου βάσεως στο ΝΒΑ.

Μετά το πέρασμά του από τον πάγκο των Φοίνιξ Σανς την περσινή αγωνιστική περίοδο (2018-'19) ως head coach, μετακόμισε φέτος στους Σακραμέντο Κινγκς, για να αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Λουκ Γουόλτον.

Θυμίζουμε ότι η Σερβία θα διοργανώσει έναν από τους τέσσερις ομίλους του Προολυμπιακού Τουρνουά, που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 28 Ιουνίου 2020. Η Ελλάδα πάντως δεν πρόκειται να είναι αντίπαλος των "όρλοβι" αφού θα βρεθεί είτε σε Κροατία είτε σε Καναδά.

AP Photo/Rich Pedroncelli

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ