ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλο διεθνές τουρνουά U16 από την ΑΕΝΚ

Μεγάλο διεθνές τουρνουά U16 από την ΑΕΝΚ

Ο Α.Ε.Ν.Κηφισιάς ανακοίνωσε την διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά καλαθοσφαίρισης παίδων (U16), που θα διεξαχθεί στην πόλη της Κηφισιάς στις 22-24 Ιουνίου.

Στις 22-24 Ιουνίου, θα διεξαχθεί στην Κηφισιά διεθνές τουρνουά μπάσκετ στους παίδες, στην κατηγορία U-16. Θα γίνουν συνολικά 30 παιχνίδια με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό να διεξάγονται το Σάββατο 24/06/17 στο Ζηρίνειο στις 15.30 και 17.30 αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση:

"Ο αθλητικός σύλλογος Α.Ε.Ν.Κηφισιάς, ο Δήμος Κηφισιάς και η οργανωτική επιτροπή του I.B.Y.T. ανακοινώνουν την διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά καλαθοσφαίρισης παίδων (U16), που θα διεξαχθεί στην πόλη της Κηφισιάς στις 22-24 Ιουνίου.

Η διοργάνωση αυτή με όπλο τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού εστιάζει στην γνωριμία, σύγκλιση και προσέγγιση νεαρών αθλητών, αθλητριών, προπονητών και των συνοδών τους από κράτη με διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες με τον ελληνικό πολιτισμό, την ομορφιά της ελληνικής φύσης και τη γνήσια ελληνική φιλοξενία.

Αυτό είναι το όραμα των ιδρυτών της εταιρείας I.B.Y.T., που βρήκε αρωγούς και συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια, τον Δήμο Κηφισιάς και τον σύλλογο της ΑΕΝΚ που έχουν μεγάλη παράδοση και επιτυχίες στον χώρο του αθλητισμού.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Κηφισιάς, στο «Δημήτριος Βικέλας» και σε αυτό της Πολιτείας.

Θα γίνουν συνολικά 30 παιχνίδια με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό να διεξάγονται το Σάββατο 24/06/17 στο Ζηρίνειο στις 15.30 και 17.30 αντίστοιχα, ενώ οι αποστολές θα χαρούν την Ελληνική θάλασσα την Τετάρτη 21/06 και θα επισκεφθούν την Ακρόπολη την Κυριακή 25/6.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι η εθνική Ουκρανίας U16, οι τουρκικές ALYA Istanbul,ΙΒΒ Istanbul, Bujuksehir Belediyesi Ismir, η σερβική ΚΚ Dinamik Beograd, η ισραηλινή Ironi Ness Ziona, η σκοπιανή Partizan Scopje, η ομάδα από το Μαυροβούνιο KK Panter Niksic, το Αμερικανικό Κολλέγιο Deree, ο ΚΑΟ Μελισσίων, η ΑΕΚ Περιστερίου και η ΑΕΝΚ.

Την προσπάθεια στηρίζουν ενεργά οι εταιρείες CHIPITA, STIHL, FRIESLAND CAMPINA και ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κα. Άρτεμις Σαββίδου, savvidouartemis @ yahoo . com – 6981807013

κ. Αλέξανδρος Παναγούλιας, 6942806302"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ