ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρίντεζης: "Να φανεί το νησί της Σύρου στο 3x3"

Πρίντεζης: "Να φανεί το νησί της Σύρου στο 3x3"

Το LG Aegean Ball Festival επιστρέφει και φέτος στη Σύρο και ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στους κοινωνικούς, αγωνιστικούς και φιλανθρωπικούς λόγους, για τους οποίους διεξάγεται το "3x3" (VIDEO).

Το LG Aegean Ball Festival επιστρέφει και φέτος στη Σύρο με τον εμπνευστή της ιδέας, τον Γιώργο Πρίντεζη, να σας περιμένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του μαζί με δεκάδες γνωστούς και λαοφιλείς συμπαίκτες και αντιπάλους που θα τον συντροφεύσουν στη γιορτή. Ο Sport24 Radio 103,3 και το Sport24.gr, έχουν δώσει ήδη το "παρών" στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, για καλύψουν από κοντά το γεγονός.

Κατά την παρουσίαση του τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί για δεύτερη σερί σεζόν, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το 3x3" λέγοντας τα εξής: "Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Είχα μία ιδέα, αυτό που γίνεται εδώ στην Σύρο, δεν γίνεται επειδή είμαι εγώ εδώ. Για να γίνει χρειάζεται υποδομή, δουλειά, εθελοντές, χορηγοί, ο Δήμος. Ήταν εύκολη απόφαση, γιατί όταν μου ήρθε αυτό σαν ιδέα, υπήρχε ένα πολύ ωραίο μέρος για το οποίο σκέφτηκα οραματίστηκα να το κάνω αυτό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο πρόσημο.

Πρσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά και το event πήγε πάρα πολύ καλά. Πολλά video στα social media έχουν πάει πάρα πολύ καλά, γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει πως ο σκοπός του συγκεκριμένου event και του 3X3 δεν έχει μόνο στόχο να έρθουμε να παίξουμε μπάσκετ και να φύγουμε. Είναι πολλαπλοί οι σκοποί που βρισκόμαστε εδώ. Είναι κοινωνικοί και αγωνιστικοί. Να έρθουν παιδιά να γνωρίσουν κάποιους παίκτες, για τους οποίους δεν έχουν την δυνατότητα να τους δουν από κοντά. Είναι και για φιλανθρωπικούς λόγους. Στόχος να φανεί και το νησί της Σύρου προς τα έξω, οι ομορφιές του, αλλά και των Κυκλάδων γενικότερα. Είναι ένα 3X3 το οποίο έχει πιάσει από όλες τις απόψεις. Προσπαθεί πάντα να γίνεται καλύτερο και να βελτιώνεται.

Πέρσι, σαν πρώτη χρονιά, ίσως και να κάναμε κάποια λάθη. Το σημαντικό, όμως, είναι πως ο κόσμος το αναγνώρισε και είδε κάτι πολύ όμορφο. Η εικόνα του γηπέδου από το Δημαρχείο της Σύρου έχει μείνει μέσα μου και μου αρέσει πάρα πολύ. Η προσέλευση του κόσμου, των αθλητών, οι συμμετοχές, των χορηγών, για εμάς είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι κάτι το ευχάριστο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτό το 3Χ3 πράξη".

Σε VIDEO οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ