ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Κροατία: Κατέθεσε υποψηφιότητα για να διοργανώσει ένα προολυμπιακό τουρνουά

Κροατία: Κατέθεσε υποψηφιότητα για να διοργανώσει ένα προολυμπιακό τουρνουά
EUROKINISSI

Η Ομοσπονδία της Κροατίας γνωστοποίησε ότι κατέθεσε υποψηφιότητα για να διοργανώσει ένα από τα προολυμπιακά τουρνουά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Στην Κροατία είχαν κάνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι προτίθενται να καταθέσουν υποψηφιότητα για να διοργανώσουν ένα από τα τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά, αφού είχαν την άδεια - και τα χρήματα - από την κυβέρνηση της χώρας. Αυτή η υποψηφιότητα λοιπόν πήρε τώρα επίσημο μορφή.

Όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία της Κροατίας, κατέθεσε πρόταση για να φιλοξενήσει έναν από τους τέσσερις ομίλους από τους οποίους θα προκύψουν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν την 12αδα των Ολυμπιακών αγώνων.

Με βάση αυτά που έχουν γίνει γνωστά, η Κροατία θέλει να διοργανώσει τους αγώνες το διάστημα 23-28 Ιουνίου 2020 στο Σπλιτ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες που θέλουν να φιλοξενήσουν ένα προολυμπιακό τουρνουά, με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Sport24.gr ότι " έχουμε καταθέσει την υποψηφιότητα, απλά δεν είμαστε συνεπείς με τους οικονομικούς όρους, για τους οποίους έχουμε απευθυνθεί στην Πολιτεία εδώ και περίπου ενάμιση μήνα. Χωρίς να έχουμε πάρει κάποια απάντηση γι αυτό.

Απ ότι φαίνεται έχουν με πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν στο Υπουργείο, τις ηλικίες και τις θητείες. Η υποψηφιότητα έχει κατατεθεί εμπρόθεσμα, αλλά δεν είναι πλήρης ο φάκελος από την άποψη της καταβολής των χρημάτων. Για αυτό δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι. Έχουμε στραφεί στην Πολιτεία, αλλά κωφεύει. Δεν μας έχει απαντήσει εδώ και ενάμιση μήνα".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ