ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Άγριο "κράξιμο" του Καντέρ στον Αταμάν

Άγριο "κράξιμο" του Καντέρ στον Αταμάν

Ο Ενές Καντέρ δεν έχασε χρόνο αφού λίγα μόλις λεπτά μετά την ήττα της Τουρκίας από τη Γαλλία στο Προολυμπιακό της Μανίλα, έκανε ευθεία επίθεση στον Εργκίν Αταμάν.

Οι σχέσεις του Ενές Καντέρ με τον Εργκίν Αταμάν δεν θα λέγαμε πως είναι οι καλύτερες δυνατές. Για την ακρίβεια, οι δύο άνδρες δεν διστάζουν να υπενθυμίζουν σε κάθε ευκαιρία πως... δεν μπορεί ο ένας τον άλλον. Κυρίως λόγω της τάσης του ομοσπονδιακού τεχνικού της Τουρκίας να μην καλεί τον 24χρονο σέντερ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής χώρας -αν και ο Ενές Καντέρ επισημαίνει κάθε φορά πως οι λόγοι είναι... πολιτικοί και όχι αγωνιστικοί.

Με δεδομένο λοιπόν το παρελθόν τους, δεν μας κάνει εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε ο παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να επιτεθεί στον Εργκίν Αταμάν, λίγα λεπτά μετά την ήττα - αποκλεισμό της Τουρκίας από τη Γαλλία .

" Την αποτυχία του τη φορτώνει στους παίκτες. Τι κάνεις; Τι είσαι, διαχειριστής ή… μασκότ;", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ενές Καντέρ, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα του με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Τουρκίας.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ