ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερμής Αγιάς: Γίνεται ΚΑΕ και περιμένει απάντηση για την wild card

Ερμής Αγιάς: Γίνεται ΚΑΕ και περιμένει απάντηση για την wild card
EUROKINISSI

Ο Ερμής Αγιάς ανακοίνωσε ότι βρήκε χορηγό και τις επόμενες ημέρες θα μετατραπεί και επίσημα σε ΚΑΕ, περιμένοντας πλέον να μάθει αν θα γίνει ο κάτοχος της wild card για να συμμετάσχει στην Basket League την σεζόν 2019/20.

Ο Ερμής Αγιάς έκανε μία ακόμα κίνηση για να κερδίσει την wild card και να συμμετάσχει στην Basket League την σεζόν 2019/20.

Όπως ανακοίνωσαν οι Θεσσαλοί, που μαζί με τον Κόροιβο είναι οι δύο ομάδες που κατέθεσαν φάκελο ζητώντας την wild card, βρήκαν κεντρικό χορηγό, ενώ τις επόμενες ημέρες η ομάδα θα μετατραπεί σε ΚΑΕ, περιμένοντας πλέον την απάντηση στο αίτημά τους να αγωνιστούν στην Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"O Γ.Σ Ερμής Αγιάς Λάρισας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει ότι Kεντρικός Xορηγός για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα είναι η εταιρεία λιπασμάτων ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ.

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ αποτελεί κορυφαία Εμπορική και Παραγωγική εταιρεία λιπασμάτων και για τον Γ.Σ Ερμής Αγιάς Λάρισας, έναν σημαντικό σύμμαχο και υποστηρικτή όλα αυτά τα χρόνια της ανοδικής πορείας του συλλόγου μας. Έτσι λοιπόν και αυτή τη χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό μας για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.

Όσων αφορά την κατάθεση του φακέλου στην αρμόδια Ειδική Επιτροπή που θα κρίνει τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, να αναφέρουμε ότι η Επιτροπή συνεδρίασε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου και ζήτησε επιπλέον έγγραφα τα όποια έχουμε αποστείλει και αναμένουμε να έχει θετική έκβαση για την ομάδα μας στην συνεδρίαση της Επιτροπής τη Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Επίσης ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Αγιά για τη μετατροπή σε Κ.Α.Ε. Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη.

Τέλος ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Ριζούλης Θεόδωρος θα βρίσκεται την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 9:30 στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ